• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام.به نظرتون بهتر نیست پولادی نیمکت بشینه و جاش فشنگچی بیاد؟تو این چند بازی زیاد خوب کار نکرده پولادی به نظرم.اون پولادی فصل قبل نیست.
دوستان کسی لینک دانلود گل دوم ایمون زاید به استقلال رو که فصل قبل زد رو داره؟کیفیت بالا؟

وقتی ما میتونیم پولادی رو بزاریم بیرون که یار قویتری داشته باشیم. فشنگچی بیشتر به کار داغون کردن اعصاب هواداران میخوره تا فوتبال برادر .

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نیلسون به دیدار با استقلال می‌رسد/ احتمال حضور ‌کیا و کریمی در دربی

مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس مصدومیت نیلسون را جدی ندانست و از حضور قطعی این دروازه‌بان برزیلی در دربی خبر داد.

سعید عزیزیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت نیلسون دروازه‌بان برزیلی پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: این دروازه‌بان از بند مصدومیت رها شده و با تفکر حرفه‌ای خوب تمرین می‌کند.

مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: خیال هواداران راحت باشد زیرا نیلسون هیچ مشکلی ندارد و قطعا در دربی به میدان خواهد رفت.

از سوی دیگر وجیه‌الله چشمه‌سری پزشک تیم فوتبال پرسپولیس هم در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت نهایی مهدوی‌کیا و کریمی گفت: این دو بازیکن روزی دو جلسه زیر نظر میثم علی‌پور فیزیوتراپ تیم تمرین می‌کنند و امیدواریم با دعای خیر هواداران مشکل آنها برای این بازی برطرف شود.

وی با ابراز امیدواری از اینکه برای حضور این دو بازیکن در دربی ناامید نیستیم، اظهار داشت: اگر شرایط درمان کریمی و مهدوی‌کیا به همین منوال ادامه پیدا کند، تا حدود 70 درصد این بازیکنان به دربی می‌روند.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال در هفته بیست و سوم لیگ برتر ساعت 15 روز جمعه ششم بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

رضایی: بدجوری به این دربی امیدوارم/ وای از روزی که پای کریم به گلزنی باز شود

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا رضایی در مورد دربی و شرایط پرسپولیس حرف‌هایی دارد که در زیر می خوانید:

فارس: نظرت در خصوص وضعیت پرسپولیس در نیم‌فصل دوم چیست؟

خوشبختانه آمار و بازی‌ها نشان می‌دهد که در نیم‌فصل دوم خیلی از مسائل در پرسپولیس فرق کرده است. انگیزه بسیار بالایی دارم تا دوباره ثابت کنم که هنوز هستم. بعد از رفتن ژوزه نیز خیلی از شرایط تغییر کرد و همه بچه‌ها زحمت کشیدند که پرسپولیس دوباره احیا شود.

فارس: منظور از احیای دوباره چیست؟

همه خوب تمرین می‌کنند و دوست دارند پرسپولیس موفق شود. قطعا اتفاقاتی در این تیم افتاده که این مسائل به وجود آمده همه بچه‌ها دوست دارند پرسپولیس موفق شود و در بازی‌های گروهی و هجومی می‌بینید که چه تفاوت‌هایی نسبت به گذشته داشتیم. میل به بردن در تیم چند برابر شده و این می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها یکدلی در تیم است.

فارس: خودت هم پر از انگیزه شدی.

این لطف شماست اما غلامرضا رضایی تک کاری نمی‌تواند بکند اگر خوب بودیم همه به من کمک کردند البته قبول دارم که خودم هم فرق کردم و مطمئن باشید این پرسپولیس اگر اتفاق خاصی پیش نیاید روزهای بسیار بهتر و درخشان‌تری در انتظارش است. تعارف نداریم این یک حرف حق است که من مطمئنم هواداران هم به این نتیجه می‌رسند.

