• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پس از نشست امروز صورت گرفت؛
نامه اعضای هیئت مدیره پرسپولیس به رئیس سازمان تربیت بدنی

اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان نشست امروز خود با تنظیم نامه ای خطاب به محمد علی آبادی وعده دادند تیم فوتبال این باشگاه از این پس عملکرد قابل قبولی در لیگ برتر داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل نامه اعضا هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خطاب به رئیس سازمان تربیت بدنی به شرح زیر است:

« در فصل جاری مسابقات لیگ برتر فوتبال با توجهات و کمک‌های دولت و سازمان تربیت بدنی و اهتمام هیئت مدیره و همه علاقمندان باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی، شاهد تشکیل تیمی قوی و در خور نام باشگاه مردمی پیروزی بوده‌ایم که تایید کارشناسان و هواداران را به همراه داشته است. قطعا در این مسیر دشوار راهنمایی‌ها و تاکیدات جنابعالی به عنوان رئیس مجمع پرطرفدارترین باشگاه کشور، راهگشای مسائل موجود خواهد بود.»

در ادامه این نامه آمده است:« ضمن قدردانی از حمایت شما نسبت به مسائل باشگاه پیروزی به اطلاع می رساند هیئت مدیره باشگاه در کمال همدلی و تلاش همه جانبه در حال سیاستگذاری و برنامه‌ریزی و حل مشکلات موجود است و قطعا در روزهای آینده شاهد روند رو به رشد فعالیت‌های باشگاه پیروزی خواهیم بود. ضمن اینکه تاکید می‌نماید بسیاری از اخبار منتشر شده پیرامون حواشی باشگاه متاسفانه واقعیت نداشته است.»

در پایان نامه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خطاب به محمد علی آبادی آمده است:« در پایان به جنابعالی و همه هواداران عزیز این باشگاه مردمی اطمینان خاطر می‌دهیم که با تمهیدات پیش بینی شده و برنامه های در دست اجرا، این فصل شاهد موفقیت‌های بیش از پیش باشگاه پیروزی خواهیم بود.

نیکبخت : عمدی در کار نبوده است
21 آبان 1387 19:55
نیكبخت واحدی كه به علت همراهی نكردن تیم ملی برای دیدار با تیم ملی قطر به كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شده بود گفت :در این باره عمدی در كار نبوده است .
به گزارش شبكه خبر، نیكبخت واحدی در گفتگو با خبرنگار شبكه خبر گفت : اگر می خواستم تیم ملی را همراهی نكنم چه علتی داشت به فرودگاه بروم ،زیرا شب قبل از بازی تیم ملی به من اعلام شد ، باید به قطر بروم كه البته زودتر از آن، من از یك خبرنگار شنیده بودم ،بنابراین فرصتی برای آماده شدن و رفتن به قطر نداشتم.

نیكبخت افزود:با این حال به دعوت سرمربی تیم ملی پاسخ مثبت دادم و با افتخار به فرودگاه رفتم ، زمانی كه متوجه شدم گذرنامه ندارم بلافاصله به منزل رفتم ولی گذرنامه در باشگاه بود و من نتوانستم در این سفر در كنار بازیكنان دیگر باشم و اینكه می گویند من تلفن همراه خود را به عمد خاموش كرده ام كذب محض است، و شارژ آن تمام شده بود.

وی در پایان افزود : اگر دوباره به تیم ملی دعوت شدم با كمال افتخار می پذیرم و البته این حق را به سرمربی تیم ملی می دهم كه از من ناراحت باشد

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من که خیلی وقته نبودم
این نتایج اخیر هم بدجور همه ی ما رو ریخته بهم
به شخصه هیچ وقت علی آبادی رو نمی بخشم به دلیل خیانتی که در تیم کرد و مرد همیشه مرد(کاشانی) رو از تیم بیرون کرد و یه استقلالی اهل حاشیه رو انداخت به جونمون....شاید اینم پرت کنه بیرون و فتح اله زاده رو بیاره:blink:
ــــــــــ
خدای ما هم بزرگه...صبور هستیم تا دقیقه ی 97

والا از سیستم مدیریت ایرانی هیچ چیز بعید نیست!
اصولا همیشه همین طور بوده . یه روز قیف نبوده و یه روز قیر . پارسال که مدیریت عالی بود دودستگی بین کادر فنی وجود داشت . امسال که کادر فنی آرامش داشت و پول بود هزار جور برنامه دیگه سر تیم آوردن .

