• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خبر خوش براي قطبي در آستانه ديدار مقابل برق شيراز؛باقري و نيكبخت واحدي آماده بازي شدند

تمام بازيكنان مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل برق شيراز آماده شدند وپرسپوليس مي تواند براي اين ديدار از وجود كريم باقري استفاده كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، كريم باقري هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در دو هفته گذشته به دليل مصدوميت نتوانست براي اين تيم به ميدان برود در حال حاضر بهبودي خود را به دست آورده است و مي تواند در ديدار هفته يازدهم اين تيم مقابل برق شيراز كه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود به ميدان برود.باقري طي چند روز گذشته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته است و به گفته پزشك اين تيم وي مي تواند از ابتدا به ميدان برود.
همچنين عليرضا نيكبخت واحدي مهاجم پرسپوايس هم به دليل بيماري شديد مقابل فولاد خوزستان غايب بود هم اكنون سلامتي خود را به دست آورده است و مي تواند در اين ديدار به ميدان برود.
گفتني است تنها بازيكن مصدوم پرسپوليس در اين ديدار مسعود زارعي است كه به دليل در رفتگي كتفش فعلا بايد از تمرينات اين تيم به دور باشد.

پ.ن: البته واعظي كماكان مصدوم هست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
چراغپور مدير تيم‌هاي پايه فوتبال پرسپوليس شد

077844.jpg

جلال چراغپور روز يكشنبه با حكمي از سوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس به سمت مدير تيمهاي پايه اين باشگاه منصوب شد.

به گزارش ايرنا، سيد داريوش مصطفوي مدير باشگاه پرسپوليس در اين حكم آورده است: با توجه به پيشنهاد فريدون معيني مدير تشكيلاتي تيمهاي پايه، جنابعالي به سمت مدير فني تيمهاي پايه منصوب مي‌شويد.

اميد است با اتكال به خداوند متعال و درايت جنابعالي كه از اساتيد فوتبال كشور هستيد، تمامي امور فني تيمهاي پايه با هماهنگي مديريت تشكيلاتي تيمهاي پايه انجام شود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علت دعوت نشدن معدنچي و کاظميان به تيم ملي

آری هان باز گو کرد....

A0191312.jpg

آري‌هان بعد از انتشار خبر دعوت نشدن كاظميان و معدنچي توسط علي دايي به تيم ملي، داستان بازگو نشده پشت پرده اي را افشا كرد.
در زمان مربيگري آري‌هان در تيم فوتبال پرسپوليس و در روزهايي كه به واسطه حضور بازيكناني پديده همانند جواد كاظميان و مهرزاد معدنچي ، همه كارشناسان پرسپوليس را مدعي اول قهرماني مي دانستند، جرياني عجيب جا را براي جذب علي دايي به عنوان بازيكن در اين تيم تنگ كرد.
سرمربي فعلي تيم ملي فوتبال آلباني كه به لحاظ يك دوره حضور در فوتبال ايران پيگير موضوعات فوتبال كشورمان است گفت: زماني كه تيم فوتبال پرسپوليس در اتريش حضور داشت ، در جلسه اي كه ميان كريم باقري،‌خشايار محسني و من انجام شد پيشنهاد دعوت از علي دايي را دادم و باقري نيز به تبعيت از باشگاه ابراز مخالفتي نكرد، ‌اما با نقل موضوع در ميان اعضاي تيم برخي گفتند در صورت دعوت دايي به پرسپوليس از اين باشگاه خواهند رفت.
وي با تائيد حضور دو بازيكن مذكور در ليست مخالفان حضور دايي گفت : در اين ميان كاظميان و معدنچي نقش پررنگ تري داشتند و اتفاقاً همين دو بازيكن به جد خواهان عدم به كارگيري دايي در تركيب تيم پرسپوليس شدند.
وي ادامه داد: شايد در آن زمان بازيكنان شماره 9 و 11 نمي دانستند حرفهايشان چنين بازتابي خواهد داشت اما دعوت نشدن اين دو نميتواند بدون ارتباط با جرياني باشد كه خودشان درست كرده بودند

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حمایت سرمربی سابق از قطبی
پروین: پرسپولیس با این دفاع در آسیا آبروریزی می کند

به گزارش شیکه ایران؛ شکست بازیکنان افشین قطبی در اهواز همچنان سوژه نخست منتقدان برای انتقاد از سرمربی تیم پرسپولیس است اما در این اوضاع مردان نام آشنای پرسپولیسی به دفاع از قطبی پرداختند تا سرمربی پرسپولیس در این ایام احساس تنهایی نکند.

