• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چطوري دختر؟
نميدونم چرا تو انگار عوض شدي ...!
من همش فك ميكنم يه نفرديگس با يوزرتو مياد پست ميزنه ...

خوبم
به خدا خودمم :happy:مرجان کوچولو:happy:

اقا تاریخ بازیها رو بزنید هم بازی های ارسنال هم اون ور بازی بارسا رو:(
امسال اکثر بازی ها رو از دست دادم:(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر نشون داده که اعتمادی بهش نداره
مثل اينكه اختلاف من و و داره بالا ميگيره! :)
كلي بهش اعتقاد داره و فصل پيش هم بهش زياد بازي داد و جام باشگاه ها هم بازي كرد.و اين بازي ها بود كه او را در موفقيت در تيم ملي مكزيك كمك كرد.مطمئنم از رمسي زودتر به سطح اول و تركيب اصلي خواهد رسيد.
من چرا تاریخ بازی ها رو نمی دونم!
تبریک بابت برد
گمونم اصلا حواسم به بازی ها نیست
نه خير
اينقدر بازي بي اهميت بوده كه حتي پخش تلويزيوني هم نداشته!!!
حتي من هم نمي دونستمِِِD:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پارسا جان در مورد پست 1758 اين نكته رو جالب ديدم .

f_keqm0k5ow9qm_b2e49a9.jpg

آرسن ونگر، در مورد بازی فردا شب در کارلینگ کاپ می گوید!

کارلینگ کاپ همیشه محلی برای خودنمایی جوانان آرسنال بوده است و ونگر امسال نیز سنت شکنی نخواهد کرد! ترکیبی از جوانان شایسته، شروع کار آرسنال در این مسابقات را استارت خواهند زد. ونگر در مورد بازیکنان حاضر در بازی فردا می گوید:
"شما سنسی، رمسی،ویلشر،گیبس و مسلما ولا را خواهید دید.ترائوره هم بازی خواهد کرد.
بعضی از بازیکنان با تجربه مانند سندروس و سیلوستره تیم را ***** خواهند کرد، ولی در کل تیم جوانی خواهد بود."

ctkh1tgtf9hp92ifdapu.jpg

وات: می خواهم خود را در ذهن رئیس تثبیت کنم...
سانچز وات, مهاجم انگلیسی توپچی ها که کم کم وارد 18 سال می شود, پس از حضور روی نیمکت در بازی با استاندارد لیژ, حالا آماده ی هنرنمایی در اتحادیه و رسیدن به تیم اصلی است.
وات که در این بازی (در صورت حضور احتمالی) سخت به دنبال درخشش و نشان دادن بیشتر خود به ونگر است, پیش از این بازی گفت:"مدت زیادی با تیم اصلی تمرین کرده ام و بازی به همراه آن ها در پیش فصل عالی بود. با این حال نمی خواهم فقط یک اسم برای جام امارات باشم, می خواهم آن جا, در ذهن آرسن ونگر باشم!
آرسن ونگر حتی وقتی توپ هم ندارید متوجه شماست و به همین دلیل همیشه باید از لحاظ تاکتیکی و روحی سرحال باشید. شما فقط باید سخت کار کنید. امیدوارم در ترکیب کارلینگ کاپ باشم و می خواهم به تلاش کردنم ادامه دهم.اگر به کار گرفته شوم سعی می کنم بهترین حالتم را نشان دهم.
نکته این جاست که چه کسی در لحظات کوتاه آماده باشد و از فرصت ها به خوبی استفاده کند."

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوبم
به خدا خودمم :happy:مرجان کوچولو:happy:

اقا تاریخ بازیها رو بزنید هم بازی های ارسنال هم اون ور بازی بارسا رو:(
امسال اکثر بازی ها رو از دست دادم:(
بازي بعدي:

Fulham v Arsenal Barclays Premier League
Saturday, September 26 17:30

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مثل اينكه اختلاف من و و داره بالا ميگيره! :)
كلي بهش اعتقاد داره و فصل پيش هم بهش زياد بازي داد و جام باشگاه ها هم بازي كرد.و اين بازي ها بود كه او را در موفقيت در تيم ملي مكزيك كمك كرد.مطمئنم از رمسي زودتر به سطح اول و تركيب اصلي خواهد رسيد.

