• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت گل: میلان اولین خرید خود برای فصل بعد را انجام داده است. روزنامه روسی لایف گزارش داده که میلوس کراسیچ، هافبک تهاجمی زسکا مسکو در راه سن‌سیرو قرار دارد. گفته می‌شود میلان پیشنهادی حدود 15 میلیون یورو برای او ارائه کرده که مورد موافقت باشگاه روسی قرار گرفته است.

او همچنین قراردادی سه‌ساله امضا خواهد کرد و در هر فصل 5/2 میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت. کراسیچ در این فصل لیگ برتر روسیه شش گل زده و در داربی مقابل دینامو مسکو که هفته قبل برگزار شد هم گل‌زنی کرد.

این بازیکن 24 ساله زیر نظر رئال مادرید و چند باشگاه بزرگ دیگر اروپا نیز قرار داشت اما میلان توانست در این رقابت پیروز شود و او را به خدمت بگیرد. با این حال این هافبک که می‌تواند در سمت چپ خط میانی یا پشت مهاجمان بازی کند تا تابستان آینده به ایتالیا نخواهد رفت.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بازم باختیم . 1 هیچ هم باختیم
weirdsmiley1.gif
. . دیگه واقعا" غیر قابل تحمل شده
freak5.gif

در حسرت یک برد درست حسابی
crysmiley1.gif

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من که راحت اصلا این بازی رو دنبال نکردم.. حتی خلاصه بازی رو هم ندیدم. وقتی فهمیدم 0-1 باختیم...

به اندازه ی کافی دلیل برای حرص خوردن دارم تو زندگی ام! نمیخوام میلان هم این وسط حرصم بده.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب امشب در سن سیرو میزبان Bari هستیم. چند فصلی بود که این تیم در سری بی بود و شناخت چندانی من که ندارم ولی فکر کتم بتونیم ببریم! قرارداد پاتو هم برای 5 سال تمدید شد. هر چند روی سایت رسمی نیست ولی خب مدیاست به اندازه ی کافی منبع معتبری هست. چند بازی بود که گل نزده بود پاتو و شاید حالا این تمدید قرارداد بهش روحیه بده کمی. و خب واقعا هم 1 میلیون یورو در سال مضحک بود برای بازیکنی که طی یک فصل و نیم گذشته یکی از بهترین هامون بوده.

مقایسه کنید با 4 میلیونی که دیدا برای گرم نگه داشتن نیمکت میگیره. یا 7.5 میلیونی که رونالدینیو میگیره و اصلا استحقاقش رو نداره! اینهمه پول میریزن ته چاه! اونوقت کاکا رو به بهونه مالی از جمله حقوق بالاش میفروشن!! داریم میبینیم تیم به چه روزی افتاده با نداشتن یک رابط درست حسابی بین خط میانی و خط حمله.

-

این کاریکاتور رو هم تو میلان فن دیدم. با مزه ست - و واقعا حرف حق:

http://img2.************/files/tv79ixb0rgimtd935wd8.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
0-0 میلان در سن سیرو در حالیکه باید میباخت! استوراری روز بسیار خوبش بود.

وقتی کلادزه روی آباته بازیکن خودی تکل میکنه! وقتی رونالدینیو حتی یک بازیکن هم نمیتونه دریبل بزنه! وقتی پیرلو یه پاس درست نمیده! وقتی گتوزو فقط تنه میزنه! و وقتی توپ به پای هونتلار نمیخوره و ....

میلان در حد یک تیم محلی هست که تو سری آ همین رده سیزدهم نهایت توانش هست. تازه باید خوشحال باشیم که پایین تر نرفتیم!
بعد از برلوسکنی و گالیانی فردی که باید جواب این افتضاح رو بده تاسوتی هست چه وقتی کارلتو بود چه الان که لئوناردو هست نوع تعویض ها نوع یارگیری! نوع بازی یکجور هست بین کادر فنی فرد ثابت همین تاسوتی هست و من تقصیرها رو متوجه اون میدونم.

حالا احتمالآ زوریخ رو بتونیم ببریم تو سن سیرو ، بعد هم گالیانی بادی به گلو!!! بندازه بگه اینه تیم ما بد شانسی آوردیم

اگر داور دیشب تعریف درست تری از خطا داشت و باری کمی خوش شانس تر بود میلان باخته بود! من جدآ از بازی باری لذت بردم مخصوصآ از دفاع کردنش و البته پنیر سوئیسی میلان هم در مقابل اون دفاع جدآ تماشایی بود! هیچ توپ بلندی رو دفاع میلان نتونست بزنه! انگار بیشتر راگبی بازی میکردن تا فوتبال! یکی مثل گتوزو فقط تنه میزد. باقی هم پاس به عقب میدادن فقط! (من جدآ فکر کردم مثل راگبی پاس به جلو خطا شده جدید اینها همه پاس به عقب میدن) پاس که نمیشه بهش گفت! خوردن توپ به پای میلانی و رفتن اون به جلو هم دقیقآ مثل راگبی بود! توپهایی بی هدف و بلند به زمین حریف که 99% در اختیار حریف بود.