پس از آنکه محمد مایلی کعهن از عملکرد قطبی در فصل جاری حمایت کرد حالا نوبت به علی پروین رسیده تا به داد امپراتور پرسپولیسی ها برسد و از او در برابر هجمه بالای اعتراض ها دفاع کند.

علی پروین در یک محفل خصوصی درباره بازی پرسپولیس - فولاد حرفهایی جالبی به زبان آورد که شاید مهمترین قسمت حرفهای پروین این جمله وی بود :" قطبی باید حمایت شود."

*شکست مقابل فولاد باعث شد منتقدان به بدترین شکل به قطبی حمله کنند.

-پرسپولیس اصلا تو حدو اندازه خودش بازی نکرد.دفاع واقعا مشکل داره و فکر نمی کنم با آمدن رحمان هم بهتر شود.تیم یک دفاع سرعتی مثل نصرتی لازم دارد اما با همه این حرفها این همه انتقاد از سر دلسوزی نیست.

*غیبت ستاره ها چقدر تاثیر داشت؟

-جای کریم که خیلی خالی بود ولی نیکبخت و بقیه زیاد نه.

*آینده پرسپولیس را چطور می بینید؟

-اگر فکری به حال دفاع نکنند،اوضاع بدتر هم می شود.پرسپولیس باید آسیا بازی کند که تیم ها خیلی قویتر از لیگ ایران هستند.اگر باا این وضعیت به آسیا برویم مطمئنا یک آبرو ریزی بزرگ درست می شود.

*درباره انتقاد هایی که از قطبی می شود چه نظری دارید؟

-با 2،3 تا باخت نباید این کارو کرد.مردم و هواداران پرسپولیس قطبی را دوست دارند.باید مسوولان باشگاه پرسپولیس صبور باشند، قطبی پارسال دل این مردم رو شاد کرد. به همین خاطر باید از او حمایت کرد.

* ستاره های پرسپولیس مثل کریمی در این بازی چطور بودند؟

-قطبی باید این مساله را درک کند که ستاره ها تنهایی کارساز نیستند، باید از آنها کار بکشد به عقیده من علی کریمی در این بازی اصلا خوب نبود.

*راه حل علی پروین برای عبور این شرایط چیست؟

-پرسپولیس شوک لازم دارد.من نمی دونم چه جوری.کادر فنی باید این شوک را به بازیکنان وارد کند.

به هر حال امیدوارم پرسپولیس به روزهای خوبش برگرد .

منبع : http://www.inn.ir/newsdetail.aspx?id=6893

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
انتقادات از پرسپولیس زود شروع شده است/ رضایی نمی تواند به ما کمک کند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با دفاع از عملکرد تیمش در دیدارهای اخیر گفت: متاسفانه حجم انتقادات از پرسپولیس زیاد است و در این فضا کار کردن بسیار مشکل تر می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی در پایان تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: فکر می کنم سرمربی تیمی مانند پرسپولیس هیچ وقت آرامش ندارد و باید همیشه پاسخگو باشد . برای من این موضوع جذاب است و آن را دوست دارم.

