• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پس از يك ماه دوري

حاجي زاده تمرينات خود را آغاز كرد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از حدود يك ماه استراحت، از امروز تمرينات خود را از سر گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابوالفضل حاجي زاده كه به دليل مصدوميت از ناحيه زانو مورد عمل جراحي قرار گرفته بود، با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت و انجام تمرينات فيزيوتراپي بار ديگر در تمرين شركت كرد.
وي هنوز توانايي حضور در تمرينات گروهي را ندارد و براي بازگشت به ميدان به زمان بيشتري نياز دارد.
اين مدافع امروز تمرينات نسبتا سنگيني را زيرنظر پزشك پرسپوليس انجام داد كه به نظر مي رسد براي بازيكني كه پاي خود را به تيغ جراحان سپرده، مناسب نيست و احتمال تشديد مصدوميت وجود دارد.
محمدرضا ماماني، ديگر مصدوم پرسپوليس همچنان در تمرينات حضور ندارد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
باقري: پرسپوليس نيم فصل دوم را با پيروزي شروع مي‌كند

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي اينكه مدعي قهرماني ليگ برتر بمانيم، بايد مقابل ابومسلم به پيروزي برسيم.

كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: بازي تداركاتي به موقع و مناسبي بود. العين هم مثل ما چند بازيكن اصلي خود را در اختيار نداشت. مربيان قصد داشتند ساير بازيكنان را محك بزنند. در مجموع ديدار خوبي براي تيم بود؛ به خصوص براي خودم كه بعد از مدتي بازي كردم.
وي درباره وضعيتش بيان كرد: شرايط بدني ام خوب است. در مقابل العين سعي كردم زياد به خودم فشار نياورم.
باقري درباره حذف استقلال از جام حذفي گفت: براي ما كه فرق نمي‌كرد در مرحله بعد با كدام تيم بازي كنيم. تنها تفاوتش در اين بود كه حساسيت بازي به دليل رودررويي دوباره پرسپوليس و استقلال بيشتر مي‌شد.
وي ادامه داد: ديدار سختي برابر مرصاد خواهيم داشت. آنها تيم خوبي هستند كه توانستند استقلال را شكست دهند. نبايد تيم‌هاي شهرستاني را دست‌كم گرفت. آنها براي جام حذفي انگيزه‌هاي زيادي دارند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
فرم ثبت نام کارت هواداری پرسپولیس هفتم بهمن ماه منتشر می شود

card.jpg

هواداران باشگاه پرسپولیس از روز هفتم بهمن ماه می توانند با مراجعه به کلیه شعب شرکت پست و بانک سامان در سراسر کشور فرم های ثبت نام صدور کارت هواداری- بانکی را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی اجرای طرح جذب و ساماندهی هواداران پرسپولیس که بعد از مطالعات و رایزنی های فراوان به مرحله اجرا در آمده فرم ثبت نام برای صدور کارت هواداری – بانکی از روز هفتم بهمن ماه در کلیه شعب شرکت پست و بانک سامان در سراسر کشور توزیع خواهد شد.

هواداران پرسپولیس می توانند با تکمیل فرم و ارائه مدارک مورد نیاز به شرکت پست یا بانک سامان برای دریافت کارت هواداری-بانکی اقدام نمایند. باشگاه پرسپولیس نیز با برنامه ریزی های انجام شده در کمتر از 25 روز ضمن صدور کارت هواداری- بانکی خدمات گسترده ای را به اعضاء ارائه خواهد کرد که فهرست خدمات موردنظر همراه با کارت هواداری و یک هدیه نفیس پانزده هزار تومانی برای هواداران ارسال خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس قصد دارد بزودی کارت هواداری متقاضیانی که در سال 1382 ثبت نام کرده بودند را صادر کند. مدیریت فعلی باشگاه پرسپولیس اعلام کرده است که صدور کارت متقاضیان سالهای گذشته علیرغم اینکه این مبالغ از سوی مدیران قبلی باشگاه دریافت شده بود در اولویت قرار دار

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
در روزهاي اخير شايعات زيادي در مورد مذاكرات محمدحسن انصاري فرد با رسول خطيبي در دوبي مطرح شد.

