• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
@ALMANPARAST
تهديد مي كني؟!:D
حالم از هر چي الماني و المان پرسته بدم مياد در ضمن هيچ چيزي براي پنهان كاري ندارم.:lol:
همینه که هست:D:D .این افکار مسموم هم به جامعه فوتبال منتقل نکن خوب نیست:Dاز آنفلاکتوس خوکی-مرغی نو آ هم خطرناکتره:Dاصلا" حالا که اینطوره امیدوارم حتما" لیورپول روببریم تا رافا اخراج بشه بجاش کلینزمن بیاد:rolleyes:به جان خودم جز آرسنال نه تیم دیگه ای رو در انگلیس دوست دارم و نه چشم دیدن موفقیتش رو دارم.
پ.ن:گذشته از شوخی چه حالی میده اگر ببریم اونم با مساوی چلسی و باخت لاکچستر

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ارسنال 2 - 1 ليورپول

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پارسا بيا وسط قرش بده...:D
خيلي خيلي حال كردمو اون هم با يه تيم نصفه و نيمه.رسما ونگر حكم اخراج بنيتز رو امضا كرد!
ولي ضد حال هم داشت. اون هم مصدميت ارماند ترائوره و ارشاوين.به نظرم ترائوره دچار كشيدگي شد كه حداقل فكر كنم 2 هفته اي بيرون باشه.ارشاوين هم علي رقم اخ و اوخ اولش به نظر زياد مصدوميتش جدي نبود ولي كلا حال گيري بود.
بعد از مدت ها حالا مي تونيم يه نگاهي به جدول بندازيم و سرمونو بالا بگيريم:)
ارشاوين=قاتل ليورپول:cool:
حالا بيا؛حالا برو.حالا بيا؛حالا برو:guitar:. علي كجايي داداااااااا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه گلی زد این ارشاوین....

با اینکه منچستری هستم اما واقعا کیف کردم که لیورپول رو تو زمین خودش تحقیر کردید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
به به
بچه ها تبریک میگم
برد خیلی شیرینی بود
امیدوارم این مصدمیت ها دست از سرمون بردارن.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

wenger

Registered User
لایک‌ها
0
منم هستم :دی

حال کردم با این بازی ولی تا آخر بازی استرس وحشتناکی داشتم ونگر رو هم دیدم از من بدتر بود دقیقه آخر رو صندلیش عقب جلو میشد :lol:
ولی میگم نکنه این آرشا رو از دست بدیم ونگر که گفته حتما یه مهاجم میخرم تا ببینیم چی میشه.
راستی چلسی هم که اکثر بازیکنهاش مال آفریقان باید یه چند مدتی رو نباشن و شاهد باختهای این تیم خواهیم بود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منم هستم :دی

حال کردم با این بازی ولی تا آخر بازی استرس وحشتناکی داشتم ونگر رو هم دیدم از من بدتر بود دقیقه آخر رو صندلیش عقب جلو میشد :lol:
ولی میگم نکنه این آرشا رو از دست بدیم ونگر که گفته حتما یه مهاجم میخرم تا ببینیم چی میشه.
راستی چلسی هم که اکثر بازیکنهاش مال آفریقان باید یه چند مدتی رو نباشن و شاهد باختهای این تیم خواهیم بود.

