روزنامه ال موندو دیپورتیوو :
بعد از شکست و ناکامی در لیگ قهرمانان , در حال حاضر به فکر کوپا و لیگ هستند
آنها دو تا هستند ( اشاره به امیدواری تیم در کسب قهرمانی لالیگا و جام حذفی اسپانیا )
استخوان نازک زانوی کریستیانو شکسته شد
کریستیانو رونالدو به دلیل مصدومیت از ناحیه زانوی پای چپ احتمالا" فینال کوپا در برابر بارسا را از دست خواهد داد
گرانادا : " یک بازی مهم و حیاتی در لیگ و قبل از فینال جام حذفی اسپانیا
مارتینو : " مسئولیت شکست را به عهده می گیرم و ما باید از این لحظات بد عبور کنیم و آنها را فراموش کنیم "
اینیستا : " او بسیار صدمه دیده است و نمی خواهد در مورد تعویضش در دیدار قبلی بارسا از کادر فنی شکایت کند "
روزنامه اسپورت کاتالونیا :
محرمانه : آنها برای پیروزی اتلتیکو نقشه کشیدند و دست در دست هم داده بودند
ما دو برابر زجر کشیدیم و کشته شدیم ( اشاره به شکست بارسا و حذف از لیگ قهرمانان و بازی بد و بی روح این تیم )
کریستیانو رونالدو به دلیل مصدومیت فینال کوپادل ری را از دست داد
رونالدو دچار شکستگی نازک زانوی چپ پایش شده است و به مدت 15 روز از میادین به دور خواهد بود
کرایوف : "ما چهار سال رفته بودیم همراه با مربی ای که به کسی دستوری نمی داد "
نظرسنجی اسپورت ( چه کسی مقصر اصلی شکست و حذف است؟ ) : " بازیکنان 40% تاتا مارتینو 27% مدیریت باشگاه ( زوبی زارتا - بارتومئو ) 33%
+++++++++++++++
بارسلونا مدارک خود را در 100 صفحه به فیفا ارائه داده است
فردا مهلت تعیین شده توسط فیفا است و موندو دپورتیو گزارش داد سندی که باشگاه بارسلونا به فیفا ارسال کرده است حدود 100 صفحه است . فردا باشگاه این فرصت را دارد تا بتواند با ارائه این اسناد به دفاع از خود بپردازد .
حتی اگر شانس موفقیت بسیار اندک باشد . در صورتی که باشگاه نتواند عدم تخلف خود را به اثبات برساند از هر گونه نقل و انتقال جدید به مدتی مشخص محروم خواهد شد و نمیتواند بازیکن جدیدی جذب کند . در صورت به دست آمدن اطلاعات بیشتر اطلاع رسانی خواهیم داشت .
+++++++++++++++++
پله: دوست داشتم برای بارسا بازی کنم
پله فوق ستاره افسانه ای سابق تیم ملی برزیل طی اظهاراتی اعلام کرده لیونل مسی دونسخه ی متفاوت دارد واینکه نیمار درجام جهانی خواهددرخشید.
پله بیشتر دوران فوتبالی خود را در سانتوس سپری کرد و سپس به نیویورک کاسماس پیوست تا دوران پایانی فوتبالش را سپری کند. او هیچگاه در دوران فوتبالش، در تیمهای اروپایی حاضر نشد.
با این حال، پله ی 73 ساله معتقد است که او دوست دارد برای تیم جراردو مارتینو بازی کند زیرا سبک بازی آنها به سانتوس دههی 60 شباهت زیادی دراد.
او در مصاحبه با مجله ی تایمز گفت: " اگر میتوانستم در فوتبال مدرن بازی کنم، بارسلونا را انتخاب میکردم.
برای دو یا سه تیم بازی کردم، ولی الان میگویم که بارسلونا را انتخاب میکنم. سبک بازی آنها به سانتوس زمان ما بسیار شبیه است."
پله که سه جام جهانی را با برزیل کسب کرده، سال 1977 از فوتبال خداحافظی کرد.
+++++++++++++
کرایوف: مربی تصمیم گیرنده نیست؛ مسی باید بالاترین دستمزد را داشته باشد
یوهان کرایوف میگوید هیئت مدیره باشگاه بارسلونا باید مسئولیت شکست و حذف از چمپیونزلیگ را در باشگاه بارسلونا به عهده بگیرد. وی اعتقاد دارد باید از مربی و بازیکنان انتقاد کرد اما مشکلی اصلی باشگاه از جای دیگری است که از مدتها پیش وجود داشته است.
به گزارش فوتبال اسپانیا، کرایوف میگوید: "ناراحتم اما عصبانی نه. بارسا کاری که میتوانست را انجام داد. همه آن کاری که از آنها خواسته شده بود را انجام دادند.
من بارها گفتهام، کسی که برای بازیکنان تصمیم میگیرد مربی است اما در چهار سال اخیر مربی همواره آن شخص نبوده است. اتفاقی که افتاده با عقل جور در میآید. اولین کاری که هیئت مدیره کرد، نخواستن پپ بود و پس از آن چه کسی مسول تیم بوده؟ مربی؟"
این اسطوره هلندی به مساله چیگرینسکی میپردازد: "مدیر ورزشی باشگاه، آندونی زوبیزارتا این بازیکن را بر خلاف میل مربی میفروشد. این اولین مشکلی بود که با گواردیولا به وجود آمد. مارتینو آن کاری که میتواند را انجام میدهد اما دشوار است که مسول کاری باشید اما عملا نباشید!"