دقت بفرمایید :

بعد از اینکه تیم تحت هدایت من با همه مشکلاتش تونست قهرمان بشه خیلی دلم می خواست تیم رو نگه دارم و در آسیا باهاش نتیجه بگیرم اما به دلیل مشکلات فصل قبل تصمیم گرفتم ادامه ندم تا اینکه به من ضمانت هایی داده شد که مشکلات فصل قبل تکرار نمی شه . پس قبول کردم برگردم و البته تونستم خواسته هام رو در قراردادم قید کنم . بازی ها شروع شد . بعد از دو برد خوب ناگهان ناداوری ها شروع شد و سه بازی پشت سر هم رو به دلیل ناداوری ها نبردیم و در مجموع 7 امتیاز از دست دادیم که اگر این اتفاق نمی افتاد ما با قدرت صدر جدول بودیم . بعد از این اتفاقات روزنامه ها گیر دادن به سفرهای من در حالیکه همان موقعی که لیگ تعطیل بود و همه تیم های لیگ حداقل 2 روز تمریناتشون رو تعطیل می کردن هیچ کس نپرسید که فیروز کریمی این 2 روز کجاست یا مظلومی و یا قلعه نوعی ، میثاقیان ، ذوالفقارنسب ، جلالی و ...! اما همه روزنامه ها شماره پرواز من رو هم می دونستن در حالیکه فاصله دبی تا تهران کمتر از چالوس تا تهران بود . همون روزها ناراحت بودم از اینکه هر روزنامه ای رو باز می کنم مطالبی طنز آمیز و کنایه آمیز در مورد همسرم و تمایلاتش به زندگی در خارج از کشور نوشته شده . در حالیکه تا الان هیچ روزنامه نگاری جرات نکرده اسمی از همسران آقایان قلعه نوعی ، دایی ، مظلومی ، حجازی ، پروین و .... ببره ! همه این مسائل شدیدا ذهن منو به خودش معطوف می کرد. از طرفی عدم پایبندی باشگاه نسبت به تعهداتی که در قبال مارکو داشت باعث شد این مربی که با ساختار مدیریتی فوتبال ایران و بدقولی هاشون آشنا نبود از این موضوع ناراحت بشه و تیم رو ترک کنه . عجیب اینجا بود که هیچ کس دلیل کار مارکو رو نمی پرسید بلکه مدام می گفتن که این کمک مربی گران قیمت حتی یک هفته هم در کنار تیم نبوده . این حجمه وسیع انتقادات و نتیجه گیری های بدی که بدون شک داوری در اونها تاثیر زیادی داشت تمرکز من و تیمم رو به هم ریخت تا اینکه با یک باخت افتضاح مقابل ابومسلم تیم وارد بحران شد . در حال حاضر هم معتقدم اگر این همه مشکلات برای تیم ایجاد نشده بود ما براحتی صدر جدول رو داشتیم . اما جای امیدواری هست که با همه این حاشیه ها فقط 6 امتیاز با صدر فاصله داریم که براحتی قابل جبران هست . امیدوارم با حمایت هوادارها و تجدید نظر در تفکراتم و رفع مشکلات فنی تیم بتونیم قهرمانی امسال رو دوباره نصیب هوادارن کنیم .

پ.ن :اگه من جای قطبی بودم حرفهای بالا رو توی تلویزیون می زدم !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
متاسفانه این دومین باری بود که تو این چند وقت اخیر یه نفر بر سره جرو و بحث تو این تاپیک بن شد.

به هرحال امیدوارم دیگه این مسائل پیش نیاد.

