بارسلون اگر جام میخواد همین الان باید اخراج کنه مارتینو رو.این تاتا کلا ترکیب فیکسی که میفرسته تو زمین ایراد داره. تعویض ها رو هم خیلی دیر انجام میده
چه اصراریه که هر بازی فابرگاس باید بازی کنه .
وقتی باید الکسیس فیکس باشه نیست
وقتی باید البا فیکس باشه نیست.
تو این برهه از فصل و بعد از ناکامی جلو اتلتیکو ،چرا باید مونتویا بازی کنه که اونطوری اشتباه کنه ؟
تا الان که دقیقه 85 هست کماکان دارن سانتر میکنن ... برای کی ؟ با حضور دروازه بان بلند قد گرانادا کی میخواد بهش با ضربه سر گل بزنه !!
من که نمیفهمم !! همین اشتباهات مطمئن باشید جام رو از بارسلونا خواهد گرفت
با این مدل بازی کردن من فکر میکنم کارلتو بدون رونالدو هم بارسلونا رو شکست میده.
کلوپ؟ مدیریت بارسا الان یه لوپ لوپ رو میکنه به جا کلوپببینم بارسلون که از خرید و فروش بازیکن محرومه ایا سر مربی میتونه عوض کنه ؟
من خیلی دوست دارم که کلوپ رو توی منچستر یونایتد ببینم اما خب اگه در بارسا هم باشه تیم ترسناکی میسازه.
اون شبی که به چلسی باختیم یا اون روز که به بایرن این همه ناراحت نبودم که این هفته ناراحتم.این دروازبان تخم .گ چطور این توپ رو نگرفت بی پدر
این فابرگاس چیه اخ فیکس میشه
نئمار باید چند بازی تو نیمکت باشه با این بازی کردنش
بازیکنام اصلا" انگار نه انگیزه دارن نه حال بازی کردن
خدایش سانگ حکم یه پوت حلبی رو داره
رسما اگر قبل از این بازی شانسمون 90 درصد بود واسه قهرمانی .الان شد 40 درصد
باور کن حذف از لیگ قرهمانان زیاد ناراحتم نکرد ولی این بازی چنان ناراحتم کرد اینقد موقعیت خراب کردن و بازیکنان روحیه نداشتن از فشار عصبانیت با دو دست زدم به سرماون شبی که به چلسی باختیم یا اون روز که به بایرن این همه ناراحت نبودم که این هفته ناراحتم.
رسما دوتا جام رو داریم به مربی میبازیم.
البته به قول کرویف به مدیریت و واقعا چقدر خوب شناخت روسل و دار و دسته ش رو کرویف.
البته در شان بارسا نبود یک دلال مدیرش باشه و امیدوارم با انتخابات زودرس دوباره یک تغییر اساسی اتفاق بیافته
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
اون بازی فرق میکنه با بازیهای دیگهفرقی نمیکنه. با این بازی امروز برای من مشخص شد که قهرمان از بین تیمهای مادریده
من حتی احتمال شکست بارسا تو فینال حذفی رو هم بیشتر میدونم. چون کلا کار تیمی به مشکل خورده. مشکل فقط تو خطوط دفاع نیست. بارسا تو خط حمله مشکل داره. الان 2 بازی هست که خوب بازی نمیکنن. حتی با دروازه بان تک به تک هم نشدن
عنان کار از دست سرمربی در رفته و به نظر میرسه که نمیتونه بحران رو مدیریت کنه.
من هم از اون تیم بیشتر می ترسم. بازیهای سختش رو انجام داده و کلا هم تو بردن تیم های راحت خوبتره.اون تیم هم خیلی راحت بازی با المریا میبره شک نکنید
مسی امشب ته انگیزه بود ولی متاسفانه به قدری دست میزنه مربی به ترکیب و البته مسی رو دور میکنه از دروازه که کاری ازش بر نمیادباید قبول کرد هر تیمی یه روزی ستارش افول میکنه میلان منچستر ...
الان وقت بارسا رسیده مشکل فقط مربی نیست این تیم از پایه داغونه واسه درست شدنش باید 5 6 تا بازیکن و کادر فنی و مربی و مدیریت برن تا بشه درستش کرد
من دلم میخواد هیچ جامی نگیرن تا سهامدارا صداشون در بیاد شاید یه کاری کنن
مسی هم به هرچی میخواسته رسیده دیگه انگیزه سابق رو نداره