• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال در برابر وستهام در ورزشگاه خانگی آنها به تساوی رضایت داد
در ادامه رقابت های لیگ برتر انگلستان آرسنال شب گذشته با بد بیاری پیروزی شیرین خود را با تساوی عوض کرد .
در این بازی آرشاوین مثل همیشه نبود و در حد و اندازه های خود بازی نکرد .
در دقایق آغازین بازی با یک بازی ترکیبی و پاس های دبیرستانی و در نهایت سانتر از راست باکاری سانیا ، ون پرسی و یک دروازه 7 متری تنها ماندند و رابین گل اول توپچی ها را زد .
بعد از گل طبیعتا وستهام فشار آورد ولی راه به جایی نبردند و گالاس با ضربه سر گل دوم را هم برای آرسنال زد .
نیمه اول نکته مورد توجهی نداشت ، اما یک حاشیه داشت و آن هم کفش های سسک بود !!! او که از کفش های جدید نایک استفاده میکند تنها بازیکنی بود که در زمین یکی دوبار بی دلیل و بدون توپ پایش پیچ خورد و سرنگون شد !
در نیمه دوم بازی وستهام حملات خود را جدی تر کرد ، آرسنال هم به فکر حفظ بازی بود و به آب و آتش نمیزد .
در نهایت وستهامی ها به گل اول خود دست یافتند و در دقایقی بعد با خطای پنالتی که سانگ به روی "کول" گلزن وستهام انجام داد ، ویتو مانونه ماند و یک تجربه سنگین !
توپ گل شد اما با آن گل نه چیزی از ارزش های مانونه کم شد و نه سانگ ...
مانونه کاملا درست به سمت توپ رفت و کاملا بدن خود را کشاند اما شاید چند سانتی کم آورد و سانگ هم که عالی در این بازی عمل کرده بود حتی تا دقیقه 90 هم باور داشت خطایی کرده ....

به هر ترتیب وضعیت کنونی مناسب است و آرسنال کاملا در کورس قرار دارد

چه بد شانسيس اي اميدوارم اين دو مساوي پياپي باعث افت تيم نشه ....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال فردا(چهارشنبه) در ادامه رقابت‌هاي جام اتحاديه فوتبال انگليس در ورزشگاه الامارات مقابل ليورپول قرار خواهد گرفت. در اين ديدار تقابل ستارگان پرشمار دو تيم همچون فابرگاس و جرارد از جمله نكات قابل ذكر است.
در اين تاريخ چلسي در استامفوردبريج ميزبان بولتون خواهد بود و منچسترسيتي پذيراي اسكانتروپ است.
برنامه مسابقات امروز(سه‌شنبه) به اين شرح است:
ساندرلند - آستون‌ويلا
پورتسموث - استوك سيتي
بارنزلي - منچستريونايتد
بلكبرن - پيتربورگ يونايتد انگليس
تاتنهام - اورتون

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علي جان دستت درد نكنه ولي وقت ندارم اون مطلب armoury-square را ترجمه كنم اگه زحمت بكشي و يه خلاصه ازش بذاري خيلي ممنون ميشم.
وقتي پيروزي 2-0 را با 2-2 عوض مي كني هيچ چيز قابل توجيه نيست.خيلي حالم گرفته شد. اون هم در شرايطي كه بازي ليورپول-منچستر به بهترين شكل ممكن از ديد من به پايان رسيد اون هم با 2 اخراجي. فرصت خيلي خوبي بود براي جهش به رتبه 2. اما هيچ چيز تموم نشده و هنوز تو كورسيم.
ايشاا... امشب هم ليورپول رو مي بريم و دوباره اوج مي گيريم.راستي ليورپول هم با ذخيره ها و جوانانشان ميان يا مي خوان نامردي كنن.هر چند سر و تهشون يه جرارد و تورسه كه ميديم دست سانگ و ورمالن!
از ارشاوين چه خبر كسي از بازيش در اين فصل خبر نداره. احساس مي كنم اون طور كه بايد نمي درخشه. يه جوري احساس مي كنم كه دلش با ارسنال نيست!بارساييه
در اخر تف به ضرغامي و احمدي نژاد و... كه اين فصل دو بازي بيشتر از ارسنال نشون ندادن كه يكيش 1 بامداد بود.خيلي ادماي عوضي هستن.تف تو روحشون...تف!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در كارلينگ كاپ هم 2 بر1 ليورپول رو شكست داديم.
گلهاي مارو هم مريدا و بندتنر زدن.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دم بچه ها گرم خيلي حال كردم
چه قدر از مريدا تعريف م يكنن. مي گن از فابرگاس هم بهتره(استغفرا...)
خلاصه تبريك مي گم
بازي بعد هم با تاتنهام هست تا بزرگترين دربي لندن را نظاره گر باشيم.با اين برد خيلي به بازي شنبه خوشبينم.بازي زيبايي از اب در خواهد امد.البته به تيم ردنپ هم احترام مي ذارم مربي بزرگيست اما بيلاخ بابا!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از باپتيستا خيلي خوشم ميومد دوست داشتم تو ارسنال بمونه.اما...خاك تو سرش
شنبه هم به اميد خدا مي تركانيم