فعلا که صحبت ویا , ژکو , بویان کرکیچ و کارلتون کول هست!
امیدوارم اولی یا دومی رو بتونیم بگیریم! که یکم دور از ذهن هست فعلا!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
س از خبر عجیب قرار گرفتن فیلیپ مکسس مدافع رم ایتالیا در لیست فروش این تیم، شایعاتی در مورد علاقه مندی غولهای انگلیسی به جذب این مهره ارزشمند شنیده میشود...
آرسن ونگر و سر الکس فرگوسن مدتهاست که به دنبال جذب این مدافع قدرتمند فرانسوی هستند و اینبار ظاهرا شرایط این انتقال فراهم شده ست.
باشگاه رم اعلام کرده است در قبال 18 میلیون پند حاظرند که مدافع 27 ساله تیمشان را به فروش برسانند.
یونایتدها به شدت به دنبال مدافعی با خصوصیات مکسس برای پوشش دفاع میانی خود هستند و از طرفی اتمام قرارداد گالاس 31 ساله در پایان فصل میتواند موجبات حضور ستاره رم در امارات را فراهم کند.
فیلیپ مکسس میتواند در لیگ قهرمانان به میدان برود و این موضوع قسمت مهمی از انتقال او را تشکیل خواهد داد ولی حقوق 75000 پندی او برای هر هفته، تا حدودی انتقالش به هریک از تیمها را با مشکل مواجه خواهد کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ورمائلن از هواداران فلسفه ونگر دربازیکن سازی است...
توماس ورمائلن مدافع ارسنال از هواداران فاسفه ارسن ونگر در فوتبال است اوکاملا به شیوه ای که ونگر بوسیله ان ارسنال را هدایت میکند اعتقاد دارد وبراین باور است مه این باشگاه شمال لندنی امسال میتواند دوره بی جامی خود را به پایان برساند.
شکی نیست که مرد فرانسوی همواره از هواداران بازی جذاب وزیبا در فوتبال بوده ودر این راه با میدان دادن به جوانان وتبدیل انها به ستاره های دنیای فوتبال نقش موثری داشته است و این مدافع بلژِیکی به خوبی به این مسئله اگاه است وبه ان اعتقاد دارد.
وی درمورد لقبی که هواداران ارسنال به او داده اند گفت به این مسئله که مردم به من میگویند ورمیناتور توجهی نمیکنم اگر انها فکرمیکنند که من میتوانم به قدرتمند شدن تیم کمک کنم همین برای من کافی است.
من فکرمیکنم من میتوانم به تیم کمک کنم.
اما دلیل اصلی من برای بازی کردن در ارسنال طرز فکرمربی تیم ونوع فوتبالی است که از ما میخواهد ان را ارائه دهیم.
من معتقدم ما با این شیوه میتوانیم جام ببریم!
مدافع سابق آژاکس بشدت تحت تاثیر برنامه های ارسن ونگر قرار گرفته ومعتقد است وی میتواند از ارسنال بارسلونای جدیدی بسازد.
ورمائلن میگوید اگر میخواهید بدانید دیگاه ونگر چیست باید بگویم ساده است دیگاه وی مبتنی برتیمی جوان است که همه بازیکنان پیرو فلسفه فوتبال زیبا باشند وبدین طریق رشد کرده ونهایتا بتوانند جام بزرگی را تصاحب کنند.
میدانم که عده ای منتقد هستند که میگویند باید به سبک خاصی بازی کرد ولی باید بگویم دراین صورت دیگر اتفاقات جذاب نخواهند افتاد.
اما شاید بهتر باشد این منتقدان کمی درمورد بارسلونا فکرکنند اینکه چگونه رشد کردند وچه فوتبال جذابی بازی میکنند.
کافی است به انها(بارسلونا)نگاهی بیاندازید انها بازیکنان قدرتمند زیادی ندارند ولی توانسته اند جامهای با ارزش بسیای را از ان خود کنند.

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
چی شد امشب:guitar::guitar::guitar:
نیمه اول که تموم شد داشتم از در و دیوار به این آلومینیا فحش میدادم.خط دفاعی مثل سگ داشت جون میکند توپ نیاد طرف دروازه از بس این بابا سوتی میداد.البته آخرشم کار خودش رو کرد.اما نیمه دوم راه رو برای اخراج رافا هموار کردیم.چه عجب اشتباهات داروی به ضرر ما نبود اگرچه مزخرف بود هی سوت میزد و کارت میداد.