مديرعامل باشگاه در گفت و گويي كوتاه با رد هرگونه توافق با خطيبي، اعلام كرد كه اين بازيكن مد نظر باشگاه قرار دارد؛ اما مذاكره جدي انجام نشده و در صورت نياز، مذاكرات براي فصل آينده صورت مي گيرد. خطيبي در زمان حضور كاروان پرسپوليس در دوبي با حضور در اردوي تيم با انصاري فرد ديدار كرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
زمان نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر فوتبال فردا (یک شنبه دوم بهمن) به پايان مي رسد

زمان نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر فردا به پايان مي‌‏رسد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران،ايلنا، بنا بر اعلام سازمان ليگ دوم بهمن ماه زمان نقل و انتقالات نيم فصل به پايان مي‌‏رسد و تيم‌‏هاي حاضردر ليگ برتر فقط فردا را زمان دارند كه نام بازيكن جديدي را وارد ليست نفرات خود كنند.
براساس اين گزارش ، با پايان يافتن مسابقات نيم فصل اول ليگ برتر زمان نقل و انتقالات آغاز شد اما تنها دو باشگاه پاس و صبا باتري در تهران هستند كه نام بازيكنان جديدشان را وارد ليست خود كردند.
مصطفي شهبازي ، دبير هيات فوتبال تهران با تاييد اين خبر اظهار داشت: تيم‌‏هاي ليگ برتري از جمله تيم‌‏هاي تهراني فقط فردا را فرصت دارند كه نام بازيكنان جديدشان را وارد ليست نفرات خود كنند.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پيشنهاد 70 ميليون توماني قرمزها به مدافع خوزستاني

باشگاه پرسپوليس تهران براي جذب سيدرضا جلالي با مشكل مواجه شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس كه براي نيم فصل دوم ليگ برتر، چند بازيكن خارجي و يك بازيكن داخلي را مورد آزمايش قرار داده است، تا پايان اين هفته و با نظر دنيزلي اقدام به عقد قرارداد با برخي از اين بازيكنان خواهد كرد. اين تيم براي جذب مدافع ليگ دسته اولي با مسوولان باشگاه استقلال دزفول دچار مشكل شده است.

باشگاه پرسپوليس كه خواهان جذب سيدرضا جلالي است،‌ پيشنهادي را به باشگاه استقلال دزفول ارايه كرده است اما، اين باشگاه به دليل نقد نبودن پول و مهلت شش ماهه پرسپوليس از توافق خود با قرمزپوشان پايتخت منصرف شده است.

مديرعامل باشگاه استقلال دزفول به ايسنا گفت: باشگاه پرسپوليس براي استخدام سيد رضا جلالي توافق كرده است كه مبلغ 70 ميليون تومان را بپردازد اما، به دليل نقد شدن اين مبلغ تا خرداد سال 86، اعلام كرديم كه با اين شرايط جلالي را واگذار نمي‌كنيم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
تيم فوتبال پرسپوليس در هفته شانزدهم ليگ 85 ميزبان ابومسلم است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مصطفي دنيزلي در بازي روز پنجشنبه 4 بازيكن خود را در اختيار ندارد.

عليرضا نيكبخت واحدي و حسين بادامكي محرومان تيم هستند و ابوالفضل حاجي‌زاده و محمدرضا ماماني نيز به دليل مصدوميت نمي‌توانند تيمشان را همراهي كنند.

به نظر مي‌رسد حاجي‌زاده از هفته هفدهم فرصت حضور در ميادين را داشته باشد اما ماماني تا چند هفته ديگر بايد به مداواي پاي مصدوم خود بپردازد.

گفتني است، بازي پرسپوليس و ابومسلم بدون حضور تماشاگر انجام خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سعيدلو: پرسپولیس متحول خواهد شد

رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپولیس گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده باشگاه پرسپولیس به زودي متحول خواهد شد.

دكتر علي سعيدلو در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپولیس افزود: طي يكسال اخير اقدامات بسياري در باشگاه و تيم فوتبال پرسپولیس انجام شده است كه تاكنون سابقه نداشته و با طرح هايي كه هيأت مديره در دستور كار خود قرار داده اميد زيادي داريم كه باشگاه پرسپولیس متحول شده و روزهاي بهتري را براي هواداران ميليوني خود رقم بزند.

سعيدلو گفت: در نشست هاي هيأت مديره برنامه ريزي هاي متعددي مطرح شده كه بخشي از آنها وارد مرحله اجرايي شده است و من فكر مي كنم با پياده شدن 60 درصد برنامه هاي به تصويب رسيده بتوانيم شاهد شكوفايي و جهش قابل توجه باشگاه پرسپولیس در زمينه هاي ورزشي، فرهنگي، اقتصادي و مالي باشيم.

رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپولیس گفت: ريز برنامه هاي باشگاه از سوي مديرعامل اعلام خواهد شد و هر برنامه اي كه در دستور كار هيأت مديره قرار بگيرد از سوي ايشان اجرا و اعلام خواهد شد اما آنچه كه در حال حاضر به وضوح قابل لمس است پويايي، فعال شدن در همه زمينه ها و پيشرفت باشگاه و تيم فوتبال در ابعاد مختلف است.البته همانطور كه قبلاً اعلام كرده بودم بهتر است مردم و كارشناسان در اين زمينه اظهار نظر كنند اما يك مقايسه سطحي درباره وضعيت باشگاه و تيم قبل از روي كار آمدن هيأت مديره فعلي، به خودي خود گوياي اين واقعيت است كه پرسپولیس با يكي دو سال گذشته قابل مقايسه نيست.

سعيدلو تصريح كرد: طي يكسال اخير بدهي هاي برجا مانده از سالهاي گذشته كه متعلق به بازيكنان و مربيان داخلي و خارجي و برخي شركت ها بود پرداخت شده و باشگاه توانسته ضمن پرداخت بيش از 90 درصد كليه مبالغ قرارداد بازيكنان و مربيان تيم فوتبال پرسپولیس در سال گذشته گامهاي جديدي بردارد.به طور قطع نيز اگر تكليف بدهي هاي قبلي هرچه زودتر مشخص شود اعضاء هيأت مديره و مديران باشگاه با آسودگي خاطر و تمركز بهتري پرونده هاي اقتصادي، فرهنگي و ورزشي موردنظر را به مرحله اجرا در خواهند آورد.

سعيدلو افزود: ما اميدواريم تيم فوتبال پرسپولیس نيز در نيم فصل دوم نتايج بهتري كسب كرده و در شروع دور برگشت رقابتهاي ليگ برتر مثل اوايل فصل جاري با تمام قوا به ميدان رفته و بار ديگر زمينه ساز حضور انبوه در ورزشگاهها شود. در جام حذفي نيز اميدواريم كه مثل فصل گذشته به فينال راه يافته و در هر دو جام مدعي كسب عنوان قهرماني باشيم. البته من تأكيد مي كنم كه بازيكنان پرسپولیس نبايد هيچ حريفي را در جام حذفي دست كم بگيرند. انها بايد از حذف بيش از 8 تيم ليگ برتري مقابل تيم هاي رده پايين تر درس گرفته و با جدي گرفتن رقبا راه را براي رسيدن به مراحل بالاتر هموار سازند. البته با اين پتانسيلي كه در كادر فني و بازيكنان تيم ديده مي شود قهرماني پرسپولیس در ليگ برتر دور از دسترس نيست و مي توان همچنان پرسپولیس را مدعي شماره يك قلمداد كرد.

سعيدلو در پايان گفت: به اعتقاد بنده انسجام و همدلي موجود در هيات مديره تأثير خاصي در پيشرفت باشگاه و تيم داشته است. اعضاي هيأت مديره نيز قطعاً با همفكري و همبستگي خود سعي مي كنند زمينه ساز بهره برداري از پتانسيل نهفته در اين باشگاه پرطرفدار شوند و براي رسيدن به اهداف موردنظر با تعامل و همدلي هرگز اجازه نخواهند داد در وضعيت فعلي ايجاد شود.

رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپولیس در پايان گفت: به زودي نشست مجمع عمومي باشگاه پرسپولیس از سوي آقاي علي آبادي برگزار خواهد شد و قطعاً در اين نشست مهم ضمن بررسي اقدامات انجام شده و گزارش موسسه حسابرسي درباره تأمين منابع براي تحوه پرداخت بدهي هاي برجاي مانده از سالهاي قبل تصميم گيري خواهد شد.

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
آقايون و خانوم ها ! همه جا قرمزته .... درود بر پرسپوليسي ها ...
ok.gif
اين هفته هم با گربه سياه پرسپوليس بازي هست يعني ابومسلم
superstition.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تبادل برهاني و اولادي

851102Denizli_1.jpg

فارس - مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند فصل آينده با انتقال مهاجم مشمول خود به تيم پاس، بازيكن مورد علاقه سرمربي تركيه ‌اي را جذب كنند.

در پي مشكل لاينحل خروج از كشور مهرداد اولادي به دليل عدم گذراندن دوران خدمت سربازي، حضور اين بازيكن در الشباب امارات منتفي شده است.

اين بازيكن با شرايطي خاص مي تواند پرسپوليس را تا پايان فصل همراهي كند، اما فصل آينده بايد به تيمي نظامي بپيوندد.

از سوي ديگر، آرش برهاني پس از اخراج شدن از باشگاه النصر امارات بار ديگر به تهران بازگشته و قصد دارد تا پايان فصل در تيمي ايراني بازي كند.

