• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خیلی به یووه رو دادیم! اگه آماده ترین بازیکن این روز هامون تب نمیکرد، کی میدونه، شاید خیلی راحت تر میبردیم.

دارم برای زلاتان نگران میشم. کاملا فشار بازی های پیاپی اثرش رو روش گذاشته. حتی تو پاس هاس ساده هم اشتباه میکرد. امیدوار دووم بیاره وگرنه خیلی راحت ممکنه صدر جدول رو از دست بدیم!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اگر میلان 50% بازی که با یووه کرد با تاتنهام بازی کنه راحت 3-0 میبره
فورزا میلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
میلان و اینتر در کمین مدافع پرتغالی رئال

خبر عدم تمدید قرارداد په په دو رقیب همشهری را از پیش آماده باش تر نگه داشته است...
دو رغیب همشهری یعنی میلان و اینتر پس از به گوش رسیدن شایعاتی مبنی بر عدم تمایل په په به تمدید قرارداد با رئال مادرید آماده اند تا پیشنهادات رسمی خود را برای این بازیکن پرتغالی ارائه دهند.
این مدافع پرتغالی مدت زیادی مورد توجه غول های ایتالیایی قرار داشته اما اکنون و در تابستان په په به فروش می رسد.
قرارداد او با تیم رئال تابستان 2012 به پایان می رسد و این بازیکن برای تمدید قرارداد دستمزدی مانند مسوت اوزیل و کریم بنزما را درخواست کرده.
با این وجود رئال پیشنهادی با دستمزد سالیانه 3.5 میلیون یورو برای هر فصل ارائه داده که این پیشنهاد توسط په په رد شده است.
نشریه کوریره دلا اسپورت عنوان نموده که این اتفاق درب ها را به سوی میلان،اینتر و شاید یوونتوس باز کرده تا برای بدست آوردن این بازیکن وارد عمل شوند.
این بازیکن با قیمتی حدود 15 میلیون یورو و دستمزد سالیانه 4.5 میلیون یورو دست یافتنی می باشد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خوب کلی فحش دادیم به آلگری حالا میگی پاتو تب داشته ؟ :دی

پیشنهاداتتو ایمیل کن به باشگاه شاید حرفت روی گالیانی تاثیر داشته باشه :lol:

دفاع کنار رو هر کسی راحت میفهمه که لازم داریم بازی رو دوباره ببین 4-5 بار یانکو کم آورد و اصلا به موقع نرسید (یکیش همون صحنه که ماتری اگه سیلوا رو رد میکرد تک به تک میشد) که خوشبختانه تمامشو سیلو جمع کرد.
این دوتا رو خود گالیانی در مورد اینکه اونها رو زیر نظر داره صحبت کرده.ضمنا تایوو قراردادش با باشگاهش تموم میشه آخر فصل و خوراک گالیانیه.
ایمیل چیه آقا سایت میلان نیوز هفته ای 2 تا بیانیه رسمی صادر میکنه.:lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دفاع کنار رو هر کسی راحت میفهمه که لازم داریم بازی رو دوباره ببین 4-5 بار یانکو کم آورد و اصلا به موقع نرسید (یکیش همون صحنه که ماتری اگه سیلوا رو رد میکرد تک به تک میشد) که خوشبختانه تمامشو سیلو جمع کرد.
این دوتا رو خود گالیانی در مورد اینکه اونها رو زیر نظر داره صحبت کرده.ضمنا تایوو قراردادش با باشگاهش تموم میشه آخر فصل و خوراک گالیانیه.

فکر کنم علی سیسوخو از تایو بهتر باشه خلاصه 100% میلان دوتا دفاع کنار میخره ولی از حق نگذریم بازم یانکو بد بازی نکرد ولی خب دیگه پیر شده. الان با گالیانی زنگ میزنم سیسوخو رو بخره:D:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

نمیدونم بازی سیلوا رو دقیق دنبالمیکنی یا نه ... اما پاسهای بلندش استثناییه ... به شکل وحشتناکی تیمی از دفاع

به حمله میبره ... یعنی از دفاع توپو میندازه رو سینه زلاتان تو 18 حریف ... چندین و چند باره دیدم این کارو میکنه

و همه توپاشم فوق العاده به مهاجمامون میرسه ... امیدوارم چند تا بازیکن خوب تو دفاع و میانی بخرن

این سیدرف ( کفتار پیر ) بره از تیم به همران یانک و زامبی ( زامبروتا ) و پیرلو ... چند تا بازیکن جوون و خوش استیل

میخوایم ... خیلی دوست دارم تو دفاع الکس مدافع چلسی رو بخریم ... خیلییییییییییییییی به کارمون میاد

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سیسوخو تو دست خودمون بود الکی به دندوناش گیر دادیم ردش کردیم رفت گمونم نکنم دیگه حاضر بشه بیاد میلان. کونترائو هم که باید یه جورایی بازیکن رئال دونست. کریسکیتو رو خودم دوست دارم بگیریم که یه صحبتهایی هم شده باید دید چی میشه ولی تایوو و ساخو رو هم به هر حال باید در نظر گرفت.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
پزشک تیم خبر مصدومیت بواتنگ رو تایید کرد و احتمال زیاد به بازی بعدی نمیرسه.

