نیکولا لگروتالیه، یک قدم تا ثبت قرارداد!
خرید بعدی روسونری ها در راه است و این بار مدافع یوونتوس ایتالیا می خواهد راهی سن سیرو شود...
مدافع یوونتوس از اتمام موفقیت آمیز مذاکراتش با میلان خبرداد و اعلام کرد در 24 ساعت آینده برای امضای قرارداد به میلان خواهد رفت.
این مدافع که در این فصل جایی در برنامه های لوییجی دل نری نداشت، در اکثر بازی ها پشت خط کیه لینی و بونوچی قرارگرفت و فرصتی برای نشان دادن خود پیدا نکرد.
این مدافع 34 ساله گفت :
" پیش از ترک تورین به مدیران یووه می گویم که در مورد آن ها چه احساسی دارم ! فردا برای امضای قراردادم به میلان پرواز می کنم و هنگام خداحافظی از یووه دقیقا احساسم را بیان خواهم کرد !
این ملی پوش سال های نه چندان دور تیم ملی ایتالیا قراردادی دو ساله را با تیم میلان امضا خواهد کرد و به جمع دیگر خرید های زمستانی میلان، کاسانو، امانوئلسون،ویلا و مارک فن بومل خواهد پیوست.
منبع : کانون هواداران میلان
خیلی عالیه ... تیم داره متحول میشه ... فقط داریم بازیکنای جوون زیر 20 سال میخریم
من به این نتیجه رسیدم که گالیانی برای اینکه تنها نباشه سعی میکنه بازیکنایی بخره که هم سن و سال خودش
باشن ... آخه قرار دادای 6 ماهه و 2 ساله با سن 32 سال و 34 سال به چه درد میلان میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