• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب خوابي ديدم ديشب ... پيش پاتو بودم خانومشم بود تو يك مجلسي بوديم كلي بهش تبريك گفتم و زنش خيلي

دختر خوبي بود :lol: جدي ميگم همش ميخنديد و چند دقيقه هم با پاتو صحبت كردم ( فارسي ) و رفتم

خيلي خواب باحالي بود :) جالبه با خودش و خانومش همش فارسي حرف ميزدم ... از كي تا حالا پاتو كلاس

زبان فارسي ميره ؟
همون شبی که تو این خواب رو دیدی، ببین من چه خوابی دیدم!

خواب دیدم رفتم سر یه آزمون شبیه آیلتس، هر چی بود برای ویزا و ... بود، و ده دقیقه ی پایانی رسیدم. سئوال ها شدیدا سورئال و بی معنی بودن و هیچ کدوم رو نتونستم جواب بدم. امتحان که تموم شد و برگه ام رو تحویل دادم، دیدم برلوسکونی داره میاد سمتم!! اومد دست داد و سلام علیک و اینا.. آخرین چیزی که یادمه، اینه که بهش گفتم از کاکا چه خبر! همین!
خیلی خواب عجیبی بود. ملاقات با برلوسکونی! دقیقا با همون حالت خندانی اومد سمتم که همون شب از بقیه سران G8 استقبال کرده بود!

خواب پاتو رو هم همون روز هایی که بحث سر اومدن یا نیومدنش بود دیدم. ازش پرسیدم میاد میلان، جوابی بهم نداد :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امروز اولین بازی فصل جدید رو انجام میدیم با تیم Varese. از این تیم های در پیت لیگ چندم که فصل پیش هم اولین بازی مون رو باهاشون انجام دادیم.

ببینیم میلان بدون آنچلوتی و کاکا چطور کار میکنه... باید جالب باشه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، در اولین بازی آمادگی یا بهتر بگم دستگرمی، با دو گل اینزاگی تیم محلی وارزه رو بردیم. البته بدون چندین بازیکن کلیدی از جمله پاتو. هایلایت رو دیدم فقط:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BGrD_0J1uUk"]YouTube - Varese-Milan 0-2[/ame]

بوریه لو و نستا بعد از ماه ها از ابتدا بازی کردن. واقعا برگشتن نستا میتونن خبر روحیه بخشی باشه. امیدوارم دیگه مصدوم نشه!

هیچ برداشت فنی خاصی نمیشه از چنین بازی ای کرد! ببینیم در تست های مهمتر و سخت تر آینده چکار میکنیم...

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مثل اینکه داریم به خرید هرنانس نزدیک میشیم. البته اگه گالیانی به اینام نگه خداحافظ:eek:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازیمون با گالاکسی2-2 شد. گلهای ما رو اینزاگی و سیلوا زدن اینم ترکیب تیم ها در بازی بوده.

L.A. GALAXY: Ricketts (45' Saunders); Berhalter (45' Griffin), Gonzales, De La Garza, Dunivant (45' Sanneh); Donovan (45' Birchall), Miglioranzi (45' Kirovski), Beckham (75' Magee), Lewis (65' Klein); Gordon, Eskandarian (60' Jordan). All: Arena

MILAN: Kalac (45' Storari); Oddo (77' Albertazzi), Nesta (45' Favalli), Silva (81' Ikande), Jankulovski (45' Antonini); Flamini, Ambrosini (77' Strasser), Seedorf (71' Abate), Di Gennaro (45' Inzaghi); Borriello (69' Zigoni), Ronaldinho. All. Leonardo

ARBITRO: Silviu Petrescu

SPETTATORI: 27.000

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نمی دونم چرا هر وقت اینزاگی گل میزنه اعصابم خورد میشه ... شاید به خاطر اینکه وقتی یک فسیل واسه تیم گل میزنه یعنی فاتحه تیم خوندس.

البته قصد توهین به میلان رو نداشتما ... سعی کردم منظورم را برسونم .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نمی دونم چرا هر وقت اینزاگی گل میزنه اعصابم خورد میشه ... شاید به خاطر اینکه وقتی یک فسیل واسه تیم گل میزنه یعنی فاتحه تیم خوندس.

البته قصد توهین به میلان رو نداشتما ... سعی کردم منظورم را برسونم .
البته من خودم از اینزاگی خوشم نمیاد زیاد ولی استدلال ات رو نمیفهمم! گل، گله! دو سه سال پیش هم فسیل بود اینزاگی و یکی دو تا (!) گل تو فینال CL زد. فاتحه مون خونده شد؟

اگه منظورت اینه که یک فسیل داره بار تیم رو به دوش میکشه و این فاجعه ست، خب کمی حق داری! ولی مسئله اینجاست اینها بازی های دوستانه هستن و پاتو هم بازی نکرده هنوز. امید اول گلزنی میلان به نظرم پاتو ست. پاتویی که کمتر از 2 هفته دیگه 20 ساله میشه تازه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
البته من خودم از اینزاگی خوشم نمیاد زیاد ولی استدلال ات رو نمیفهمم! گل، گله! دو سه سال پیش هم فسیل بود اینزاگی و یکی دو تا (!) گل تو فینال CL زد. فاتحه مون خونده شد؟

اگه منظورت اینه که یک فسیل داره بار تیم رو به دوش میکشه و این فاجعه ست، خب کمی حق داری! ولی مسئله اینجاست اینها بازی های دوستانه هستن و پاتو هم بازی نکرده هنوز. امید اول گلزنی میلان به نظرم پاتو ست. پاتویی که کمتر از 2 هفته دیگه 20 ساله میشه تازه.
آره دقیقا منظورم دومی بود :D:D:D امیدوارم امسال 200 تا گل بزنه .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
2-1 باختیم ولی انصافا نیمه دوم بدک نبودیم. ولی نمیدونم چه خبره هرچی توپ هوایی میاد رو.........