وی با ابراز رضایت از عکس العمل هواداران و مدیران تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به شکست های اخیر تیم فوتبال این باشگاه گفت: برای من برخورد هواداران، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره باشگاه بسیار جالب توجه بود، کارهایی که آنها کردند و حمایت هایی که از تیم فوتبال فوتبال پرسپولیس به عمل آوردند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: ما هنوز یک سوم بازیهای لیگ را پشت سر نگذاشته ایم اما همه در خصوص شرایط تیم پرسپولیس اظهار نظر کرده و در خصوص وضعیت این تیم قضاوت می کنند. اعتقاد دارم تیمی چون پرسپولیس که یکی از تیم های بزرگ ایران است مانند هر تیم بزرگ دیگری یک شبه درست نمی شود. باید به این تیم فرصت زمان داد و صبر و تحمل کرد تا مشکلات را پشت سر بگذارد. ما هیچ کدام از عملکرد تیم راضی نیستیم. اینکه تیم پرسپولیس در 2 بازی گذشته 7 گل دریافت کرده اصلا رضایتبخش نیست. در این خصوص حرفهای زیادی زده شده است اما یک بار هم نشنیده ایم که بگویند پرسپولیس در دو بازی گذشته 5 گل به ثمر رسانده و شانس های گلزنی زیادی خلق کرده است. هیچ کس از این مسائل حرف نمی زند و همه ناکامی ها و شکست ها را می بینند.

وی با بیان اینکه از تیم فوتبال پرسپولیس همانند هواداران این تیم توقع چنین عملکردی را ندارد افزود: زمانی که پرسپولیس به راحتی از فاصله 37 متری گل می خورد و مهاجمانش در دهانه دروازه از فاصله 2 متری نمی توانند گلزنی کنند نتیجه اش این می شود که به راحتی شکست می خورد.

وی ادامه داد: پس از دریافت گل اول ، فرصت های گل زیادی داشتیم. ما حملات زیادی روی دروازه فولاد طراحی کردیم و می توانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم اما تیم فولاد با استفاده از اشتباه مهاجمان ما در زمان پرتاب یک اوت دستی نهایت بهره را برد و از حمله ما یک ضد حمله ساخت و با استفاده از 4 اشتباه 3 بازیکن پرسپولیس به گل دوم رسید.

قطبی خاطرنشان کرد: ما مغلوب فولاد خوزستان شدیم اما هیچ کس نگفت پرسپولیس در این بازی 5 بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت و بدون حضور آنها به اهواز رفته است. با این حال تیم پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت و در 20 دقیقه آغازین جنگنده و قوی ظاهر شد اما با اشتباهات خود نتیجه را واگذار کردیم.

وی افزود: تیم ما در بازیهای گذشته به دلیل غیبت نفرات اصلی و اشتباهات فردی نتایج را واگذار کرداما عکس العمل ما این است که باید این ناکامی ها را جبران کنیم این امر نیز میسر نمی شود جز با حمایت هواداران، ما هم چون سال گذشته که در تاریک ترین روزها اختلاف خود با صدر جدول را جبران کردیم امسال هم با حمایت هوادارانمان نشان می دهیم که می توانیم کاستی های خود را جبران کرده و به صدر جدول نزدیک شویم.

قطبی ادامه داد: ما در حال حاضر فقط 6 امتیاز تا صدر جدول فاصله داریم ، 6 امتیاز، امتیاز زیادی نیست و می توانیم در بازی رودر رو با تیم های صدرنشین این اختلاف را به حداقل برسانیم. یکی از این تیم ها تیم برق است که با شکست این تیم می توانیم انرژی مثبت را به تیم پرسپولیس بازگردانیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه غیبت 6 بازیکن می تواند تاثیر منفی بر روی روند بازی بگذارد یادآور شد: هنوز هم اعتقاد داریم تیم پرسپولیس متعلق به ستاره ها نیست اما وقتی دروازه بانی چون حقیقی که سال گذشته اصلا برای پرسپولیس بازی نکرده امسال در سومین بازی فصلش در اهواز به میدان می رود و از 35 متری گل می خورد غیبت بازیکنی چون مهدی واعظی احساس می شود البته اعتقاد دارم حقیقی یکی از دروازه بانهای خوب ایران است و می تواند به فوتبال ما کمک کند . برای پرسپولیس هم مانند بیشتر تیم ها در بعضی پست ها داشتن بازیکن با کیفیت با تجربه مهم است.

