هافبک بازی میکرد مهاجمشون آساموا ژیان بود پست پرینس هافبک میانیه مثل ماسیمو و گتوزو.من موندم KPB ترکیب غنا مهاجم بود الان به جای ماسیمو میخواد بازی که ؟!!
این پاتو هم چند تا بازی میکن هیهو مصدوم میشه. یه خورده تقویتش کنن درست بشه :دی
متاسفانه اگر پاتو اینجوری مصدوم بشه فکر نمیکنم عمر بازیش بیش از 6 سال باشه
تو این سن این همه مصدومیت غیر قابل باوره
راستی دقت کردید به صفحه 333 رسیدیم ؟
------
میلان اگر میخواد تیم با ثباتی بشه باید پیرلو و سیدورف رو بندازه بیرون ... 2 تا میانی جوون بگیره
مثل فابرگاس و سیلوا
یک دروازه بان جوون خوب هم با قیمت مناسب بخره ... یعنی 3 تا بازیکن خوب نیاز داریم تا تیم رو بشه مدتها
روش حساب کرد
واقعا زرشک!
منو باش خوشحال بودم بلاخره یکی (روبینیو) پیدا شد که وقتی پاتو مصدوم میشه جاش رو پر کنه. فکر نمیکردم یهو هر دو با هم مصدوم شن. هر چند احتمال زیاد به بازی بعد میرسه ولی خب، بودنش میتونست باعث شه 2 امتیاز از دست ندیم.
اصلا خوب نبودیم. سیدورف واقعا رو مخه. اینزاگی وقتی از کمبود بازیکن گذاشته میشه تو پست بال راست، بیش از پیش میره رو مخ. تلاش هاش برای دریبل زنی در نوع خودش خنده بود.
آقا من شیفته ی کوین پرینس شدم. عجب غول بی شاخ و دمیه! گتوزو در سال های اوجش + قدرت پا به توپ، دریبل زنی، خلق موقعیت و (به قول Ronan) هوش! قطعا باید بازیکن ثابت باشه تا پایان فصل! سر اون دو صحنه ای که بازیکن های کاتانیا رو پرت کرد اینور اونور واقعا حال کردم!
هر چند تیم بد بازی کرد و تعویض های الگری هم افتضاح بودن و بی معنی، ولی قضاوت رو در موردش میذارم وقتی تیم با تمام مهره هاش بد کار کرد. دیشب تو خط حمله واقعا به هم ریخته بودیم...
بگذریم از گل های استثنایی تیم های کوچیک که جلوی میلان به ثمر میرسن. 10 بار دیگه هم اون توپ میومد جلو ی اون بابا نمیتونست اینجوری شوت بزنه.
ابله چرا روبینیو رو نمیزاره تو زمین ؟ دقیقه 80 به بعد که فایده نداره
یه لحظه تو بازی گفتم آخ جون زلاتان مسدوم شد ! ولی بعدش دیدم نه الکی خوشحال شدم ...
آخه اونم شد بازی کن ؟
بازیکن فقط 13![]()
با تک گل همین بازیکن برد جنوئا رو. من که خیلی از زلاتان خوشم می اد. چه وقتی تو بارسا بود چه الان تو میلان![]()