چرا این حرف رو میزنی خدایی؟ انصافت کجا رفته؟ از قضای روزگار , هم این هم ولکات هر دو متولد 1989 هستن . جالب تر اینکه هر دو هم متولد مارچ هستن ولی خدایی این کجا و اون کجا . تعداد بازی ها رو مقایسه کن و این رو هم در نظر بگیر در چندین بازی از همون 20 و خورده ای بازی که در لیگ و کاپ ها برامون رفته تو زمین تعویضی رفته . بهش اعتقادی نداره . اینکه یک بازیکن 20 ساله رو دو در میون بازی بدی و همه ش هم توی کارلینگ کاپ و جام حذفی به عنوان بازیکن فیکس ازش استفاده کنی رو تو میگی "اعتقاد" ؟!

من و تو باید یک دعوای حسابی بکنیم در این تاپیک :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چرا این حرف رو میزنی خدایی؟ انصافت کجا رفته؟ از قضای روزگار , هم این هم ولکات هر دو متولد 1989 هستن . جالب تر اینکه هر دو هم متولد مارچ هستن ولی خدایی این کجا و اون کجا . تعداد بازی ها رو مقایسه کن و این رو هم در نظر بگیر در چندین بازی از همون 20 و خورده ای بازی که در لیگ و کاپ ها برامون رفته تو زمین تعویضی رفته . بهش اعتقادی نداره . اینکه یک بازیکن 20 ساله رو دو در میون بازی بدی و همه ش هم توی کارلینگ کاپ و جام حذفی به عنوان بازیکن فیکس ازش استفاده کنی رو تو میگی "اعتقاد" ؟!

من و تو باید یک دعوای حسابی بکنیم در این تاپیک :D
به موقعش دعوا هم مي كنيم:D
بازيكنايي نظير فابرگاس و والكات استثنا هستند.استثنا مي دوني چيه؟:D اينكه دليل نمي شه.پله هم در 17 سالگي تو جام جهاني دهن تيما رو سرويس كرده بود و اگه اشتباه نكنم اقاي گل هم شد.حالا اگه به نظريه شما باشه همه ي بازيكنا بايد از 17 سالگي تو تركيب اصلي تيماشون باشن و دهن ها رو كف الود كنن و ازشون به عنوان ستاره نو ظهور ياد بشه:rolleyes:
تازه از والكات جز سرعت مهدي مهدوي كياييش! چيز ديگه اي ازش نديدم.البته منكر پتانسيل بالاش نمي شم و معتقدم كه به زودي به بالاترين سطح خواهد رسيد.در ضمن ولا از كي اومده به باشگاه؟و تئو از كي زير نظر ونگر بود؟تا اون جايي كه من يادمه ولا با رمسي با هم فصل پيش اومدن باشگاه.اگه اشتباه مي گم تصحيح كن.

اگه موقعي كه تو تاپيك شرط بندي به من باختي يه جمله تحقير اميز تو امضات مي انداختم الان با من اينجوري كل كل نمي كردي:D

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به موقعش دعوا هم مي كنيم:D
بازيكنايي نظير فابرگاس و والكات استثنا هستند.استثنا مي دوني چيه؟:D اينكه دليل نمي شه.پله هم در 17 سالگي تو جام جهاني دهن تيما رو سرويس كرده بود و اگه اشتباه نكنم اقاي گل هم شد.حالا اگه به نظريه شما باشه همه ي بازيكنا بايد از 17 سالگي تو تركيب اصلي تيماشون باشن و دهن ها رو كف الود كنن و ازشون به عنوان ستاره نو ظهور ياد بشه:rolleyes:
تازه از والكات جز سرعت مهدي مهدوي كياييش! چيز ديگه اي ازش نديدم.البته منكر پتانسيل بالاش نمي شم و معتقدم كه به زودي به بالاترين سطح خواهد رسيد.در ضمن ولا از كي اومده به باشگاه؟و تئو از كي زير نظر ونگر بود؟تا اون جايي كه من يادمه ولا با رمسي با هم فصل پيش اومدن باشگاه.اگه اشتباه مي گم تصحيح كن.

