• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
0,,1~5089020,00.jpg

e2beabe2-cc1a-43eb-89b7-bd5bec2d6398.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب بالاخره تموم شد و بالاخره منچستر شانس در این بازی یارش نبود مثه همیشه و باخت.
یکم غم مساوی رو از دلمون بردوالبته یکم ...

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
اقا حال کردی چه چشمی زدم؟
نه خدایییش حال کردی؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
مخلصیم

اولین شکست من یو هم بود! و نمیتونم رکورد ما رو بشکونند
بازی فردا هم حساس هست اگه چلسی برنده بازی باشه خطرناک میشه چون 49 امتیازی میشه..
ولی هفته بعد من یو با من سیتی بازی داره که باز میشه امیدوار بود
و ما هم با همین ولور بازی داریم

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
مخلصیم

اولین شکست من یو هم بود!
بازی فردا هم حساس هست اگه چلسی برنده بازی باشه خطرناک میشه چون 49 امتیازی میشه..
ولی هفته بعد من یو با من سی بازی داره که باز میشه امیدوار بود
و ما هم با همین ولور بازی داریم:D

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اينجاست كه بقول جناب عليفر بايد گفت در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بيني نيست فكر كنم هر 10-20 سالي يكبار بازي 4-0 برده رو توي يك نيمه مساوي بشه
البته از دو پنالتي و يك اخراج نميشه گذشت ولي بازهم 4 تا گل در حدود 20 دقيقه خوردن اونهم براي آرسنال خيلي عجيبه
جالبه آزسنال در عرض 23 دقيقه 4 گل زد ( از دقيقه 3 تا 26) و در 20 دقيقه هم چهار تا گل خورد(69 تا 89)

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
آرسنال تا قبل از اين بازي فقط 11 گل در خارج از خانه خورده بود كه از اين حيث بهترين امار رو داشت ولي با اين چهار گلي كه امروز دريافت كرد بعد از من سيتي -چلسي و فولام قرار گرفت ولي با اين وجود آرسنال همچنان بهترين تيم از لحاظ عملكرد خارج از حانه با 25 امتياز است بعد از آرسنال به ترتيب من سيتي با 22 -چلسي و تاتنهام با 18 و من يونايتد با 17 امتياز در جايگاه هاي بعدي قرار دارند

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اي............. بازي 4 صفر برده رو مساوي كردن! اصلا باورم نميشد داره اينجوري ميشه ... اي چيز تو شانس.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خدا رو شکر...واقعا خدا رو شکر که منچستر باخت.
اگر اختلاف از اینی که بود بیشتر می شد دیگه کار واقعا سخت می شد.
تف به فیل داود...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
hاز اونجایی که سر ذوق اومدیم این عکسو داشته باشید:

181891_181331978570612_100000814327506_357903_3589591_n.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر و علاقه این مربی به اندیشه های دراگان استویکویچ ...

آرسن ونگر استویکویچ را یک کاندیدای ایده آل برای آرسنال می بیند .
این مربی فرانسوی در صحبت هایی درباره یک نام آشنا در فوتبال صحبت کرد . صحبت هایی که می تواند تاثیر زیادی بر مربی آینده آرسنال در سال های بعدی داشته باشد .
آرسن ونگر تایید کرد که وی دراگان استویکویچ را یک کاندید ایده آل برای موفقیت در کادر بعدی ارسنال می تواند ببیند .
ونگر در مصاحبه با رسانه های صرب این موضوع را بیان کرد . وی تاید کرد اندیشه های این دو مرد تا حدود زیادی شبیه یک دیگر است . مربی که در حال حاضر در تیم اسبق ونگر ناگویا گرامپوس ایت مشغول فعالیت است .
ونگر 61 ساله استویکویچ را در زمانی که در تیم ناگویا مربی گری می کرد به این تیم آورد و مرد صرب توانسته در حال حاضر مربی ناگویا باشد و با این تیم به مقام قهرمانی لیگ ژاپن نیز برسد .
آرسن ونگر درباره 45 ساله صربستانی گفت :

