اين توره هم يا به تيرك ميزنه غير اون مثل امروز همش ولو ميشه
اي خداااااااااااااااااا.ولي به نظرم نيكبخت اگه بيشتر تو زمين بود ميتونست موثر تر باشه
96 رؤیایی / سپهر سرطلایی:wub::wub:حيدري: ناسزا گفتن كار فرهنگي سپاهانيها شده است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ظاهرا ناسزا گفتن در اصفهان تبديل به كار فرهنگي سپاهانيها شده است.
سپهر حيدري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: روز گذشته از بچه 7 ساله تا پيرمرد 70 ساله هر چه از دهانشان درآمد به من و خانوادهام گفتند. ظاهرا آنها از گلي كه در بازي ليگ گذشته در دقيقه 96 به سپاهان زدهام ناراحتند. آنها حتما انتظار داشتند در آن لحظه ضربه سرم را برعكس ميزدم.
اين مدافع ادامه داد: فكر نميكردم مردم اصفهان به خاطر يك گل با من چنين رفتاري را انجام دهند. آنها هنوز از آن گل ميسوزند ولي بدانند كه من هيچگاه از ضربه سري كه زدم پشيمان نيستم.
حيدري اظهار داشت: من سالها در فوتبال اصفهان بازي و به تيمهاي اين استان كمك كردهام. نميدانم در آن لحظه اي كه تماشاگران سپاهان به من فحاشي ميكردند آقاي ساكت در ورزشگاه حضور داشت يا نه؟ من در طول 90 دقيقه كسي را نديدم كه در مقابل اين بياحترامي واكنش نشان دهد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس افزود: اگر تماشاگران سپاهان با همين انرژي كه به من فحش دادند تيمشان را تشويق ميكردند الان سپاهان قهرمان آسيا شده بود. حتي داور مسابقه تعجب كرده بود كه چرا آنها 5 دقيقه هم استراحت نميكنند.
وي تاكيد كرد: هواداران اصفهاني را دوست داشتم اما كاري كه ديروز كردند ذهنيت مرا تغيير داد. گويا كار فرهنگي در اصفهان به ناسزا گفتن عليه بازيكنان خلاصه شده است.
وي تصريح كرد: اميدوارم به اين مسائل رسيدگي شود. نميدانم چرا و به چه جرمي بايد 90 دقيقه ناسزا بشنوم...
.
سلام!
آقا این علی عسگر همچین بازیکن خوبی هم نیست فقط از هادی نوروزی بهتره
فقط سرعت بالایی داره.بعضی وقتها تو ارسال یه پاس 1 متری هم اشتباه میکنه!
منصوری....یادمه این واعظی تو پیکان که بود مثه واتر زنگا و خورخه کامپوس توپ میگرفت.
اصلا هر بازیکنه درجه یکه تیمای متوسط رو میارن پرسپولیس میشه یه بازیکن درجه 2 یه جورایی .
نمونه نوری و زارع و بادامکی
منصوری....
انصافاً واعظي تو بازياي آخر پرسپوليس تو فصل قبل عالي بودیادمه این واعظی تو پیکان که بود مثه واتر زنگا و خورخه کامپوس توپ میگرفت.
اصلا هر بازیکنه درجه یکه تیمای متوسط رو میارن پرسپولیس میشه یه بازیکن درجه 2 یه جورایی .
نمونه نوری و زارع و بادامکی
یه خبر جالب
ابراهیم توره که فکر کنم 3 ماه پیش راهی کشورش شده بود که ازدواج کنه امروز صاحب فرزند شد و شد بابا ابی
البته خارجی ها اول تصمیم میگیرن که بچه دار بشن و بعد ازدواج کنن و شاید هم ازدواج نکردن ولی نکته ای که اینجا پیش میاد اینکه اون موقعی که ابراهیم توره توی کشورش بود و ایران نمیومد بخاطر ازدواجش بود یا چیز دیگه ای !!!!!
ولی فکر کنم زن توره زن نیستش ماکروفر هستش 3 ماهه مگه بچه بدنیا میاد !!!