از دوستان هم به خاطر اینکه کمی شاید زیاده روی کرده باشم معذرت میخوام.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
والا از سیستم مدیریت ایرانی هیچ چیز بعید نیست!
اصولا همیشه همین طور بوده . یه روز قیف نبوده و یه روز قیر . پارسال که مدیریت عالی بود دودستگی بین کادر فنی وجود داشت . امسال که کادر فنی آرامش داشت و پول بود هزار جور برنامه دیگه سر تیم آوردن .

دقت بفرمایید :

بعد از اینکه تیم تحت هدایت من با همه مشکلاتش تونست قهرمان بشه خیلی دلم می خواست تیم رو نگه دارم و در آسیا باهاش نتیجه بگیرم اما به دلیل مشکلات فصل قبل تصمیم گرفتم ادامه ندم تا اینکه به من ضمانت هایی داده شد که مشکلات فصل قبل تکرار نمی شه . پس قبول کردم برگردم و البته تونستم خواسته هام رو در قراردادم قید کنم . بازی ها شروع شد . بعد از دو برد خوب ناگهان ناداوری ها شروع شد و سه بازی پشت سر هم رو به دلیل ناداوری ها نبردیم و در مجموع 7 امتیاز از دست دادیم که اگر این اتفاق نمی افتاد ما با قدرت صدر جدول بودیم . بعد از این اتفاقات روزنامه ها گیر دادن به سفرهای من در حالیکه همان موقعی که لیگ تعطیل بود و همه تیم های لیگ حداقل 2 روز تمریناتشون رو تعطیل می کردن هیچ کس نپرسید که فیروز کریمی این 2 روز کجاست یا مظلومی و یا قلعه نوعی ، میثاقیان ، ذوالفقارنسب ، جلالی و ...! اما همه روزنامه ها شماره پرواز من رو هم می دونستن در حالیکه فاصله دبی تا تهران کمتر از چالوس تا تهران بود . همون روزها ناراحت بودم از اینکه هر روزنامه ای رو باز می کنم مطالبی طنز آمیز و کنایه آمیز در مورد همسرم و تمایلاتش به زندگی در خارج از کشور نوشته شده . در حالیکه تا الان هیچ روزنامه نگاری جرات نکرده اسمی از همسران آقایان قلعه نوعی ، دایی ، مظلومی ، حجازی ، پروین و .... ببره ! همه این مسائل شدیدا ذهن منو به خودش معطوف می کرد. از طرفی عدم پایبندی باشگاه نسبت به تعهداتی که در قبال مارکو داشت باعث شد این مربی که با ساختار مدیریتی فوتبال ایران و بدقولی هاشون آشنا نبود از این موضوع ناراحت بشه و تیم رو ترک کنه . عجیب اینجا بود که هیچ کس دلیل کار مارکو رو نمی پرسید بلکه مدام می گفتن که این کمک مربی گران قیمت حتی یک هفته هم در کنار تیم نبوده . این حجمه وسیع انتقادات و نتیجه گیری های بدی که بدون شک داوری در اونها تاثیر زیادی داشت تمرکز من و تیمم رو به هم ریخت تا اینکه با یک باخت افتضاح مقابل ابومسلم تیم وارد بحران شد . در حال حاضر هم معتقدم اگر این همه مشکلات برای تیم ایجاد نشده بود ما براحتی صدر جدول رو داشتیم . اما جای امیدواری هست که با همه این حاشیه ها فقط 6 امتیاز با صدر فاصله داریم که براحتی قابل جبران هست . امیدوارم با حمایت هوادارها و تجدید نظر در تفکراتم و رفع مشکلات فنی تیم بتونیم قهرمانی امسال رو دوباره نصیب هوادارن کنیم .

پ.ن :اگه من جای قطبی بودم حرفهای بالا رو توی تلویزیون می زدم !