وی حضور کریم باقری در ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس را باعث ایجاد آرامش و تزریق شخصیت به تیم فوتبال پرسپولیس عنوان کرد و گفت: کریم بازیکن بزرگی برای تیم ماست که غیبت آن در هر شرایطی احساس می شود. در تیم ملی فوتبال ایران نیز نکونام چنین شرایطی دارد. اگر او را از تیم ملی ایران بگیرید از دو بازی گذشته این تیم فقط یک امتیاز می توانست کسب کند و در تیم ملی آلمان نیز بالاک چنین نقشی دارد و بازیکن محوری به شمار می آید.

قطبی با بیان اینکه پترویچ یکی از دونده ترین بازیکنان پرسپولیس است افزود: یک تیم متشکل ازبازیکنانی با کیفیت و خصوصیت های مختلف است که در کنار یکدیگر تیمی هماهنگ را می سازند. من امروز در تیم پرسپولیس به اندازه کافی سرباز و کارگر دارم ، مشکل تیم من گل زدن نیست مشکل ما این است که خیلی راحت گل می خوریم و راحت تر از آن موقعیت ها را از دست می دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پرسپولیس در هفته های آغازین لیگ در کورس قهرمانی بود و این رقابت ها را با دو پیروزی آغاز کرده بود اما در سه بازی 5 پنالتی ما را نگرفتند و همین مسئله باعث شد از کورس جا بمانیم. رقابت در کورس قهرمانی همانند دویدن یک دونده دو 100 متر است اگر به این دونده یک پشت پا بزنیم بعد از چند گام از دیگر دوندگان باز می ماند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: قضاوت در مورد پرسپولیس بعد از 10 بازی زود است . خیلی از تیم هایی که قهرمان می شوند سال بعد را آرامتر شروع می کنند و کم کم به شرایط ایده ال می رسند. مثل بایرن مونیخ و منچستر و رئال مادرید. پرسپولیس مثل کرم قهوه است و وقتی هم می زنیم کم کم بالا می آید. از هواداران می خواهم صبور باشند. احساس آنها را درک می کنم و می دانم که با پرسپولیس زندگی می کنند اما باید فرصت دهند تا تیم را درست کنیم.

قطبی در مورد جذب رحمان رضایی گفت: باید در این مورد صبر کنیم و تصمیم خوبی بگیریم. رضایی هفت ماه است بازی نکرده و نمی تواند برای ما مفثد باشد و کمکی به تیم بکند. باید تمرکز کنیم و در تیممان فضا را باز کنیم. مشکل ما فقط دفاع نیست و یک دروازه بان هم می خواهیم که در اندیشه جذب او هستیم.

منبع : http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=768194

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
بچه های من بازی پیروزی رو ندیده بودم ! بابا خدایی عجب ستمی هست ! این پنالتی خیلی تابلو بود ! یعنی داور فکر کرد بازیکن خوابش گرفته خودش رو زده زمین !
با این وضع داوری باید فوتبال رو تعطیل کنیم !!!!
متاسفم ! صدای من استقلالی هم در اومد !!!
فکر کنم شما هم باید یک تاپیک کانتر راه بندازید !:(

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
برو بچ استقلالی بابت پستی که زدم شرمنده
خیلی خیلی عصبی بودم.
ایشالا که به دل نگیرید.
یا علی

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بچه های من بازی پیروزی رو ندیده بودم ! بابا خدایی عجب ستمی هست ! این پنالتی خیلی تابلو بود ! یعنی داور فکر کرد بازیکن خوابش گرفته خودش رو زده زمین !
با این وضع داوری باید فوتبال رو تعطیل کنیم !!!!
متاسفم ! صدای من استقلالی هم در اومد !!!
فکر کنم شما هم باید یک تاپیک کانتر راه بندازید !:(
علیرضا جان مرسی از ابراز همدردیت :) واقعا همینه که می گی . البته به نظر من این اتفاق به سود پرسپولیس تموم می شه نهایتا . چون اگر اون پنالتی گرفته می شد و نهایتا بازی رو می بردیم پی به ضعف مفرط دفاع نمی بردیم و توی باد این پیروزی می خوابیدیم . اما من مطمئنم این پایان ناکامی های تیم بود و از بازی 4 شنبه ایشاللا همه چیز خوب میشه .