وي كه همچنان با باشگاه پاس تهران قرارداد دارد، به شدت مورد توجه مصطفي دنيزلي قرار داشته و اين مربي علاقه فراواني به حضور اين مهاجم در پرسپوليس دارد.

گفته مي شود مسئولان دو باشگاه پرسپوليس و پاس براي تبادل اين دو مهاجم در فصل آينده به توافقات ضمني دست يافته اند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بهروز رهبري فرد و داود فنايي يكشنبه شب بعد از برگزاري نشست با محمدحسن انصاري فرد با باشگاه پرسپولیس به توافق رسيدند.

851102Tafahom_1.jpg

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بهروز رهبري فرد و داود فنايي كه روز پنج شنبه هفته گذشته با مديرعامل باشگاه پرسپولیس به توافقات نسبي رسيده بودند، شنبه شب بعد از جلسه با مديران امور حقوقي و مالي باشگاه با محمدحسن انصاري فرد نشست صميمانه اي داشتند كه در نهايت به توافق دو جانبه منجر شد.

دو بازيكن سابق پرسپولیس ضمن كسر بخشي از مطالبات خود در ازاي مابقي آن چك دريافت كردند و رضايت نامه داود فنايي و برگه تسويه حساب مالي با بهروز رهبري فر نيز صادر شد. رهبري فرد قبول كرد 20 ميليون تومان از مطالبات خود را دريافت نكند و داود فنايي نيز ضمن فسخ كامل قرارداد فصل جاري بيش از 6 ميليون تومان از مطالبات فصل گذشته خود را دريافت نكرد.

در پايان اين نشست محمدحسن انصاري فرد گفت: جا دارد از آقايان رهبري فرد و فنايي كه حاضر به كسر بخشي از مطالبات خود شدند تشكر و قدرداني كنم . اين دو نفر در مجموع بيش از 20 سال براي پرسپولیس بازي كرده اند و زحمات زيادي براي اين تيم كشيده اند و حالا نيز با درك شرايط فعلي باشگاه ضمن دريافت چك قبول كردند كه بخشي از مطالبات خود را دريافت نكنند كه اين نوع واكنش جاي تقدير و تشكر دارد.

همچنين از آقايان ابراهيمي، كماسي، نيك نظر، امامي فر، آشتياني و كليه بازيكنان فصل گذشته كه با در خواست باشگاه مبني بر كسر 20 درصد قراردادهايشان مخالفتي نداشتند تشكر كنم.

مديرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ما زحمات رهبري فرد و فنايي را فراموش نمي كنيم و اين توافق نامه اي كه امروز امضاء شد دليل بر آن نمي شود كه آنها ديگر كاري با پرسپولیس نداشته باشند. به هرحال ما سعي مي كنيم به طرق مختلف از آنها استفاده كرده و يا حداقل در صورتي كه نخواهند بازي كنند به نحو شايسته اي از سالها حضور موثر آنها در پرسپولیس تجليل خواهيم كرد.

انصاري فرد در پايان تأكيد كرد كه هرگز به اختلافات مالي بوجود آمده بين بازيكنان و مربيان سابق تيم فوتبال با باشگاه پرسپولیس كه منجر به شكايت از باشگاه و انتشار برخي مصاحبه ها شده بود توجه نمي كند و معتقد است كه مديريت باشگاه موظف است همه اعضاي خانواده بزرگ پرسپولیس را دور هم جمع كرده و نبايد به سوء تفاهمات و دلخوري هاي بوجود آمده دامن بزند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

براي عقد قرارداد به ايتاليا مي‌روم

images

نيكبخت واحدي در گفت و گو با ايپنا:
براي عقد قرارداد به ايتاليا مي‌روم

عليرضا نيكبخت واحدي معتقد است پرسپوليس با همين روند مي‌تواند در نيم فصل دوم نتايج خوبي را كسب كند.
وي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص شرايط پرسپوليس، تيم ملي و ساير مسائل صحبت كرد:

ايتاليا خوش گذشت؟

كدام ايتاليا؟ من اصلا به اين كشور سفر نكرده بودم. نمي‌دانم اين خبر چگونه منتشر شده است. شنيده‌ام برخي‌ها عنوان كردند كه براي تفريح به ايتاليا رفته‌ام، اما بايد بگويم اگر روزي بخواهم به اين كشور سفر كنم فقط براي عقد قرارداد با يكي از تيم‌هاي كالچو به ايتاليا مي‌روم.

ظاهرا خيلي به ليگ ايتاليا علاقه داري؟

ليگ اسپانيا را بيشتر دوست دارم، اما در كنار آن به كالچو هم علاقمند هستم. آن زماني كه مي‌گفتند در ايتاليا هستم در امارات به سر مي‌بردم.