دیدن بازی میلان جدآ تاسف برانگیز هست این فصل.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
میانگین سنی تیم چنده ؟ 30 میشه فکر کنم !

حالا اگه همین میلان با کهکشانی ها 2 بازی کنه، چه شود ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میانگین سنی تیم چنده ؟ 30 میشه فکر کنم !

حالا اگه همین میلان با کهکشانی ها 2 بازی کنه، چه شود ...

تیمی که دیروز بازی کرد (تیم اصلی) بالای 30 بود (البته نه خیلی)
Marco Storari -> 32
Kakha Kaladze -> 31
Alessandro Nesta -> 33
Gianluca Zambrotta -> 32
Ignazio Abate -> 22
Clarence Seedorf -> 33
Klaas Jan Huntelaar -> 26
Massimo Ambrosini -> 32
Ronaldinho -> 29
Gennaro Gattuso -> 31
Andrea Pirlo -> 30

حالا من پیاز داغش هم زیاد کردم به خاطر انتظاراتی که دارم وگرنه میلان بلاخره میلان هست! حالا ضعیف هست اما نسبت به خودش! مسلم بدونید از خیلی تیم های لالیگا قوی تر هست همین الانش! اما فوقش در حد همون ها هم حسابش کنید 5 تا میخوره دیگه! اونم فدای سر گالیانی و برلوکسنی :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تیمی که دیروز بازی کرد (تیم اصلی) بالای 30 بود (البته نه خیلی)
Marco Storari -> 32
Kakha Kaladze -> 31
Alessandro Nesta -> 33
Gianluca Zambrotta -> 32
Ignazio Abate -> 22
Clarence Seedorf -> 33
Klaas Jan Huntelaar -> 26
Massimo Ambrosini -> 32
Ronaldinho -> 29
Gennaro Gattuso -> 31
Andrea Pirlo -> 30

حالا من پیاز داغش هم زیاد کردم به خاطر انتظاراتی که دارم وگرنه میلان بلاخره میلان هست! حالا ضعیف هست اما نسبت به خودش! مسلم بدونید از خیلی تیم های لالیگا قوی تر هست همین الانش! اما فوقش در حد همون ها هم حسابش کنید 5 تا میخوره دیگه! اونم فدای سر گالیانی و برلوکسنی :D

لول ! ماشالا همه سن بالا هستن. بگو چرا آنجلوتی اومد چلسی. میدونست امیدی به شون نیست. دی:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا من پیاز داغش هم زیاد کردم به خاطر انتظاراتی که دارم وگرنه میلان بلاخره میلان هست! حالا ضعیف هست اما نسبت به خودش! مسلم بدونید از خیلی تیم های لالیگا قوی تر هست همین الانش! اما فوقش در حد همون ها هم حسابش کنید 5 تا میخوره دیگه! اونم فدای سر گالیانی و برلوکسنی

اینا رو میگی واسه بازی رئال آماده کنید خودتون رو ؟ :D:D:D

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
آخه این چه وضعشه؟ چی به سر این تیم اومده؟ باخت به زوریخ اونم تو سن سیرو:blink:گل زدن هم یادشون رفته:hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باخت به زوریخ که همینطوریش تلخ هست

اما یه گلی هم میلان خورد از اون مدلهای نمایشی و تحقیر کننده خفن

خاک بر سر اون گالیانی و برلوسکونی ................