راستی در مورد کانتر پیشنهاد می دم شما به کمک یکی از دوستان پرسپولیسی توی همون تاپیک این کار رو ادامه بدید و عنوان تاپیک رو هم تغییر بدید . بهتر از اینه که یه تاپیک تکراری زده بشه .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

علی کریمی با لباس شخصی در تمرینات
بازگشت مارکو به پرسپولیس

یکی از نکات قابل توجه تمرین روز گذشته پرسپولیس، بازگشت مارکو، دستیار برزیلی قطبی به تمرینات این تیم بود. غایبان تمرین دیروز را اما مهدی واعظی و ابراهیم توره تشکیل می دادند. علی کریمی هم با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شد و دقایقی با افشین قطبی و داریوش مصطفوی صحبت کرد. بازگشت نیکبخت به تمرینات پرسپولیس هم از دیگر نکاتی بود که روز گذشته در تمرین این مجموعه جلب توجه می کرد.

اوضاع بحرانی است، اما به آینده خوشبینم
مصطفوی: می دانستم شکست می خوریم !!!!!...

پرسپولیس روزهای ناآرامی را پشت سر می گذارد. داریوش مصطفوی در رأس هرم مدیریتی این مجموعه شاید در حال حاضر بیشترین انتقادات را پیرامون خود ببیند. شایعه معمول این روزها حول و حوش برکناری او چرخ می خورد و این شایعه می تواند احوالات ناآرام پرسپولیس را بیش از پیش به هم بریزد، هر چند تلاش داریوش مصطفوی آرام کردن فضای متشنج فعلی است و البته دلداری به هوادارانی که شکست های پیاپی را تاب نمی آورند.
* قبول دارید که فولاد بازی بهتری نسبت به پرسپولیس به نمایش گذاشت؟
- خب وقتی ما گل نمی زنیم، باید گل بخوریم. من همیشه به بازیکنانم هم گفته ام چه در تمرینات و چه در رختکن. ما موقعیت های زیادی داشتیم که از آنها استفاده نکردیم. وقتی در حین بازی موقعیت های ما از دست رفت، می دانستم که شکست می خوریم.
* فکر می کنید مشکل پرسپولیس کجاست؟
- به نظر من فاصله بین خطوط ما زیاد است و این باعث شده پرسپولیس شرایط خوبی را تجربه نکند. فوتبال همیشه این اتفاقات را هم به همراه دارد. ما دوران بحران را می گذرانیم اما به آینده خوشبین هستیم.
* شایعاتی مبنی بر برکناری شما هم به گوش می رسد. چقدر این اخبار را تأیید می کنید؟
- من روی این موضوع حساسیت نشان نمی دهم. آمده ام که خدمت کنم و هر زمان که بگویند برو، می روم و مشکلی نیست. ما به هواداران این امید را می دهیم که تیم در هفته های آینده بهتر شود. اگر برق را ببریم، فکر می کنم این ناکامی ها فراموش شود. 24 بازی دیگر در پیش است و تصور نمی کنم جای نگرانی باشد.

نطق مصطفوی در تمرین پرسپولیس
به خودتان بیایید ...

عصر روز گذشته تمرین پرسپولیس بعد از شکست دور از انتظار مقابل فولاد خوزستان در ورزشگاه راه آهن برگزار شد. پیش از این تمرین سبک، داریوش مصطفوی برای دقایقی با بازیکنان پرسپولیس صحبت کرد. مصطفوی صحبت هایش را خیلی واضح برای پرسپولیسی ها مطرح می کرد: «اینجا پرسپولیس است. بهتر است یک مقدار به خودتان بیایید. مردم از شما توقع دارند. این را بدانید که ما با این بازی ها به هیچ جایی نمی رسیم. شما باید بدانید که پیراهن چه تیمی را پوشیده اید».