فارس: در نیم‌فصل در لیست مازاد بودی اما الان جزء بهترین‌های پرسپولیس هستی؟

لطف خداست. همیشه گفتم خدایا تو پشت سر من باش و به او تکیه کردم. متاسفانه در نیم‌فصل کمی در موردم شیطنت شد اما اشکالی ندارد من فوتبالیست انتقاد‌پذیری هستم و همه چیز را در این فوتبال حرفه‌ای خواندم و ناراحت نشدم.

فارس: مگر می‌شود از حضور در لیست مازاد ناراحتی نشده باشی؟

بله. تازه این شیطنت‌ها انگیزه من را بیشتر و چند برابر کرد. با تمام وجود به خودم گفتم رضایی باید بیشتر بجنگی. بیشتر تلاش کردم و آن مصدومیت تلخ را که یک دفعه یک ماه من را از میادین دور کرد پشت سر گذاشتم. متاسفانه آن مصدومیت یک ماه من را به عقب برد اما پا پس نکشیدم و با خودم عهد کردم که باید جبران کنم و به شرایط ایده‌آل برسم و حالا در خدمت شما و هواداران هستم.

فارس: بالاخره یکی از حساس‌ترین بازی‌ها به نام دربی پیش روی توست نظرت درباره این بازی چیست؟

اول این را بگویم که هواداران باید ما را حمایت کنند. به 90 دقیقه تشویق آنها بدجوری نیاز داریم اما حرف دیگرم این است که هواداران فوتبال‌دوست مطمئن باشند یک بازی متفاوت و اصلا پرسپولیسی متفاوت را در دربی 76 خواهند دید. من مطمئن هستم که این حرف را می‌زنم.

فارس: نتیجه را پیش‌بینی نمی‌کنی؟

نتیجه دربی به نظر من اصلا قابل پیش‌بینی نیست اما خوش‌بینم بد‌جوری هم خوش‌بینم چون به تیم، بازیکنان پرسپولیس و انگیزه آنها اعتقاد قلبی دارم.

فارس: در چند دربی حضور داشتی؟

در دربی‌های مختلفی توپ زدم. در 2 دربی بازی با تساوی تمام شد. یک دربی را 3 بر 2 بردیم و در 2 دربی باخت را چشیدم اما یکی از این باخت‌ها حق ما نبود چون گل ما را ندیدند و پنالتی هم نگرفتند و حق ما کمی نادیده گرفته شد اما زیاد نباید به گذشته فکر کرد چون همه چیز تمام شده و حالا فقط باید به موفقیت در دربی هفتاد و ششم با یک ریکاوری خوب فکر کنیم.

فارس: آیا گلزنی می‌کنی؟

راستش را بخواهید دروغ است اگر بگویم نه. دوست دارم دوباره در دربی گل بزنم اما من همیشه دنبال ثابت کردن این هستم که به پرسپولیس می‌خواهم کمک کنم حالا با هر دوندگی که باشد. من دوست دارم پرسپولیس را همیشه در بالاهای جدول ببینم به همین دلیل باور کنید روزهایی که در پایین جدول بودیم اصلا حال و روز خوبی نداشتم اما خدا را شکر الان به جایگاه بالاتر آمدیم اما نباید همه چیز را تمام شده بدانیم.

فارس: به نظر تو چرا انصاری‌فرد گل نمی‌زند؟ برخی‌ها می‌گویند او از دوران اوجش دور است.

من مخالفم. به نظرم کریم الان هم در روز اوجش است. باید ترسید از روزی که پای کریم به گلزنی باز شود. حالا در چند بازی این اتفاق نیفتاده و چند موقعیت را گل نزده است. این برای یک مهاجم شاید طبیعی باشد که در چند بازی گل نزند اما بعدا پایش به گلزنی باز شود. من مطمئنم کریم روزهای خوبی در انتظارش است. همینطور برای سایر بازیکنان ما که همه از بازیکنان خوب و مهاجمان باتجربه و کاربلد هستند.

فارس: در بازی با داماش احتیاط می‌کردی که 3 اخطاره نشوی؟

خیر. دیدید که هرچه در توان داشتم به نمایش گذاشتم. از دست دادن دربی تلخ است اما ما 3 امتیاز بازی با داماش را می‌خواستیم و شاید آن برد در روز دربی به داد ما برسد و همین دلیل تمام تلاش خودم را بدون هیچ ترسی به نمایش گذاشتم.