با سلام خدمت شما بانوی عزیز:)
گل و به جا گفتی
یه حرف از قطبی که تو شبکه خبر شندیم این بود ازش عابدی پرسید همه می گن قطبی امسال عوض شده قطبی گفت برخورد بقیه با قطبی عوض شده
خدا بزرگه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گل و به جا گفتی
یه حرف از قطبی که تو شبکه خبر شندیم این بود ازش عابدی پرسید همه می گن قطبی امسال عوض شده قطبی گفت برخورد بقیه با قطبی عوض شده
خدا بزرگه

پست نسرين خانوم تاييد ميشه. و همچنين پست شما.

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی از خبر .

حالا شده که شده ، نرفته دیگه . هرچی !! n بار هی لیست دادی دعوتش نکردی حالا هم دعوتش کردی ، مگه دیوونه اس عمدی نیاد و با تو دربیوفته . اونم نیکی که از اول که باهاش مصاحبه میکردن هنوز تو لایستای اول نبود ، تیم سایپای ملی
sleep.gif
هی اعلام میشد نفراتش به عنوان تیم ملی ، میگفت هدفم تیم ملی ِ .

چقدر هم که جناب سرمربی !! موضوع رو بزرگ کردن و گفتن من قضاوت در مورد كاري كه نیکبخت انجام داد را به مردم واگذار مي كنم !!!! خوبه بازی یه بازی دوستانه بوده ، اگر بازی اصلی بود که حتما تیرخلاص بهش میزدن !!

کلا این تیم ملی واسه ما مایه دردسره . هرچی فرستادیم تیم ملی علیل برگشت پیش خودمون .
glare.gif

اون از خیلی ، مهاجم مثل دست گل تحویل دادیم ، رباط پاره شده بهمون برگزدوندن
huh.gif
کریم هم که یه بازی بازی کرده ، مچ پاش آسیب دیده ،
نیکی رو هم که کلا دارن از فوتبال ساقطش میکنن ، وقتی هم که موضوع رو اینجوری ملی میکنن ، نشون میده که خیلی حکم بدتر میشه .
خوبه واعظی نرفت تیم ملی ، وگرنه که اونم همین 4 تا بازی درمیون که بازی میکنه ، رو هم دیگه نمیتونست بازی کنه ، میشد مربی دروازه بان نونهالان پرسپولیس !!
mellow.gif

من که از دیشب که تو برنامه نحس ِ 90 ( ظاهرا هم فردوسی پور به حساب خودش پرسپولیس رو ignor کرده بود و هیچی راجع به پرسپولیس و این قضیه خرید بازیکن نپرسید ) که اون شریفی اونطوری در مورد نیکی گفت ، هربار این خبرگذاری ها رو می یام چک میکنم ، پشتم میلرزه که مبادا یه خبر بدی راجع به نیکی اومده باشه .

تو این اوضاع بی بازیکنی فقط همین یکی رو کم داشتیم !!! خدا به خیر بگذرونه .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
‌رئيس سازمان ليگ برتر : نگفتم پرسپوليس حق جذب بازيكن ندارد

‌رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: "هنوز ليست پرسپوليس را نگاه نكرده‌ام و به طور حتم نمي‌توانم بگويم كه ‌پرسپوليس حق جذب بازيكن ندارد."‌‌عزيز محمدي گفت: "هيچ وقت با اطمينان نگفتم كه ‌پرسپوليس نمي‌تواند بازيكن جديد جذب كند چون هنوز ليست پرسپوليس را نگاه نكرده ام. البته پرسپوليس ‌حق جذب بازيكن خارجي ندارد، چون هر 4 بازيكن خارجي اش را جذب كرده است و براساس قانون نمي ‌تواند در اين فصل بازيكن خارجي جديد جذب كند."‌وي ادامه داد: "به احتمال فراوان باشگاه پرسپوليس بازيكن ايراني مي‌تواند جذب كند و فكر نكنم كه در اين ‌مورد مشكلي داشته باشد، اما تا لحظه‌اي كه ليست اين تيم را نگاه نكنم نمي توانم اظهار نظر كنم."‌ به گزارش ايپنا،عزيز محمدي خاطرنشان كرد: "طبيعتاً اگر ليست يك تيم كامل باشد قانون اجازه جذب بازيكن جديد ‌نمي‌دهد، اما اگر بازيكني از اين تيم خارج شده باشد مي توانند با استفاده از تبصره، يك بازيكن جديد جذب ‌كنند

