• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
givensport نوشته آرسنال با 20 میلیون پوند در ژانویه برای گورکوف بر می گرده!

یک لحظه در رویا:

امروز 3 ژانویه 2012
ارسنال قراردادی 4 ساله با گورکوف امضا کرد.

امروز 4 ژانویه 2012

هالک در تست پزشکی آرسنال , نماینده آرسنال در حال مذاکره با کهیل

امروز 6 ژانویه

هالک و کهیل با حضور در باشکاه قرارداد خود رو امضا کردن جزئیات قرار داد بزودی منتشر میشود.

امروز 7 ژانویه

مروانه چاماخ و یوهان ژورو آرسنال را به قصد تیم های جدید خود ترک کردند.

امروز 8 ژانویه

ونگر ترکانید! آرسنال هازارد را هم خرید!

.....:cool:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همون دقیقه 1 رابین گل زد

امیدوارم پر گل ببریم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من نيمه اول دانشگاه بودم نديدم
نيمه دوم ساندرلند 11 نفره دفاع ميكرد
روسيچكي يه چن تا استارت خوب زد
ارشاوين اون دريبلاش كفم بريد

رابينم كه گل كاشت اين همه بقيه ضربات ايستگاهيو خراب كردن
بايد از اول ميدادن رابين بزنه
رابين گل كاشت
پيرهنشم در اورد :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اول باید اشاره کنم به اون چیپ نازی که فن فن نیمه اول زد و از بد شانسی خورد تیرک! به جان بچه ام نباشه به جان خودم تا چیپ رو زد و توپ رو هوا چرخ می زد من سریعا یاد دنیس برکمپ کبیر افتادم :) چقدر دراماتیک بود اون صحنه:happy:
امروز کل تیم فقط فن فن بود! روسیچکی هم باز خوب بود و از جون مایه گذاشت!
فن فن غوغا به پا می کنه...:)
با اینکه خوب بازی نکردیم ولی بعد از این همه فشار به گل پیروزی رسیدیم و این خیلی دلچسب بود. یه پیروزی در دقایق آخر خیلی فاز میده :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من نيمه اول دانشگاه بودم نديدم
نيمه دوم ساندرلند 11 نفره دفاع ميكرد
روسيچكي يه چن تا استارت خوب زد
ارشاوين اون دريبلاش كفم بريد

رابينم كه گل كاشت اين همه بقيه ضربات ايستگاهيو خراب كردن
بايد از اول ميدادن رابين بزنه
رابين گل كاشت
پيرهنشم در اورد :دي
حتما باید عکسشو فردا بذارم! وقتی پیرهنشو در میاره و بازوبند کاپیتانی هنوز رو بازوشه خیلی ناز بود...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
111%5B15%5D.jpg

با اين حركت شايعات رو تكذيب كرد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ای جان...ای جان...ای دنیس برکمپ جدید...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روبی تو مصاحبه بعد بازی گفته: من به آرسنال متعهدم. و امروز این رو نشون دادم. نمی دونم این داستان ها از کجا میاد؟! اینها من رو می خندونه!
///
قربون کاپیتان

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روبی تو مصاحبه بعد بازی گفته: من به آرسنال متعهدم. و امروز این رو نشون دادم. نمی دونم این داستان ها از کجا میاد؟! اینها من رو می خندونه!
///
قربون کاپیتان

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
با اين برد اومديم رده 10
با تيم چهارم جدول 5 امتياز فاصله داريم

با مارسي ببينيم چه ميكنه تيم

رابين عشق مني :دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با اين برد اومديم رده 10
با تيم چهارم جدول 5 امتياز فاصله داريم

با مارسي ببينيم چه ميكنه تيم

رابين عشق مني :دي
الا من هی می خوام پست بدم و قربو صدقه روبین برم :D اما نشان کاربر فعالی میگه این حرکات دور از شان توئه :lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیوونتم کاپیتان رابین
مارو مرام کش کردی

تبریک میگم پیروزی رو
تعداد گل مهم نیست فعلا باید چند بازی پشت سر هم سه امتیاز ها رو درو کنیم تا روحیه و اعتماد به نفس به تیم برگرده.

دارم میرم تو کار خرید دانگل احتمالا از هفته بعد یگه بازیارو بتونم ببینم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد سهم ونپرسی در این پیرزی..
خوب، او دو گل به ثمر رساند. معتقدم شما باید کمی بازی را انالیز کنید تا ببینید او چقدر مهم بود. گل اول نمایش تیمی خوبی بود و گل دوم با مهارت خود او به ثمر رسید و تفاوت ایجاد کرد که استثنایی بود.

در مورد بازی...
برای 25 دقیقه اول کار را خیلی خوب شروع کردیم و بعد وقتی انها کار را به تساوی کشاندند می توانستید ببینید که در اعتماد به نفس خود دچار مشکل شدیم. در بین دو نیمه تیم دوباره سازماندهی شد و سپس تمام نیمه دوم برای ما بود. بازی های زیادی در این اخر هفته دیده ام و باید بگویم که در میان تمام تیم های خارج از خانه، ساندرلند 100% متعهد بود، با 6 هافبک بازی کرد و 4 دفاع و برای هر قطعه از زمین مبارزه کرد. نمی توانستم دیروز تیم های زیادی را ببینم که این کار را کرده اند بنابراین باور دارم که انها شایسته اعتبار بسیار هسند. آنها کار را برایمان دشوار کردند.

