• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
باید سپاهان رو به خاطر *** شرایی که هوادارای ***** گفتن سنگین جریمه کنن.
اگه اینکارو کردن که میشه بگی کمیته انضباطی یه کاری کرد.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
اين توره هم يا به تيرك ميزنه غير اون مثل امروز همش ولو ميشه
اي خداااااااااااااااااا.ولي به نظرم نيكبخت اگه بيشتر تو زمين بود ميتونست موثر تر باشه

دقیقا".نمیدونم چرا از اول نمیذارتش تو بازی.اون از افشین که تا وقتی بود دقیقه ی 70 تعویضش میکرد،اینم از وینگادا:hmm::hmm::hmm:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
حيدري: ناسزا گفتن كار فرهنگي سپاهاني‌ها شده است

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ظاهرا ناسزا گفتن در اصفهان تبديل به كار فرهنگي سپاهاني‌ها شده است.

سپهر حيدري در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: ‌روز گذشته از بچه 7 ساله تا پيرمرد 70 ساله هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند. ظاهرا آنها از گلي كه در بازي ليگ گذشته در دقيقه 96 به سپاهان زده‌ام ناراحتند. آنها حتما انتظار داشتند در آن لحظه ضربه سرم را برعكس مي‌زدم.
اين مدافع ادامه داد: ‌فكر نمي‌كردم مردم اصفهان به خاطر يك گل با من چنين رفتاري را انجام دهند. آنها هنوز از آن گل مي‌سوزند ولي بدانند كه من هيچ‌گاه از ضربه سري كه زدم پشيمان نيستم.
حيدري اظهار داشت: من سال‌ها در فوتبال اصفهان بازي و به تيم‌هاي اين استان كمك كرده‌ام. نمي‌دانم در آن لحظه اي كه تماشاگران سپاهان به من فحاشي مي‌كردند آقاي ساكت در ورزشگاه حضور داشت يا نه؟ من در طول 90 دقيقه كسي را نديدم كه در مقابل اين بي‌احترامي واكنش نشان دهد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس افزود: اگر تماشاگران سپاهان با همين انرژي كه به من فحش دادند تيمشان را تشويق مي‌كردند الان سپاهان قهرمان آسيا شده بود. حتي داور مسابقه تعجب كرده بود كه چرا آنها 5 دقيقه هم استراحت نمي‌كنند.
وي تاكيد كرد: هواداران اصفهاني را دوست داشتم اما كاري كه ديروز كردند ذهنيت مرا تغيير داد. گويا كار فرهنگي در اصفهان به ناسزا گفتن عليه بازيكنان خلاصه شده است.
وي تصريح كرد: اميدوارم به اين مسائل رسيدگي شود. نمي‌دانم چرا و به چه جرمي بايد 90 دقيقه ناسزا بشنوم...
.
96 رؤیایی / سپهر سرطلایی:wub::wub:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام!

آقا این علی عسگر همچین بازیکن خوبی هم نیست فقط از هادی نوروزی بهتره:)

فقط سرعت بالایی داره.بعضی وقتها تو ارسال یه پاس 1 متری هم اشتباه میکنه!

شما به اینهائی که گفتی سن این بازیکن رو اضافه کن ببین چه نتیجه ای میگیری .

مشکل پرسپولیس نداشتن مربی و کادر مدیریت فهمیدس ( چند سالی میشه حداقل .. بجز افدنی )
...
همین بازیکنها توی تیمهائی مثل فجر ، ابومسلم ، برق شیراز و ........ رو میشن ، فرصت بازی بهشون میدن بعد تو بازی پرسپولیس میبینی چطوری جلوی بازیکنهائی که یه کامیون اسم دارن قد علم میکنن و خودی نشون میدن .
سال بعدش آقای مربی پرسپولیس از این بازیکن خوشش میاد به مدیرش میگه ، مدیرش هم میره 200 تومن .. البته میلیون ناقابل خرج میکنه همین بازیکنی که 15 تومن برای 1 سال گرفته رو میخره .
...
همین بازیکن چون حرفه ای بزرگ نشده و با جو تیم آشنا نیست میاد توی تیم .. میشه محمد منصوری که فکر میکنه ته آرزوهاش بازی تو پرسپولیس بوده که الان هم بهش رسیده . میشه بازیکنی که توی 70 دقیقه بازی نمیتونه یه پاس سالم بده ، یه دونه سانتر کنه و ..... اما اگه از اول توی همین تیم بزرگ شده باشن زمین تا آسمون فرق میکنه .. حالا تازه تصور کن که یه آموزش درست + مربی درست + ........... هم کنارش باشه .. میشه دهه 60 و 70 که از تو هر تیمی میتونستی 4-5 تا ستاره برای آسیا معرفی کنی .
اگه به همین هادی نوروزی و علی عسگر و زارع و 4 تا جوون دیگه بازی بدن و 4 تا مثل نیکبخت و منصوری وبادامکی رو بزارن روی نیمکت همه چی درست میشه . همونطوری که آقای واعظی 4 تا بازی تشریف بردن روی نیمکت و فهمیدن که ممکنه یه خبرهائی بشه ، پس اون جای مبارکشون رو تکون دادن و تمرین کردن . سال بعد هم از این تیم میره چون حالا 2 تا دروازبان جوون داره تازه ممکنه رحتمی رو هم بگیرن ..