فارس: قبول داری دربی 6 امتیازی است؟

دربی یک بازی خاص برای هواداران است و حساسیت خاص خودش را دارد. من هم الان اهل کری خوانی نیستم که بخواهم در مورد بازی قضاوت داشته باشم چون عادت دارم همه توانم را در زمین ثابت کنم تا هواداران از من راضی باشند. استقلال تیمی است که با بازیکنان خوب و باتجربه در صدر جدول تکیه کرده و قطعا آنها هم با انگیزه هستند اما به دلم افتاده که این دربی دست پر بیرون می‌آییم.

فارس: آیا از مدافعان استقلال شناخت داری؟

بله. با برخی از آنها در تیم ملی بودم و در برابر برخی دیگر بازی کرده‌ام. شناختم خیلی خوب است و مطمئن باشید از این شناختم به خوبی استفاده می‌کنم. امیدوار هستم تا با یک بازی خوب نمره قبولیم را در دربی از هواداران بگیرم. قطعا برد در این بازی آرامش و انگیزه ما را چند برابر خواهد کرد تا در بازی مقابل ذوب آهن در چارچوب جام حذفی در اصفهان و بازی‌های بعدی خودمان در لیگ با تمرکز و آرامش لازم به میدان برویم.

فارس: برخی‌ها می‌گویند چرا رضایی در نیم‌فصل اول در آن همه بازی گل نزد اما حالا اینطور تاثیر‌گذار است؟

این طبیعت فوتبال است. من به شما گفتم اگر روزی برای پرسپولیس گل نزنم قطعا به دنبال گل‌سازی هستم. بالاخره شیوه بازی من طوری است که می‌توانم از کمند دفاع‌ها فرار کنم. از طرفی دیگر ما هافبک‌های بازیساز و فرصت‌طلبی داریم که با پاس‌های خود حریفان را گمراه می‌کنند اما همه چیز برای من در گذشته تمام شده و حالا مطمئن باشید در روزهای آینده باز هم غلامرضای بهتری خواهید دید.

منبع : فارس

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250

راز شادی بعد از گل ماهینی!!!!!!!!!!!!!!

کانون هواداران پرسپولیس :
ماهینی درباره شادی بعد از گلش می‌گوید: «یکی از دوستانم که خیلی هم دوستش دارم قبل از بازی به من گفت گل می‌زنی.
گفت اگر گل زدی علامت A را با انگشتانت درست کن که من هم به خاطر او این کار را انجام دادم. A اول اسم این دوستم است
و من هم وقتی گل زدم این‌چنین خوشحالی کردم.»

امیدوارم داربی را پر گل ببریم
تا بعد از آن بیاییم درباره این نشانه با آخرالزمان بگویم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خاندان ماهینی کلا پرسپولیسی دو آتیشه ان.
یادم میاد یه مصاحبه با پدربزرگشم انجام دادن میگفت پرسپولیس بازی کردم!

خوبیه ماهینی اینه که دفاع وسط هم میتونه بازی کنه. تازه یمدت هم هافبک بود و مهاجم

دم بچه های بوشهری گرم واقعا :p
اگر عبدالله کرمی رو بجای بنگر میگرفتن خیلی بیشتر بکار میومد.
هافبک خوبی هم هست.
یاد شاهین بخیر:(

ایران سلام

Registered User
لایک‌ها
116
نيما نکيسا درباره هفتاد و ششمين داربي پايتخت بين دو تيم استقلال و پرسپوليس که جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد،‌ عنوان کرد: پرسپوليس در چند هفته اخير خوب شده و استقلال هم جايگاه بالايي دارد و اميدوارم بازي تماشاگرپسندي شود و برنده داشته باشد.

