• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 193892

آنتونیو کاسانو ،ستاره ایتالیایی و خرید جدید باشگاه اینتر در کنفرانس خبری مطبوعاتی شرکت کرد و در صحبتهایی درمورد روزهای حضورش در میلان به خبرنگاران گفت: " زمانی که به میلان رفتم، به خودم گفتم اگر اشتباه کنم باید آن را برطرف کنم . اما این بار دیگر من اشتباه نکردم. من مجبور بودم که میلان را ترک کنم. در میلان افرادی بالاتر از مربی هستند که کارهای نامناسب و غلط انجام می دهند و من نمی توانم آن ها را تحمل کنم."

کاسانو در ادامه صحبتهایش تیر انتقادی اش را به سمت آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان گرفت و گفت:" زمانی که بیمار بودم هم تیمی هایم خیلی به من نزدیک بودند اما این فرد به من وعده های زیادی داد. اما همه ی آن ها دود بود و هیچ شعله ای نداشت. این بار می خواهم با کسانی در ارتباط باشم که به من اجازه می دهند بدانم چه چیزی درست است وچه غلط است. من می خواهم افراد به من بگویند که شرایط اصلی و حقیقی چگونه است. میلانی ها به من چیز هایی می گفتند اما بر خلاف آن عمل می کردند."

کاسانو ادامه داد:" وعده های میلان؟! از همان آقایانی بپرسید که با حرف هایشان همه چیز را تغییر می دهند. آن ها با کسانی خوب هستند که آن ها را تحویل بگیرند، اما من شخصیت این چنینی ندارم. در میلان خیلی کم روی من حساب باز کرده بودند. من از همه ی کسانی که در میلان برای من زحمت کشیدند و به من کمک کردند تا زندگی خود را حفظ کنم، تشکر می کنم. برای مثال تاسوتی به من نزدیک بود. نمی توانید به همین سادگی بگویید که من نسبت به آن ها ناسپاس بودم. برای من مهم بود به اینتر بیایم؛ چرا که آن ها برای پیروزی می جنگند."

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

آنتونیو کاسانو ،ستاره ایتالیایی و خرید جدید باشگاه اینتر در کنفرانس خبری مطبوعاتی شرکت کرد و در صحبتهایی درمورد روزهای حضورش در میلان به خبرنگاران گفت: " زمانی که به میلان رفتم، به خودم گفتم اگر اشتباه کنم باید آن را برطرف کنم . اما این بار دیگر من اشتباه نکردم. من مجبور بودم که میلان را ترک کنم. در میلان افرادی بالاتر از مربی هستند که کارهای نامناسب و غلط انجام می دهند و من نمی توانم آن ها را تحمل کنم."

کاسانو در ادامه صحبتهایش تیر انتقادی اش را به سمت آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان گرفت و گفت:" زمانی که بیمار بودم هم تیمی هایم خیلی به من نزدیک بودند اما این فرد به من وعده های زیادی داد. اما همه ی آن ها دود بود و هیچ شعله ای نداشت. این بار می خواهم با کسانی در ارتباط باشم که به من اجازه می دهند بدانم چه چیزی درست است وچه غلط است. من می خواهم افراد به من بگویند که شرایط اصلی و حقیقی چگونه است. میلانی ها به من چیز هایی می گفتند اما بر خلاف آن عمل می کردند."

کاسانو ادامه داد:" وعده های میلان؟! از همان آقایانی بپرسید که با حرف هایشان همه چیز را تغییر می دهند. آن ها با کسانی خوب هستند که آن ها را تحویل بگیرند، اما من شخصیت این چنینی ندارم. در میلان خیلی کم روی من حساب باز کرده بودند. من از همه ی کسانی که در میلان برای من زحمت کشیدند و به من کمک کردند تا زندگی خود را حفظ کنم، تشکر می کنم. برای مثال تاسوتی به من نزدیک بود. نمی توانید به همین سادگی بگویید که من نسبت به آن ها ناسپاس بودم. برای من مهم بود به اینتر بیایم؛ چرا که آن ها برای پیروزی می جنگند."

