مراسم معارفه ی جرمی متیو فردا برگزار میشود
اختصاصی / جرمی متیو بازیکن جدید بارسلونا امروز وارد پایتخت کاتالونیا میشود و در ساعت 17 به وقت محلی در جلوی درب ورودی دفتر ریاست باشگاه مراسم عکسی برگزار میشود . پس از طی آزمایشات پزشکی و امضای قرارداد او رسما بازیکن بارسلونا به حساب می آید . برنامه های روز معارفه به این صورت است .
قبل از ظهر تست های پزشکی متیو انجام میشود . ساعت 18 مراسم امضای قرارداد و ساعت 18:45 دقیقه او به نیوکمپ میرود و جلسه ی عکس برگزار میشود . کنفرانس مطبوعاتی متیو فردا ساعت 19:30 دقیقه برگزار میگردد . ساعات ذکر شده به وقت محلی می باشد .
+++++++++++++
مشخصاتی کامل از شیوه بازی جرمی متئو
عوامل زیادی وجود دارد که انریکه را مجاب کرده تا متئو را با قیمت 20 میلیون یورو بخرد.
قدرت، تطبیق پذیری و تجربه سه عامل مهمی بود که لوئیز انریکه مجاب شد تا جرمی متئو را به خدمت بگیرد.
او در 29 اکتبر سال 1983 در کشور فرانسه به دنیا آمد، او هم اینک 30 سال دارد و دارای تجربه زیادی است. متئو دفاع چپ والنسیا بوده و زمانی که جوردی آلبا در این تیم بازی می کرد، گاهی اوقات به مرکز خط دفاع می رفت. هماهنگی این دو بازیکن با هم بسیار خوب است. به نظر می رسد عامل های مثبت فراوانی وجود داشته که انریکه خواستار به خدمت گرفتن وی شده است.
می توان گفت، متئو مانند یک آبیدال دوم برای تیم بارسلونا است و به سرعت او هم باید اشاره کرد، متئو علاوه بر قد و قامت بلند، سرعت زیادی دارد و گام های بلند او باعث می شود خیلی سریع در حمله و دفاع شرکت کند.
به عنوان یک مدافع فیزیک بسیار خوبی دارد، قدرت بدنی بالا و 192 سانتی متر قد او را در نبردهای هوایی بسیار کمک می کند. با این که او قد بلندی دارد اما حرکاتش بر روی زمین نیز بسیار خوب است، می تواند در موقعیت های یک به یک پیروز شود.
در چند فصل اخیر، بیشتر در سمت چپ خط دفاعی قرار گرفته است، اما به نظر می رسد امسال بیشتر باید تمرکزش بر قلب خط دفاع باشد. او 176 بازی در مستایا به میدان رفت و موفق شد 7 گل به ثمر برساند.
+++++++++++++
فیفا تسلیم نشد . محرومیت سوارز کاهش نمی یابد
اختصاصی / فیفا فدراسیون بین المللی فوتبال به درخواست کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی مبنی بر کاهش مجازات سوارز پاسخ داد . متن پاسخ در ادامه
فیفا لوئیس سوارز را به چهار ماه محرومیت از فعالیت های فوتبالی محکوم کرده است . فیفا در پاسخ به درخواست هایی که برای کاهش محرومیت در 17 جولای به این فدراسیون ارسال شده بود و در آن مجازات فیفا اغراق آمیز و نامتناسب با جرم قلمداد شده بود پاسخ داد .
پاسخ فیفا : " دبیر کل به هیچ وجه مداخله ای نکرده است و هیچ تغییری در تصمیم صورت نمیگیرد . ما به شما یادآوری میکنیم که مراجع قضایی فیفا در تصمیم گیری کاملا مستقل عمل میکنند " .
فیفا در ادامه افزود : " همچنین ما مطمئن هستیم که مقامات قضایی فیفا غنی از دانش , مهارت و تجربه هستند . آنها از سوی کنگره انتخاب شده اند " .++++++++++++++
متیو: آمدهام تا به بارسلونا کمک کنم / از پیوستن به بهترین باشگاه جهان افتخار می کنم.
مدافع فرانسوی جدید بارسلونا اعلام کرد که برای کمک به این تیم به نیوکمپ خواهد آمد. جرمی متیو پس از توافق نهایی باشگاه بارسلونا با والنسیا در خصوص جذب این مدافع که با 20 میلیون یورو به نیوکمپ خواهد پیوست، در راه ملحق شدن به بارسلوناست. این بازیکن 30 ساله فردا به هواداران معرفی خواهد شد.