پ.ن:راستی باید مواظب باشیم ازین هفته تا آخر سال میلادی هر هفته2تا بازی داریم.بازی عقب موندمون با بولتون هم افتاده روزهای اول ژانویه.بازیکنهای آفریقایی هم که قراره برن جام ملتهاشون که بیشتر از همه به ضرر چلسی هست.خلاصه این دورهء فشرده خیلی مهمه برای امتیاز گرفتن.امیدوارم از پسش بربیایم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کاپیتان توپچی های لندن درپایان بازی گفت...
عصبانیت ونگر در بین دونیمه باعث شد تا توپچی ها بازی باخته درنیمه اول را برد2بر1عوض کنند.
قرمزها با گل دقایق پایانی نیمه اول درک کویت از ارسنال پیش افتاده بود اما توپچی ها درنیمه دوم روند بازی را با گل به خودی گلن جانسون وسپس شوت از راه دور اندره آرشاوین تغییر دادند.
این سه امتیازارسنال را با سه امتیاز کمتر ویک بازی کمتر نسبت به منچستریونایتد به مکان سوم جدول رده بندی فرستاد.
فابرگاس گفت تاان لحظه هرگز ونگر را انقدر عصبانی ندیده بودم.
بازیکن اسپانیایی ارسنال گفت که رییس دربین دونیمه بشدت فریاد میکشید!!ومن هرگز او را اینگونه ندیده بودم.
رییس واقعا ناامید شده بودوبه ما گفت با این بازی که درنیمه اول ارائه دادید باید بگویم شما لیاقت پوشیدن پیراهن ارسنال را ندارید!!
من فکر میکنم حق با ریئس بود وما درنیمه دوم شرایط را تغییر دادیم.
ونگر نیز این برخورد شدید را با بازیکنانش تایید کرد ولی حاضر نشد درمورد جزییات این برخورد در رختکن تیم چیزی بگوید.
ونگر گفت دوست ندارم راجع به اتفاقات رختکن چیزی بگویم اجازه بدهید همه چیز در رختکن تیم باقی بماند.
مرد فرانسوی ادامه داد که بازیکنان تیم میدانستند که به این برد بشدت نیاز داریم و وقتی شما دربازیهای بزرگ در موقعیتهای 50-50 بازنده باشید نمیتوانید بازی را ببرید.
باید این را به بازیکنان متذکر میشدم که لیورپول بسیارقوی تر ومحکمتر از ما بود.
صادقانه بگویم از نتیجه نیمه اول بازی بسیار راضی بودم!چون میتوانستیم به جای 1گل 2گل بخوریم ودران صورت بازی دیگر تمام شده بود.
ما بی انگیزه نبودیم بلکه ترس از باخت یک بازی بزرگ دیگر اجازه نمیداد تا بازی خودمان را انجام دهیم شما این ترس را درنیمه اول میتوانید بخوبی ببینید.
این نتیجه نشان داد که تیم میتواند از پس بازیهای بزرگ نیز به راحتی برآید وبرای همین امروز انها احساس غرور میکنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمرات بازیکنان آرسنال در دیدار برابر لیورپول از دیدگاه نشریه معتبر Sun. توماس بهترین بازیکن زمین...
ARSENAL

Manuel Almunia 5

Bacary Sagna 6

William Gallas 6

Thomas Vermaelen 8 - STAR MAN

(Armand Traore 6 (Silvestre 5

Cesc Fabregas 7

Alex Song 6

Denilson 6

Theo Walcott 5

Andrey Arshavin 7

Samir Nasri 6

Subs: Silvestre 5, Diaby 6, Ramsey 7. Not used: Fabianski, Eduardo, .Vela, Wilshere

.Booked: Denilson, Arshavin, Fabregas

LIVERPOOL

Jose Reina 6

Glen Johnson 4

Jamie Carragher 6

Daniel Agger 5

Fabio Aurelio 6

Javier Mascherano 8

Lucas 5

Dirk Kuyt 6

Steven Gerrard 7

Yossi Benayoun 4

Fernando Torres 6

Subs: Degen 5, Aquilani 5, Ngog 6. Not used: Cavalieri, Insua, Skrtel, .Dossena

.Booked: Aurelio, Mascherano, Lucas​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی پیروزی برابر لیورپول.....
در مورد اینکه بین دو نیمه به بازیکنان چه گفته است؟

نمی توانم توضیح دهم که چه گفتم. فقط گفتم که نیمه ی اول نیمه ی لیورپول بود و نیمه ی دوم مال آرسنال. لیورپول یک سطح بالاتر از ما بازی کرد و تمام موقعیت های 50-50 را برد و در پایان نیمه اول 0-1 برای ما نتیجه ی خوبی بود. گاهی اوقات شما به چیزی که فکر می کنید یک تیم نیاز دارد واکنش نشان می دهید و همیشه سعی می کنید آرام باشید. این خیلی خوب است زیرا بعد از 13 سال هنوز هم می توانم بازیکنان راغافلگیر کنم.

