• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
دفاع خیلی ضعیف بود!! واقعا جلوی منچستر قراره اینجوری باشیم؟؟

آباته داغون بود ...

واقعا جای پاتو خالی بود ...

گل زن نداشتیم!

...........

جدا این مسیحی که تتو کرده رو کمرش فوق العاده زیباست !

بریم ما هم بزنیم :دی

خالکوبی پشت گردنش بهتره به نظرم! :دی

آره بریم بزنیم!! :دی

اه اه! چطور یه نفر میتونه انقدر گند بزنه به بدنش!
انگلیسی خز!

خالکوبی یعنی اینی که روی بازوی خداست:

من کلا منظورم خالکوبیش نبود! منظورم پیرهن یوه بود!
انگلیسی محبوب!

خالکوبی ش هم اگه تا این حد می موند بهتر بود!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چقدر حرف زدم! بگذریم... تبریک به سیامک عزیز! (دیدی گفتم میبرید؟)

ممنون ریدیو جان
ایشالا بردتون مقابل منچستر توی چ.ل...جایی که میلان زمین تا آسمون فرق داره!!
اما باور کن طرفدارای خوشبین اینتر هم انتظار همچین بازی دیوانه ای رو از اینتر نداشتن! بد جوری جو نا امیدی حاکم بود..
--
واقعا نمیدونم مشکل اینتر توی اروپا چیه, یعنی میدونم اما نمیدونم چرا حل نمیشه!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه باخت بدی بود ! :دی

@ ردیو

چه میکنه پیش بینی ! اون پنالتی هم گل میشد دیگه پیش بینیت کامل به واقعیت میپیوست ! :دی

@ منچستر

ما همچنان داریم می آییم ! :دی

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

خيلي بازي بدي بود.

قابل پيش بيني هم بود اما نه ديگه اينقد بد (از نظر خودم).

اين پيرلو چرا اينطوريه؟؟؟؟؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دفاع خیلی ضعیف بود!! واقعا جلوی منچستر قراره اینجوری باشیم؟؟

آباته داغون بود ...
آباته مدافع نیست و از فرط بی بازیکنی گذاشتنش دفاع راست. آباته یک بال راست هست و تو اون پست هم همیشه گفتم، مطمئنم میتونه پیشرفت کنه.

جلوی منچستر نستا و زامبروتا (که هر چند حمله کردن بلد نیست ولی هنوز مدافع خوبیه) رو باید داشته باشیم. به همچنین پاتو و سیدورف آماده. امیدوارم لااقل.

واقعا جای پاتو خالی بود ...

گل زن نداشتیم!
دقیقا! این بوریه لو جلوی تیم های کوچک تر عالیه ولی همیشه جلوی اون چند تا تیم بزرگ، کم میاره. همون ضربه سر رو به خدا اگه جلوی یه تیم معمولی بود میچسبوند به طاق دروازه!

من کلا منظورم خالکوبیش نبود! منظورم پیرهن یوه بود!
انگلیسی محبوب!
ماشاالله انقدر خالکوبی داره آدم حواسش پرت میشه!

خالکوبی ش هم اگه تا این حد می موند بهتر بود!

البته من بیشتر از دستش بدم میاد. ورداشته سیاهش کرده دیگه!
اون صلیب و ... اونقدر ها هم بد نیست.

ممنون ریدیو جان
ایشالا بردتون مقابل منچستر توی چ.ل...جایی که میلان زمین تا آسمون فرق داره!!
اما باور کن طرفدارای خوشبین اینتر هم انتظار همچین بازی دیوانه ای رو از اینتر نداشتن! بد جوری جو نا امیدی حاکم بود..
--
واقعا نمیدونم مشکل اینتر توی اروپا چیه, یعنی میدونم اما نمیدونم چرا حل نمیشه!
نه جو نا امیدی بی دلیل بوده. اینتر چند سالیه راحت میلان رو میبره. میگم که، هنوز امید دارم به اسکودتو اگه ما همینجوری که تا قبل از این بازی پیش رفته بودیم پیش بریم. اینتر بلاخره جلوی تیم هاییکه دست کم میگیرتشون امتیاز از دست میده! البته 80% قهرمانید ولی ما به امید اون 20% زنده ایم :D