ای تو روحت ملو...........یارو (ادیت کردم) فوتبال بلد نیست فقط لگد میزنه به این و اون من اصلا برزیلی بودن اینو تکذیب میکنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پزشک تیم خبر مصدومیت بواتنگ رو تایید کرد و احتمال زیاد به بازی بعدی نمیرسه.

ای تو روحت ملو...........یارو (ادیت کردم) فوتبال بلد نیست فقط لگد میزنه به این و اون من اصلا برزیلی بودن اینو تکذیب میکنم.

:lol::lol::lol::lol: میرزایی حرف خوبی زد ... گفا روز خوبش باشه تیمو راه میندازه ... راستم میگه

روز بدشم باشه کلا بزرگترین تیم جهانو به گند میکشه ... من هیچ وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت به خاطر الاغ بازی که

تو مسابقه برزیل - هلند دراورد نمیبخشمش ... گل به خودی + اخراج 10 دقیقه بعد از گل و حذف برزیل :eek:

مادرشووووووووووووووووووووووووووووووووووو :D چون باعث شد اشک من سر اون بازی در بیاد :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوریا من از ملو متنفرم !!!!!!!!!!!

با اون سوتی هایی که تو اون بازی کذایی داد. .. راحت اون بازی رو میبردیم اما با سوتی های ملو بازی رو از دست دادیم.
===========================================================
راستی پیپو اینزاگی از فوتبال خداحافظی کرده ؟

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
نه الان مصدومه ولی بازم گفته میخام برگردم.شخصا امیدوارم آخر فصل بیاد و با میلان قهرمان بشه و خداحافظی کنه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
باز هم در میلان دیده شد!

ماریو بالوتلی باز هم بار دیگر در میلان دیده شد...
باز هم چهره ی ماریو بالوتلی در استادیوم سن سیرو دیده شد. در جریان بازی هفته بیست هشتم سری آ بین اینتر و جنوا، ماریو بالوتلی فوروارد جوان تیم منچستر سیتی در ورزشگاه حاضر بود تا شایعات مبنی بر مذاکرات او با تیم میلان بیشتر شود.
در کنار جبهه گیری های باشگاه منچستر سیتی در قبال مباحث مربوط به انتقال بالوتلی، مدیر برنامه های این بازیکن "مینو رایولا" که رابطه ی نزدیکی با باشگاه میلان دارد می تواند نقش تعیین کننده ای در انتقال این بازیکن به روسونری داشته باشد.

توهین هواداران اینتر به بالوتلی دربازگشت او به سن سیرو

به نظرمی رسد که هواداران اینتر دیگر علاقه ای به ماریو بالوتلی ندارند.این ستاره ایتالیایی که برای تماشای دیدار اینتر – جنوا به ایتالیا سفر کرده بود و در ورزشگاه سن سیرو حاضر بود، هدف اهانتهای هواداران اینتر قرار گرفت.

بالوتلی که در جایگاه ویژه ورزشگاه حاضر بود، هدف اهانتهای فراوانی که ناشی از خشم هواداران اینتر نسبت به او بود قرار گرفت.

سرخیو استانکو خبرنگار گل دات کام ایتالیا که در ورزشگاه حاضر بود، شاهد این اهانتها بود.

هواداران به بالوتلی می گفتند:« حرام*** برو گمشو» و او را «میلانی کثیف» می خواندند.

در پایان این مسابقه بالوتلی به رختکن اینتر رفت تا با هم تیمی های سابقش دیدار کند.

دلخوری هواداران اینتر از بالوتلی به دلیل صحبتهای او در مورد علاقه مندی اش برای پیوستن به میلان است. طبق شایعاتی که در ماه های اخیر در مطبوعات منتشر شده، این ستاره ایتالیایی تمایل زیادی برای پیوستن به میلان دارد و ممکن است درآینده این اتفاق رخ دهد.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا من از ملو متنفرم !!!!!!!!!!!

با اون سوتی هایی که تو اون بازی کذایی داد. .. راحت اون بازی رو میبردیم اما با سوتی های ملو بازی رو از دست دادیم.
===========================================================
راستی پیپو اینزاگی از فوتبال خداحافظی کرده ؟

آره قشنگ رو مخمه ... هیچ وقت یادم نمیره مرتیکه چطوری گند زد به قهرمانیمون

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
گالياني : اگر رئال مادريد قيمت كاكا را پايين بياورد، در تابستان به دنبال جذب او خواهيم بود

گالياني گفت ميلان به دنبال بازگرداندن ستاره ي سابقش است، اما اگر رئال مادريد قيمت اين ستاره را پايين نياورد احتمال اين انتقال كاهش مي يابد.