كي به تهران رسيدي؟

شنبه به تهران بازگشتم و از ديروز هم در تمرينات پرسپوليس شركت كردم.

بازي پرسپوليس ـ العين را ديدي؟

خير، آنجايي كه من بودم خيلي دورتر از العين بود و به همين خاطر در اردوي پرسپوليس شركت نكردم. مربي به من اجازه داده بود استراحت كنم و با اجازه كادر فني در اين بازي غايب بودم.

نظرت در مورد حذف استقلال چيست؟

نظر خاصي ندارم، بازي را نديدم كه بتوانم نظري بدهم. فوتبال همين است و نمي‌توان نتيجه آن را پيش‌بيني كرد.

پرسپوليس را در نيم فصل دوم چطور مي‌بيني؟

نبايد يك امتياز هم از دست بدهيم. شانس قهرماني پرسپوليس كم نيست و اگر امتياز از دست ندهيم قهرمانيم.

در مورد اتفاقاتي كه در بازي مقابل اشتوتگارت و جريان كاپيتاني‌ات افتاد توضيح مي‌دهي؟

قبلا گفتم باز هم مي‌گويم كه من آن روز فقط به خاطر سردي هوا آن لباس را پوشيدم و دنبال جلب توجه هم نبودم. من نمي‌توانستم به مسئولان تيم ملي بگويم لباس‌ها را تعويض كنند تاهمه آستين بلند بپوشند. در آن صحنه هم به امير قلعه‌نوعي گفتم كه من چه كار كنم و بعد هم فقط به داور چهارم گفتم كه اين يك بازي دوستانه است.

در مورد كاپيتاني هم فقط مي‌دانم كه اين تشخيص سرمربي تيم ملي بود و اگر كسي اعتراض دارد مي‌تواند به ايشان بگويد من با هيچ كس اختلافي ندارم و حاضر هم نيستم به خاطر يك بازوبند رفاقتم را خراب كنم. البته مطمئن باشيد از حقم نخواهم گذشت.

مربيان پرسپوليس به دنبال جذب بازيكن هستند آيا احتياجي به اين كار هست؟

اين تشخيص مربيان است و آنها بايد نظر بدهند، به نظر من پرسپوليس كمبود بازيكن ندارد ولي شايد براي تقويت تيم لازم باشد. خدا را شكر بازيكنان مصدوم پرسپوليس آماده شده‌اند و حضور آنها مي‌تواند بهترين كمك براي پرسپوليس باشد.

و حرف آخر ...

باور كنيد هميشه براي رسانه‌ها ارزش خاصي قائل هستم ولي نمي‌توانم تحمل كنم كه بعضي‌ها در زندگي شخصي من دخالت كرده و از طرف خودشان بنويسند كه من چه كار كرده و يا قصد انجام چه كاري را دارم .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حضور مدافع استقلال دزفول در پرسپولیس منتفی شد

غیبت مترجم مصطفی دنیزلی باعث شد تا در تمرین امروز پرسپولیس، کریم باقری وظیفه دستیاری و ترجمه حرف های سرمربی این تیم را برعهده داشته باشد.

تمرین امروز پرسپولیس با استقبال خبرنگاران و عکاسان روبرو شده بود که برای پوشش تصویری و خبری حضور بازیکنان خارجی در جمع سرخپوشان به ورزشگاه کارگران آمده بودند.

اما به رغم اعلام قبلی باشگاه پرسپولیس بازیکن جدیدی در تمرین امروز حضور نیافت و رضا جلالی و بازیکنان تونسی نیز در کنار سایر سرخپوشان حضور نداشتند. در این میان رضا جلالی مورد تایید دنیزلی قرار نگرفته و حضورش در این تیم منتفی شد.

تمرین امروز از ساعت 11 با دویدن دور زمین و گرم کردن بازیکنان آغاز شد، در ادامه آن ها به 3 دسته تقسیم شده و تنیس فوتبال بازی کردند. پس از آن به مدت 20 دقیقه بازی 4 به 2 انجام دادند و پس از آن با فوتبال دستگرمی کار به اتمام رسید.

در غیاب مترجم دنیزلی تمرین بدون نظم برگزار شد و کنترل کار از دست سرمربی سرخپوشان خارج شده بود.

ابوالفضل حاجی زاده با رهایی از بند مصدومیت جدا از سایر بازیکنان به صورت اختصاصی تمرین کرد. الونگ الونگ نیز همانند حاجی زاده بخش اعظمی از کار خود را به تمرینات انفرادی اختصاص داده بود و تنها در بخش پایانی تمرین به جمع سایر بازیکنان پیوست. محمد رضا مامانی نیز در تمرین امروز شرکت نداشت.

تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه هقته جاری در چارچوب دیدارهای هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور در ورزشگاه آزادی به مصاف ابومسلم می رود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مهاجم تيم ملى سوریه در پرسپوليس

FootballIran_200712362815974.jpg

بعد از مطرح شدن بازيكنانى با نام هاى مختلف از كشورهاى گوناگون براى تقويت پرسپوليس و پس از حضور ۲ تونسى در تمرين و تأييد يكى از آنها و حضور ياك مهاجم صرب كه نيامده رفت، حالا يك مهاجم سورى جديدترين نام مطرح شده براى پيوستن به جمع سرخپوش هاست. از قرار معلوم »زياد چابو« مهاجم تيم ملى روسيه كه ۴۵ بازى ملى در كارنامه دارد و در اين بازيها ۱۲ گل نيز به ثمر رسانده با مسؤولان پرسپوليس به توافق رسيده و به احتمال زياد از امروز در تمرينات اين تيم حاضر مى شود.گويا مصطفى دنيزلى هم راضى شده تا بدون گرفتن تست، او را به خدمت درآورد و تيم اش را در خط حمله تقويت كند. از قرار معلوم مسؤولان باشگاه به سرمربى تركيه اى قبولانده اند كه او مهاجم خوبى است و قطعاً پرسپوليس را كمك مى كند.
چابو همان مهاجمى است كه در دقيقه ۸۸ بازى تيم هاى ملى كشورمان مقابل سوريه مرداد ماه گذشته در ورزشگاه آزادى دروازه ايران را باز كرد و باعث تساوى يك - يك ۲ تيم شد. با اين گل قطعاً علاقه مندان به فوتبال ذهنيت بيشترى در مورد اين مهاجم سورى پيدا مى كنند

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
درخشان ،گزينه دستيارى دنيزلى

با اينكه مصطفى دنيزلى اعلام كرده فعلاً نيازى به دستيار ندارد و با همين كادر به كارش ادامه مى دهد، در صحبت هاى اخير ميان انصارى فرد و سرمربى ترك لزوم بهره گيرى از يكى از پيشكسوتان پرسپوليس درتيم مطرح شده كه دنيزلى هم واكنش خاصى نشان نداده است. جدى ترين احتمال به ميان آمده در مورد حميد درخشان هافبك گلزن دهه شصت و اوايل ۷۰ پرسپوليس و تيم ملى است كه اگر ظرف چند هفته آينده در تمرينات سرخپوشان حاضر شود، چندان جاى تعجب نخواهد بود. او پس از ناكامى و استعفا در تيم دسته اولى هما، فعلاً بدون تيم است. مجتبى محرمى اسطوره تعصب و مدافع تاريخى قرمزها ديگر فرد مطرح بود كه با توجه به مشغله او در تيم اميد، شانس او كمتر است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
باقري: قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم

A0179844.jpg

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم پرسپوليس گفت: نه از فوتبال خداحافظي مي‌كنم و نه قصد مربيگري دارم.