" من علاقه زیادی به پیلسکی ( لقب دراگان استویکویچ ) به عنوان گروه بعدی موفق دارم .
صد دلیل برای آن وجود دارد . فلسفه فوتبالی وی همچنین مطابق با اندیشه های من است .
ایده های ما مشابه است و هر دو تلاشمان برای یک فوتیال فوق العاده است .
من می دانم که او تیمش را به بازی هجومی مرتب می کند که در بازی با پاس های فراوان کار می کنند . او این کار را انجام داده و نشان داده که مربی بزرگی است .
من به وی گفته ام اگر او بتواند روح و رویای فوتبال خود را به بازیکنانش انتقال دهد می تواند پرواز کند . "

ونگر همچنین از دیدار هایش با استویکویچ در لندن پرده برداشت . مربی که در اوایل دوران مربی گری خود قرار دارد و در این مدت در ناگویا توانسته تنها عنوانش یعنی قهرمانی لیگ ژاپن را کسب کند .

" دراگان اخیرا یک بار به لندن آمده است .
ما ملاقاتی داشتیم و با هم صحبت هایی کرده ایم و تلاش کردیم تا با هم پیشدستی کنیم .
قهرمانی در پمپیونشیپ برای وی تجربه بسیار بزرگی بود . من در زاپن برای دو سال مربی بوده ام و به این دست نیافته ام حتی با اینکه پیلسکی را داشتم کسی که در لیگ و در تیم من بهترین بازیکن بود . "

//

گاس هیدینک این بازیکن هم وطنش را گل سرسبدی در ترکیب یکدست آرسنال می بیند...

رابین که پس از بازگشت از مصدومیت در ماه اخیر توانسته فرم خوبی از خود نشان دهد گلزنی های خوبی نیز در تیم آرسنال انجام داده تا همواره افسوس مصدومیت های زیادی رابین ون پرسی در فصول مختلف خورده شود .
گاس هیدینک مربی نام آشنای هلندی این بازیکن خوش استیل را بازیکن مهم جدید تیم آرسنال در میان تیم بکدست آرسن ونگر می داند .
این در حالی است که هیدینک با باور بر نقش مهم فابرگاس در تیم رابین را نیز دارای نقش عظیمی در تیم آرسنال می بیند .
هیدینک در اینباره گفت :

" رابین در راه درست برخورد و قضاوت است و در این روز ها در هلند نیز با ستاره های بزرگ برخورد دارد .
اما مردی که این روز ها بیش از همه به جشم می آید و حالا مردی که می تواند اینگونه باشد . من می توانم این را درتیم فعلی آرسنال ببینم و این برای آن ها بسیار خوب است .
مردمی که در سنین جوانی تجربه دارند بازیکنان پیچیده ای هستند و در دوران ورزشی در حال پیشرفتند و دارای یک کیفیت اضافه خواهند بود .
در ذهن من همیشه بین رابین ون پیر ون هوردونک تشابهاتی وجود داشته "

رابین ون پرسی تنها در سن 18 سالگی به ترکیب اصلی تیم راه یافت و در سویی دیگر ون هویدونک نیز یکی از اساتید ضربه ایستگاهی بود .
هیدینک این روز ها صحبت های زیادی برای رابین ون پرسی دارد . تین مربی کار کشته اضافه کرد :

" پیر بزرگ کسی که واقعا در تیم ستاره بود و دارای قدرت زیاد و استعداد بالایی در جوانی بود . آن زمان رابین واقعا در راه وی بود . شما فقط این رده از جوانان با استعداد را در فوتبال می بینید که می توانند در بازی تغییر ایجاد کنند و گمراه کنند .
اما فرم ون پرسی در ان روز ها واقعا حرفه ای بود . "

همچنین هینیدک باور دارد بازیکنانی نظیر جک ویلشر می توانند سود زیادی از حضور کنار رابین ببرند :

" رابین مردی است که هدایت زیادی به این بازیکنان که مهارت و استعداد بالایی دارند بکند آن ها را در راهی با بالاترین سطح بازی قرار دهد . "

//

برآشفتگی جک ویلشر از داوری عجیب فیل داود در بازی با نیوکاسل...