مشکل اینتر در CL هم به نظر من (شاید اشتباه کنم) حل شدنی نیست فعلا. قالب اینتر یه جوری شکل گرفته که خوراک بردن تیم های سری آ هست ولی در اروپا که سبک فوتبال متفاوته درست جواب نمیده. تا میفتید جلوی یک تیمی که پاسکاری های سریع و حفظ توپ خوب داره و کلا سریع بازی میکنه، به مشکل میخورید. روی کاغذ یکی از قوی ترین تیم های اروپا رو دارید ولی مشکل بازیکن ها نیست. میگم که.. عین یک قالب اینجور شکل گرفتید.

امیدوارم دیگه امسال حریف هاتون رو بزنید و حداقل تا نیمه نهایی برید ولی خوشبین نیستم!
به خودمون هم که خوشبین نیستم. تیمی شدیم که یک مدافع مون رو از دست بدیم فاتحه مون خونده ست. اصلا بازیکن نداریم رو نیمکت!

@ ردیو

چه میکنه پیش بینی ! اون پنالتی هم گل میشد دیگه پیش بینیت کامل به واقعیت میپیوست ! :دی
:D نذاشت این سزار دیگه...!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
البته 80% قهرمانید ولی ما به امید اون 20% زنده ایم :D

یه حداقل 2% هم برای ما میذاشتی جای دوری نمیرفت !! :دی

:D نذاشت این سزار دیگه...!

کلا به نظر من بهترین پنالتی زن میلان پیرلو هست نه رونی !

بقیه بازیها هم وقتی پیرلو تو زمین هست رونی میزنه ! پیرلو خیلی بهتر و راحت تر میزنه به نظر من !

البته من بیشتر از دستش بدم میاد. ورداشته سیاهش کرده دیگه!
اون صلیب و ... اونقدر ها هم بد نیست.

تو امریکا بسکتبال زیاد رفته نگاه کرده، دست اون هیولاها !! رو دیده جو گرفتتش احتمالا :دی

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کلا به نظر من بهترین پنالتی زن میلان پیرلو هست نه رونی !

بقیه بازیها هم وقتی پیرلو تو زمین هست رونی میزنه ! پیرلو خیلی بهتر و راحت تر میزنه به نظر من !
والا پنالتی زدن تو اون شرایط روحی کار آسونی نیست. پیرلو هم کاملا از این تیپ بازیکن هاست که روحیه و شرایط بازی تو ضرباتش خیلی تاثیر داره! مثل همون پنالتی ای که تو استانبول خراب کرد!

به نظر من کلا پنالتی ها رو باید بدن به پاتو! بنده خدا یه دونه هم نزده تا حالا. با تیم قبلی اش زده و نشون داده پنالتی زن خوبیه!

حتی ضربات آزاد هم خوب میزنه. "اولین" ضربه آزادی که زد یک گل فوق العاده از آب در اومد. ولی نمیدونم به چه حسابی این آقایان پیرلو و دینهو و بکام خودشون میزنن و اکثرا میفرستن توپ رو تو سکو ها!