اگه موقعي كه تو تاپيك شرط بندي به من باختي يه جمله تحقير اميز تو امضات مي انداختم الان با من اينجوري كل كل نمي كردي:D

یا خدا . قابلیت های فنی ولکات رو زیر سوال می بری؟! نه امیر استثنائات رو کاری بهش نداریم . من "یک فصل" که فصل قبل باشه رو مثال زدم و ولکات و ولا رو با هم مقایسه کردم . به نظر من 20 سال , سن کمی نیست که مربی ای بخواد بازیکنش رو در سطوح پایین تر آزمایش بکنه تا شاید در آینده – به قول تو – به ترکیب اصلی بیارتش

یا پیغمبر . اقا خداگواهه کلآ یادم رفته بود ما شرط بسته بودیم :D . خب حالا که چیزی نشده . اون جمله رو پی ام کن تا 3 روز بذارم تو امضام

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یا خدا . قابلیت های فنی ولکات رو زیر سوال می بری؟! نه امیر استثنائات رو کاری بهش نداریم . من "یک فصل" که فصل قبل باشه رو مثال زدم و ولکات و ولا رو با هم مقایسه کردم . به نظر من 20 سال , سن کمی نیست که مربی ای بخواد بازیکنش رو در سطوح پایین تر آزمایش بکنه تا شاید در آینده – به قول تو – به ترکیب اصلی بیارتش

یا پیغمبر . اقا خداگواهه کلآ یادم رفته بود ما شرط بسته بودیم :D . خب حالا که چیزی نشده . اون جمله رو پی ام کن تا 3 روز بذارم تو امضام
يا ابالفضل:D
والكات بازيكني با پتانسيل بسيار بالاست و هيچ كس در اين شك نداره اما در همان 17-18 سالگي بر روي او مانور دادند و گفتند كه پديده ي جديد انگلستانه و اسون گوران اريكسون هم او را به تيم ملي دعوت كرد(در حالي كه براي تيم اصلي ارسنال بازي نكرده بود:blink:) و به جام جهاني برد و اين كارها باعث شد كه انتظارات از او بالا برود.و اين چيزيست كه از نظر من باعث تعويق و تاخير در روند پيشرفت او شد.و اين كاريست كه گويا در مورد سانچز وات 18 ساله مي كنند و از او به عنوان مهاجم شش دانگ اينده انگلستان ياد مي كنند و در وب سايت باشگاه از ظهور پديده اي جديد سخن مي گن.اخه اين چه كاريه؟!اگه واقعا بازيكن بزرگيه بذاريد خودش بزرگ بشه نه اينكه هي مانور تبليغاتي روش بديد و حساسيت ها رو بالا ببريد.والكات فصل پيش را يادته؟سرعتشو مي گرفت و يهو يه صداي بووم ميومد و مي خورد به بازيكن حريف!:Dاگر اينقدر روش حساس نمي شدن مي تونست نقص هاي تكنيكيشو بر طرف كنه فصل قبل رو در حد ستاره براي ما بازي كنه.
اما در مورد ولا اين طور نشد در حالي كه وقتي بازيش رو در جام باشگاه هاي اروپا ديدم كاملا توانايي هاي فنيش به من ثابت شد و گفتم كه يك ادواردو داسيلواي ديگه در راهه.ولا ارام ارام داره پديده ميشه:rolleyes: و تو گويي نمي داني:cool:
تعداد بازی ها رو مقایسه کن و این رو هم در نظر بگیر در چندین بازی از همون 20 و خورده ای بازی که در لیگ و کاپ ها برامون رفته تو زمین تعویضی رفته . بهش اعتقادی نداره
گر صبر كني ز قوره حلوا سازي:cool:

شما دوتا چرا گير دادين انقدر به هم :دي
مرگ من ببين اين كله خر:blush: چي مي گه!مي گه ولا بازيكن نيست و ونگر بهش اعتقاد نداره.مزدك خداي گزارشگريه.هر كس هم مياد تو تلويزيون ولگرد رسانه ايه!!!
تو رو به خدا بيا اين جوون گمراه را ارشاد كن كلافم كرده:lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مرگ من ببين اين كله خر:blush: چي مي گه!مي گه ولا بازيكن نيست و ونگر بهش اعتقاد نداره.مزدك خداي گزارشگريه.هر كس هم مياد تو تلويزيون ولگرد رسانه ايه!!!
تو رو به خدا بيا اين جوون گمراه را ارشاد كن كلافم كرده:lol:
:D
خوب هر كس يه عقيده اي داره واسه خودشم يه دلايلي داره. حالا غلط يا درست ولي با هم دعوا نكنين ديگه :D

در مورد ولا بنظر من بازيكن بدي نيست درسته در سطح تئو نيست اما ميتونه در آينده خوب بشه و به باشگاه كمك كنه من رو دراز مدت روش ديد مثبتي دارم.
البته به عقيده مقايسه تئو با ولا مثه مقايسه سسك با فابرگاس وقتي با هم شروع كردن ميمونه از نظر لول بازي و سطح بازي و اين مسائل ...

در مورد مزدك و ولگردهاي رسانه اي بنظر من هيچكئوم از گزارشگرا و كارشناساي ايراني اصلا ارزش اينكه واسشون بحث بشه رو ندارن . فقط كمي فردوسي پوراونم به خاطرنود و گرنه مزدك خياباني يوسفي اون مرتيكه عليفر انقدر سوتيميدن و سطح اطلاعات پاييني دارن و تيم ها رو ميكوبن و بعضي ها رو بالا ميبرن كه حال آدمرو از هر چي فوتبال به هم ميزنن

شما اگه دقت كنين وقتي بازي روبا گزارش انگليسي ميبينين با اينكه كامل نمي فهميم چي ميگه اما هيجان رو گزارشگر بهت منتقل ميكنه وقتي صحنه خطرناكي ميشه گلي زده ميشه يا هر چي انگار تو ورزشگاهي و ....

پس سر اين چيزايي كه ارششو ندارن نزنين تو سر و كله هم :D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_jar0x2xm_74b20eb.jpg
ایوان گازیدیس مدیر اجرایی توپچیها و حرف های عجیبش در مورد سیاست آرسن ونگر و چشم انداز باشگاه...

