• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
پیش بینی من: میلان 0-3 رم.
چه ناامید
از اینکه میلان به این صورت در آمده خیلی متاسفم (کلا این روند میلان سری آ را از رونق انداخته است)
تو خبرا بود که کاستاکورتا گزینه اصلیه !
میلان نباید تجربه لئوناردو را تکرار کند
به نظر من مربی میلان باید با تجربه و جنجالی باشد تا بتواند حداکثر کارایی را از گالیانی و برلوسکونی(در جهت مدیریت و خرید بازیکنان) بکشد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خوب تو این روز های بحرانی کلوپ هم خلوت شده...

.

من یکی ترجیح می دم با این وضعیت میلان دهنمو بسته نگه دارم. آخه مگه می شه اینا این قدر در توهم گذشته باشن. یکهو دیدین ژرژ وه آ رو هم برگردوندن میلان:wacko:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من یکی ترجیح می دم با این وضعیت میلان دهنمو بسته نگه دارم. آخه مگه می شه اینا این قدر در توهم گذشته باشن. یکهو دیدین ژرژ وه آ رو هم برگردوندن میلان:wacko:

ژورژ وه آ خوبه يه وقت عابدي پله رو نيارن :lol:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به هر مصیبتی بود بازی رو بردید ولی وقعا تیم داغونه ... از همه بد تر این سیدورف ... این قاچاقی داره بازی میکنه نه ؟ تعطیله کلا :D

یعنی چهارشنبه اینجوری میخواین بازی کنید ؟ :p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تنها نکته خوب این بازی برای میلان 30 دقیقه خوب بازی کردن رونالدینیو بود !!

ولی خدایی حق ما بود
f_38rl6ram_661bfc2.gif

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
به هر مصیبتی بود بازی رو بردید ولی وقعا تیم داغونه ... از همه بد تر این سیدورف ... این قاچاقی داره بازی میکنه نه ؟ تعطیله کلا :D

یعنی چهارشنبه اینجوری میخواین بازی کنید ؟ :p

:lol::lol:

واقعا افتضاح بازی کرد این سیدورف!

چه پاسی داد رونالدینیو روی گل دوم و چه استپی کرد پاتو!

امیدوارم چهارشنبه شکست سنگین نباشه. چون به هر حال بعد رئال میلان رو دوست دارم(البته بعد رئال آرسنال رو هم دوست دارم:p) خودم پیش بینیم اینه که چهارشنبه رئال میبره ولی نه با اختلاف گل زیاد!

پ.ن : بهروز دقت کردی چه با اطمینان حرف از برد میزنیم؟:D چه شود اگه رئال نبره!

آهان راستی یه چیزی .. نمیدونم چرا وقتی آباته رو میبینم یاد شان پن میفتم؟! شان پن چهره اش توی فیلم تلفات جنگ بی شباهت به آباته نیست! :دی

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا من میلان رو انقدر بد به یاد نمیارم. وحشتناکیم. کم مشکل داریم، فرم بد فیزیکی بازیکن ها هم بهش اضافه شد. یه سری شون رسما داشتن میمردن. معلوم نیست مربی های بدنسازی و ... دارت چه غلطی میکنن. البته کمبود بازیکن هم بی تاثیر نیست...

به هر حال شکست سنگینی مقابل مادرید در انتظارمونه. بدون شک. اینهمه سال که میتونستیم راحت مادرید رو شکست بدیم نخوردیم بهشون. حالا که افتادیم تو بحران و مادرید هم اینهمه پوند خرج تیمش کرده، خوردیم به هم. میبینید آخه :rolleyes:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به هر حال شکست سنگینی مقابل مادرید در انتظارمونه. بدون شک. اینهمه سال که میتونستیم راحت مادرید رو شکست بدیم نخوردیم بهشون. حالا که افتادیم تو بحران و مادرید هم اینهمه پوند خرج تیمش کرده، خوردیم به هم. میبینید آخه

دیگه برد مارو با پوند نابود نکن :p شما هم که فقیر نیسیتید خوب خرج نمیکنید به ما چه ....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیگه برد مارو با پوند نابود نکن :p شما هم که فقیر نیسیتید خوب خرج نمیکنید به ما چه ....
وقتی کاکا رو به اون قیمت بفروشیم به رئال، طبیعیه که هر بازیکنی بخوایم بخریم، باشگاه ها ازمون مبالغ غیر عادی و زیاد از حد میخوان. کلا کساییکه میگن مادرید وضع مارکت رو ریخت به هم راست میگن! به اصطلاح قیمت بازیکن ها دچار inflation شد. منچستر هم اونطور که باید و شاید برای جانشینی رونالدو کاری نکرد...