احتمالا هنوز بچه حسابش میکنن :rolleyes: به امید اون روزی که پاتو تنهایی هم پنالتی ها رو بزنه و هم ضربات آزاد و هم گل های فراوون! زنده ام :دی

یه حداقل 2% هم برای ما میذاشتی جای دوری نمیرفت !! :دی

خدایی شما شانسی ندارید! همین سهمیه اروپا رو بگیرید خوبه!
ما هم اگه فیورنتینا رو ببریم و برسیم 6 امتیازی شون همچنان شانس داریم. اگه مساوی کنیم یا ببازیم ما هم شانسی نداریم!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من بر خلاف ردیوهد امیدوارم کارلتو مخ مورینیو رو بکوبونه تو دیوار!! فقط همین... مردک عقده ای!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من بر خلاف ردیوهد امیدوارم کارلتو مخ مورینیو رو بکوبونه تو دیوار!! فقط همین... مردک عقده ای!
امیدوارم ولی خوشبین نیستم. یعنی دوست دارم اینطور بشه.

حرکاتش در پایان بازی اصلا جالب نبود!

ادیت: چی...!؟ :دی من هم فکر میکنم کارلتو مخ مورینیو رو میکوبه تو دیوار!

-

راستی عرض ارادت داریم! آقا این فکسون رو چرا فیلتر کردن پس؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

چه میکرد دیشب این بشر!

تصور کن یه تیم توی همچین بازی ای عقب افتاده اونوقت مورینیو هم اینجوری روی اعصاب هوادران تیم مقابل اسکیت بازی کنه!

من که طرفدار سر سخت میلان نیستم دیشب حرصم در اومده بود! :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه میکرد دیشب این بشر!

تصور کن یه تیم توی همچین بازی ای عقب افتاده اونوقت مورینیو هم اینجوری روی اعصاب هوادران تیم مقابل اسکیت بازی کنه!

من که طرفدار سر سخت میلان نیستم دیشب حرصم در اومده بود! :دی
من کلا از هواداران مورینیو بودم و مثلا تو فروم میلان-فن هم ازش دفاع میکردم! ولی تو این دو سالی که تو ایتالیا بوده انقدر کارها و حرف های [نمیدونم چه صفتی به کار ببرم!] کرده که دیگه داره ازش بدم میاد!

همچنان به عنوان یه مربی بزرگ قبول دارم ولی به عنوان یک انسان، نه زیاد!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
والا پنالتی زدن تو اون شرایط روحی کار آسونی نیست. پیرلو هم کاملا از این تیپ بازیکن هاست که روحیه و شرایط بازی تو ضرباتش خیلی تاثیر داره! مثل همون پنالتی ای که تو استانبول خراب کرد!

به نظر من کلا پنالتی ها رو باید بدن به پاتو! بنده خدا یه دونه هم نزده تا حالا. با تیم قبلی اش زده و نشون داده پنالتی زن خوبیه!

حتی ضربات آزاد هم خوب میزنه. "اولین" ضربه آزادی که زد یک گل فوق العاده از آب در اومد. ولی نمیدونم به چه حسابی این آقایان پیرلو و دینهو و بکام خودشون میزنن و اکثرا میفرستن توپ رو تو سکو ها!

احتمالا هنوز بچه حسابش میکنن :rolleyes: به امید اون روزی که پاتو تنهایی هم پنالتی ها رو بزنه و هم ضربات آزاد و هم گل های فراوون! زنده ام :دی

خدایی شما شانسی ندارید! همین سهمیه اروپا رو بگیرید خوبه!
ما هم اگه فیورنتینا رو ببریم و برسیم 6 امتیازی شون همچنان شانس داریم. اگه مساوی کنیم یا ببازیم ما هم شانسی نداریم!

کلا استایل زدنش خیلی بهتر از رونالدینیو هست ! حالا اون شرایط روحی هم دخیل هست مطمئنا ! ولی پیرلو خیلی راحت تر میزنه نسبت به رونی !

در مورد ضربات ایستگاهی هم آقا قبول کن یکی از اون سه نفر هنوز دیوید بکام هست کلا !

چرا شانس نداریم آقا ؟! همه بازیها رو تا آخر فصل ببریم (
icon10.gif
) شاید یه اتفاقی افتاد !
icon10.gif

mori

Registered User
لایک‌ها
14
امیدوارم ولی خوشبین نیستم. یعنی دوست دارم اینطور بشه.