در مورد پیروزی 2-1 در آنفیلد

معتقدم لیورپول در نیمه ی اول و در آن مقطع از زمان خوب بازی کرد و ما بخاطر ترسمان محتاط بازی کردیم. آن ترس از نبردن بازی های بزرگ بود. زیرا ما به چلسی و منچستر باخته بودیم. می توانستید ببینید که ما این ترس را با خود به بازی آوردیم.زمانی که در نیمه دوم چیزی برای از دست دادن نداشتیم بازی را کنترل کردیم و روی گل اول نیز کمی خوش شانس بودیم . در نیمه دوم ترس به لیورپول منتقل شد.سپس یک گل فوق العاده زدیم و پس از آن سرعت لیورپول کم شد و در 45 دقیقه به هیج وجه تحث فشار نبودیم.

در مورد اهمیت پیروزی

معتقدم لیورپول تیم خوبی است که وقتی اعتماد به نفسشان را به دست بیاورند می توانند هر تیمی را شکست دهند. با احتساب بازی های دیروز و بازی عقب افتاده، این نتیجه ما را در وضعیت خوبی قرار می دهد. از لحاظ روانی نیز بازی بزرگی بود. با توجه به نتایج دیروز می دانستیم که باید این بازی را پیروز شویم. ما این را قبل از شروع بازی می دانستیم و موفق به انجام آن شدیم و این نکته ی مثبتی است. هم اکنون همه چیز به ثبات ما بستگی دارد. همیشه گفته ام که تیمی می تواند قهرمان این لیگ شود که ثبات داشته باشد. تا اینجا هیچ تیمی ثبات نداشته! راه زیادی مانده است....

در مورد قدرت شوت آرشاوین

او همیشه مدافعان و دروازه بان را غافلگیر می کند. پای او صدمه دیده بود و در کل هفته نتوانسته بود درست با پای راستش به توپ ضربه بزند و تقریبا کل هفته را تمرین نکرده بود. ولی با این حال وقتی که فرصت گیرش آمد از آن استفاده کرد. اواخر بازی برای همین مصدومیتش مجبور شدم تعویضش کنم. در لحظه ی زدن گل درد نداشت.

در مورد نتایج آخر هفته

پس از بازی با چلسی بارها گفتم که آنها امتیاز از دست خواهند داد . معتقدم که اینکار را کرده اند و خواهند کرد. همه امتیاز از دست خواهند داد زیرا تیم های خوب زیادی در لیگ وجود دارد. هم اکنون لیورپول جرارد،تورس و آکوئیلانی را در اختیار دارد. مطمئن باشید تیم های زیادی امتیاز از دست خواهند داد. سطح بازی آنها در نیمه ی اول بسیار خوب بود.