آرسن ونگر پیش از این و حتی از سوی هواداران آرسنال نیز به دلیل رقابت نکردن با 3 تیم بزرگ لیگ جزیره مورد انتقاد قرار گرفته است.
ونگر همانند سالهای گذشته، همچنان بر نخریدن بازیکنان جدید و تکیه بر استعدادهای باشگاه اصرار دارد!
اگرچه با سپری کردن 4 سال بدون موفقیت و افزایش فشار بر ونگر و جوانانش، ایوان گازیدیس معتقد است چشم انداز باشگاه بر اساس تصمیم یوفا مبنی بر جلوگیری از خریدهای هنگفت بالاتر از درآمد باشگاه ها بنا شده است!
" ما معتقدیم خرید بازیکنان، آخرین راهکار است.
"تمدید قرارداد با بازیکنانی که در اختیار داریم، سیستم کارآمدتری است. کاری که آرسن انجام میدهد به خدمت نگرفتن بازیکنانی است که چیزی برای اضافه کردن به کیفیت تیم را ندارند."
گازیدیس اعلام کرد حتی اگر آنها بیش از این تحت فشار قرار بگیرند، باشگاه استراتژی خود را تغییر نخواهد داد.
"درک این موضوع که باشگاه که در مسیر خود حرکت میکند در حالی که سایر تیمها از منابع خارج از باشگاه استفاده میکنند ساده نیست.
"ولی ما مسیر خودمان را طی خواهیم کرد. آرسن واکنشی در قبال فشارهای رسانه ای نشان نخواهد داد. تمرکز او فقط بر روی پیشرفت تیم است.
"از زمانی که من به اینجا آمده ام، در 2 پنجره نقل و انتقالات آندری آرشاوین و توماس ورمالن را به خدمت گرفته ایم که هر دو بازیکنان خاصی هستند.
"هر دو به کیفیت تیم اضافه کرده اند. کاری که ما انجام داده ایم وارد نشدن به بازار غیرمنطقی نقل و انتقالات است.
"ما باشگاهی هستیم که منطقی به کار خود ادامه میدهیم و این همان سیستم کارآمد است. ادامه دادن با روشی که همه در مورد آن صحبت میکنند.
"و هنوز تیمی در اختیار داریم که یکی از زیباترین و جذابترین بازیها را در دنیا انجام میدهد."

f_jwa307m_e2b867f.jpg
توپچیها در تلاشند تا در تابستان "Eden Hazard" ستاره تیم ملی بلژیک را به ورزشگاه امارات بیاورند...

تیمهای منچستر یونایتد، اینتر میلان و بارسلونا در تلاشند تا Hazard، بازیکن 18 ساله و بال تیم لیل فرانسه را که از وی به عنوان یکی از استعدادهای قاره سبز نام برده میشود به خدمت بگیرند. در این بین نام زین الدین زیدان به عنوان نماینده رئال مادرید برای مذاکره با Hazard دیده میشود.
Hazard نیز ابراز امیدواری کرده است تا در آینده برای رئال و یا توپچیهای تحت ***** آرسن ونگر بازی کند.
"زیدان الگوی من است. بزرگترین فوتبالیست این نسل فوتبال. اگر کسی مانند زیدان از شما تمجید کند، بسیار فوق العاده است و باعث انگیزه بیشتر میشود. ولی باید تکرار کنم که این زمان برای انتقال من زود است. شاید زمان درست این کار 2 و یا 3 سال دیگر باشد.
"لیل هم جزئی از فوتبال اروپاست. جایی که میتوانم به میدان بروم و این دقایق که بازی میکنم، آینده مرا رقم خواهد زد.
"رئال مادرید و آرسنال دو باشگاهی هستند که از کودکی آرزوی بازی در آنها را داشتم.
"اگر به اینتر و یا بارسلونا بروم و در آنجا بازی کنم بسیار خوب خواهد بود، ولی رئال و آرسنال تیم های بزرگی هستند که سطح فنی و تکنیکی بالایی دارند.
"هنوز 3سال دیگر قرارداد دارم و احساس میکنم چیزهای زیادی برای یاد گرفتن در لیل باقی است.
"این حالت تنها در صورتی تغییر میکند که باشگاهی پیشنهادی 26 میلیونی را به لیل ارائه دهد که در این صورت لیل نمیتواند آنرا رد کند. ولی از تمام باشگاه هایی که به من علاقه مندند میخواهم که به تصمیم من احترام بگذارند. میخواهم یک سال دیگر در لیل پیشرفت کنم.
"بعد از یک سال باید دید چه چیز روی میدهد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
توپچیها در تلاشند تا در تابستان "Eden Hazard" ستاره تیم ملی بلژیک را به ورزشگاه امارات بیاورند...