حرکاتش در پایان بازی اصلا جالب نبود!

ادیت: چی...!؟ :دی من هم فکر میکنم کارلتو مخ مورینیو رو میکوبه تو دیوار!

-

راستی عرض ارادت داریم! آقا این فکسون رو چرا فیلتر کردن پس؟
ارادت
در مورد مورینیو که اگه از چمپیونز لیگ حذف شه عملا کارش تمومه. این همه خرجش کردن که چمپیونز لیگ رو بیاره براشون. و الا مدتهاست تو سری آ راحت قهرمان میشن... امیدوارم کاری رو که مورینیو برای چلسی نتونست بکنه، کارلتو برای چلسی انجام بده، البته چون میدونیم این میلان کاره ای نخواهد بود...
در مورد فکسون هم آره بار سومه...
دفعه پیش گفته بود یه بار دیگه فیلتر شه دیگه خارج نمیشه از لیست فیلترینگ
با توجه به شرایط فعلی هم ترجیح میدم تماس نگیرم باهاشون... خطرناکه!
ذلیلش هم احتمالا بیش از هر چیز سیاسیه تو فروم بحث سیاسی زیاد شده.

Last edited:

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
اين پيرلو چرا اينطوريه؟؟؟؟؟

کلا روز خوبی نبود براش! ..

آباته مدافع نیست و از فرط بی بازیکنی گذاشتنش دفاع راست. آباته یک بال راست هست و تو اون پست هم همیشه گفتم، مطمئنم میتونه پیشرفت کنه.

جلوی منچستر نستا و زامبروتا (که هر چند حمله کردن بلد نیست ولی هنوز مدافع خوبیه) رو باید داشته باشیم. به همچنین پاتو و سیدورف آماده. امیدوارم لااقل.

درسته ... همین آباته توپ هایی که واسه بکام می ریختن واسه سانتر رو می گیرفت! کلا خودش میکشید جلو به جای دفاع!

واسه حمله اینزاگی هم خوب بود ، روحیه قوی داره ... از بوریه لو هم واسه این بازی با تجربه تر بود...

ماشاالله انقدر خالکوبی داره آدم حواسش پرت میشه!

:happy:موافقم دستش رو خیلی شلوغ کرده ...

دقیقا! مورینیو تا قبل از این بازی مربی محبوب من بود ، با این کارش نشون داد فوق عقده ای هستش!

در مورد ضربات ایستگاهی هم آقا قبول کن یکی از اون سه نفر هنوز دیوید بکام هست کلا !
درسته :دی
جدا پیرلو اجازه ضربه زدن رو نمی داد! همه ضرباتش هم تو دیوار دفاعی بود!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
بله همینه دیگه! بد عادت شدین!! به لطف نفوذ برلوسکونی عادت کردین هر چی رسانه هست از گل نازک تر به میلان نگه, نقل قول شخصیتهای فوتبالی هم که همش گزینشی هست و بروفق مراد! اینتر نه تنها این پایگاه رو نداره بلکه اکثر قریب به اتفاقشون بر ضدش هم هستن. حالا یه بار یکی میاد از حق این مظلوم (لول) دفاع کنه و یه رفتاری ازش سر میزنه که یکم به مذاقتون خوش نمیاد میشه عقده ای. با اینکه توهین مستقیم نبود, اصلا توهین نبود. عقده , گرفتن یک بنر با محتوای توهین امیزه که مستقیما تیم مقابل رو خطاب قرار میده!!
رفتار های مورینیو انعکاس 90 دقیقه حرص و خشم مسئولین و بازیکنان اینتر بعد از اون قضاوت وحشتناک بود. نمیگم قضاوت به نفع میلان بود میگم به ضرر اینتر! یا شایدم به نفع سری آ که چند هفته بیشتر جذاب باقی بمونه!!!
با احترام.
راستی این که کلا مورینیو همش یه رفتارهایی ازش سر میزنه یا چیزهایی میگه که مرکز توجه باشه جزیی از روش تیم داریش هست. فشار مطبوعات و رسانه ها بر اینتر به طرز وحشتناکی بالاست, کافیه یکی از بازیکنها سوژه بشه... تا نابودش نکنن ول کن نیستن, این قضیه از زمان هکتور کوپر بوده اما از وقتی مورینیو اومده همه چیز عوض شده, کم پیش میاد بازیکنی مرکز توجه شه اگر هم بشه مورینیو میدونه چیکار کنه..
کلا از وقتی اومده رسانه ها رو خیلی خوب man handle کرده و بازیکنها هم با آرامش فقط به بازیشون فکر میکنن... مانچینی هم تیم رو قهرمان کرد اما قهرمانی با مورینیو تلفات خیلی کمتر داشت! چی گفتم!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب اون دوستانی که میگفتند دفاع میلان اونقدرها هم ضعیف نیست و جلوی اینتر حتمآ بهتر بازی میکنه کجان؟ :دی