در مورد مقایسه عملکرد لیورپول قبل و بعد از نیمه

بر این باورم که در حال حاظر لیورپل اعتماد به نفسی که فصل گذشته داشت را ندارد. 90 دقیقه بازی کردن با چنان سرعتی که در نیمه ی اول داشتند بسیار سخت است. همچنین معتقدم آنها چون گل دوم را نزدند، در بین دو نیمه کمی به خودشان شک کردند. با خود فکر می کنید و می بینید که هنوز بازی را نبرده اید و این از لحاظ روانی کمی شما را پایین می آورد و وقتی که نیمه ی دوم را شروع می کنید، مانند قبل نیستید​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همگان منتظر هستند تا ببینند شماره 25 آرسنال به تن چه کسی خواهد رفت . البته اگر برود ...
با مصدومیت مهاجمان آرسنال و به خصوص رابین ون پرسی برای مدت طولانی همه به فکر خرید یک مهاجم در سطح بالا برای پوشش این ناحیه در ژانویه افتادند . اوضاع به حدی وخیم شد که آرسن ونگر هم به شدت در تکاپوی خرید مهاجم جدید برای تیمش افتاد .
طبق معمول شایعه های فراوانی پیرامون انتقال افراد مختلف برای پیوستن به آرسنال به گوش رسید . از نام های کوچک و درشت تیم های مختلف .
آرسن ونگر هم هر از گاهی در مصاحبه هایش اسم هایی را تکذیب کرد تا از تعداد موجود در لیست شایعات کاسته شود.
اما واقعا چه کسی می تواند پیراهن شماره 25 آدبایور را به تن کند؟
شماره 25 آرسنال که ما را بیشتر به یاد نوانکو کانو و امانوئل آدبایور می اندازد ظاهرا بار دیگر باید به تن یک مهاجم با فیزیک بدنی محکم برود . چیزی که همواره آرسن به آن تاکید کرد خرید یک مهاجک فیزیکی در نوک پیکان آرسنال است.
در همان روز های اول گزینه های مختلفی مطرح شدند:
کارلتون کول : این مهاجم وستهم بسیار هواداران را ه فکر می اندازد . قیمت مناسب نسبت به دیگر گزینه ها و حضور در لیگ برتر و توانایی بازی در لیگ قهرمانان اروپا و از همه مهم تر فیزیک بدنی بالا شرایط را ایده آل کرده . البته نباید از این بگذریم که وی هم اکنون مصدوم است و در صورت پیوستن به آرسنال تضمینی برای آمادگی وی نیست .
فراموش نکردیم اشتباهی که در خرید آمائوری بیسچوف سال قبل انجام شد.
رومن پاولیوچنکو دیگر گزینه ای بود که آرسن ونگر صریحا آن را رد کرد . بالوتلی از اینتر میلان هم به صراحت توسط ونگر تکذیب شد .
خبر یا به طور آشکارا شایعه پیوستن داوید ویا به آرسنال بار دیگر خاطره مصاحبه ویا در سال 2006 را زنده کرد . جایی که داوید در مصاحبه ای رسمی خواهان آن شد تا به آرسنال بپیوندد . البته قیمت بالای وی و قدرت نسبتا پایین تر سر زنی وی می تواند به راحتی داوید را از گزینه های حذف کند .
یان کلاس هانتلار نیز هر از گاهی مطرح شد . بسیار بعید به نظر می رسد وقتی این بازیکن خوش استیل در تابستان به جمع توپچی ها نپیوست در ژانویه از آث میلان به این تیم بیاید . به هر حال وی نیز جزو گزینه های مطرح شده بود.
بویان کرکیچ نیز به دلیل مسائل فیزیکی از همان ابتدا حذف شده لیست بود . با این حال باشگاه بارسلونا نیز تاکید کرد وی در بارسلون خواهد ماند .
ادین ژکو - رود فن نیستلروی - ماروانه شماخ - آندره پیر جینیاک و چند گزینه دیگر از بازیکنانی بودند که مطرح شدند . در این بین آرسن ونگر باز هم تکذیب کرد و از این لیست ون نیستلروی + شماخ + ادین ژکو را بر چید.
اما نکته قابل تامل در کل این صحبت ها گزاری بر مصاحبه های ارسن ونگر است . کافی است در حرف های او دقت کنیم تا خودمان نیز گزینه های دیگری را از لیست خط بزنیم .
آرسن ونگر به صراحت می گوید مهاجمی می خواهد تا بتواند :
1 - در جام باشگاه های اروپا به میدان برود
2 - فیزیکی باشد و قدرت بدنی لازم برای بازی در لیگ برتر انگلستان را دارا باشد
3 - بازیکن آزاد باشد *
4 - در سطح آ جهانی بازی کند
آیا در لیست های ارائه شده توسط نشریات مختلف بازیکنان مطرح شده بازیکن آزاد هستند ؟ در جام قهرمانان اروپا بازی می کنند ؟ در سطح بالای جهانی هستند ؟
به نظر شما چه بازیکنی در ژانویه به آرسنال می پیوندد ؟ البته اگر ژانویه بدون خرید بازیکن توسط آرسنال به پایان نرسد؟
احتمالا باید منتظر خرید گزینه ای نا آشنا ولی با کیفیت توسط آرسن ونگر باشیم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علي بيا اينجا علي بيا اينجا
هنوز كه هنوزه خوشحال و مسرورم.:D
اين شايعه ي اومدن ويا به ارسنال عجب منو بهت زده كرد.5 دقيقه يه اين انتقال فكر كردم مخم سوت كشيد:blink:
اخر بازي عادل چنين گفت:گويا تماشاگران ليورپول دارن ونگر رو تشويق مي كنن!:lol:
راستي از وضعيت ارشاوين و ترائوره چه خبر؟مصدوميت ارشا حال گيري محض بود.اميدوارم جدي نباشه:(