اینم یه مطلب جالب در مورد بچه دار شدن توره
ضمن تبريك به ابراهيم توره جان اميدوارم اين بچه زود رس براي پرسپوليس خوش يومن باشد.در خصوص ابهاماتي كه براي هواداران بوجود آمده خدمت همتون عارضم كه از جانب آقاي دكتر شريفي ابراهيم توره بايد براي پاره اي از توضيحات به كميته انضباطي دعوت شد. .سئولات كميته انضباطي به شرح ذيل است.
به نام خدا
1.اقاي توره شما چند وقت از ازدواجتان ميگذرد ؟
2 افشين قطبي چه مدت است از ايران رفته؟
3.ايا في الواقع بچه مال خود شما است؟
4.آيا در سنگال بچه بعد از چهار ماه بدنيا مي ايد؟
5.آيا اين كار شما حركت غير ورزشي تلقي نمي گردد؟
6.آيا اين فعل انجام شده در بين بازيكنان ليگ ايجاد تنش نمي كند و بازيكنان ايراني را هم وادار نمي كند كه بروند شهرستان و برگردند بعد از چهار ماه بابا شوند.؟
7.آيا شما نگران نيستيد سوال اس مس بر نامه نود شويد؟
در پايان كميته انضباطي تصميم گرفت اگر مستندات آقاي توره محكمه پسند بود كه ايشان همچنان به فعاليت خود در ليگ برتر ادامه دهند. و اگر محكمه پسند نبودايشان با 150 امتياز منفي به ليگ يك سقوط خواهد كرد تا عبرت ساير بازيكنان شود.
عزيزم كلا همرو اشتباه گفتي ... عادل كه پرسوليسي هستش و من خودم حدود 10 سال پيش تو يه برنامه
ديدم كه علنا اعلام كرد پرسپوليسيه تو يكي از برنامه هاي نوروزي كه دعوتش كرده بودن
يوسفي كه اس اس تيره همينطور خيابون خپلمزدك رو نميدونم كدوم طرفيه و عليفرد هم اس اس تيره
بله عزیز ... سپاهان بهش میگن ... دیگه با استقلال و پرسپولیس فرقی نداره ... هنوز نمی خواهید قبول کنید
من خودم رفتم فولادشهر ... ولی ورزشگاه پر بود ... برگشتم ... (فیلم هم گرفتم ، می تونید دانلود کنید )
سپاهان راست میگه اگه طرفداراش لبریز میشه از حد استادیم ، تو بازیای غیر از سرخابی که داره ورزشگاه چرا پر نمیشه ؟!!!
من نمیدونم چرا فقط بازیای استقلال پرسپولیس که میشه آقای ساکت به فکر استفاده از تمام امکانات میزبانیشون می افتن ( چون ایشون امروز معتقد بودن که شرایط به گونه ای ِ که اجازه استفاده تیمها از شرایط میزبانیشون به طور کامل مهیا نیست !!! ) من نمیدونم دیگه چه جوری میخواد از امکانات میزبانی استفاده کنه !!!
دوربین ، بیچاره پرسپولیس هارو نشون میداد که همه رو رو تپه ها و چمنای کنار جا داده بودن !!!
با این کارایی که تیمای اصفهانی ( که البته الان سپاهان از ما داغ دیده اس :happy: هنوز از بازی آخر التیام پیدا نکرده زخماش ، حق داره :happy: ) با تماشاچی های سرخابی و تیمهاشون میکنن ، باید بدونن که همیشه ثابت میکنن که با استقلال و پرسپولیس فرق دارن !!!
پس هیچ وقت در مقام مقایسه بر نیاید !!!
.
راستی من یه سوال دارم .
چرا پرسپولیس وقتی مهمان بود جلو پیکان رفت تو اون ورزشگاه 7000 نفری درب و داغون ولی با اینکه دیروز هم میزبان بوده آوردنش ورزشگاه آزادی.
این علنا خیانته به پرسپولیس ..
در حالی که تو همون بازی 1 پنالتی هم به نفع پرسپولیس نگرفتن.