میلان قهرمان هم بشه باز مجموعه ای از شیرهای بی دندان هست و این اتفاق به فرض افتادن نشانه ای بسیار بد از وضعیت سری آ هست.

دفاع میلان به شدت هر چه تمام تر ضعیف هست و یک فروارد مثل رونی خیلی راحت میتونه از این دفاع رد بشه. (منچستر هم خیلی حال و روز خوبی نداره البته).
اگر میلان به بارسا بخوره تضمینی بالای 6 گل میخوره. :دی
در حالیکه داور بازی به شدت سعی میکرد از کیان میلان دفاع کنه ، اما این میلان نشون داد ارزش این همه کمک رو نداره.
به نظر عکس العمل های اینتری ها هم اصلآ زننده نبود! اگر همچین اتفاقی برعکس میوفتاد یاران گالیانی با اسلحه میومدن وسط زمین :دی

تنها نکته امیدواری این بازی نحوه تعویض کردن لئو بود.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
امشب تو کوپا ایتالیا با اودینزه بازی داریم اونایی که می خوان بازی رو ببینن بازی به صورت مجانی از شبکه Raitre ایتالیا پخش میشه به گمونم این بازی رونی و پیرلو هم نیستن و مثل اینکه قراره با دو مهاجم یعنی اینزاگی و هانتر و پشت سرشون هم دی جنارو بازی کنه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بد بازی کردیم و باختم تعویض های لئو هم که افتضاح بود نمی دونم وقتی خودش در دستور کار تیم فقط سانتر کردن رو قرار داده اینزاگی رو بازه بده اونوقت هونتلار روبکشه بیرون یا وقتی تیم عقبه گتوزو تو زمین بمونه به جاش تنها بازیکن تکنیکیونرو بکشه بیرون. حد اقل امیدوارم ببازیم تا اینها به فکر خرید بازیکن بیفتن:f34r:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بله همینه دیگه! بد عادت شدین!! به لطف نفوذ برلوسکونی عادت کردین هر چی رسانه هست از گل نازک تر به میلان نگه, نقل قول شخصیتهای فوتبالی هم که همش گزینشی هست و بروفق مراد! اینتر نه تنها این پایگاه رو نداره بلکه اکثر قریب به اتفاقشون بر ضدش هم هستن. حالا یه بار یکی میاد از حق این مظلوم (لول) دفاع کنه و یه رفتاری ازش سر میزنه که یکم به مذاقتون خوش نمیاد میشه عقده ای. با اینکه توهین مستقیم نبود, اصلا توهین نبود. عقده , گرفتن یک بنر با محتوای توهین امیزه که مستقیما تیم مقابل رو خطاب قرار میده!!
رفتار های مورینیو انعکاس 90 دقیقه حرص و خشم مسئولین و بازیکنان اینتر بعد از اون قضاوت وحشتناک بود. نمیگم قضاوت به نفع میلان بود میگم به ضرر اینتر! یا شایدم به نفع سری آ که چند هفته بیشتر جذاب باقی بمونه!!!
با احترام.
راستی این که کلا مورینیو همش یه رفتارهایی ازش سر میزنه یا چیزهایی میگه که مرکز توجه باشه جزیی از روش تیم داریش هست. فشار مطبوعات و رسانه ها بر اینتر به طرز وحشتناکی بالاست, کافیه یکی از بازیکنها سوژه بشه... تا نابودش نکنن ول کن نیستن, این قضیه از زمان هکتور کوپر بوده اما از وقتی مورینیو اومده همه چیز عوض شده, کم پیش میاد بازیکنی مرکز توجه شه اگر هم بشه مورینیو میدونه چیکار کنه..
کلا از وقتی اومده رسانه ها رو خیلی خوب man handle کرده و بازیکنها هم با آرامش فقط به بازیشون فکر میکنن... مانچینی هم تیم رو قهرمان کرد اما قهرمانی با مورینیو تلفات خیلی کمتر داشت! چی گفتم!
خب اشنایدر تون که اومد گفت من اشتباه کردم و ... . یعنی عملا برعکس هم تیمی ها و مربی هاش که به داوری ایراد گرفتن حرف زد و قبول کرد اشتباه از خودش بوده. هر چند داوری به ضرر اینتر بود در کل و تو این شکی نیست!