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
گل و به جا گفتی
خدا بزرگه

هم برخوردها عوض شده هم توقع همه بالا رفته.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با ۲۰۰ ميليون و با شرط كنار گذاشتن خليلى
رحمان ، صبا را دور زد و پرسپوليسى شد

به گفته مديران صباباترى، قرار بود بعد از تاييد در تست پزشكى، باشگاه قرارداد با رحمان رضايى را نهايى كند اما در فاصله كمتر از يك روز همه چيز عوض شد. رحمان كه ساعاتى بعد از مذاكرات صبح دوشنبه اش با داريوش مصطفوى، با مديران صباباترى به توافق رسيده بود، ديگر دور و بر باشگاه صبا آفتابى نشد و در عوض صبح ديروز دوباره به ديدار مديرعامل پرسپوليس رفت. در مذاكرات يك روز قبل رحمان و مصطفوى، توافقى صورت نگرفته بود.

پرسپوليسى ها خواهان عقد قراردادى دو ساله بودند و رحمان گفته بود كه مى خواهد تا آخر همين فصل سرخ پوش باشد. البته رحمان رضايى خيلى زود رضايت خود را براى امضاى قرارداد يك سال و نيمه اعلام كرد اما با مبلغ ۵۵۰ ميليون. رييس هيات مديره پرسپوليس هم با پرداخت چنين مبلغى موافقت كرد اما مديرعامل مخالف بود.
در نهايت اين پرسپوليسى ها بودند كه ترجيح دادند مدت قرارداد را تا پايان ليگ هشتم كاهش بدهند. با مبلغى حدودا ۲۰۰ ميليون. رحمان رضايى قرارداد داخلى اش را بعد از همان جلسه امضا كرد. كسى تاييد نكرده اما گفته مى شود حتى بخشى از اين مبلغ هم همين ديروز به او پرداخت شده تا اگر سازمان ليگ با وارد كردن نام پرسپوليس مخالفت كرد، باشگاه حداقل غرامتى به او پرداخت كرده باشد. با همه اين حرف ها آنچه مشخص است، قراردادى داخلى است كه امضا شده اما مديران پرسپوليس ترجيح مى دهند تاييدش نكنند. شايد به همين خاطر است كه مصطفوى و فرخزادى خودشان را از دسترس خبرنگاران دور كرده اند و خود رحمان هم- به خاطر قال گذاشتن صبايى ها يا توافق با پرسپوليس- نمى خواهد فعلا حرفى بزند. جالب اينكه مدير روابط عمومى پرسپوليس هم حتى همين قرارداد داخلى را تكذيب مى كند و همه چيز را منوط به نتيجه استعلام باشگاه از سازمان ليگ مى داند.
پرسپوليسى ها خوب مى دانند كه ليست شان پر شده و جذب بازيكن داخلى يا خارجى برايشان ممكن نيست. البته يك راهى هست و آن اينكه با موافقت هيات رييسه نام يك بازيكن كه احتمالا خليلى خواهد بود، از ليست پرسپوليس حذف و نام رحمان رضايى جايگزين آن شود.
در اين رابطه حتى شب گذشته جلسه اى با حضور على آبادى و اعضاى هيات مديره و مديرعامل پرسپوليس در دفتر رييس سازمان تربيت بدنى برگزار و همه چيز براى سرخ پوش شدن رحمان رضايى فراهم شد. او امروز هم به اكباتان مى رود تا تمريناتش را با پرسپوليس از سر بگيرد اما برخلاف برخى ادعاها قرار نيست تست فنى بدهد ولى به خاطر دورى چند ماهه اش از فوتبال بايد در تست پزشكى شركت كند تا خيال كادر فنى از بابت سلامت جسمانى او راحت شود. در اين ميان آنچه صددرصد به نظر مى رسد حضور رحمان در پرسپوليس است كه ديگر نبايد درباره اش لحظه اى ترديد كرد.