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
چه عجب بالاخره مثل بچه آدم بی شیله پیله تاتنهام رو بردیم0-3
اعتراف میکنم وقتی اسم آلومینیا رو دیدم و 0-2 جلو بودیم یاد گندکاری فصل قبلش افتادم که 4-4 شدیم.بخیر گذشت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم
خيلي حال داد.يه ازمون بزرگ ديگه بود كه اين بار برديم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تو arsenal.ir خوندم كه بعد از گل سوم ونگر از شدت عصبانيت كتش رو به زمين كوبونده!!!!!!!!!!!!!!به خاطر اينكه صداش به بازيكنا نمي رسيده!!!!!!!!!!!!
راستي يه تيتر تو سايت زده:
تراژدي مانوئل!
ویروس ناشناخته ی مانوئل که وی را چند هفته نیمکت نشین کرد, فرشته ی مرگ بود!!
اقا اين تيتر رو كه خوندم در جا سنگ كوب كردم!فكر كردم كه دار فاني ار وداع گفت بعد ديدم نه قشيه چيز ديگريست.
ولي انصافا بد شوكه شدم؛در جا سيخ شدم،گفتم:اهههههه،چشام از حدقه زد بيرون.
خب هر چي بود به خير گذشت.يه وقت نخنديد بهماااا

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازی با تاتنهام خیلی خوب بود

امشب هم یه بازی خیلی اسون داریم تو باشگاه های اروپا که به راحتی میبریم حتما !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعد از هفته ها بالاخره بازي ارسنال رو ديدم. چه بازي....
چه بازيكني شده اين فابرگاس!دقيقا همون جايي كه نياز به يه ارسنالي هست خودشو اونجا قرار ميده و موقعيت سازي و گلسازي مي كنه. خيلي جالبه كه هنوز داره پيشرفت ميكنه.بدون شك توانايي ها و كاريزماي او بيشتر از رونالدو و مسي است.بعد گل دوم هم با يه لبخند شيرين سمت تماشاگرا رفت و شاديشو با انها تقسيم كرد. با اين بازي كه سسك كرد كي فكر مي كنه كه مي خواد ارسنال رو ترك كنه؟!يه عده احمق!!!
نكته ي مهم ديگر اينكه براي اولين و شايد اخرين بار تمام بازيكن هامون رو غير از والكات در اختيار داشتيم و چه قدر از اين بابت خوشحال بودم هستم و خواهم بود
ارشا اين بازي 3 پاس گل داد تا نشون بده چه باز يكن بزرگيه. اون هم در شرايطي كه از نظر من خوب بازي نكرد و برخلاف ديگر بازيكن ها كه خيلي تحرك داشتند و با نشاط و شور و هيجان بالايي بازي مي كردن و ساكن و ارام بود. احساس خوبي نسبت بهش ندارم. احساس مي كنم كه دلش با ارسنال نيست.
فن پرسي هم مثل خيلي هاي ديگر خوب بود اما از نظر من او يك مهاجم نوك نيست بلكه يك مهاجم سايه و مكمله و شايد در اينده و در بازي هاي بزرگتر به مشكل بر بخوريم.
چيزي كه در نيمه اول من رو بدجوري متحير كرد. بازي گالاس 31 ساله بود كه مثل يه بازيكن 20 ساله با انگيزه و با نشاط و پر تحرك بازي كرد. واقعا حيرت كردم.
كايرن گيبس؛ پتانسيل اين بازيكن از نظر من از كليشي بالاتر هست و با توجه به قد و قباره ي بلند و توان فيزيكي بيشتر نسبت به كليشي مي تونه جانشين خيلي خوبي باشه براي او. اين بازي هم خوب بود و خوب نفوذ كرد و حواسش هم به پشت سرش بود كه خالي نمونه.
گل دوم هم نصري زد كه با يه دريبل كه با فريب بدن بود مدافع مقابل رو كاملا از جريان بازي محو كرد و تك به تك زد تو گل. بهترين گل اين بازي.نصري هم مثل خيلي ها پيشرفت كرده و خيلي خوب تو تركيب جا افتاده و به يه مهره ي تاثير گذا رتبديل شده.
ابوئه اما هنوز اون ابوئه ي دو فصل قبل نشده. و اگر شنيديد كه مي خواد از باشگاه جدا بشه تعجب نكنيد. هر چند ازش خوشم مياد و دوست دارم در باشگاه بمونه.