من فک میکنم بازیکن خیلی خوب از اب در بیاد

متولد هجده سالشه و تو لیل فرانسه بازی میکنه راستی هافک هجومیه
اولین بازیکنی بود هم که پارسال تو لیگ فرانسه بهترین بازیکن جوان لیگ انتخاب شده (البته از نوع خارجیش)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این حالت تنها در صورتی تغییر میکند که باشگاهی پیشنهادی 26 میلیونی را به لیل ارائه دهد
اگه ما 26 ميليون داشتيم كه وضعمون اين نبود;)
احتمال اين انتقال چيزي در حدود 2 درصد خواهد بود.ونگر با اين پول چه ها كه نخواهد كرد:cool:.بهت قول مي دم تا به حال ونگر اينقدر پول يه جا نديده:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی ساعت چنده؟شبکه سه نشون میده؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از بازگشت مصدومان شديدا مسروريم D:
بازي با فولها هم از شبكه az tv تركست پخش خواهد شد كه در هنگام بازي كد مي شود كه در اينترنت بگرديد موجود خواهد بود. از اين سايت نيز مي توانيد كد را دريافت كنيد
http://www.asrejavan.com/showthread.php?t=353521
موفق باشيد

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خب دربی لندن! رو 1-0 بردیم
و با یه بازی کمتر 5ام هستیم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك ميگم بچه ها.

g764300gj105m1w1qs2p.jpg

آرسنال در هفته هفتم در خانه فولام موفق به کسب هر سه امتیاز بازی شد.

نیمه اول:

آرسنال در نیمه اول با مانونه، سانیا، گالاس، ورمائلن، کلیچی، دیابی، سانگ، فابرگاس، بنتنر، فن پرسی و آرشاوین بازی را آغاز کرد. گیبس، سیلوستره، رمسی، روسیچکی، زنسی، ابوئه و ولا هم یاران ذخیره آرسنال در این بازی بودند.
آرسنال با وجود اینکه در خانه حریف بازی میکرد، با لباس اول خود وارد میدان شد. در 2-3 دقیقه اول بازی، یاران آرسنال از دست پاچگی و اشتباه مدافعان استفاده کردند و چند موقعیت نصفه و نیمه روی دروازه حریف ایجاد کردند. بعد از چند دقیقه، بازی به تعادل کشیده شد و اینبار نوبت فولام بود که عمق دفاع آرسنال را نشانه برود و این مانونه بود که با خروجهای خوب خود حملات آنها را متوقف کرد.
در دقیقه 8 با مصدوم شدن داف، فولام مجبور به تعویض زود هنگام این بازیکن کلیدی خود شد.
در دقیقه 11 از سمت راست، سانتری به روی دروازه آرسنال ارسال شد. گالاس و مانونه همزمان به سمت توپ رفتند و همین باعث شد که این دو بازیکن به هم برخورد کنند و مصدومیت نه چندان جدی ای از ناحیه شکم برای گالاس بوجود آید.
درست چند دقیقه بعد بود که یاران فولام توپی را از سمت راست روی دروازه آرسنال سانتر کردند که از درون محوطه جریمه با ضربه سر مهاجم این تیم دروازه آرسنال به شدت تهدید شد. اما مانونه با یک جهش خیره کننده توپ را دور کرد. در برگشت نیز خود مانونه بود که دروازه را برای بار دوم نجات داد.
در دقیقه 22 بود که نوبت به آرسنال برای حمله رسید. با رد و بدل شدن چند پاس پشت محوطه جریمه فولام، فابرگاس پاسی زیبا درون محوطه جریمه به آرشاوین داد که او را در موقعیت تک به تک قرار داد، اما او با بی دقتی توپ را به آسمان زد.
در دقیقه 36 بازیکن فولام شوت خطرناکی را از گوشه محوطه جریمه به سمت دروازه آرسنال روانه کرد که باز هم با عکس العمل مانونه، توپ به کرنر رفت.
نیمه اول با نتیجه بدون گل و با کمک واکنشهای بی نقص مانونه به پایان رسید. در این نیمه مهاجمان بسیار کم کار بودند و آرشاوین به ندرت در صحنه ها دیده میشد. این نیمه یکی از بدترین نیمه های آرشاوین در آرسنال بود.