گالياني در گفتگو با گازتا گفت : "كاكا هنوز در قلب من ، برلوسكوني و ميليون ها هوادار روسونري جايگاه ويژه اي دارد، ما او را مي خواهيم، اما ما توانايي پرداخت دستمزدي بالا به او را نداريم ، بيشترين حقوق را در ميلان زلاتان مي گيرد و ما از پس حقوق كاكا بر نمي آييم."

او در ادامه افزود: "اگر رئال مادريد كمي قيمت را پايين تر بياورد ، مي تواند ما را به عنوان يكي از مشتريان پر و پا قرص اين بازيكن بداند" ،گالياني همچنين در مورد وضعيت كاكا گفت :" واقعا از اين وضعيت ناراحتم و آرزو دارم كه او به روزهاي اوجش بازگردد"

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
کاکا دیگه به درد میلان نمیخوره. بهتره بریم دنبال بازیکنان جون و آینده دار نه زنده کردن نوستالژی گذشته.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
موااافقم . پاستوره خوبه .

پاستور خوبه ولی قیمتی که روش گذاشتن یلی بالاس اونم برا بازیکنی که فقط دو فصله گل کرده کلا اینجور بازیکن ها رو رئال و بارسا خوب پول حرومشون ( ومعمولا استعداشون رو هم حروم میکنن) گمونم گانسو رو برا این پست بگیریم. کلا مهمترین اولویت میلان باید یک هافبک تهاجمی و مدافع کنار خوب باشه. ما به بازیکنی که بتونه مهاجم هامون رو تو موقعیت گل قرار بده احتیاج داریم.
06059607093812473262.jpg

این عکس کاملا نشون میده بدون هافبک نفوذی مناسب مهاجم های ما چه مشکلی پیدا میکنن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
کاکا دیگه به درد میلان نمیخوره. بهتره بریم دنبال بازیکنان جون و آینده دار نه زنده کردن نوستالژی گذشته.

گانسو که فعلا می خواد توی سانتوس بمونه.کاکا هنوز هم بازیکن خیلی خوبیه فقط به روحیه نیاز داره که اون هم با امدن به میلان درست میشه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
گانسو که فعلا می خواد توی سانتوس بمونه.کاکا هنوز هم بازیکن خیلی خوبیه فقط به روحیه نیاز داره که اون هم با امدن به میلان درست میشه

داره بازار گرمی میکنه. تو سانتوس قراره چه پیشرفتی بکنه یابه چه افتخاری برسه. یادتونه پارسال سر هرنانس هم همین حرفها رو زدن و آخرش هم رفت لاتزیو حالا ببین چه بازی میکنه اونجا. در حالی که هم ما و هم یونتوس میتونستیم بخریمش ولی خودمون پا پس کشیدیم ما به خاطر اینکه تمرکز مذاکراتمون رو زلاتان بود یووه هم به نظر من اگه دو اشتباه بزرگ داشتن یکیش این بود یکیش فروختن دیگو. خوشبختانه هرنانس به لیگ ایتالیا اومد و حالا هم ضمن بهترینهای لیگه.

در مورد کاکا با وجود علاقه همه ما میلانیها بهش باید قبول کرد شاید هنوز هم بتونه به درد بخوره ولی با توجه به دستمزدش و تاثیر اومدنش ( مثل جلوگیری از خرید بازیکن های آینده دار در این پست) صراحتا میگم به صرفه نیست.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
داره بازار گرمی میکنه. تو سانتوس قراره چه پیشرفتی بکنه یابه چه افتخاری برسه. یادتونه پارسال سر هرنانس هم همین حرفها رو زدن و آخرش هم رفت لاتزیو حالا ببین چه بازی میکنه اونجا. در حالی که هم ما و هم یونتوس میتونستیم بخریمش ولی خودمون پا پس کشیدیم ما به خاطر اینکه تمرکز مذاکراتمون رو زلاتان بود یووه هم به نظر من اگه دو اشتباه بزرگ داشتن یکیش این بود یکیش فروختن دیگو. خوشبختانه هرنانس به لیگ ایتالیا اومد و حالا هم ضمن بهترینهای لیگه.

یادمه راحت میتونستیم هرنانس رو بخریم که نشد.اگر هم گانسو نیومد گالیانی باید به فکر پاستوره باشه ولی گانسو رو میتونیم راحت بخریم چون دوست صمیمی پاتویه ‏

بالا