اعلام دو پنالتی بسیار مشکوک و سوت های عجیب داوری در نیمه دوم بازی با نیوکاسل و خشم بازیکنان آرسنال جک ویلشر را وادار به مصاحبه با رسانه ها کرد .
جک که خود یکی از بازیکنان معترض به قضاوت درون بازی بود از این داوری به شدت آشفته شده و داور را مورد هجوم خود قرار داده است .
آرسنال در حالی در این بازی با چهار گل از حریف خود پیش بود که در نیمه دوم اعلام دو ضربه پنالتی کاملا مشکوک و مدارای عجیب با تکل های خشن بازیکنان نیوکاسل باعث رقم خوردن نتیجه عجیب تساوی چهار چهار شد .
ویلشر باور دارد فیل داود باید در این بازی نولان را نیز اخراج می کرد :
ویلشر در توئیتر خود اینگونه نوشت :

" این داوری متناقض نیاز به توقف دارد . این باعث کشتن بازی می شود .
اگر دیابی اخراج می شود چه تفاوتی بین آن و برخورد نولان با دروازبان ما ژسنی است . شبیه جوک بود . "

آیا این بازیکن جوان انگلیسی به مانند بابل که پیش از این با قرار دادن عکس هاوارد وب با پیراهن منچستر وی را مورد هجوم قرار داده بود مورد جریمه اتحادیه فوتبال انگلیس قرار خواهد گرفت ؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدا رو شکر...واقعا خدا رو شکر که منچستر باخت.
اگر اختلاف از اینی که بود بیشتر می شد دیگه کار واقعا سخت می شد.
تف به فیل داود...

جالبه ارسنال تا دقیقه 70-75 با نتیجه 4 1 جلو بود
کلا تو نیمه اول 4 0 ترکونده بود حریف رو

تو 10 15 دقیقه اخر بازی 3 تا خورد !!!!!!!

تا الان ندیده بودم اینطوری بازی رو از دست بده. گل اخر هم که عجب شوتی زد بازیکن نیوکاسل

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چلسی هم به لیورپول باخت خوشبختانه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر و علاقه این مربی به اندیشه های دراگان استویکویچ ...
وقتی از رفتنش سخن به میان میاد یه جوری میشم...حال خوبی پیدا نمی کنم! ما آرسنالو با ونگر می خوایم...آرسنال ونگر یه چیز دیگس.اشک تو چشای آدم حلقه می زنه.
نمی تونم با این حقیقت کنار بیام!

تو iruoload آپلودش کردمو مشکلی نداره.چک شده.

Last edited by a moderator:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
با فیلتر شکن میومد اما من یه جا دیگه اپلود کردم:

این آرسنالیه یه مقدار زیادی داره خشونت به خرج میده ولی خوب منچستریه دیگه، چیکارش میشه کرد :دی

پ ن : عکسه رو اتچ کردم برای کسایی که باز نمیشه براشون :

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    47.3 KB · نمایش ها: 3

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
داشتم در مورد استوکوویچ سرچ می کردم این لینک از یوتیوب رو دیدم که کوتاه است و جالب:
YouTube - Manager Scores Wonder Goal from 40 yards

این آرسنالیه یه مقدار زیادی داره خشونت به خرج میده ولی خوب منچستریه دیگه، چیکارش میشه کرد :دی
ما IQمون پایینه واضحتر صحبت کن ببینیم چی میگی؟:دی

عکسه رو اتچ کردم برای کسایی که باز نمیشه براشون :
ممنون.
منچستر هم سولاخه:دی

YhI.jpg

Last edited by a moderator:
بالا