در مورد مورینیو، من گفتم اصلا ربطی به بازی دربی نداشت. این دو سال خیلی رو اعصاب همه راه رفته. اینکه به جز هوادارن اینتر و چلسی و پورتو، عموما همه ازش بدشون میاد بی دلیل نیست. قبول کنی خودش شخصیت جالبی نداره. حالا اینکه این جزو تیم داری اش هست یا نه مهم نیست. حرکاتش زننده میشه گاهی اوقات!

در مورد نفوذ در رسانه ها! تنها یک رسانه برای میلان هست که همون مدیاست هست که همه میدونن چرا! Gazzetta خبر های مربوط به هم میلان و هم اینتر رو بی طرفانه پوشش میده یا بهتر بگم وابستگی ای به هیچ جناحی نداره. Tuttosport و Corriere هم که به ترتیب طرفدار یووه/تورینو و رم/لاتزیو هستن. همچین میگی یکی ندونه فکر میکنه همه ی مطبوعات ایتالیا زیر دست برلوست!

خب اون دوستانی که میگفتند دفاع میلان اونقدرها هم ضعیف نیست و جلوی اینتر حتمآ بهتر بازی میکنه کجان؟ :دی
کی بود؟ من نبودم که؟ :D
به هر حال کسی نگفت دفاع میلان بدون نستا و زامبروتا (که هنوز خوب دفاع میکنه) خوبه! معلومه با آباته و فاوالی بهتر از این نمیشه! آباته گل اول رو تقدیم شون کرد و فاوالی گل دوم رو! البته باید به نقش دیدا به عنوان یک مجسمه هم اشاره ای کرد...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بد بازی کردیم و باختم تعویض های لئو هم که افتضاح بود نمی دونم وقتی خودش در دستور کار تیم فقط سانتر کردن رو قرار داده اینزاگی رو بازه بده اونوقت هونتلار روبکشه بیرون یا وقتی تیم عقبه گتوزو تو زمین بمونه به جاش تنها بازیکن تکنیکیونرو بکشه بیرون. حد اقل امیدوارم ببازیم تا اینها به فکر خرید بازیکن بیفتن:f34r:
خب تقریبا با تیم دوم بازی کردیم، نه؟
مهم نیست کوپا. ما روی همون سری آ و لیگ قهرمانان تمرکز کنیم هنر کردیم. امیدوارم این باخت به اینتر باعث بحران دوباره نشده باشه. ببینیم مقابل لیورنو چی میشه...

بالا