Last edited:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یادمه این واعظی تو پیکان که بود مثه واتر زنگا و خورخه کامپوس توپ میگرفت.
اصلا هر بازیکنه درجه یکه تیمای متوسط رو میارن پرسپولیس میشه یه بازیکن درجه 2 یه جورایی .
نمونه نوری و زارع و بادامکی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اصلا هر بازیکنه درجه یکه تیمای متوسط رو میارن پرسپولیس میشه یه بازیکن درجه 2 یه جورایی .
منصوری....

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
انصافاً واعظي تو بازياي آخر پرسپوليس تو فصل قبل عالي بود

کار امپراطور رو ببينين، دو تا دروازه بان ملي پوش پارسال تو تيم بودن که هر کدوم يه قدم کج بر مي داشت سريع شوت مي شد تو نيمکت، واسه همين هر کدوم که ميومد تو دروازه از جون مايه مي ذاشت

ياد اون روزا و افشين امپراطور اون زمان به خير.....:(:(:(

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه خبر جالب

ابراهیم توره که فکر کنم 3 ماه پیش راهی کشورش شده بود که ازدواج کنه امروز صاحب فرزند شد و شد بابا ابی

البته خارجی ها اول تصمیم میگیرن که بچه دار بشن و بعد ازدواج کنن و شاید هم ازدواج نکردن ولی نکته ای که اینجا پیش میاد اینکه اون موقعی که ابراهیم توره توی کشورش بود و ایران نمیومد بخاطر ازدواجش بود یا چیز دیگه ای !!!!!

ولی فکر کنم زن توره زن نیستش ماکروفر هستش 3 ماهه مگه بچه بدنیا میاد !!!

اینم یه مطلب جالب در مورد بچه دار شدن توره

ضمن تبريك به ابراهيم توره جان اميدوارم اين بچه زود رس براي پرسپوليس خوش يومن باشد.در خصوص ابهاماتي كه براي هواداران بوجود آمده خدمت همتون عارضم كه از جانب آقاي دكتر شريفي ابراهيم توره بايد براي پاره اي از توضيحات به كميته انضباطي دعوت شد. .سئولات كميته انضباطي به شرح ذيل است.

به نام خدا
1.اقاي توره شما چند وقت از ازدواجتان ميگذرد ؟
2 افشين قطبي چه مدت است از ايران رفته؟
3.ايا في الواقع بچه مال خود شما است؟
4.آيا در سنگال بچه بعد از چهار ماه بدنيا مي ايد؟
5.آيا اين كار شما حركت غير ورزشي تلقي نمي گردد؟
6.آيا اين فعل انجام شده در بين بازيكنان ليگ ايجاد تنش نمي كند و بازيكنان ايراني را هم وادار نمي كند كه بروند شهرستان و برگردند بعد از چهار ماه بابا شوند.؟
7.آيا شما نگران نيستيد سوال اس مس بر نامه نود شويد؟
در پايان كميته انضباطي تصميم گرفت اگر مستندات آقاي توره محكمه پسند بود كه ايشان همچنان به فعاليت خود در ليگ برتر ادامه دهند. و اگر محكمه پسند نبودايشان با 150 امتياز منفي به ليگ يك سقوط خواهد كرد تا عبرت ساير بازيكنان شود.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یه خبر جالب

ابراهیم توره که فکر کنم 3 ماه پیش راهی کشورش شده بود که ازدواج کنه امروز صاحب فرزند شد و شد بابا ابی

البته خارجی ها اول تصمیم میگیرن که بچه دار بشن و بعد ازدواج کنن و شاید هم ازدواج نکردن ولی نکته ای که اینجا پیش میاد اینکه اون موقعی که ابراهیم توره توی کشورش بود و ایران نمیومد بخاطر ازدواجش بود یا چیز دیگه ای !!!!!

