• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سایت میلان خبر مصدومیت پاتو و آمبروزینی رو تایید کرد و حداقل تا 2 هفته نمیتونیم ازشون استفاده کنیم. پس میشه گفت پرینس و روبینیو بازی شنبه فیکس خواهند بود. امیدوارم هردوشون از این فرصت خوب استفاده کنن.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من موندم KPB ترکیب غنا مهاجم بود الان به جای ماسیمو میخواد بازی که ؟!!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
متاسفانه اگر پاتو اینجوری مصدوم بشه فکر نمیکنم عمر بازیش بیش از 6 سال باشه

تو این سن این همه مصدومیت غیر قابل باوره

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من موندم KPB ترکیب غنا مهاجم بود الان به جای ماسیمو میخواد بازی که ؟!!
هافبک بازی میکرد مهاجمشون آساموا ژیان بود پست پرینس هافبک میانیه مثل ماسیمو و گتوزو.
این پاتو هم چند تا بازی میکن هیهو مصدوم میشه. یه خورده تقویتش کنن درست بشه :دی

متاسفانه اگر پاتو اینجوری مصدوم بشه فکر نمیکنم عمر بازیش بیش از 6 سال باشه

تو این سن این همه مصدومیت غیر قابل باوره

متاسفانه پاتو از نظر بدنی ضعیفه ولی با سرعت و گلزنیش جبران میکنه و تو نصف فرصت بقیه مهاجم ها بیشتر یا به اندازه اونها گل میزنه به نظر من پاتو مسلما لیاقت وقت و فرصتی رو که میلان بهش میده داره.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستی دقت کردید به صفحه 333 رسیدیم ؟

------

میلان اگر میخواد تیم با ثباتی بشه باید پیرلو و سیدورف رو بندازه بیرون ... 2 تا میانی جوون بگیره

مثل فابرگاس و سیلوا

یک دروازه بان جوون خوب هم با قیمت مناسب بخره ... یعنی 3 تا بازیکن خوب نیاز داریم تا تیم رو بشه مدتها

روش حساب کرد

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
راستی دقت کردید به صفحه 333 رسیدیم ؟

------

میلان اگر میخواد تیم با ثباتی بشه باید پیرلو و سیدورف رو بندازه بیرون ... 2 تا میانی جوون بگیره

مثل فابرگاس و سیلوا

یک دروازه بان جوون خوب هم با قیمت مناسب بخره ... یعنی 3 تا بازیکن خوب نیاز داریم تا تیم رو بشه مدتها

روش حساب کرد

ها!!!!!!!!!!!! بابا این میلانه فابرگاس کجا بود قرارداد ماسیمو اودو و گتوزو رو تمدید نکنن بقیه کارها پیش کش. اگه هم بخایم هافبک بخریم مدتهاست دنبال لاتزاری از کالیری پولی از سامپدوریا و پاستور از پالرمو هستیم فابرگاس میلان بیا نیست میلان هم بخرش نیست. بازهم میگم ما باید به بازیکنای جوانانمون فرصت بدیم مثلا مرکل که پیش فصل عالی بود ضمنا با اهمیت ندادن به این جونا همیشه ضرر کردیم. استوری الان داره کالیاری عالی بازی میکنه یا ماتری یا گورکف یا حتی قدیم تر که پاتریک ویرای جوون رو خریدیم و چون اون زمان امثال آلبرتینی رو داشتیم و بهش نیاز نبود مفت فروختیمش. ولی اونایی که از جوانانمون بالا اومدن امثال مالدینی و بارسی بودن.
پ.ن: کاپیتان همیشگی میلان (مالدینی) گفته که از بازی پرینس خوشش اومده.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بوآتنگ از اون بازیکناست که من عاشق بازیشم ... قدرت بدنی فوق العاده بالا

جنگنده ... مثل گتوزو خنگ و وحشی نیست ... گتوزو یادم نمیره چقدر تا حالا به میلان ضربه زده با خطاهای الکی

قرمز های بیخودی که گرفته ... قاطی کردنای مسخره ... بازی با اینتر فصل پیش که الکی اخراج شد

بوآتنگ خرید فوق العاده ای بوده ... خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا سیدورف و پیرلو رو از ما بگیر

به خداااا پیرلو باید تو تیم شموشک نوشهر یا لوله کشی قرچک بازی کنه ... لباس میلان براش خیلی گشاده

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
یکی بمن بگه این سیدورف تو زمین چه غلطی میکرد از دقیقه یک تا موقعی که تعویض شد فقط هر بار بهش توپ دادن پاسش داد به رونالدینیو و رفت تو دفاع هم اصلا ندیدمش. آلگری امشب خیلی بد از تعویضاش استفاده کرد. (یعنی اون موقع که باید تعویض میکرد نکرد) اه استراسر هم به جای سیدورف می اورد حد اقل دوتا توپ گیری میکرد. راستی این روبینیو کجا بود پس؟
پ.ن: بهترین بازیکن زمین بواتنگ بدترین هم سیدورف.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
وای که چه توپیه این شغال پیر گل نکرد اول بازی ... هلو بود

بعترین که خدایی رونی بود ... پاس گل شاهکارشم فقط مختص خودشه

روبینیوووووووووووووو رو چرا نیاورد ؟

سیدورف و پیرلو رو از ما بگیرررررررررررررررررررر

به امید خداااااااااااااااااا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
واقعا زرشک!

منو باش خوشحال بودم بلاخره یکی (روبینیو) پیدا شد که وقتی پاتو مصدوم میشه جاش رو پر کنه. فکر نمیکردم یهو هر دو با هم مصدوم شن. هر چند احتمال زیاد به بازی بعد میرسه ولی خب، بودنش میتونست باعث شه 2 امتیاز از دست ندیم.