وي در ادامه با اشاره به اينکه در دو داربي درون دروازه پرسپوليس ايستاده، افزود: اولين داربي‌ام پس از بازي جنجالي 74 بود که در بندرعباس برگزار شد و بازي بدون گل به پايان رسيد. آن موقع نادر باقري و محمود خوراکچي روي نيمکت بودند و آقاي پنجعلي و درخشان هم هدايت تيم را بر عهده داشتند. در دومين داربي با نتيجه سه بر يک به استقلال باختيم. آن موقع پرسپوليس شرايط بدي داشت و منسجم نبود. هيچ هماهنگي بين خطوط هافبک و دفاعي نداشت و غلامپور در استقلال هم واقعا خوب کار کرد.

نکيسا ادامه داد: دوست نداشتم اولين داربي‌ام که در تهران برگزار مي‌شد بازنده باشيم، به همين دليل پس از آن باخت خودم را 16 روز در خانه حبس کردم و بيرون نيامدم چون وقتي با مردم رودررو مي‌شدم خجالت مي‌کشيدم! در حالي که الان اين طور نيست چون آنقدر پول بي‌حساب و کتاب به فوتبال تزريق شده و دلالي و جابه‌جايي غير قانوني انجام شده که حرمت‌ها از بين رفته است. به اعتقاد من بازيکنان نبايد بين دو تيم استقلال و پرسپوليس جابه‌جا شوند اما بعضي‌ها اين کار را کردند و حرمت‌ها از بين رفت. حتي بارها امير قلعه‌نويي، ناصر حجازي و فتح‌الله‌زاده به من پيشنهاد دادند. حتي يک روز به منزل ناصر خان حجازي رفتم و او خيلي اصرار داشت به استقلال بروم اما با وجود ارادت و علاقه زيادي که به او داشتم عذرخواهي کردم و گفتم اجازه دهيد حرمت‌ها بماند. به هر حال مردم به چشم يک پرسپوليسي متعصب به من نگاه مي‌کردند و دوست نداشتم با احساسات‌شان بازي کنم. الان هم خدا را شکر در اجتماع مي‌بينم که هم استقلالي‌ها و هم پرسپوليسي‌ها احترام مي‌گذارند. اين‌ها به خاطر پنج سال بازي در پرسپوليس است.

دروازه‌بان سابق تيم ملي اضافه کرد: در فوتبال حرفه‌اي دنيا هم اين تعصب‌ها وجود دارد. به عنوان مثال بين تيم‌هاي رم و لاتزيو، اينتر و ميلان و آتلتيکو مادريد و رئال مادريد کم پيش مي‌آيد که بازيکني جابه‌جا شود و به تيم ديگر برود. اين اتفاق به دو دليل مي‌افتد. يکي اينکه بازيکنان به لحاظ مالي تامين مي‌شوند و يکي هم نبود تسويه حساب شخصي است. به عنوان مثال در نقل و انتقالات گذشته، يک استقلالي با مسئولان باشگاه به مشکل برمي‌خورد و براي اينکه تسويه حساب شخصي کند به پرسپوليس مي‌رفت يا بالعکس.

نکيسا همچنين درباره اتفاقات و حواشي سال 1373 به ايسنا گفت: من آن موقع روي نيمکت پرسپوليس بودم. به اعتقادم دو فاکتور، فوتباليست را از فضاي ورزشي و جوانمردانه خارج مي‌کند. اولي جنبه است و دومي هم فرهنگ معيشتي. الان حاشيه‌ها با توجه به فرهنگ‌سازي‌ها و اينکه دوربين‌هاي زيادي حرکات بازيکنان را زير نظر دارند، کم شده است ولي در گذشته به سبب نبود نگاه‌هاي عميق و بودن فوتباليست‌ها از طبقه پايين، جنجال ايجاد مي‌شد.