مصدوميت‌هاي كاپيتان پرسپوليس در نيم فصل اول ليگ برتر باعث شد فقط در چند مسابقه به ميدان برود. كريم باقري درباره شرايط خودش و اين تيم با خبرگزاري فارس گفت و گو كرد كه در زير مي‌خوانيد:
فارس: چهار مسابقه براي كريم باقري در نيم فصل اول، آمار نااميد كننده‌اي است. نظر خودت در اين مورد چيست؟
به دليل مصدوميت‌هايي كه داشتم، نتوانستم براي پرسپوليس زياد بازي كنم. در دوران بازي‌ام اين همه مصدوم نشده بودم؛ اما تصور مي‌كنم در نيم فصل دوم بتوانم جبران كنم و كمك خوبي براي پرسپولس باشم.
فارس: مي‌گويند به علت مشكلات مالي، خودت را به تمارض مي‌زدي. اين حرف صحت دارد؟
مشكلات مالي هميشه وجود داشته و در اين خصوص با مسئولان باشگاه صحبت كردم؛ اما هرگز خودم را به تمارض نزدم و براي مصدوميتم مدرك داشتم. عضله پايم به شدت دچار كشيدگي شده بود.
فارس: پيش بيني شما از آغاز نيم فصل دوم چيست؟
تيم‌هايي مي‌توانند در نيم فصل دوم نتيجه بگيرند كه با هم هماهنگ باشند و تمرينات خوبي را پشت سر بگذارند. بازيكنانشان در زمين كم فروشي نكنند و با تمام وجود در اختيار تيم باشند.
فارس: پرسپوليس چقدر اين شرايط را دارد؟
تصور مي‌كنم شروع خوبي داشته باشيم. مصدومان اصلي ما رسيده‌اند و بازيكناني كه در نيم فصل اول در پست غيرتخصصي خود حضور داشتند، در اين پست ها جا افتاده‌اند.
فارس: قراردادت با پرسپولس كي تمام مي‌شود؟
من يك فصل ديگر قرارداد دارم.
فارس: قصد خداحافظي از فوتبال را نداري؟
فعلا نه.
فارس: اما بيشتر همدوره‌هايت از بازيگيري خداحافظي كرده‌اند؟
بله؛ اما از همه آنها كوچك‌ترم؛ از علي دايي چهار سال، از خداداد عزيزي 2 سال و از يحيي گل محمدي سه سال. از افشين پيرواني هم جوان‌ترم؛ بنابراين شرايطم با آنها تفاوت دارد.
فارس: به مربيگري هم فكر مي‌كن؟
مربيگري را به هيچ عنوان دوست ندارم.
فارس: چرا؟
در خودم چنين توانايي را نمي‌بينيم كه بخواهم يك تيم را اداره كنم. ترجيح مي دهم بعد از خداحافظي، كنار فوتبال باشم و از تجربياتم به نحوه ديگري استفاده كنم.
فارس: مشكلات مالي پرسپولس به كجا رسيد؟
از زمانيكه از خارج به اين تيم آمدم، مشكلات مالي هر روز بدتر مي‌شود. چنين معضلاتي شايسته تيم بزرگي مثل پرسپوليس نيست؛ اما متاسفانه اين مسائل هر روز بدتر مي‌شود.
فارس: اين مسائل مي‌تواند باعث ناكامي تيم شود؟
بي تاثير هم نيست.
فارس: درباره قهرماني سايپا در نيم فصل نظرت چيست؟
براي قهرماني اين تيم همه چيز دست به دست هم داد. توجه كنيد؛ سايپا و استقلال به دور از هياهو و جنجال كار خودشان را مي‌كردند. البته دايي به نحو احسن كار كرد؛ اما نداشتن دغدغه مالي و بي حاشيه بودن، از دلايل قهرماني سايپا است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دنيزلي:از ماندن اولادي مطمئن نيستم
من به قهرماني در ليگ فكر مي‌كنم

FootballIran_2007121112510791.jpg

خبرگزاري فوتبال ايران - اين روزها مصطفي دنيزلي در تلاش است تا پرسپوليس را براي شروع نيم فصل دوم و بازي مقابل ابومسلم آماده كند. پرسپوليس امتيازات حساسي را در نيم فصل اول از دست داد تا با فاصله 9 امتياز نسبت به سايپا و مكان سوم قرار بگيرد ولي دنيزلي باز هم اميدوار به قهرماني است.
دنيزلي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، ابتدا در خصوص وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: تمرينات را دنبال مي‌كنيم و شرايط خوبي داريم، اميدواريم مقابل ابومسلم شروع اميدواركننده‌اي در نيم‌فصل دوم داشته باشيم تا به اهداف خود نزديك شويم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص جذب بازيكن جديد گفت: اگر در طول بازي‌ها بازيكنان خود را به دليل محروميت و مصدوميت از دست ندهيم به طور حتم نتايج خوبي خواهيم گرفت ولي اين اتفاقات باعث مي‌شود كه به فكر جذب بازيكن جديد باشيم.اگر چنيني مشکلاتي نباشد بازيکنان خودمان کمبودي ندارند. به طور مثابل حالا در خط دفاعي با بازگشت مدافعان ديگر کمبودي احساس نمي کنيم.
وي تأكيد كرد: در حال حاضر از ماندن اولادي مطمئن نيستم و در صورت جدايي اين بازيكن بايد خط حمله را تقويت كنيم اين موضوع تا حدودي من را نگران مي کند . چند بازيكن در بين گزينه‌هاي ما قرار دارد كه يكي از آنها هافبک تونسي است و يك گزينه ديگر هم مدنظر داريم که يک مهاجم اهل سوريه است و به زودي وارد تهران خواهد شد.
دنيزلي افزود: در خط دفاع هم فعلا بازيكني جذب نكرديم، البته اگر در اين منطقه بازيكن محروم و مصدومي نداشته باشيم مشكل خاصي ايجاد نخواهد شد.
وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس در جام حذفي گفت: در اين جام هم نهايت تلاش خود را براي قهرماني به كار خواهيم گرفت ولي فراموش نكنيد كه هنوز ليگ برتر تمام نشده است و من اول به قهرماني در ليگ فكر مي‌كنم. در كنار اين هدف قهرماني در جام حذفي هم در برنامه‌هاي ما قرار دارد اما فعلا ابومسلم و بازي هاي ليگ پيش روي ما قرار گرفته اند.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تماس‌ استيلى‌ با خداداد عزيزي