از ۶۰۰ ميليون تا ۲۰۰ ميليون
مذاكرات اوليه براى سرخ پوش شدن رحمان به مرداد ماه گذشته برمى گردد. جايى كه مدافع فصل پيش ليوورنو ايتاليا در رستوران سنتى باربد رودرروى مصطفوى و هدايتى نشست اما وقتى گفت كه براى يك فصل حداقل ۶۰۰ ميليون تومان مى خواهد، همه چيز همانجا متوقف شد. بعد از گذشت چهار ماه، حالا اين پروژه دوباره كليد خورده. اين بار رحمان در باشگاه پرسپوليس و سر ميز صبحانه با داريوش مصطفوى مذاكره كرد و البته مبلغ درخواستى اش را تا يك سوم درخواست قبلى اش كاهش داد. هزينه سرخ پوش شدن او اين بار چيزى حدود ۲۰۰ ميليون تومان است. البته گفته مى شود شرط حضور رحمان ، خارج شدن نام خليلى از ليست پرسپوليس است.

منبع

ادیت : این شرط کنار گذاشتن خلیلی فکر کنم اشتباه بزرگی باشه ..امیدوارم تصمیم عجولانه ای نگیرن که باعث بشه یکی از کارآمدترین عناصر پرسپولیس از تیم جدا شه :eek:

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
]

ادیت : این شرط کنار گذاشتن خلیلی فکر کنم اشتباه بزرگی باشه ..امیدوارم تصمیم عجولانه ای نگیرن که باعث بشه یکی از کارآمدترین عناصر پرسپولیس از تیم جدا شه :

بعید می دونم .آخه واسه چی خلیلی ! خوب مگه بهادر عبدی مرده؟! بهادر عبدی رو واسه روز مبادا نگه داشته بودند که الان روز مبادا فرا رسیده!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه میگن باید تایید پزشکی و اینها هم باشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظر من هم کنار گذاشتن خلیلی اشتباهه بزرگی هست
mellowsmiley.gif

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خلیلی هم فکر نمی کنم این فصل بتونه چندان برای پرسپولیس موثر باشه. خودش گفته بود بعد 80-90 روز مصدومیتش رفع میشه. بعد اونوقت تا بخواد یک کمی آماده بشه و توی تیم جا بیفته حداکثر 3-4 تا بازی درست و حسابی بهش میرسه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

بعید می دونم .آخه واسه چی خلیلی ! خوب مگه بهادر عبدی مرده؟! بهادر عبدی رو واسه روز مبادا نگه داشته بودند که الان روز مبادا فرا رسیده!

موافقم و این رو هم اضافه کنم حتی اگه خلیلی تا آخر فصل هم نرسه برای احترام به بازی های درخشان فصل قبلش
از باشگاه اوساسونا کاش یاد می گرفتیم....
فکر نکنم دیگه محسن با پرسپولیس قراردادی امضا کنه!!!

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکانش خیلی کمه که محسن خلیلی رو از لیست حذف کنن
حتی اگه واسه 4 یا 5 تا بازی برسه نگهش میدارن
در ضمن مگه علوی و دی کارمو نرفتن؟ 2جای دو نفر توی لیست
خالی شده دیگه!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امکانش خیلی کمه که محسن خلیلی رو از لیست حذف کنن
حتی اگه واسه 4 یا 5 تا بازی برسه نگهش میدارن
در ضمن مگه علوی و دی کارمو نرفتن؟ 2جای دو نفر توی لیست
خالی شده دیگه!!

نه دیگه قانون مسخره لیگ ایران اینکه بازیکنهایی که میرن جاشون خالی نمیشه!
فقط اگر مصدوم بشند تا آخر فصل میتونن به جای اونها بازیکن جایگزین کنند!
جدآ مسخره است این قوانین لیگ ایران

بالا