فقط باید خفه بشه بی خاصیت:|

.................
تا نیم ساعت دیگه میلان با سمپدوریا بازی داره
اینم ترکیب احتمالی:

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Bonera, Yepes, Antonini, Flamini, Montolivo, Nocerino, Boateng, El Shaarawy, Robinho.

SAMPDORIA: Romero, Berardi, Gastaldello, Rossini, Costa, Obiang, Tissone, Poli, Estigarribia, Eder, Krsticic.

به امید یه برد خوب:happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب میلان باخت
اونا یه حمله کردن یه گل زدن
میلان تو خیلی چیزا سر بود ولی باخت
نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم بهتر بشیم
ولی این باخت از برد با داوری ارزشش بیشتره

هنوز هم دوستت دارم میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 194298

میلانی ها برای مذاکره با رئال مادرید بر سر کاکا به اسپانیا رفته اند، اما شاید مهاجم جوان رم بویان کرکیچ گزینه دیگری برای آنها باشد.

روسونری تایید کرده که نایب رئیس آدریانو گالیانی به مادرید رفته تا برای انتقال کاکا به سن سیرو تلاش کند.

آنها امیدوارند تا ستاره برزیلی را به طور قرضی به ایتالیا بیاورند و فصل بعد هم قرارداد او را دائمی کنند اما اسکای اسپرت ایتالیا گزارش می دهد که گزینه های دیگری هم در سری آ برای میلان وجود دارند.

بویان گزینه ی پیچیده ای است، او هنوز تحت مالکیت بارسلوناست و رم توافق عجیبی برای جذب او انجام داده است.

اخیرا رئیس باشگاه جنوا انریکو پریزیوسی به خبرنگاران گفته بود که این بازیکن به او پیشنهاد شده زیرا رم قصد دارد این مهاجم جوان را آزاد کند.

میلانی ها به بویان حضور در لیگ قهرمانان را پیشنهاد می کنند، و این بازیکن باید به روسونری برای جبران غیبت پاتو کمک کند.

بویان در جولای ۲۰۱۱ با هزینه ۱۲ میلیون یورویی به رم آمد، اما بارسلونا می تواند او را در سال ۲۰۱۳ بازخرید کند.

در صورتی که جالوروسی بخواهد قرارداد این بازیکن را دائمی کند باید ۲۸ میلیون یورو به بارسلونا بپردازد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب نیانگ اومدش میلان با گالیانی رفته رستوران جیانینو
گفته من نو با خودم مقایسه کنین نه تیری انری:دی
به خاطر قوانین کالچیو باید منتظر باشه 18 سالش بشه بازی کنه تا یکی دو ماه دیگه 18 سالش میشه
اینم عکس از نیانگ در میلان:

00628801254901568352.jpeg

..............

گالیانی گفته نمیشه دیگه کاکا رو خرید ولی من این موجود رو میشناسم با این کارش میخواد رئال رو تو منگنه قرار بده تا کاکا رو بدن به ما قضیه فقط کاکا نیست دیارا هم هست:دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
گلدان يك: چلسي (مدافع عنوان قهرماني)، بارسلونا، منچستر يونايتد، بايرن‌ مونيخ، رئال مادريد ، آرسنال، پورتو و ميلان

گلدان 2: والنسيا، بنفيكا، شاختار، زنيت، شالكه، منچسترسيتي، المپياكوس و آژاكس

گلدان 3: يوونتوس، پاري سن ژرمن، گالاتاسراي، دورتموند، مون پليه و نوردس يلاند

= ) ) )) خوبه خوبه این نوردس یلاند مال کدوم کشوره ؟ :))

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان دمتون گرم:rambo:
این کاکا بیاد خوبه
توی pes هم کم نمیاریم:دی
البت نباشه هم باز میلان هم تو واقعیت هم تو pes یه دونه است!

راستی بازی رو با سی سی کم دیدید یا با دانگل؟
هفته بعدی بازی رو idman نشون میده!

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یعنی بازیکن زیر 18 سال نمی تونه تا کالچو بازی کنه؟
نه نمیتونه
پاتو هم 17 سالش بود اومد میلان یه چند ماهی بیرون بود تا 18 سالش شد تونست بازی کنه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چه قانون عجیبی!
نمی دونی چرا همچین چیزی هست؟

نه نمیدونم
میرم دنبالش اطلاعات گیر اوردم بهت میگم:دی

.......................