صد در صد تقصیر کوچیکی متوجه پوند های رئال هست که میلان تو این وضعه :D

میلان نباید تجربه لئوناردو را تکرار کند
به نظر من مربی میلان باید با تجربه و جنجالی باشد تا بتواند حداکثر کارایی را از گالیانی و برلوسکونی(در جهت مدیریت و خرید بازیکنان) بکشد.
اتفاقا دلیل اینکه لئوناردو رو آوردن سر کار همینه. بله قربان گو میخواستن. فن باستن یکی از گزینه ها بود ولی حاضر نشد همچین تیمی رو تحویل بگیره. یعنی شرط پذیرش مربیگری رو بازیکن های جدید و تیم درست حسابی عنوان کرده بود. برای همین مسئولین تیم بیخیالش شدن و لئو رو آوردن. این بنده خدا هم عین ضبط صوت هر چی خطی بهش میدن رو میاد برای هواداران تکرار میکنه... البته همین لئو هم گفته بود باید دستی به سر و روی تیم کشیده شه ولی محلش نذاشتن!

امیدوار برای نقل و انتقالات ژانویه یه کاری بکنن..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اما من فکر کنم میلان مادرید رو ببره :) ;)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امیدوار برای نقل و انتقالات ژانویه یه کاری بکنن..
بعید میدونم هیچ خبری بشه.

در مورد رئال هم شاید ببازه ام نه اینطور که همه دارن میگن. ببازه نهایتش با اختلاف 1-2 گل هست دیگه باخت سنگین که میگید نیست. هر چند به قول مهرداد میلان میبره (امیدوارم :دی)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اما من فکر کنم میلان مادرید رو ببره :) ;)

بعید میدونم هیچ خبری بشه.

در مورد رئال هم شاید ببازه ام نه اینطور که همه دارن میگن. ببازه نهایتش با اختلاف 1-2 گل هست دیگه باخت سنگین که میگید نیست. هر چند به قول مهرداد میلان میبره (امیدوارم :دی)

مساله اینجاست که فورواردهای رئال دیگه منز و ووچینیچ نیستن !

اونجا تیاگو و نستا بخوان اینجوری بازی کنن همون 20 دقیقه اول کاکا شخصا کار میلان رو تمام میکنه ! (حالا به بقیشون کار ندارم !)

هافبک هم که نداره !

سیدورف که هیچی کلا ! پیرلو هم که الان فقط اسمش پیرلو هست !

خدایی 3 تا از این بازیکنا انگیزه اینزاگی رو داشتن الان میلان وضعش این نبود !

من جدا از این که خودم طرفدار میلان هم هستم، ولی از یه مساله ای ناراحتم و اون هم ضعیف شدن فوتبال باشگاهی در ایتالیا هست !

الان شما نگاه کن همین بازی دیشب رو !

مثلا دو تا تیم بزرگ ایتالیا داشتن بازی میکردن !!

من نگرانم واقعا !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شدن شبیه ایرانیها

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

اونجا تیاگو و نستا بخوان اینجوری بازی کنن همون 20 دقیقه اول کاکا شخصا کار میلان رو تمام میکنه ! (حالا به بقیشون کار ندارم !)

هافبک هم که نداره !

من جدا از این که خودم طرفدار میلان هم هستم، ولی از یه مساله ای ناراحتم و اون هم ضعیف شدن فوتبال باشگاهی در ایتالیا هست !

من نگرانم واقعا !
اسم این دو تیم روی کاغذ بزرگه وگرنه الان تیم های کوچکتر سری آ به نسبت خیلی فوتبال بهتری ارائه میدن.. امثال جنوا و لاتزیو، پالرمو... میلان که اوضاعش وخیمه اصلا! ولی مطمئنم طی دو سه پنجره نقل و انتقالاتی آینده درست میشه وضع!

در دفاع از تیاگو هم باید بگم مدافع خیلی خوبیه منتها دیشب بعد از چندین هفته مصدومیت برگشته بود و واضحا آماده نبود (روی گل رم هم عدم آمادگی اش رو نشون داد). باید تا چهارشنبه کمی بهتر شه وضع آمادگی اش.

کاکا رو هم میسپاریم به گتوزو! امیدوارم 90 دقیقه عین کنه بچسبه بهش نذاره نفس بکشه :D

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هافبک هم که نداره !