wenger

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها نظرتون در مورد نستلروی چیه؟
من میگم خ.به هم میتونه تجربه به تیم تزریق کنه هم اینکه توی لیگ انگلیس کار کرده و مهمتر از همه بعد از بازگشت مهاجمان اصلی نشستنش روی نیمکت زیاد دلخوری بوجود نمیاره.
از گزینه های موجود بنظر من بدترینشون کول هست که اتفاقا بنظرم آخر سر همینو بگیرن :(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بچه ها نظرتون در مورد نستلروی چیه؟
من میگم خ.به هم میتونه تجربه به تیم تزریق کنه هم اینکه توی لیگ انگلیس کار کرده و مهمتر از همه بعد از بازگشت مهاجمان اصلی نشستنش روی نیمکت زیاد دلخوری بوجود نمیاره.
از گزینه های موجود بنظر من بدترینشون کول هست که اتفاقا بنظرم آخر سر همینو بگیرن :(

معلومه كه ونگر رو خوب نميشنسي!
1)عمرا اگه بازيكن بالاي 28 سال بخره!
2)عمرا اگر بالاي 15 ميليون براي خريد بازيكن خرج كنه!(آرشاوين=استثنا)
3)عمرا اگه بازيكن بزرگ يا نسبتا بزرگ بخره!

ونگر دنبال بازيكني با اين خصوصيات است:
1)هيكلي و قد بلند
2)داراي تجربه در بالاترين سطح
3)در ليگ قهرمانان اروپا بازي نكرده باشه
4)بيشتر از 25-26 سال نداشته باشه
با اين اوصاف به كارتون كول خوشامد مي گيم.
_44161118_cole.jpg
23751_news.jpg

به به چه هيكلي:lol:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر معتقد است آرسنال می تواند وضعیت خوبی در جام قهرمانان اروپا داشته باشد...
آرسن ونگر می گوید آرسنال در وضعیت خوبی در لیگ قهرمانان اروپا در نیم فصل دوم قرار خواهد گرفت .
قرعه کشی دور بعدی لیگ قهرمانان اروپا روز جمعه ساعت 11 صبح به وقت لندن برگزار خواهد شد و آرسنال به غیر از دو تیم سطح ب اروپا احتمال رویارویی با بزرگان اروپا را دارد .
آرسنال احتمال رویارویی با تیم های بایرن مونیخ - آث میلان - اینتر میلان - اشتوتگارت - لیون - پورتو و زسکا موسکو را دارد .
با اینکه نام های بزرگی در این لیست به چشم می خورد اما ونگر اعتقاد دارد آرسنال در نیم فصل دوم رقابت ها اوضاع به مراتب بهتری خواهد داشت و در صورت ادامه رقابت ها در اواخر فوریه وضعیت آرسنال را خوب توصیف کرد .
" احساس می کنم در وضعیت خوبی هستیم . شرایط خوب است و ما هم در راهی درست کارمان را دنبال م یکنیم . الان باید به سمت کاپ ها حرکت کرد . برای ما یک شانس خوب در این بازی وجود دارد و این است که در بازی برگشت در خانه بازی خواهیم کرد . البته باید گفت تمام این تیم ها تیم های بزرگی هستند . بنابراین بهتر است تا جمعه صبر کنیم . "

بالا