اصلا خوب نبودیم. سیدورف واقعا رو مخه. اینزاگی وقتی از کمبود بازیکن گذاشته میشه تو پست بال راست، بیش از پیش میره رو مخ. تلاش هاش برای دریبل زنی در نوع خودش خنده بود.

آقا من شیفته ی کوین پرینس شدم. عجب غول بی شاخ و دمیه! گتوزو در سال های اوجش + قدرت پا به توپ، دریبل زنی، خلق موقعیت و (به قول Ronan) هوش! قطعا باید بازیکن ثابت باشه تا پایان فصل! سر اون دو صحنه ای که بازیکن های کاتانیا رو پرت کرد اینور اونور واقعا حال کردم!

هر چند تیم بد بازی کرد و تعویض های الگری هم افتضاح بودن و بی معنی، ولی قضاوت رو در موردش میذارم وقتی تیم با تمام مهره هاش بد کار کرد. دیشب تو خط حمله واقعا به هم ریخته بودیم...

بگذریم از گل های استثنایی تیم های کوچیک که جلوی میلان به ثمر میرسن. 10 بار دیگه هم اون توپ میومد جلو ی اون بابا نمیتونست اینجوری شوت بزنه.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا زرشک!

منو باش خوشحال بودم بلاخره یکی (روبینیو) پیدا شد که وقتی پاتو مصدوم میشه جاش رو پر کنه. فکر نمیکردم یهو هر دو با هم مصدوم شن. هر چند احتمال زیاد به بازی بعد میرسه ولی خب، بودنش میتونست باعث شه 2 امتیاز از دست ندیم.

اصلا خوب نبودیم. سیدورف واقعا رو مخه. اینزاگی وقتی از کمبود بازیکن گذاشته میشه تو پست بال راست، بیش از پیش میره رو مخ. تلاش هاش برای دریبل زنی در نوع خودش خنده بود.

آقا من شیفته ی کوین پرینس شدم. عجب غول بی شاخ و دمیه! گتوزو در سال های اوجش + قدرت پا به توپ، دریبل زنی، خلق موقعیت و (به قول Ronan) هوش! قطعا باید بازیکن ثابت باشه تا پایان فصل! سر اون دو صحنه ای که بازیکن های کاتانیا رو پرت کرد اینور اونور واقعا حال کردم!

هر چند تیم بد بازی کرد و تعویض های الگری هم افتضاح بودن و بی معنی، ولی قضاوت رو در موردش میذارم وقتی تیم با تمام مهره هاش بد کار کرد. دیشب تو خط حمله واقعا به هم ریخته بودیم...

بگذریم از گل های استثنایی تیم های کوچیک که جلوی میلان به ثمر میرسن. 10 بار دیگه هم اون توپ میومد جلو ی اون بابا نمیتونست اینجوری شوت بزنه.

100 ساله دیگه طرف همچین گلی نمیزنه ... به ما که میرسه همه میشن رونالد کومان و ریوالدو

بوآتنگ فوق العادست ... قدرت بدنی بالا ولی ترکه ای ... از این گنده ها نیستش ... کلاس بازیشو خیلی

دوست دارم ... روبینیو کی مصدوم شد ؟ :blink:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مصدومیت که نه.. به قول خودشون به اندازه ی کافی fit نبوده که بازی اش بده. فکر میکنم بازی با لاتزیو برگرده. بهتره که برگرده!

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به برادران و خواهران بسیجی ....

به به میلان گل زد ، ولی ....
حالم بهم خورد ، همون ... گلو زد ...

راستی چرا هنوز مسدوم نشده ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ابله چرا روبینیو رو نمیزاره تو زمین ؟ دقیقه 80 به بعد که فایده نداره

Amir 1986

Registered User
لایک‌ها
16
چرا کسی نیومد چیزی بگه ؟
بازیم که مساوی شد !

نتونستن نتیچه رو حفظ کنن ...

یه لحظه تو بازی گفتم آخ جون زلاتان مسدوم شد ! ولی بعدش دیدم نه الکی خوشحال شدم ...

آخه اونم شد بازی کن ؟

بازیکن فقط 13
icon12.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یه لحظه تو بازی گفتم آخ جون زلاتان مسدوم شد ! ولی بعدش دیدم نه الکی خوشحال شدم ...

آخه اونم شد بازی کن ؟

بازیکن فقط 13
icon12.gif

با تک گل همین بازیکن برد جنوئا رو. من که خیلی از زلاتان خوشم می اد. چه وقتی تو بارسا بود چه الان تو میلان :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با تک گل همین بازیکن برد جنوئا رو. من که خیلی از زلاتان خوشم می اد. چه وقتی تو بارسا بود چه الان تو میلان :D

زلاتان ذاتا یک مهاجمه نوکه ... یعنی صرفا باید نوک نوک بازی کنه و باید بتونه جسابی مانور بده

تو خط حمله بازیکن خیلی عالی در سطحش نباید باشه و بیشتر بازیکنا در کنارش باید بازی کنن

بارسا این قدر ستاره داشتش که با اخلاقیات و روحیه ابرا جور در نمیومد

اما تو میلان یکی ابراست یکی هم پاتو که این 2 تا در کنار هم دیگه عالی میشن

روبینیو و رونی هم کنار زمین کمکش میکنن

راستی امروز تولد تیاگو هست ... بهش تبریک بگید :cool:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دارم به این نتیجه میرسم که آلگری فاشیست تشریف داره ! آخه این پسره گتوزو چرا باید بازی کنه ؟!!!!!

بالا