*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
دوست عزیز یه چیز بگم هیچ وقت ترکیب اولین حضور پپ رو با این زمان مقایسه نکن چون اون زمان اوج بلوغ بازیکنان بود و در ضمن اون زمان تازه خرید هارو انجام دادندست کم بنده همون شب برد رئال هم همین حرفها رو زدم. تفاوت کار فقط این بود که رئال دفاعش از مال ما هم بدتر بود و تیمش بازتر بازی میکرد. مربی در نخریدن بازیکن مقصره. دست کم یک مصاحبه از مارتینو باید داشته باشیم که فشار بیاره رو مدیریت. البته معلومه چرا نیاورده. مربی تازه با اعتبار شدیدا پایین تر از باشگاه اون اتوریته رو نداره که فصل اول خرید داشته باشه. وگرنه اگر به پول بود می شد دو سه تا بازیکن ارزون گرفت. دوتا قرضی گرفت. مارتینو هنوز کار داره تا فضای اروپا رو درک کنه.
در مورد دیشب هم دست کمش این بود که اینیستا رو بیرون نمیاورد. تیم بدون یه فوروارد یا حتی هافبک نیمه سرزن نیم ساعت فقط سانتر می کرد.
اگر خاطرتون باشه اول فصل هم که دوستان میگفتن مارتینو شیوه های حمله رو داره عوض میکنه من گفتم این تغییر ریتم شدید در کنترل بازی مربوط به عدم کنترل و شیوه نامناسبه و ربطی به جیزهای دیگه نداره. ما زمان گواردیولا هیچ بازی نباختیم که بیایم بگیم حق بود. یا به داور بود یا به بد شانسی مطلق. دیشب چی؟ خوش شانس بودیم داور هم یه حال اساسی داد پنالتی نگرفت. بازی رفت ده درصد بهتر بودیم.
از اول فصل یک یازی خوب جلو اتلتیکو نداشتیم و هنوز مربی نگرفته باید چه بکنه.
اون جلو مهاجم پریدن بارترا که منجر به گل اول شد سه بار دیگه در بازی تکرار شد و چند بار دیگه در طول فصل. مربی نمی بینه این ها رو؟ تذکر نمیده؟
در هر صورت پذیرفتنی نیست اینکه نخریدن. مربی باید بتونه مدیریت رو مجاب کنه.
نود میلیون نیمار رو نمیخریدید هر چند عالیه و تیم رو ترمیم می کردید.
به دو تا تورنمنت دیگه کماکان امیدوارم. در لیگ اگر همه رو ببریم و با آتلتیکو مساوی کنیم احتمالا با توجه به بازیها شانس هست. در حذفی هم امیدوارم این یه قلم کاری که خوب انجام داده رو بتونه دوباره انجام بده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
زمان تاتا بنده خدا نزدیکای شروع فصل اومد و تازه خرید نئمار هم قبل از حضور تاتا اوکی شده بود بدشانسی تاتا این بود که در یه زمانی اومد که 90 میلیون از جیب باشگاه خالی شده بود و دیگه بوجه خرید نبوده .خیلی از تیم سنشون زیاد شده و قابل قیاس با زمان حضور پپ نیست حتی نیمکت تعویض
شما از داخل دفتر مدیر باشگاه خبر داری که میگی تاتا حتی چیزی نگفته؟؟منم خبر ندارم پس از رو هوا قضاوت نکن
در مورد اینکه گفتی تاتا هنوز مونده تا فضای اروپا رو درک کنه قبول دارم حرفتو .بعد از چند سال از ارژانتین اومده بهاروپا جای که همه ازش انتضار دارن در حالی که نباید مثل دوره پپ ازش انتضار بره
دیشب اتفاقا در مورد ارسالها در چند صحنه هم کار ساز بود که بد شانسی یا بی دقتی بازیکنان خودمون بود مطمئن باش اگر گل مساوی میزدیم بازی اینطور نمیشد در هر صورت اونا خوب بازی کردن و اینو داشته باش که چند سالی فکر کنم هم اونا این ترکیب رو دارند حالا با کی دو تغییر
من معتقدم باید به تاتا همانطور به ریکارد و پپ وقت دادن به تاتا هم باید بدن
و اگر این قانون نقل انتقال لغو بشه و ببینیم تاتا چه خریدهای انجام میده اونوقت اون سال باید در موردش قضاوت کرد