برکناری قطبی را تکذیب می کنم
فرخزادی: مربی زیاد مقصر نیست

سخنگوی هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس هرگونه شایعه برکناری افشین قطبی را از این مجموعه تکذیب کرد. فرخزادی درباره شکست های اخیر پرسپولیس و تبعات این اتفاق می گوید: «ما فکر می کنیم افشین قطبی در این نتایج ضعیف زیاد مقصر نیست. بالاخره ما هم مشکلاتی در این چند هفته اخیر داشته ایم که باید برطرف شود. برای هفته آینده روند بهتری را در پیش می گیریم و اوضاع بهتر می شود. این را هم بدانید که هیأت مدیره از افشین قطبی حمایت می کند».

منبع

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد حرف رکیکتون هم خوب هر کسی متناسب با ادبش حرف میزنه !
در مورد شاخ و شونه من که نکشیدم دوستان شاهدن اگر شما عقده داری جواب بدی بده !
اگر ناراحت هستید خودتون رو کنترل کنید من به هیچ کسی توهین نکردم !
ما اگر 30 امتیاز هم جلو باشیم شاخ و شونه نمیکشیم چون همه چیز فانی هست ! :lol:
بای ! دوست عزیز ادامه نده من نمی خوام وارد بحث بشم !
بابا به پیر به پیغمبر من حرف نزدم !
دوستمون یک حرفی زد که نباید میزد !
گفتم تو مثالتون از مربی های ما استفاده نکنید !
من کری نخوندم ! کجای حرف من کری هست ؟ بابا شما اصلا نمی خونید ! فقط اسم من رو می بینید تایپ می کنید !
بابا xpin هم دید چرا اون حرفی نزد ؟
بازم میگم من کری نخوندم هیچ بی احترامی هم نکردم ! فقط یک خواهش کردم تو مثالتون از اسطوره ای ما استفاده نکنید !

اگر برداشت اشتباه کردید که من کری خوندم معذرت می خوام ! من قصدم این نبود !
علیرضا جان ما نخوایم شما رو اینجا ببینیم چه کار باید بکنیم؟ یه بار بتون تذکر داده شد که تو این تاپیک نیاین.
توی تاپیک استقلال رسما به پرسپولیس توهین شد اما کسی از دوستان پرسپولیسی اومد اونجا سرو صدا کنه؟
این دوستمون مثال زدن همین نه توهین کردن نه بی ادبی.فکر هم نمی کنم شما بتونی بگی کی چی بگه یا نگه البته تا موقعی که توهین داخلش نباشه.
در مورد خودتون اولین کاری که بد از باخت پرسپولیس کردین تو تاپیک استقلال یه پست دادین که بوی تمسخر می داد.
در مورد بدنسازی پرسپولیس هم لطفا چیزی نمی دونید بهتره حرفی نزنید.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان مرسی از ابراز همدردیت :) واقعا همینه که می گی . البته به نظر من این اتفاق به سود پرسپولیس تموم می شه نهایتا . چون اگر اون پنالتی گرفته می شد و نهایتا بازی رو می بردیم پی به ضعف مفرط دفاع نمی بردیم و توی باد این پیروزی می خوابیدیم . اما من مطمئنم این پایان ناکامی های تیم بود و از بازی 4 شنبه ایشاللا همه چیز خوب میشه .

راستی در مورد کانتر پیشنهاد می دم شما به کمک یکی از دوستان پرسپولیسی توی همون تاپیک این کار رو ادامه بدید و عنوان تاپیک رو هم تغییر بدید . بهتر از اینه که یه تاپیک تکراری زده بشه .

باشه عزیز ! کاری نداره عنوان تاپیک رو عوض کنیم حله !
فقط یکی دقیقا بگه چه بازی هایی چه خطاهایی بود من ردیف میکنم همون جوری که من نوشتم !
ولی به هر حال آرزو میکنم این تاپیک بره ته ! ما که دو فصله گریمون در اومده !
به قول قدیمیا نصیب گرگ بیابون نشه !;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

یکی از نکات قابل توجه تمرین روز گذشته پرسپولیس، بازگشت مارکو، دستیار برزیلی قطبی به تمرینات این تیم بود.

