درود
ابتدا از بچه های گل کلوب استقلال و دوستان خوبم تو کادر نظارت معذرت میخوام که چند وقتی به دلیل مشکلاتی که جای گفتنش نیست نتونستم زیاد در خدمت باشم
در مورد بحث پیش اومده راستش واقعا جاییه که نمیشه کسی رو مقصر دونست یا اینکه بگیم حق با یک طرف نیست
راستش من زمانی که هنوز همکار انجمن نبودم گاهی اوقات ناراحت میشدم که چرا پستی از من پاک شده و یا ... - شاید شاعبه هایی برام پیش میومد
ولی الان راستش میبینم واقعا اون موقع شاید شاید کمی از اینور داستان رو کامل نمیدیدم
راستش عرفان عزیز ( شما رو به عنوان یکی از دوستان خوبم تو انجمن صدا زدم شاید به نمایندگی از کلیه دوستان حاضر تو بخش)
گاهی اوقات میبینی حجم ریپورتها به حدی بالاست - و از طرف دیگه حجم نوشته ها به همین نحو که واقعا نمیشه واکاوی کرد که آقا اگر آقای ایکس این متن رو نوشته در اصل در پاسخ به آقا ایگرگ بوده - ولی چیزی که دوستان ناظر میبینن اینه که 20 تا ریپورت اومده فقط برای پست آقا ایکس و پست آقای ایگرگ 10 صفحه قبل مونده و ریپورتی هم براش نیومده
و داستانهایی از این دست
و حتی گاهی اوقات شاید لازم باشه برای جلوگیری از مشکلات آتی یک پست حذف بشه - به دلیل تعداد ریپورتها و نوع پست و پاسخهای به اون پست
ولی چیزی که بنده دیدم دی این مدت مطابق با ریپورتها هر دو سه همکار بنده در این بخش بدون هیچگونه تعصب با پستها برخورد کردن - حتی برخی اوقات میشده پستی رو حذف نکرد و گذاشت و در ادامه طرف رو بن کرد ولیتا جایی که شده دوستان سعی کردن که با ملایمت رفتار کنن و بدون تعصب
متاسفانه بنده هم نتونستم این چند وقت کمک موثری داشته باشم به دلیل تعویض خونه و ... و برای مثال تو تاپیک مجیدی به وضوح دیدم که دوستان شاید بالای 100 پست رو تو عرض چند ساعت پاک کردن حالا شما فکر کن همین مسائل برای طرف مقابل هم هست که چرا پست من پاک شده و ...
حرفی که میزنم با شحص حاصی نیست و در اصل با همه دوستان هست - شاید بهتر باشه فرهنگ بد ریپورت رو در خودمون جا بندازیم - یعنی هر پستی نیاز به پاسخ نداره - هر پستی رو هم نباید ریپورت داد
دوستان استقلالی این روزها وضعیت تیم خوب نیست - و اعصاب هممون خورده از این بابت و شاید مسائلی رو مطرح کنیم که در حالت عادی مطرح نمیشه ولی میگذره دوستان
از امیر تعجب میکنم که تو این وضعیت افتاده ولی خوبیش اینه اگر این تیم با امیر نتیجه بگیره دیگه خیلی از آقایون که میگفتن امیر جایی میره که پول باشه و تیم توپ بسته بشه نمیتونن اینطور ادعایی داشته باشن
انصافا شرایط این روزای تیم حداقل تو 15 سال اخیر بی سابقست
ولی ته دلم بد روشنه
به قول هیچکس یه روز خوب میاد... که جامو بالا میریم بالا