Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
خدا نگهدارت

باشه بهتره محترم باشیم تا بقیه بهمون نخندن دوست طرفدار
ولی کلا قبول کن همین بادی که الان تو سر کریمی میگذره وخوره جونش شده تو سر دایی هم هست وداره تیمو داغون میکنه ایکاش به جای دایی باقری همه کاره تیم بود
من نه مربیم نه تو این فازها سیر میکنم ولی تعبم رو ترجیح میدم به بازیکن بی غیرت!!!
ولی در کل بهتره با هم باشیم وباهم بخندیم تا به هم ازم ناراحت شدی اشکالی نداره پیش میادولی امروز من با 90 دقیقه دیدن سیدصالحی ونوری و... مخم کاملا هنگ کرد
من وشمایی که داریم بحث میکنیم والبته شمایی که تحلیل حرفه ای میکنین خوب میدونیم که کریمی رضایتی نداره از اینکه دوران اخر بازیشو تو تیم دیگه ای غیر از پرسپولیس باشه خوب ما درکمون کم علی دایی رو کی به اینجایی که هست رسوندهعزیز من درست نگرفتم شاید مطلب رو ؟!
شما میگی این کاری که کریمی داره انجام میده ............. یه بادیه تو سرش!!!!!!!!!!!! ........... فقط به خاطر باده سرش داره راه به راه به پرسپولیس گیر میده؟!
و تازه همین باد تو سر دایی هم هست؟! ........................
راستی چون از دایی بدم میاد باید به تاختن کریمی به اون خوشحال باشم؟! اونم زمانی که علی دوم که باد تو سرش هست سرمربی پرسپولیسه؟
اره انصافا حیف شد این بازی حکم 6 امتیاز رو داشت برامون الان همینطور استرسه که از سرو کلم داره میباره که عایا بازی بعدی بیرون از خونه رو ...یا نهشماها دارین بحث میکنین من اصابم خورده بازی رو مفت باختیم:hmm:
من وشمایی که داریم بحث میکنیم والبته شمایی که تحلیل حرفه ای میکنین خوب میدونیم که کریمی رضایتی نداره از اینکه دوران اخر بازیشو تو تیم دیگه ای غیر از پرسپولیس باشه خوب ما درکمون کم علی دایی رو کی به اینجایی که هست رسونده
الان هم اتفاقایی که میفته از جانب کریمی در جواب یه عملیه که داره عکس العمل نشون میده این وسط ماییم که داریم میسوزیم ومیسازیم بلکه این تلنگری باشه به بعضی ها که ادعای مالکیت تیمو دارن همین دایی هم وقتی جای دیگه بود واسه ما ابرو بالامینداخت الان کریمی شده ادم بده فردا دایی میشه پسفردا هم...
اره انصافا حیف شد این بازی حکم 6 امتیاز رو داشت برامون الان همینطور استرسه که از سرو کلم داره میباره که عایا بازی بعدی بیرون از خونه رو ...یا نه![]()
فقط یکی یک کلمه منو روشن کنه... این مصاحبه امروز کریمی عکس العمل کدوم عمل قبلا جواب نگرفته ای بوده؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بازی بعد (لیگ برتر) |