مربی و بازیکن سابق بلوگرانا در مورد نیمار میگوید: "یک روز در مورد نیمار چیزی گفتم که بعدها به من گفتن که تو منتقد نیمار هستی. نیمار کسی است که بیش از همه در مورد آنچه رخ داد، آسیب دید. وی قربانی است و سخت است در مورد رختکنی که هنوز با آن آشنایی ندارید صحبت کنید. وی قربانی پول، مدیر باشگاه و خود باشگاه شد. بار دیگر میگویم، این مربی است که بازیکنان را بهتر میسازد و مربی باید در مورد خیلی از چیزها نظر بدهد. مسی باید بالاترین دستمزد را در جهان داشته باشد. آنها چهار سال زمان داشته اند که بد تر شده است."
کرایوف در مورد راهکار بیرون آمدن بارسلونا از این شرایط میگوید: "در حالت طبیعی بهترین روش انتخابات خواهد بود. اگر کسی میخواهد تصمیم بگیرد که چه کسی برای سالهای مدیر باشگاه باشد، باید این تصمیم به انتخاب گذاشته شود."
++++++++++++++++
اسامی 18 بازیکن برای بازی با گرانادا اعلام شد
جراردو مارتینو مربی بارسلونا اسامی 18 بازیکن را برای سفر به گرانادا اعلام کرد . بازی گرانادا و بارسلونا از هفته 33 رقابت های لالیگا شنبه شب برگزار میشود . مارک بارترا به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نیست .
بارترا مدافع اسپانیایی بارسلونا با مشکل کوچک عضلانی مواجه شده است و مارتینو این ریسک را نمیپذرید این مصدومیت این بازیکن تشدید گردد . اسامی بازیکنان را میتوانید در ادامه مشاهده نمایید .
بازیکنانی که برای بازی با گرانادا دعوت شدند :
دروازه بانان: پینتو، اویر
مدافعان: مونتویا، آلوز، آدریانو، یوردی آلبا، ماسچرانو
هافبک ها: سانگ، بوسکتس، سرگی روبرتو، ژاوی، اینیستا، سسک
مهاجمان: تیو ، مسی، الکسیس، نیمار، پدرو
++++++++++++++++
مصاحبه تاتا قبل از بازی با گرانادا
"بازی سختی خواهد بود زیرا آنها نیز به اندازه ما به ٣ امتیاز این بازی نیاز دارند... ولی ما می دانیم در چه شرایطی قرار داریم. اگر می خواهیم قهرمان لالیگا شویم باید تمام بازی های باقیمانده را ببریم. حداقل سرنوشتمان در دستان خودمان است.
اگر فقط یک چیز باشد که این بازیکنان از خود نشان داده باشند این است که به خوبی می دانند که کجا و برای چه فردا بازی خواهند کرد. ولی باید به یاد داشته باشیم که تیم حریف نیز بازی میکند. غیر ممکن است که تیمی بتواند خاطره حذف از لیگ قهرمانان را در چنین فاصله کوتاهی از یاد ببرد. هیچ کدام از بازیکنان در بهترین فرم خود [از نظر روحی] نیستند ولی فرصتی برای افسوس خوردن نیست. الان باید بلافاصله به لالیگا فکر کنیم.
سال آسانی نداشته ایم. شایعات زیادی وجود داشته اند. سال خوبی برای باشگاه نیز نبوده است. فراز و نشیب های زیادی وجود داشته است. ولی ما هیچگاه از مسیر درست خارج نشدیم و هیچگاه سبک بازی خود را تغییر ندادیم, فقط بهتر یا بدتر بازی کردیم.
چیزی که [در مصاحبه بعد از بازی با اتلتیکو] در مورد مسی گفتم این بود که می خواستم نقش او را به عنوان یک بازیساز محدود کنم. می خواستم که او به عنوان مهاجم بازی کند و نقش بازسازی را به دیگر بازیکنان محول کند تا برای او موقعیت سازی کنند. اگر او گلزنی کرده بود حالا رسانه ها داستان متفاوتی می گفتند... این برای مسی آسان نیست. انتظارات از او چنان بالاست که وقتی در یک بازی به خوبی بازی دیگر نباشد انتقادات اغراق آمیزی از او میشود.
در مورد تعویض اینیستا در بازی با اتلتیکو] فکر کردم که او خسته شده است ولی شاید اشتباه می کردم.
برای من شخصا حذف از لیگ قهرمانان یک شکست محسوب میشود ولی اگر کوپا دل ری و لالیگا را ببریم می توانیم بگوییم که جبران کرده ایم. فقط داشتن یک بازی در هفته شاید نکته مثبتی باشد. ولی خوشحال میشدم اگر می توانسیم جای خود را با اتلتیکو یا رئال مادرید عوض کنیم."
++++++++++++++