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
میلان1 - آتلانتا1
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:wacko:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تو خبرا بود که کاستاکورتا گزینه اصلیه !
کسی سوابقی کارنامه ای چیزی داره ؟ فکر کنم اینم مثل لئو باشه .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سايت گل - ريسک اينکه کل تيم ميلان و ساختار اين تيم قرباني انقلاب بزرگي که براي روسونري در راه است، شود بسيار زياد خواهد بود. در پايان فصل به احتمال فراوان نيمي از بازيکناني که حتي امروز در ترکيب ثابت اين تيم به ميدان مي روند از اين جمع جدا خواهند شد.
ديدا و سيدورف که با باشگاه به مشکل برخورده اند، رونالدينيو جزوبازيکنان شکست خورده محسوب مي شود و زامبروتا و فاوالي و يانکلوفسکي هم که جزو مهره هايي که دوران سقوط خود را طي مي کنند، قرار گرفته اند. هونته لا و انيوو هم که بيشتر از حد لازم به آنها بها داده شده بود. بزودي عصر جديدي در باشگاه آغاز خواهد شد که شايد يک ميلان متفاوت و کاملاً دگرگون شده را به هواداران اين تيم تقديم کند.
ميلاني که اولين هدف آن سرمايه گذاري روي جوانان است. به سختي مي توان يک بار ديگر سايه بازيکناني که دنبال احياي مجدد خود هستند را در اين تيم مشاهده کرد. اين بدين معناست که ريوالدو، ويري و رونالدو جايي در اين پروژه ندارند ولي از آنجا که بدون قيمت به اين تيم منتقل مي شوند، مي توانند جايگزينهاي خوبي براي پرکردن جاي خالي ستاره ها باشند.
دراين ميان قصد وغرض باشگاههاي ديگر براي جذب ستاره هاي روسونري هم مهم جلوه مي کند. مثلاً چلسي هنوز براي پاتو اصرار مي کند و حاضر شده ميليونها يورو براي مهاجم برزيلي بپردازد. در باشگاه ميلان اما پروژه سرمايه گذاري فقط به بخش جوانان محدود مي شود وبراي همين سال آينده يک تغيير نسل اساسي و کاملاً بي سابقه در ميلان رخ خواهد داد. برلوسکوني از پسرش خواسته تا در اين زمينه او را همراهي کند تا هرچه زودتر ساختار تيم را جوان کند و پايه هاي موفقيتهاي آينده باشگاه را بنا کند. بازيکناني همچون ديدا که سالي 4 ميليون يورو از باشگاه دستمزد مي گيرد و رونالدينو که 6.5 ميليون يورو خالص در هرفصل به حسابش ريخته مي شود، نمي توانند تا مدتها چنين هزينه هاي گزافي برگردن باشگاه بيندازند. هونته لار تازه وارد هم از اين قائده مستثنا نيست و به اقتصاد ميلان ضرر قابل توجهي مي زند.
او در ميلان لئوناردو ماهي 300 هزار يورو حقوق مي گيرد.او به احتمال زياد جزو بازيکناني است که ميلان را بعد از يک فصل ناموفق ترک خواهد کرد. ولي پروژه ميلان جديد، تحولات و فلسفه ديگري در تيم ايجاد مي کند. بازيکنان بالاي سي سال فقط مي توانند قرارداد يک ساله با تيم ببندند که تازه براي آن هم سقف 4 ميليون يورو در سال درنظر گرفته شده است. شرايط بحران اقتصادي، ميلان را مجبورکرده که براي دستمزدها و قراردادهاي بعدي خود هم محدوديتهاي خاصي در نظر گيرد که همه آنها به پروژه انقلاب جوان در روسونري کمک شاياني خواهد کرد.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوب تو این روز های بحرانی کلوپ هم خلوت شده...

بکشنبه با رم بازی داریم در سن سیرو. رمی که چند ساله به میلان نباخته... فکر میکنم فاجعه در انتظارمونه :دی

پیش بینی من: میلان 0-3 رم.

میگم بازی رفت تو سن سیرو هست ؟
بازی با رئال؟ نه تو برنابئو ست. برگشت تو سن سیرو.

تو خبرا بود که کاستاکورتا گزینه اصلیه !
کسی سوابقی کارنامه ای چیزی داره ؟ فکر کنم اینم مثل لئو باشه .
با یک تیم دسته دومی به مشکل خورد و استعفا داد! ولی کاستاکورتا حداقل جذبه و کاریزما داره. فاکتوری هایی که لئو کم داره اساسی.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
بكام: 99 درصد به ميلان بازمي‌گردم

خبرگزاري فارس: بازيكن انگليسي تيم لوس‌آنجلس گالاكسي آمريكا گفت: 99 درصد به تيم سابقم بازخواهم گشت.
A0574890.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه واشنگتن‌پست، ديويد بكام اظهار داشت: در مدت كوتاهي كه براي ميلان در فصل گذشته بازي كردم، خاطرات خوبي كسب كردم كه البته نتيجه حضور خوبم در كنار موفقيت‌هاي تيم بود. بدين دليل قصد تكرار چنين تجربه اي را دارم و 99 درصد به اين تيم قديمي ايتاليا باز خواهم گشت.
اين بازيكن 34 ساله افزود: موافقت گالاكسي براي بازگشت من به ميلان گرفته شده است. گمان نمي كنم هيچ مشكلي در اين راه وجود داشته باشد.
اين بازيكن مجرب كه سابقه حضور در تيم‌هاي منچستريونايتد انگليس و رئال مادريد اسپانيا را دارد، از دو سال قبل به ايالات متحده آمريكا مهاجرت كرد و در تيم گالاكسي به بازي پرداخت. بكام در اوايل سال جاري ميلادي براي مدت چند ماه به صورت يار قرضي در اختيار آ.ث ميلان قرار گرفت و با رشد قابل توجهي روبرو شد كه به اين خاطر مي كوشد امسال نيز با شروع ژانويه تجربه گذشته خويش را تكرار كرده تا با حضور در تيمي اروپايي، موقعيت مطلوبي براي همراهي تيم كشورش در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بيابد.

بالا