نیمه دوم:

در این نیمه آرسن ونگر تیم را بدون تغییر وارد زمین کرد تا بازیکنان با انگیزه بیشتر و با توجه به راهنمایی های او به گل برسند. در دقیقه 53 بود که مدافع فولام توپ را به مرکز زمین فرستاد، با دخالت سانگ، توپ به او رسید او هم بنتنر را صاحب توپ کرد. بنتنر هم بلافاصله با پاس تک ضرب فابرگاس را صاحب توپ کرد، در همین لحظه رابین فن پرسی از میان مدافعان فرار کرد و پاس بلند و هوایی فابرگاس را پس از یک کنترل زیبا، با پای راست، به گوشه دروازه هدایت کرد.
از بعد از این گل بود که فولام برای جبران گل خورده به روی دروازه آرسنال فشار زیادی وارد کرد. تا جایی که دو موقعیت خطرناک تا دقیقه 66 روی دروازه آرسنال ایجاد کردند که با دخالت بی نقص دفاع، خطر دور شد. ونگر تا دقیقه 70 صبر کرد، و وقتی دید که عملکرد ضعیف آرشاوین ادامه دارد، او را بیرون کشید و توماس روسیچکی را جایگزین او کرد. تا پایان کار چندین و چند بار مانونه با عکس العمل های فوق العاده اش دروازه آرسنال را از گل های حتمی نجات داد. در دقیقه 83 نیز ابوئه جایگزین رابین فن پرسی شد و یکی دو موقعیت نسبتا خوب را هم در ضد حملات از دست داد. آرسنال با همین یک گل، کار را در استادیوم اختصاصی فولام به پایان بردند. بعد از بازی نیز بازیکنان مانونه را در آغوش کشیدند و به این صورت از وی تشکر کردند!!
نکات بازی:

- نام ادواردو حتی در ذخیره ها هم دیده نمیشد.
- والکت هم که بعد از رهایی از مصدومیت منتظر بازی کردنش در این دیدار بودیم، شرایطی مشابه ادواردو داشت.
- از ابتدای بازی ورمائلن با دست بانداژ شده از ناحیه مچ چپ، در زمین حاضر بود و باز هم دفاع محکم و بی نقصی از خود به نمایش گذاشت.
- در نیمه اول دیابی بیشتر در مرکز میدان بازی میکرد و فابرگاس در این دقایق بیشتر به کمک خط حمله میرفت. ولی با توجه به بازی نسبتا کند دیابی، وی در این پست خیلی موفق ظاهر نشد.
- بدون شک، برد امشب را باید مدیون درخشش باور نکردنی مانونه درون دروازه بود. با این عملکردی که این بازیکن از خود نشان داد و با توجه به بازیهای ضعیف آلمونیا در بازیهای قبل، حتی نیمکت نشینی آلمونیا در بازیهای آینده دور از ذهن نخواهد بود!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ما که امکان دیدن بازی رو نداشتیم . نمی دونم هم اصلا پخش شده یا نه ولی تبریک می گم برد رو . ظاهرا Mannone یک نمایش کم نظیر داشته . هم توی گزارش بازی حسابی ازش تعریف کردن هم ونگر در مصاحبه ی بعد بازیش کلی تعریف و تمجید کرده ازش :rolleyes: . در دور چهارم Carling Cup هم باید در خانه با لیورپول بازی کنیم . منچستر هم متاسفانه باز افتاده رو دور برد و همینجوری میبره . اگر این روند غیر طبیعیش یه جایی قطع بشه و مثل چلسی و تیم های دیگه دچار افت - هر چند مقطعی- بشه میشه امیدوار به قهرمانی چلسی یا لیورپول در پایان فصل بود که یه اتفاق خوب برای لیگ برتر محسوب میشه . تیم ما که ...

بالا