وي همچنين به مهماني‌هايي که شب قبل از داربي برگزار مي‌شد، اشاره کرد و افزود: دو تيم را شب قبل از داربي به يک رستوران مي‌بردند که به اعتقادم نتيجه عکس داشت. البته اينکه مي‌گويند قبل بازي تاکيد مي‌شد آرام بازي کنيم را قبول ندارم و اگر هم صحبتي بود با مسئولان و بزرگان تيم مي‌شد. تيم‌ها را قبل از داربي 74 به لواسان بردند و ناهار دادند. مسئولان سازمان تربيت بدني هم حضور داشتند و محفل دوستانه‌اي بود. اما بازيکنان دو تيم آنجا همديگر را مي‌ديدند و کري‌خواني‌ها از همان جا آغاز مي‌شد. اين کار به اعتقادم اصلا حرفه‌اي و درست نبود.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محسن بنگر در مورد شرايط اين تيم گفت: در اين مدت عملکرد خوبي داشتيم و اميدوارم در مسابقات‌ آينده بتوانيم کارمان را به همين شکل ادامه بدهيم. اعتقاد دارم مقابل داماش يک بازي منطقي ارائه داديم و با توجه به اينکه نياز به پيروزي داشتيم، توانستيم هر سه امتياز مسابقه را کسب کنيم.

وي در مورد شرايط دفاعي تيم فوتبال پرسپوليس عنوان کرد: در اين مدت ساختار دفاعي کل تيم ما شرايط خوبي پيدا کرده است از همين رو بازيکنان در دفاع نيز عملکرد خوبي دارند و کل تيم در اين مورد هماهنگ عمل مي‌کند.

بنگر در مورد دربي 76 اظهار داشت: بازي مقابل استقلال مثل هر بازي ديگري 3 امتياز دارد. اين مسابقه براي ما مانند ديدار با داماش يا گهر است و الان 3 امتياز را مي‌خواهيم.

مدافع پرسپوليس در مورد اينکه مهاجمان استقلال اين روزها خوب گل‌زني مي‌کنند، خاطرنشان کرد: استقلالي‌ها بايد فکر مهاجمان ما باشند. بازيکنان ما در هر بازي 4 يا 6 گل مي‌زنند و آنها بايد حواس‌شان معطوف به مسابقه باشد تا اين تعداد گل دريافت نکنند.

وي در مورد التهابات سکوها و شعارهايي که عليه مديرعاملان دو تيم داده مي‌شود، گفت: ما به عنوان بازيکن کاري به اين مسائل نداريم و اينکه چه حرف‌هايي عليه مديرعاملان مي‌زنند در حيطه وظايف ما نيست. بازيکنان وظيفه دارند خوب تمرين کنند و بازي خوبي از خود ارائه دهند.

مدافع پرسپوليس در مورد احتمال غيبت علي کريمي و مهدي مهدوي‌کيا خاطرنشان کرد: کريمي و مهدوي‌کيا وزنه‌هاي تيم ما هستند و حضورشان در اين مسابقه اهميت زيادي دارد. تأثير علي کريمي در تيم ما مثل ورزشگاه پر از تماشاگر است و از لحاظ روحي کمک بالايي به بازيکنان مي‌کند.

بنگر تاکيد کرد: تيم‌مان روند خوبي دارد انشاءالله نتيجه لازم را کسب خواهيم کرد. تماشاگران هميشه يار و ياور تيم ما بودند. شما مي‌بينيد تيم ما که در رده 13 جدول قرار داشت نصف ورزشگاه پر مي‌شد اما تيم‌هاي اول و دوم جدول تنها 5 هزار هوادار از بازي‌هايشان ديدار مي‌کرد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با وجود صحبت‌هاي مطرح شده هنوز تکليف نهايي کريمي و مهدوي کيا براي دربي مشخص نيست، کاپيتان هاي پرسپوليس در شرايطي که امروز تمرين قرمزپوشان تعطيل بود از ساعت 9 الي 11 به ورزشگاه درفشي‌فر رفتند و به مدت 120 دقيقه به فيزيوتراپي، دوچرخه و راه رفتن‌هاي تند زير نظر پزشکان پرسپوليس پرداختند.

گفتني است تعدادي اندک از هواداران پرسپوليس نيز که از حضور کاپيتان‌ها در درفشي‌فر خبر داشتند پيگير وضعيت اين دو نفر براي دربي 76 بودند که ناراحتي خود را بابت مصدوميت‌هاي اين دو بازيکن اعلام کردند.

عادل کلاه‌کج نيز که دربي 76 را از دست داده امروز براي فيزيوتراپي به ورزشگاه درفشي‌فر رفت.