ولی فکر کنم زن توره زن نیستش ماکروفر هستش 3 ماهه مگه بچه بدنیا میاد !!!

اینم یه مطلب جالب در مورد بچه دار شدن توره

ضمن تبريك به ابراهيم توره جان اميدوارم اين بچه زود رس براي پرسپوليس خوش يومن باشد.در خصوص ابهاماتي كه براي هواداران بوجود آمده خدمت همتون عارضم كه از جانب آقاي دكتر شريفي ابراهيم توره بايد براي پاره اي از توضيحات به كميته انضباطي دعوت شد. .سئولات كميته انضباطي به شرح ذيل است.

به نام خدا
1.اقاي توره شما چند وقت از ازدواجتان ميگذرد ؟
2 افشين قطبي چه مدت است از ايران رفته؟
3.ايا في الواقع بچه مال خود شما است؟
4.آيا در سنگال بچه بعد از چهار ماه بدنيا مي ايد؟
5.آيا اين كار شما حركت غير ورزشي تلقي نمي گردد؟
6.آيا اين فعل انجام شده در بين بازيكنان ليگ ايجاد تنش نمي كند و بازيكنان ايراني را هم وادار نمي كند كه بروند شهرستان و برگردند بعد از چهار ماه بابا شوند.؟
7.آيا شما نگران نيستيد سوال اس مس بر نامه نود شويد؟
در پايان كميته انضباطي تصميم گرفت اگر مستندات آقاي توره محكمه پسند بود كه ايشان همچنان به فعاليت خود در ليگ برتر ادامه دهند. و اگر محكمه پسند نبودايشان با 150 امتياز منفي به ليگ يك سقوط خواهد كرد تا عبرت ساير بازيكنان شود.

به خدا من سربازی نرفتم که بخوام 4 ماه پیش آفریقا باشم !!!
من هیچکاره بیدم !! :D

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفای بنگر رو شنیدین تو دوربین خبرساز ؟!!!!!
girl_haha.gif

حاااالششششش خرااااب بود ها !!! فکر کنم سید صالحی رفته وظیفه اش رو به ایشون محول کرده
happy.gif

قسمت بامزه حرفاشرو بگم که اگه ندیدید از دست ندید :
ایشون در جواب خبرنگار که ازش پرسید یعنی شما به هوادارتون قول میدید که پرسپولیس رو ببیرید تو بازی جام حذفی ، گفت ، آره بابا ( این بابا رو یادم نیست درست گفت یا نه ، گفتم بگم که حرفای مثل طلای ایشون تحریف نشه
happy.gif
) ما این
huh.gif
پرسپولیس ( با دستش هم داشت جهت پرسپولیس رو نشون میداد
biggrin.gif
) رو تو زمین ِ خوب آزادی میبریمش .

در قسمتی دیگر از عرایضون در مورد بازی فرمودن که :
crazy.gif

ما عرضه نداشتیم وگرنه باید امروز به این پرسپولیس ( بازهم با جهت دست ، این پرسپولیس رو نشون دادن
happy.gif
) 5 تا میزدیم .
Laie_89.gif

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا رو ببینید

نزدیک به 25 % از 10000 تا مربوط به دو نفر اول ;)

آمار جالبی بود !!! :)

عزيزم كلا همرو اشتباه گفتي ... عادل كه پرسوليسي هستش و من خودم حدود 10 سال پيش تو يه برنامه

ديدم كه علنا اعلام كرد پرسپوليسيه تو يكي از برنامه هاي نوروزي كه دعوتش كرده بودن

يوسفي كه اس اس تيره همينطور خيابون خپل :Dمزدك رو نميدونم كدوم طرفيه و عليفرد هم اس اس تيره

مزدک که تابلووووو پرسپولیسه ، اگر تا به حال بازیهای استقلال رو که گزارشش با مزدک بوده باشه دیده باشی ، به شدت تیکه میندازه :D
چند بار هم به توپی از خجالت علی زاده در اومده :p

بله عزیز ... سپاهان بهش میگن ... دیگه با استقلال و پرسپولیس فرقی نداره ... هنوز نمی خواهید قبول کنید
من خودم رفتم فولادشهر ... ولی ورزشگاه پر بود ... برگشتم ... (فیلم هم گرفتم ، می تونید دانلود کنید )

سپاهان راست میگه اگه طرفداراش لبریز میشه از حد استادیم ، تو بازیای غیر از سرخابی که داره ورزشگاه چرا پر نمیشه ؟!!!