در كل بچه ها يه شب زيبا رو براي ما هوادارا رقم زدن. خيلي لذت بخش بود اين بازي و اين پيروزي.

هفته ي بعد هم با ولور همپتون در خونه ي حريف بازي داريم كه اونجا هم بايد 4 تايي كنيم
مرسي ونگر،مرسي ارسنال

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
البته اگر اون مشکلی که هر فصل داریم(م.ص.د.و.م.ی.ت) بذاره نفس بکشیم اونوقت میشه امیدوار به فصل خوبی بود.من حاضرم2-3 فصل هیچ بازی از آرسنال نه پخش بشه و نه ببینم اما خبر قهرمانیش به گوشم برسه.جدی میگم

اقا اين تيتر رو كه خوندم در جا سنگ كوب كردم!فكر كردم كه دار فاني ار وداع گفت بعد ديدم نه قشيه چيز ديگريست.
ولي انصافا بد شوكه شدم؛در جا سيخ شدم،گفتم:اهههههه،چشمم از حدقه زد بيرون.
خب هر چي بود به خير گذشت.يه وقت نخنديد بهماااا
اون ویروس کجاست استخدامش کنم بندازمش به جون آلومینیا اساسی طوری که مجبور بشه برای همیشه از فوتبال بکشه کنار طرفدارای آرسنال از دستش راحت بشن:D:D تو همین بازی از یک طرف یک فوق واکنش(همون سوپر ری اکشن خودمون:D)انجام میده و توپ از روی خط درمیاد میخوره به تیر افقی.از اونطرف گلی میخوره در حد علیرضا حقیقی!!!مرتیکه سنش از 30 سال گذشته هنوز زاویه بندی بلد نیست.یارو از پشت 18 یک نوک پا زده به توپ از کنار دست و پای آقا توپ تشریف میبره تو گل.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم بابت این دو برد پیاپی پرگل
من یه مدت نمیتونم بیام

نذارید یه وقت تاپیک بره چایین ها که بیام دهنتون روآسفالت میکنم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم
تیم خیلی خوب داره نتیجه می گیره
این بردهای پر گل:)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بنده هم تبریک می گم این برد پرگل
یه تساوی هم چلسی و منچستر بدن با چند تا اخراجی و مصدوم به همراه چند تا محروم در کمیته انضباطی خیلی خوب می شه!!!
فقط امیدوارم که مصدومیت دیابی زیاد حاد نباشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها تبریم کیگم
این بازکنای ولوز عجب شوت بودن 2 تا اون گل زدن!!! :دی

بالا