074640.jpg

SP_22_AZIZI_0.JPG

خداداد براى‌ شروع‌ رسمى‌ حرفه‌ مربيگرى‌اش‌ به‌ مانع‌ سختى‌ به ‌نام‌ پرسپوليس‌ برخورده‌ است‌ و به‌ همين‌ خاطر قصد دارد به‌ هر صورتى‌ که‌ شده‌ برنده‌ دوئل‌ استاد و شاگرد باشد.
فارغ‌ از مصاحبه‌ اخير خداداد عليه‌ دنيزلى‌ که‌ همگان‌ اعتقاد دارند براى‌ ايجاد حاشيه‌ در پرسپوليس‌ انجام‌ شده‌ است، شنيديم‌ اخيراً‌ تماس‌هايى‌ بين‌ خداداد عزيزى‌ و حميد استيلى‌ برقرار شده‌ که‌ همين‌ داستان‌ دلخورى‌ مضاعف‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ را در پى‌ داشته‌ است. اينکه‌ چه‌ کسى‌ خبر فوق‌ را به‌ دنيزلى‌ داده‌ و يا اصلاً‌ تماسى‌ بين‌ حميد استيلى‌ و خداداد عزيزى‌ برقرار شده‌ يا نه؛ ماهم‌ شک‌ داريم‌ اما واقعيت‌ مطلب‌ اين‌ است‌ که‌ مشکلات‌ اخير سرمربى‌ پرسپوليس‌ با کمک‌ ايرانى‌ خود اين‌ شبهه‌ را بوجود آورده‌ که‌ درست‌ سر بزنگاه‌ سرمربى‌ ابومسلم‌ با استيلى‌ ارتباط‌ برقرار کند و اين‌ ارتباط‌ درنهايت، به‌ضرر پرسپوليس‌ تمام‌ شود. راستش‌ با شنيدن‌ اين‌ خبر ياد دوران‌ على‌ پروين‌ و وينگو بگوويچ‌ افتاديم‌ که‌ پروين‌ درآستانه‌ ديدار پرسپوليس‌ و پاس‌ به‌ باشگاه‌ پاس‌ رفت‌ و همين‌ شايعات‌ را وسعت‌ بخشيد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
داود فنايي: پيشنهادات را بررسي مي كنم

141697_1.jpg

داود فنايي گفت: فكر نمي كنم هيچ بازيكني مثل من از مطالبات خود گذشت كرده باشد اما من به منظور حل و فصل اختلافات بوجود آمده و بنا به درخواست آقاي انصاري فرد بخش اعظمي از حق و حقوق خودم را دريافت نخواهم كرد.

داود فنايي افزود: طي روزهاي پنج شنبه و يكشنبه جلسات خوبي به اتفاق بهروز رهبري فرد با مديرعامل باشگاه پرسپولیس داشتيم و در نهايت نيز ضمن قبول كسر بخشي از مطالبات خود، با دريافت چك تفاهم نامه را امضا كرديم و رضايت نامه خودم را نيز از پرسپولیس گرفتم.

دروازه بان سابق پرسپولیس تصريح كرد: من امسال هم با پرسپولیس قرارداد داشتم اما دلم راضي نمي شد در ازاي روزهايي كه عضو تيم نيستم به خاطر قراردادي كه با باشگاه دارم مبلغي را دريافت كنم و به همين راحتي از خير آن گذشتم. من حتي حاضر بودم 20 درصد از قراردادم با تيم جديد را به باشگاه پرسپولیس بدهم اما آقاي انصاري فرد به خاطر كسر بخش عمده اي از مطالباتم رضايت نامه ام را صادر كردند. 8 ميليون تومان از مطالبات فصل گذشته ام را نیز ناديده گرفتم و با دريافت چك با باشگاه پرسپولیس به توافق كامل رسيدم.

فنايي گفت: من سالها براي پرسپولیس بازي كرده ام و هرگز نمي خواستم كه بر سر مسائل مالي تا اين حد با باشگاه اختلاف داشته باشم. به هرحال هرچه بود گذشت و ما در جلسه اي كه با آقاي انصاري فرد داشتيم به تفاهم و تعامل خوبي هم رسيديم.

فنايي در پايان گفت: برخلاف برخي شايعات تصميمي براي خداحافظي از فوتبال نگرفته ام و در پايان فصل جاري بعد از بررسي پيشنهادات تصميم نهايي را مي گيريم.

بالا