به به .. جناب مارکوپولو .. . ببخشید مارکو ...
نمیدونم واقعا چه خبره .. وقتی یارو میزاره برای خودش میره و کسی حرف نمیزنه معلومه که باید 3 تا 3 تا گل بخوره . چون تیم هر کی به هر کیه ... الان همین یارو اگه 1 روز دیگه حقوقش عقب بیافته یا خونه قشنگش مثلا لای درش باز بمونه پدر باشگاه رو درمیاره .

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
علیرضا جان ما نخوایم شما رو اینجا ببینیم چه کار باید بکنیم؟ یه بار بتون تذکر داده شد که تو این تاپیک نیاین.
توی تاپیک استقلال رسما به پرسپولیس توهین شد اما کسی از دوستان پرسپولیسی اومد اونجا سرو صدا کنه؟
این دوستمون مثال زدن همین نه توهین کردن نه بی ادبی.فکر هم نمی کنم شما بتونی بگی کی چی بگه یا نگه البته تا موقعی که توهین داخلش نباشه.
در مورد خودتون اولین کاری که بد از باخت پرسپولیس کردین تو تاپیک استقلال یه پست دادین که بوی تمسخر می داد.

با اجازه حامد خان استارتر تاپيك

SonadoR عزيز كلا اين عليرضا پسر خوبيه ، فقط بعضي وقتا احساساتي ميشه يه پستي اينجا ميده كه به مذاق دوستان خوش نمياد ، نمونه اين تيپ پست دادن ها رو هم از طرف رفقاي پرسپوليسي در تاپيك استقلال داشتيم . من از اديسون خواستم ديگه پستهايي كه توش ايجاد ناراحتي ميكنه اينجا نذاره ، خواهشم اينه شما هم انقدر روي اين رفيقمون حساسيت نداشته باشيد. موفق باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مديرعامل پرسپوليس : فعلا بحث اخراج قطبي مطرح نيست
داريوش مصطفوي : دفاع پرسپوليس با يك بازيكن 33 ساله درست نمي‌شود

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: بازيكنان پرسپوليس دچار يك نوع بي‌‏تفاوتي شده‌‏اند و وظيفه من و كادر فني اين است كه آنها را از اين بي‌‏تفاوتي خارج كنيم.