من نگرانم واقعا !
اینو هستم
در مورد نگرانیتونم باید بگم معلومه وقتی هیچ هزینه ای نمیشه تیم های بزرگ سری ا هیچ هزینه ای برای بازیکن های بزرگ نمیدن معلومه کیفیت لیگ افت میکنه
من خودم قبلا طرفدار میلان بودم چون کاکا ی عزیز اونجا بود (من طرفدار هر تیمیم که کاکا توش باشه:D چون معتقدم امثال کاکا ها و مسی ها هستن که یه تیم رو از سایرین متمایز میکنن) ولی میلان 3-4 سالی میشه که مشکل داره ولی وجود کاکا باعث میشد این مشکل زیاد به چشم نیاد
بزرگترین افتخار میلان در این سالها قهرمانی در لیگ قهرمانان 2007 بود که اونم کاکا یه تنه بدست اورد (مخصوصا بازی با منچستر که .... منچستر رو) ولی این یک حقیقت هست که میلان بدون کاکا از این هم بدتر خواهد شد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کاکا رو هم میسپاریم به گتوزو! امیدوارم 90 دقیقه عین کنه بچسبه بهش نذاره نفس بکشه :D

اول از همه اين برد رو به مدير عامل غيور و شهيد پرور اقاي برلوسكوني تبريك ميگم :lol:

دوما اينكه مهم اين بود كه بتونيم بعد از مدتها حال اين رم رو بگيريم كه چند سالي بود يا باخته بوديم بهش

يا مساوي كرده بوديم ... سوم اينكه بازيكن ذخيره خوب نداريم ... Leo مگه چقدر ميتونه تاكتيك بچينه

وقتي پيرلو اوته و سيدورف عين معتادا راه ميره چي كار بايد كرد ؟ هونتلار هم شده در حد استاد اسدي

( اگر بازي كنه منظورمه )

در كل به اين حرف راديو ميخندم چون كاكا ميتركونه ... گاتوزو هم پير شده ديگه

ولي من ميگم ميلان ميزنه ... حالا ميگي نه ببين

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاکا رو هم میسپاریم به گتوزو! امیدوارم 90 دقیقه عین کنه بچسبه بهش نذاره نفس بکشه

خوب غیر کاکا رئال 9 تا یازیکن دیگه هم داره :D اون هارو به کی میسپاری ؟

من خودم حدس می زنم 2 - 0 یا 3-0 میبریم ... خیلی خفن نیست . بازی برگشت هم توی سن سیر 2-1 اینا میشه ..

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینو هستم
در مورد نگرانیتونم باید بگم معلومه وقتی هیچ هزینه ای نمیشه تیم های بزرگ سری ا هیچ هزینه ای برای بازیکن های بزرگ نمیدن معلومه کیفیت لیگ افت میکنه
من خودم قبلا طرفدار میلان بودم چون کاکا ی عزیز اونجا بود (من طرفدار هر تیمیم که کاکا توش باشه:D چون معتقدم امثال کاکا ها و مسی ها هستن که یه تیم رو از سایرین متمایز میکنن) ولی میلان 3-4 سالی میشه که مشکل داره ولی وجود کاکا باعث میشد این مشکل زیاد به چشم نیاد
بزرگترین افتخار میلان در این سالها قهرمانی در لیگ قهرمانان 2007 بود که اونم کاکا یه تنه بدست اورد (مخصوصا بازی با منچستر که .... منچستر رو) ولی این یک حقیقت هست که میلان بدون کاکا از این هم بدتر خواهد شد
مخالفم. هیچ بازیکنی بزرگتر از باشگاه نیست. اینکه میلان الان مشکل داره به خاطر اینه که حاضر نشد برای کاکا جایگزین پیدا کنه. به نظر من. میلان بازیکن های در حد و اندازه کاکا و حتی بزرگتر هم داشته و اونها هم رفتن و میلان همچنان تیم بزرگی باقی مونده. من اصلا فکر نمیکنم میلان با نبود کاکا هی بد تر شه اگه برای پر کردن جای خالیش واقعا کاری بکنه.

ضمنا به هیچ وجه 3-4 سال پیش میلان چنین مشکل هایی نداشت و خیلی تیم خوبی بود. امثال سیدورف و پیرلو و گتوزو و نستا و مالدینی و اینزاگی و ... همگی تو روز های خوب شون بودن اون موقع ها. حتی دیدا فوق العاده بود و جزو چند دروازه بان برتر دنیا. مشکلا اینجاست اینا همگی با هم پیر شدن و عضو خوب و جوون تیم فروخته شد. معلومه نتیجه اش میشه چنین وضعی.

خوب غیر کاکا رئال 9 تا یازیکن دیگه هم داره :D اون هارو به کی میسپاری ؟

من خودم حدس می زنم 2 - 0 یا 3-0 میبریم ... خیلی خفن نیست . بازی برگشت هم توی سن سیر 2-1 اینا میشه ..
میلان رو تو بدترین روز های ده سال اخیرش میزنید - آفرین. میخواید با بقیه بزرگان اروپا چکار کنید!؟ ;)

Last edited:
بالا