من نمیدونم چرا فقط بازیای استقلال پرسپولیس که میشه آقای ساکت به فکر استفاده از تمام امکانات میزبانیشون می افتن ( چون ایشون امروز معتقد بودن که شرایط به گونه ای ِ که اجازه استفاده تیمها از شرایط میزبانیشون به طور کامل مهیا نیست !!! ) من نمیدونم دیگه چه جوری میخواد از امکانات میزبانی استفاده کنه !!!
دوربین ، بیچاره پرسپولیس هارو نشون میداد که همه رو رو تپه ها و چمنای کنار جا داده بودن !!!

با این کارایی که تیمای اصفهانی ( که البته الان سپاهان از ما داغ دیده اس :happy: هنوز از بازی آخر التیام پیدا نکرده زخماش ، حق داره :happy: ) با تماشاچی های سرخابی و تیمهاشون میکنن ، باید بدونن که همیشه ثابت میکنن که با استقلال و پرسپولیس فرق دارن !!!
پس هیچ وقت در مقام مقایسه بر نیاید !!!

.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سپاهان راست میگه اگه طرفداراش لبریز میشه از حد استادیم ، تو بازیای غیر از سرخابی که داره ورزشگاه چرا پر نمیشه ؟!!!

من نمیدونم چرا فقط بازیای استقلال پرسپولیس که میشه آقای ساکت به فکر استفاده از تمام امکانات میزبانیشون می افتن ( چون ایشون امروز معتقد بودن که شرایط به گونه ای ِ که اجازه استفاده تیمها از شرایط میزبانیشون به طور کامل مهیا نیست !!! ) من نمیدونم دیگه چه جوری میخواد از امکانات میزبانی استفاده کنه !!!
دوربین ، بیچاره پرسپولیس هارو نشون میداد که همه رو رو تپه ها و چمنای کنار جا داده بودن !!!

با این کارایی که تیمای اصفهانی ( که البته الان سپاهان از ما داغ دیده اس :happy: هنوز از بازی آخر التیام پیدا نکرده زخماش ، حق داره :happy: ) با تماشاچی های سرخابی و تیمهاشون میکنن ، باید بدونن که همیشه ثابت میکنن که با استقلال و پرسپولیس فرق دارن !!!
پس هیچ وقت در مقام مقایسه بر نیاید !!!

.

آخه از این جماعت توقع بیشتر از این هم نمیره!
فقط ادعا دارن و گرنه .....
هر کی میره تو تیمشون مثه خودشون ... میشه
سید صالحی فصل پیش یادتونه چطوری گنده میومد!
حالا شده موش مرده!

وای به روزی که خدا به یه خر زرد یه نیم شاخی بده! میخاد با همون همرو تیکه پاره کنه ...

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضایی مدافع ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس، 3 کارته شد و دیدار مقابل مقاومت سپاسی را از دست داد.
رحمان رضایی مدافع بلند بالای سرخپوشان بدلیل دریافت کارت زرد در دیدار مقابل سپاهان، تعداد دریافت کارت های خود را به عدد 3 رساند و دیدار روز سه شنبه مقابل تیم مقاومت سپاسی را از دست داد.

گفتنی است؛ رحمان پیش از این در هفته های بیست و ششم و بیست و هفتم با کارت زرد از سوی داوران مواجه شده بود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس توپ‌هاي ويژه AFC امروز به بازيكنان پرسپوليس رسيد.
آنها در انتهاي تمرين امروز دقايقي با اين توپ‌ها كه در ليگ قهرمانان آسيا استفاده خواهد شد تمرين كردند. البته بعضي‌ها از سنگيني اين توپ ابراز ناراحتي كردند و برخي‌ها نيز از اين توپ ها ابراز رضايت كردند.

پ.ن:البته این خبر مربوط به دیروز می شه

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اون آدمایی که برای هواداری سپاهان اومدن اکثرا هوادارای ***** بودن ولی واسه اینکه گندش مثلا در نیاد با رنگ زرد میان تو ورزشگاه.
مثه **** تابلوئه.