خب اینم نیانگ در تست پزشکی:

2el54lxflspuj1fi7n9.jpg

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مثل این که اینم یه ماریو دیگست :د البته تو میلان نمیتونه اونجوری باشه ;) بویان هم 99% داره میاد یه بازیکن معمولی مثل ماکسی تو فصل قبل .

avands

Registered User
لایک‌ها
115
تیم رسما فنا شد

کاکا هم نمیاد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 195218

بویان در حالی به میلان پیوست که مورد استقبال گرمی قرار گرفت.

هواداران پر تعداد میلان بسیار خوشحال هستند چرا که بویان کرکیچ، مهاجم جوان و با انگیزه ی سابق رم و بارسلونا را به مدت یک فصل جذب نموده اند. این در حالیست که پس از ترک میلان توسط زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا، جو سنگینی در تیم میلان حاکم شده بود.

اما گالیانی توانست با جذب مهاجم ریزنقش و باتکنیک رمی ها، اندکی از فشارهای موجود بکاهد.

در جدید ترین اقدام، دیروز در باشگاه میلان جشن تولد دوستانه ای برای بویان ترتیب داده شد و به نوعی ورود این بازیکن ۲۲ ساله به تیم جدیدش خوشامد گویی شد. گالیانی در صحبت هایی درباره خرید بویان گفت: “بویان می تواند طراوت مورد نیاز را به خط حمله میلان بازگرداند. شاید در رم خیلی به او نیاز نداشتند اما ما از او استقبال گرمی خواهیم نمود و من مطمئن هستم که او در کنار سایر مهاجمان تیم بزرگ میلان، باعث شادی دل هواداران پرشور میلان خواهد شد.”

تمامی این اتفاقات در حالی صورت پذیرفته است که تنها ۴۸ ساعت به انتهای نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است و گمانه زنی ها از جذب یک مهاجم به جای بویان کرکیچ در رم خبر می دهند.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یه خبر خوب

بازگشت مکسس و آمبروسینی به تمرینات میلان

این دو بازیکن با تجربه بازی برابر سمپدوریا که به شکست 1-0 میلان انجامید را از دست دادند اما اکنون آماده ی حضور در زمین هستند.

وب سایت رسمی باشگاه میلان اعلام کرد که این دو بازیکن در تمرینات روز دوشنبه ی میلان حاضر شده و بدون کوچک ترین مشکلی همراه با سایر بازیکنان میلان به تمرین پرداختند.

اینم قسمتی از مصاحبه بویان:

او در نخستین مصاحبه خود پس از پیوستن به میلان گفت " حال من آماده بازی کردن هستم و این زیباترین هدیه ی روز تولدی بود که به من تا به حال داده شده است,فرصت بازی در یک باشگاه بزرگی چون میلان.آیا انتظار این انتقال را داشتم ؟ بله چرا که این احتمال وجود داشت"

امیدوارم لحظه های خوبی رو واسه ما رقم یزنی پسر:happy:

میانگین سنی خط حمله میلان شد 22.6 :blink:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
یه خبر خوب

بازگشت مکسس و آمبروسینی به تمرینات میلان

این دو بازیکن با تجربه بازی برابر سمپدوریا که به شکست 1-0 میلان انجامید را از دست دادند اما اکنون آماده ی حضور در زمین هستند.

وب سایت رسمی باشگاه میلان اعلام کرد که این دو بازیکن در تمرینات روز دوشنبه ی میلان حاضر شده و بدون کوچک ترین مشکلی همراه با سایر بازیکنان میلان به تمرین پرداختند.