داريوش مصطفوي با بيان مطلب فوق به ايلنا گفت: براي تيم بزرگي مثل پرسپوليس با اين همه بازيكن بزرگ خيلي زشت است كه بازيكنان آن پس از شكست برابر تيم‌‏هايي مثل فولاد خوزستان بهانه‌‏گيري‌‏هاي آنچناني داشته باشند ومن تعجب مي‌‏كنم كه چرا فلان بازيكن مي‌‏گويد اگر آن گل 40 متري را نمي‌‏خورديم، اينگونه نمي شد.
وي گفت: گل‌‏هاي استثنايي و شوت‌‏هاي اينچنيني گاهي درفوتبال رخ مي‌‏دهد و چيز خيلي عجيبي نيست و ما بايد باور كنيم كه زيبايي فوتبال به همين لحظات ناگهاني وغير قابل تكرار است.
مصطفوي افزود: بازيكنان بايد ازمربي وكادر فني حرف شنوي داشته باشند و من در روزهاي اخير با حضور در تمرينات تيم، بارها اين نكته را به كليه اعضا گوشزد كرده‌‏ام كه وظيفه بزرگي بر عهده شما است وتوقع از شما مثل يك تيم شهرستاني نيست.
مديرعامل پرسپوليس گفت: پرسپوليس بازيكنان بزرگي دارد و هيچگونه اختلافي هم بين كادر فني و بازيكنان نيست و همه بايد به يك هدف مشترك فكر كنند كه آن هم سربلندي پرسپوليس و خوشحال كردن مردم است.
وي ادامه داد: البته در فوتبال پيروزي مطلق وجود ندارد وگاهي پيروزي هست و گاهي هم شكست اما تيمي مثل پرسپوليس با اين تشكيلات و اين بازيكنان نبايد در دو بازي 7 گل بخورد.
وي در مورد جذب رحمان رضايي ادامه داد:يك بازيكن 33 ساله آن هم در قلب دفاع فكر نمي‌‏كنم كارآيي لازم را داشته باشد، البته اگر آقاي قطبي تشخيص بدهند همين امروز با رحمان رضايي و هر بازيكن ديگري قرارداد مي‌‏بندم.
وي گفت:رضايي بازيكن بزرگي بوده اما فعلا از آمادگي به دور است و آنهايي كه فكر مي‌‏كنند با آمدن اين بازيكن دفاع پرسپوليس درست مي‌‏شود، اشتباه مي‌‏كنند. من ضعف را به تنهايي در خط دفاع نمي‌‏دانم و معتقدم اولا تيم بايد به لحاظ بدنسازي جدي‌‏تر كار كند و ثانيا در ساختار دفاعي بايد همه تيم توجيه باشند و گرنه مدافعان پرسپوليس جزو بهترين‌‏هاي فوتبال ما هستند.
وي در مورد شايعات اخير پيرامون احتمال اخراج افشين قطبي گفت: فوتبال مثل زندگي است و اصلا من مي‌‏گويم فوتبال خودش يك زندگي بزرگ براي انسانها است و در اين مرحله نبايد خيلي روي اين مسايل متمركز شويم . ما بايد به اين سمت حركت كنيم كه پرسپوليس از اين بحران خارج شود وگرنه قطبي هم به لحاظ فني و هم به لحاظ اخلاقي يكي از بهترين هاي فوتبال است.
مصطفوري درباره برق شيراز گفت: برق تيم خوبي است اما تيم پرسپوليس در ورزشگاه آزادي اگر نتواند برق راشكست دهد جاي تعجب دارد. البته ما به برق احترام مي‌‏گذاريم اما پرسپوليس تيم بزرگي است كه همه امكانات و ابزار بزرگي را هم دارد و در ورزشگاه آزادي بايد به گونه‌‏اي بازي كند كه همه تيم‌‏ها از رودرو شدن با آن بيمناك باشند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
با اجازه حامد خان استارتر تاپيك

SonadoR عزيز كلا اين عليرضا پسر خوبيه ، فقط بعضي وقتا احساساتي ميشه يه پستي اينجا ميده كه به مذاق دوستان خوش نمياد ، نمونه اين تيپ پست دادن ها رو هم از طرف رفقاي پرسپوليسي در تاپيك استقلال داشتيم . من از اديسون خواستم ديگه پستهايي كه توش ايجاد ناراحتي ميكنه اينجا نذاره ، خواهشم اينه شما هم انقدر روي اين رفيقمون حساسيت نداشته باشيد. موفق باشيد

چاکریم ! شرمنده میکنی ! :)

برو بچ استقلالی بابت پستی که زدم شرمنده
خیلی خیلی عصبی بودم.
ایشالا که به دل نگیرید.
یا علی

نه عزیز هر چه از دوست رسد نیکوست ! ;):)

والا نسرین جان فکر نکنم هیچ استقلالی راضی باشه واسه ی شما پنالتی نگیرن و بیایید پایین ما ! بهتر هست اگر قرار یکی بالاتر از اون یکی باشه واقعا تو بازی معلوم بشه ! این دو فصل دیگه یک کاری کردند این داورا که دیگه اگه واسه الحلال هم پنالتی نگیرن ما استقلالی ها ناراحت میشیم ! فصل قبل خدایی گریه ی ما رو در آوردند ! ایشالا واسه هیچ کس پیش نیاد !

والا چی بگم ! فقط اینو میگم : بیایید شادی هامون رو تقسیم کنیم ! :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته پرسپولیس خیلی ضعیف بود. اما والا داوری ضعیف تر بود. این پنالتی دیگه تابلو بود. اینکه نشد داوری. یه بازی سر مس کرمان. یه بازی سر ملوان حالا هم سر فولاد...............

بنده خدا قطبی تیمش اگه این 3 تا ناداوری اتفاق نمی افتاد الان بالاهای جدول بود.

بالا