در مورد فرصت ها روی ضربات ایستگاهی...
به اندازه کافی از ضربات ایستگاهی خود استفاده نکردیم، این منطقه ای است که ما باید پیشرفت کنیم. اگر به تعداد ضربات ایسگاهی که امروز در مناطق خوب بدست آوردیم توجه کنید و کرنر هایی که در مناطق هجومی داشتیم، احساس می کنم که باید دستاورد های بهتری روی این ضربات رقم می زدیم.

در مورد افزایش اعتماد به نفس....
ما اکنون 5 دیدار خانگی متوالی را پیروز شده ایم. اگر دو یا سه نتیجه متوالی دیگر بدست اوریم به اعتماد به نفس ما کمک خواهد کرد زیرا می توانید احساس کنید که نگرش و روحیه تیم عالی است. حتی در بین دو نیمه ما واکنش خوبی داشتیم. انگیزه کافی در این تیم وجود دارد و کیفیت نیز هست بنابراین نهایتا باید به آن مرز برسیم.

در مورد اختیارات کاپیتانی ونپرسی...
خیلی از مردم کیفیت ***** او را زیر سوال می برند اما باور دارم او کاملا بر روی وظایف روزانه خود متعهد است. انچه مهمتر است این است که او کارش را در زمین فوتبال انجام می دهد.

در مورد وضعیت او به عننوان یک ضربه آزادزن...
بله، او در میان بهترین های لیگ است، همراه با سباستین لارسن. معتقدم لارسن بهترین ضربه آزادزن در لیگ بتر است.

در مورد قرارداد ونپرسی...
به این بستگی دارد که به چه چیزی تعهد بگویید. برای من تعهد این نیست که چقدر در باشگاه هستید. تا زمانی که در باشگاه هستید تا آخرین روز قراردتان 100% توان خود را خواهید داد. این چیزی است که به ان تعهد میگویم. طول قرارداد کاملا متفاوت است از نظر من من شما بازیکنانی دارید که قراردادی 10 ساله دارند اما کاملا متعهد نیستند و از نظر من این به مدت قرارداد ربطی ندارد. او می داند که ما اماده صحبت در مورد این موضوع هستیم اما مهمترنی چیز امروز این است که تا زمانی در باشگاه هستید تا چه اندازه به وظایف روزانه خود متعهد باشید.

در مور اینکه یک قرارداد جدید برای ونپرسی موقعیت ایده آلی است...
متاسفانه وضعیت ایده آل در فوتبال اغلب وجود ندارد. وضعیت ایده آل این است که او قرارداد خود را افزایبش دهد اما اگر این کار را نکند باید به آن احترام بگذارید. میدانید چقدر مهم است که او به مانند انچه واقعا هست بازی کند زیرا همه ما اینجا هستیم تا بازیکنان فوتبال خاصی را ببینیم و او یک بازیکن فوتبال خاص است.

در مورد مارسی...
مارسی تیم خوبی است اما انها تا حدودی همانند ما در لیگ زیر فشار هستند زیرا انطور که انتظار میرفت قوی کار را شروع نکردند. این فشار بیشتری روی شما میگذارد. انها در لیگ قهرمانان خوب عمل کردند، مطمئعا، زیرا این رقابتی است که انتظارات کمتری از آنها وجود دارد و انها کمتر زیر فشار هستند. انها تبم با کیفیتی هستند.

در مورد کایرن گیبز وآرون رمسی...
گیبز سوزشی در ماهیچه شکم خود احساس می کرد. رمسی هم خسته بود و مشکل کوچلی در همسترینگ داشت اما می توانست در ترکیب باشد. من میخواستم به او استراحت دهم. اگر بازی میکرد یک قمار بود.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایگاه خبری GunnersTrust: در هفته های اخیر شایعات زیادی در مورد کاپیتان توپچی ها در رسانه ها وجود داشت و این در حالی است که ون پرسی فقط دو سال دیگر با آرسنال قرار دارد.

اما دربرنامه رسمی قبل از بازی با ساندرلند، کاپیتان به تمامی هواداران این اطمینان را داده است که نگران هیچ چیز نباشند و این شایعات را به کلی رد کرد.

" می خواهم در مورد تعهد خود به آرسنال چیزی بگویم زیرا اخیرا در رسانه ها داستان های زیادی وجود داشت.

من به آرسنال متعهدم! و همینگونه است، با وجود اینکه مردم در رسانه ها داستان میسازند !! به طور مثال آنها گفته اند که من می خواستم خانه خود را بفروشم. اما این مسئله اخیرا نبوده است. من سال گذشته خانه خود را تغییر دادم!!

داستان هایی را می بینم که خنده ام میگیرد !! اما می توانم ببینم که از نقطه نظر هواداران چقدر ناامید کننده است. اما به آرسنال تعهد دارم. من کاپیتان هستم! و هواداران نباید هر چه می خوانند باور کنند.

در مورد داستان آن خانه هم باید بگویم که آن خانه مدتی برای فروش بود اما من در خیابان یا جای دیگر زندگی نمیکنم!! یک خانه واقعا زیبا پیدا کردم و بله آن هم در لندن است!!! من متعهدم و این را در زمین نشان خواهم داد. "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بچه ها گل ها رو اگه جایی دیدید بذارید دانلود کنیم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیوکاسل و تاتنهام هم 2-2 بازیشون تموم شد

بالا