ضمنا خر زرد رو خیلی خوب اومدی..باغت آباد انگوری.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
راستی من یه سوال دارم .
چرا پرسپولیس وقتی مهمان بود جلو پیکان رفت تو اون ورزشگاه 7000 نفری درب و داغون ولی با اینکه دیروز هم میزبان بوده آوردنش ورزشگاه آزادی.
این علنا خیانته به پرسپولیس ..
در حالی که تو همون بازی 1 پنالتی هم به نفع پرسپولیس نگرفتن.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس : اورلاندو كاستا در گفت ‌و گویی، اظهار داشت: مشكل خاصي در بازيكنان پرسپوليس از لحاظ بدني نمي‌بينم. تنها مشكل آنها اين است كه نزديكي بازي‌هاي 3 يا 4 روزه بدن بازيكنان را آزار مي‌دهد.
وي افزود: تا ليگ قهرمانان آسيا سعي مي‌كنيم بازيكنان را به شرايط ايده‌آل برسانيم. البته نبايد فراموش كرد فوتبال ايران به دليل سرعت بالا و فشار سنگين امكان دارد براي بازيكنان خطرناك باشد.
كاستا خاطرنشان كرد: تفكرات كادر فني پرسپوليس حرفه‌اي است. مي‌بينيد علي كريمي با نظر وينگادا در حال استراحت است. مطمئن باشيد بازيكنان پرسپوليس در ديدارهاي هفته آينده دچار مشكل نخواهند شد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: انگار روی تیم ما بختک افتاده است.
علیرضا واحدی نیکبخت پیرامون بازی پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار کرد: بازی خوبی بود و دو تیم بسیار با قدرت کار کردند. پرسپولیس برای گرفتن مساوی به اصفهان نرفته بود، کما اینکه شما دیدید که چقدر روی دروازه‌ی این تیم حمله کردیم اما، نمی‌دانم چرا این روزها تمام موقعیت‌های ما به هدر می‌رود و نمی‌توانیم دروازه‌ی حریفان را باز کنیم.
وی افزود: واقعا پرسپولیس می‌توانست در بازی مقابل سپاهان پیروز باشد و این تیم اصفهانی بسیار خوش شانس بود که بازی را واگذار نکرد. فکر می‌کنم انگار روی تیم پرسپولیس بختک افتاده است و واقعا نمی‌دانیم چرا فرصت‌هایمان تبدیل به گل نمی‌شود و نتایج لازم را نمی‌گیریم.
وی درباره‌ی کم شدن میزان گلزنی خودش نیز تصریح کرد: معتقدم این روزنامه‌ها هستند که انتظارات را از نیکبخت واحدی پیش مربیان پرسپولیس و هواداران این تیم بالا برده‌اند.

من واقعا همان نیکبخت هستم و تغییر زیادی با فصل پیش نداشته‌ام. فصل گذشته تا پایان لیگ ۹ گل زده‌ام و امسال هنوز پنج مسابقه به پایان لیگ مانده که ۹ گل را به ثمر رسانده‌ام، این بدان معنا است که ضعیف نشده‌ام و میزان گلزنی‌ام کم نشده منتهی فقط انتظارات از من بالا رفته است.
نیکبخت درباره‌ی شانس قهرمانی پرسپولیس با توجه به جایگاه فعلی‌اش در لیگ برتر نیز گفت: دیگر کار برای ما بسیار سخت شده است. اما، دور از انتظار نیست و اتفاقات بازی‌های آینده برای حریفان و پیروزی‌های ما در این مسابقات می‌تواند هر سرنوشتی را برای لیگ هشتم رقم زند، کما اینکه فصل پیش هم چنین بود و پرسپولیس در دقایق پایانی لیگ قهرمان شد.
وی درباره‌ی بازی نکردنش در نیمه‌ی نخست دیدار برابر سپاهان و حضور حمیدرضا علی‌عسگر در ترکیب این تیم گفت: من آماده بودم اما، مربیان چنین تشخیصی را دادند. فکر می‌کنم این سوال را باید از آنها بپرسید و من سعی می‌کنم در این گونه مسایل دخالت نکنم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
راستی من یه سوال دارم .
چرا پرسپولیس وقتی مهمان بود جلو پیکان رفت تو اون ورزشگاه 7000 نفری درب و داغون ولی با اینکه دیروز هم میزبان بوده آوردنش ورزشگاه آزادی.
این علنا خیانته به پرسپولیس ..
در حالی که تو همون بازی 1 پنالتی هم به نفع پرسپولیس نگرفتن.

سلام رفیق:rolleyes:
دیروز تو قزوین بود بازی

بالا