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
/اختصاصی فارس/کریمی دربی 76 را از دست داد/جادوگر 2 ماه خانه‌نشین شد

به گزارش خبرگزاری فارس،‌یکی از دغدغه‌های اصلی کادر فنی پرسپولیس مصدومیت علی کریمی در دربی 76 بود اما علی‌رغم تلاش کادر پزشکی پرسپولیس و پس از گرفتن دومین عکس MRI از پای او مشخص شد که این بازیکن قطعاً‌ دربی 76 را از دست می‌دهد.

همچنین با توجه به پیگیری‌های انجام شده از سوی خبرنگار خبرگزاری فارس مشخص شد که کریمی حداقل 2 ماه باید از هرگونه بازی و مسابقه دور باشد.

کریمی در بایرن مونیخ آلمان نیز دچار این مشکل شد که پس از تلاش پزشکان بایرن این مصدومیت برطرف شد اما باز هم در بازی مقابل صبا بر اثر تکل‌های این بازیکن مصدومیت سراغ او آمد تا دربی 76 را از دست دهد.

به گزارش فارس، مصدومیت کریمی از ناحیه رباط داخلی پا است.

منبع: خبرگزاری فارس

پ.ن::(:(:(

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
با وجود صحبت‌هاي مطرح شده هنوز تکليف نهايي کريمي و مهدوي کيا براي دربي مشخص نيست، کاپيتان هاي پرسپوليس در شرايطي که امروز تمرين قرمزپوشان تعطيل بود از ساعت 9 الي 11 به ورزشگاه درفشي‌فر رفتند و به مدت 120 دقيقه به فيزيوتراپي، دوچرخه و راه رفتن‌هاي تند زير نظر پزشکان پرسپوليس پرداختند.

گفتني است تعدادي اندک از هواداران پرسپوليس نيز که از حضور کاپيتان‌ها در درفشي‌فر خبر داشتند پيگير وضعيت اين دو نفر براي دربي 76 بودند که ناراحتي خود را بابت مصدوميت‌هاي اين دو بازيکن اعلام کردند.

عادل کلاه‌کج نيز که دربي 76 را از دست داده امروز براي فيزيوتراپي به ورزشگاه درفشي‌فر رفت.
انشالله که میرسن:rolleyes:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به این خبرگزاری اعتباری نیست...

یه نظر من که 100% به دربی میرسه ! اینا جنگ هایه قبل از بازیه :دی

یعنی امیدوارم که اینطوری باشه !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به این خبرگزاری اعتباری نیست...

یه نظر من که 100% به دربی میرسه ! اینا جنگ هایه قبل از بازیه :دی

یعنی امیدوارم که اینطوری باشه !

صادق جان چند وقتیه که حداقل در قسمت ورزشیش چرت نمینویسه. ولی من هم امیدوارم حرف شما درست از آب در بیاد.
بودن کریمی برای ما 50% قدرت تیمه در دربی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ولی طبق خبر فارس کریمی رو از دست دادیم متاسفانه :(

دیشب یحیی تو برنامه ورزش از نگاه دو گفت کریمی 100% میرسه ولی مهدی ممکن هست که نرسه...

والا من فارس رو بیشتر بنام فالس شنیدم ! :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نبودن کریمی خیلی بده!
خیلی بد!
با این توصیف
باید به نقی زاده بازی بده و نوری بره جلوتر
وظیفه حقیقی و نوری خیلی سنگین تر میشه!
امیدوارم نوری روز عالیش باشه
چون اگر روز عالی نوری باشه پاسهای تو عمقش برای کریم و غلومی یعنی گل!

خبر داش علی خیلی ناراحت کننده بود:(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
/اختصاصی فارس/کریمی دربی 76 را از دست داد/جادوگر 2 ماه خانه‌نشین شد

به گزارش خبرگزاری فارس،‌یکی از دغدغه‌های اصلی کادر فنی پرسپولیس مصدومیت علی کریمی در دربی 76 بود اما علی‌رغم تلاش کادر پزشکی پرسپولیس و پس از گرفتن دومین عکس MRI از پای او مشخص شد که این بازیکن قطعاً‌ دربی 76 را از دست می‌دهد.