اینم قسمتی از مصاحبه بویان:

او در نخستین مصاحبه خود پس از پیوستن به میلان گفت " حال من آماده بازی کردن هستم و این زیباترین هدیه ی روز تولدی بود که به من تا به حال داده شده است,فرصت بازی در یک باشگاه بزرگی چون میلان.آیا انتظار این انتقال را داشتم ؟ بله چرا که این احتمال وجود داشت"

امیدوارم لحظه های خوبی رو واسه ما رقم یزنی پسر:happy:

میانگین سنی خط حمله میلان شد 22.6 :blink:

ببین میلان داره یه پروژه ایی رو شروع میکنه که چند سالی زمان میبره و اون جوونگرایی و ساختن بازیکنهای متعصبه . اگه این راهو ادامه بده و گند نزنه بهش خیلی پروژه خوبیه ولی شاید یه 3-2 سالی هیچ جامی نیاریم حداقل میشه این جوونها رو از پایه ساخت میشه به اونها تعصب به باشگاه اموخت نه مثل بازیکنهایه پولی مثل زلاتان پول پرست یا سیلوای برزیلی بی تعصب (کلا 99% برزیلیها تعصب به باشگاه ندارن) یا اون کاسانوی دیوونه که به راحتی میگه اگه سیلوا و زلات رفتن منم میرم . لعنت به این تعصبشون
کجان امثال مالدینی کاستاکورتا البرتینی ؟
همین یه یه خورده تعصب هم داشتیم از طرف پیرلو که سران میلان و بخصوص الگری کوته فکر به باد داد پیرلو دوست داشت بمونه و الگری گفته بود جایی در برنامه های من نداری!
دیدین هم رفت یووه بهترین بازیو برا یووه انجام داد و یووه قهرمان شد (اینم دسته گل اقای الگری و سران)
کلا میلان رو باید از نوع ساخت و تعصب رو به جووناش تزریق کرد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ببین میلان داره یه پروژه ایی رو شروع میکنه که چند سالی زمان میبره و اون جوونگرایی و ساختن بازیکنهای متعصبه . اگه این راهو ادامه بده و گند نزنه بهش خیلی پروژه خوبیه ولی شاید یه 3-2 سالی هیچ جامی نیاریم حداقل میشه این جوونها رو از پایه ساخت میشه به اونها تعصب به باشگاه اموخت نه مثل بازیکنهایه پولی مثل زلاتان پول پرست یا سیلوای برزیلی بی تعصب (کلا 99% برزیلیها تعصب به باشگاه ندارن) یا اون کاسانوی دیوونه که به راحتی میگه اگه سیلوا و زلات رفتن منم میرم . لعنت به این تعصبشون
کجان امثال مالدینی کاستاکورتا البرتینی ؟
همین یه یه خورده تعصب هم داشتیم از طرف پیرلو که سران میلان و بخصوص الگری کوته فکر به باد داد پیرلو دوست داشت بمونه و الگری گفته بود جایی در برنامه های من نداری!
دیدین هم رفت یووه بهترین بازیو برا یووه انجام داد و یووه قهرمان شد (اینم دسته گل اقای الگری و سران)
کلا میلان رو باید از نوع ساخت و تعصب رو به جووناش تزریق کرد

برزیلی ها به قول شما عمومآ اون تعصب رو ندارند اما سیلوا خودش نمیخواست بره ، حتی تمدید هم کرد ، فروختن سیلوا هیچ دلیلی جز پول لازم بودن برلو نداشته و نداره
هم جوون بود ، هم تو میلان سالها بازی کرده بود هم کیفیت بسیار بالایی داشت ، هم تمدید کرده بود ، همه خصوصیات رو داشت. اما فروختنش
من از بویان خوشم میاد ، اون موقع که بارسلونا بود من بازی هاش رو دوست داشتم اما تو رم خوب نبود ، امیدوارم تو میلان شکوفا بشه ، به هر حال من همچنان معتقدم آلگری خیلی کوچیکتر از میلان هست ، امیدوارم حداقل با استعداد باشه ، تجربه گرفته باشه از فصل قبل ، امسال بهتر باشه
اما اگر با استعداد نباشه ، 100 سال تجربه هم به دردش نمیخوره تو تیمی مثل میلان.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
خب مث اینکه میلان داره دیانگ رو میخره اونم با اصرار باربارا:دی
بازم دم باربارا گرم:دی
واقعا به همچین بازیکنی نیاز داریم خیلی
بویان هم بصورت رسمی قراردادشو بست

بالا