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه زود دلم براش تنگ شد! با اینکه این اواخر دیگه اعصاب برامون نذاشته بود، باز هم آدم فکر میکنه به موفقیت هایی که باهاش بدست آوردیم و میگه دستش درد نکنه به هر حال...

14635_big.jpg

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم دلم براش تنگ شده ... آدم خوش تيپ و دوست داشتني هست ... ايشالا يه روز با انرژي كامل دوباره برگرده

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام.

بازی با رئال دقیقا کی هست ؟

من خوشبین هستم میلان با دست پر اسپانیا بر میگرده ! واقعا خوشبین هستم !

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب که 2-1 به چلسی باخت! گل میلان رو هم بازیکن مورد علاقه ردیوهد(http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif) ، سیدورف زد!

البته نتیجه ای که گرفت در قیاس با اینتر که 2-0 باخت بهتر بود! اینم در نظر بگیریم که این اولین بازی جدی میلان بعد از رفتن کاکا بود ...
ایشالا روز به روز بهتر میشه و به نبود کاکا هم عادت میکنه!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
سالی که نکوست از بهارش پیداست ؟

نه! فکر نمیکنم بشه با همین یه بازی برای کل فصل نتیجه گیری کنیم!

//

توی روزنامه امروز خبرورزشی نوشته بود میلان لاوتزی رو میخواد! حتی مدیران ناپولی جانشینش رو هم انتخاب کردن! لاوتزی میره(یعنی میاد! :دی) میلان ، پاندف هم از لاتزیو جایگزینش میشه!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اگه اون کالاچ تو گل نبود حتی ممکن بود ببریم. مزدک حرف خوبی زد گفت کالاچ تو 37 سالگی هم هنوز بی تجربه و آماتوره.
انصافا هم بد نبودیم بعدعمری یه برگردون از رونی دیدیم که بریلو با سر از تو دروازه چک دورش کرد:f34r: ضمنا این آباته هم که شماره 20 پوشیده بود امیدوارم کرد یاد ایام سرجینیو افتادم.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
BOSTON - Here is the report of the match played tonight at the Gillette Stadium during the World Football Challenge.
MILAN: Kalac; Zambrotta (63' Oddo), Onyewu (63' Nesta), Thiago Silva, Jankulovski (63' Antonini); Gattuso (68' Flamini), Pirlo (45' Abate), Ambrosini; Ronaldinho (68' Oduamadi); Borriello (45' Zigoni), Pato

INTER: Julio Cesar (85' Toldo); Maicon (69' Santon), Lucio (76' Materazzi), Chivu (73' Cordoba), Zanetti (90' Obi); Muntari (76' Burdisso), Cambiasso (87' Destro), Thiago Motta (62' Vieira); Stankovic (85' Krhin); Balotelli (69' Mancini), Milito (76' Quaresma)

GOALSCORER: Milito (I) 4', 75'

REFEREE: Jorge Gonzales (USA)

BOOKED: Ronaldinho (M) 33'; Ballotelli (I) 60'

Milan coach Leonardo has bemoaned the club's lack of transfer activity, reminding vice president Adriano Galliani that he needs reinforcements.

The Brazilian coach saw his side lose again during their World Challenge tour. The Rossoneri crumbled 2-0 against Inter, Diego Milito scoring twice, leaving Leonardo with plenty to think about.

"We need a couple of players, we will see what happens," Leonardo told the media after the game.

With the team playing a fixture every two days, tiredness seems to have been a key factor in Milan's poor run.

"I don't like making up excuses. Nobody likes losing, especially against Inter. I have to say the organisation of this tournament wasn't the greatest," added the coach.

"We played three games in five days, but Inter prepared with plenty of time. We are tired and the game didn't go how we wanted.

"We must not criticise the team. Now we have to focus ahead and prepare for the new season."

Salvatore Landolina, Goal.com

به خاطر همین یک جمله رو شنیدن هم که شده امیدوارم دائم ببازن.
ضمنا یکی بیاد به من بگه ما چرا کالاچ تو تیممونه:wacko:
340x.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیشب که 2-1 به چلسی باخت! گل میلان رو هم بازیکن مورد علاقه ردیوهد(http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif) ، سیدورف زد!

البته نتیجه ای که گرفت در قیاس با اینتر که 2-0 باخت بهتر بود! اینم در نظر بگیریم که این اولین بازی جدی میلان بعد از رفتن کاکا بود ...
ایشالا روز به روز بهتر میشه و به نبود کاکا هم عادت میکنه!
به قول لئوناردو، اینتر 5 روز برای بازی با میلان فرصت آماده سازی داشت و میلان باید در عرض اون 5 روز 3 بازی انجام میداد! تورنمنت مسخره ای بود و ظاهرا خیلی همه خسته شدن.

من تا نقل و انتقالات رسما تموم نشه و نبینم وضعیت بازیکن هایی که باید فصل رو شروع کنن چیه، نمیتونم قضاوت کنم.

ضمنا کالاچ هم برای بازوندن میلان مثل همیشه سنگ تموم گذاشت :rolleyes: نه، این نتایج برای من اصلا معیار سالی که نکوست و اینا، نیست!

بالا