همچنین با توجه به پیگیری‌های انجام شده از سوی خبرنگار خبرگزاری فارس مشخص شد که کریمی حداقل 2 ماه باید از هرگونه بازی و مسابقه دور باشد.

کریمی در بایرن مونیخ آلمان نیز دچار این مشکل شد که پس از تلاش پزشکان بایرن این مصدومیت برطرف شد اما باز هم در بازی مقابل صبا بر اثر تکل‌های این بازیکن مصدومیت سراغ او آمد تا دربی 76 را از دست دهد.

به گزارش فارس، مصدومیت کریمی از ناحیه رباط داخلی پا است.

منبع: خبرگزاری فارس

پ.ن::(:(:(

بدتر از این نمیشد :(:(:(

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
ای بابا بد شد که خیلی هم بد

به نظرم اگه دو تا بازیکن کلیدمون (کریمی و مهدوی کیا ) نباشن بهتره یحیی 1-3-2-4 بازی کنه

تک مهاجم رو کریم بزاره
پشتش هم هادی نوروزی البته میشه قاضی نوک بازی کنه و کریم بیاد پشت مهاجم
گوش ها هم رضایی و پروویچ
هافبک وسط ها هم حقیقی و نوری
فکر کنم این بهترین ترکیب باشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
۷۴۰۰ تماشاگر برای هر بازی هفته ۲۲؛ پرسپولیس میانگین را بالا برد

لیگ برتر - هفته بیست و دوم لیگ برتر در مجموع 67 هزار نفر تماشاگر داشت که نسبت به هفته قبل دو هزار نفر بیشتر بود.
به گزارش خبرآنلاین؛ 9 بازی این هفته لیگ برتر بطور میانگین 7400 نفر تماشاگر داشت که بیشترین تعداد تماشاگر از هفته دوازدهم تاکنون است. بازی پرسپولیس و داماش با 40 هزار نفر پرتماشاگرترین بازی هفته بود و بازی پیکان و نفت تهران با 200 نفر کم تماشاگرترین بازی هفته بود.

منبع:خبرآنلاین

پ.ن: با ادامه بازیهای زیبا و همینطور کسب نتیجه های درخور نام پرسپولیس ، امیدوارم بار دیگه تماشاگران پرسپولیس نشون بدن که لقب پرهوادارترین تیم آسیا برازنده پرسپولیس هست.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ای بابا بد شد که خیلی هم بد

به نظرم اگه دو تا بازیکن کلیدمون (کریمی و مهدوی کیا ) نباشن بهتره یحیی 1-3-2-4 بازی کنه

تک مهاجم رو کریم بزاره
پشتش هم هادی نوروزی البته میشه قاضی نوک بازی کنه و کریم بیاد پشت مهاجم
گوش ها هم رضایی و پروویچ
هافبک وسط ها هم حقیقی و نوری
فکر کنم این بهترین ترکیب باشه

با نوع چینش ترکیب باهاتون موافقم فقط فکر می کنم شیوه 2-4-4 بهتر باشه برای این بازی . فکر می کنم اگر قاضی آماده باشه بسیار برای این بازی به کارمون بیاد . من نقطه ضعف اصلی استقلال رو سانترهای تندو تیز و با ارتفاع مناسب میدونم ، اگر دقت کرده باشید توی چند وقت اخیر اکثر گلهایی که رحمتی خورده با سانتر و بریده شدن توپ حالا چه با ضربات سر و چه با پرتاپ کردن پاهای فورواردهای تیم مقابل به ثمر رسیده.
توی بازی دربی ، اگر چه یحیی نشون داده علاقمند به بازی عمقی هست ولی به نظر من نباید فضای هوایی جلوی 18 قدم استقلال رو از دست بدیم و بهترین گزینه برای این امر قاضی هست، ضمن اینکه قاضی فوق العاده قدرت پرسینگ بالایی داره و واقعا دفاع مقابل رو خسته و عصبی میکنه .

بالا