متیو در این باره اظهار داشت: بسیار مفتخرم که به بارسلونا آمدم. به اینجا آمدهام تا به تیم کمک کنم. بارسا بهترین باشگاه دنیا است و آمدن به اینجا فرصت بزرگی برای من است.
متیو امروز صبح برای پیوستن به اردوی پیش از فصل بارسلونا در پرو به فرودگاه والنسیا رفت. بازیکن فرانسوی با همتیمیهایش خداحافظی کرد.
در بیانیه رسمی باشگاه بارسلونا نوشته شده: بارسلونا و والنسیا برای انتقال جرمی متیو، بازیکن فرانسوی به توافق رسیدند. جرمی متیو قراردادی چهار ساله با باشگاه امضا خواهد کرد. مبلغ این انتقال 20 میلیون یورو بوده و مبلغی که برای فروش وی به سایر تیمها مشخص شده 50 میلیون یورو تعیین شده است.
متیو مدافعی است که میتواند در موقعیتهای مختلف در خط دفاعی بازی کند. او یک متر و 92 سانتیمتر قد دارد و مهارت بسیار خوبی در بازی با توپ دارد. وی در بازی هوایی نیز بسیار قدرتمند است. تاکنون وی به عنوان یک مدافع چپ شناخته میشد اما اخیرا بیشتر در مرکز خط دفاعی دیده میشود.
+++++++++++
جرمی متیو نوزدهمین بازیکن فرانسوی بارسلونا
اختصاصی / جرمی متیو نوزدهمین بازیکن فرانسوی تبار بارسلونا است . پیش از میتو بازیکنان فرانسوی دیگری از جمله ابیدال , هنری و .... پیراهن بارسلونا را بر تن کرده اند . اولین بازیکن فرانسوی بارسلونا رنه ویکتور بود . این بازیکن 112 سال پیش یعنی دو سال بعد از تاسیس باشگاه به بارسلونا پیوست . اسامی در ادامه
René Victor Fenouillère 1902-1903
Henry Normand 1908-1909
Jim Carlier 1913-1914
Maurice Bigué 1913-1914
Jean Verdoux 1917-1918
Jules Robisco 1948
Lucien Müller 1965-1968
Laurent Blanc 1996-1997
Christophe Dugarry 1997
Frédéric Déhu 1999-2000
Richard Dutruel 2000-2002
Emmanuel Petit 2000-2001
Philippe Christanval 2001-2003
Ludovic Giuly 2004-2007
Ludovic Sylvestre 2005-2006
Lilian Thuram 2006-2008
Thierry Henry 2007-2010
Éric Abidal 2007-2013
++++++++++++++++++
آرسنال بازیکن 15 ساله بارسا را به خدمت گرفت
آرسنال بر سر به خدمت گرفتن ستاره 15 ساله بارسلونا با این باشگاه به توافق رسید. جورجوس اسپانوداکیس آلمانی که برای تیم نوجوانان آلمان نیز به میدان رفته است؛ در میان شگفتی امروز به آرسنال پیوست.
این بازیکن که محصول لاماسیای معروف است با رد کردن پیشنهادات دیگرش به توپچی های لندنی پاسخ مثبت داد. این بازیکن در سال 2009 از آینتراخت فرانکفورت به بارسلونا آمده و مراحل رشد و ترقیش را در لاماسیا طی کرد.
جورجوس اسپانوداکیس که اصالتی یونانی دارد ؛ هنوز مشخص نیست که در آینده پیراهن کدام کشور را به تن خواهد کرد. اسپانوداکیس در این فصل در تیم زیر 18 ساله های آرسنال بازی خواهد کرد.
با این وجود برای او آینده ای درخشان تصور می شود و ممکن است در فصل دیگر آرسن ونگر از او در تیم بزرگسالان باشگاه نیز استفاده کند.+++++++++++++
آدریانو کوریا ابتدای فصل لیگا را از دست می دهد
مدافع تیم فوتبال بارسلونا دیدارهای ابتدایی فصل آینده لیگای اسپانیا را از دست خواهد داد
به گزارش الکره ، در حالیکه باشگاه بارسلونا هفته قبل اعلام کرد آدریانو کوریا مدافع برزیلی به علت مشکل قلبی 4 تا 6 هفته از تمرینات دور می ماند اما به نظر می رسد او به همین دلیل چند هفته از دیدارهای آغاز فصل را نیز از دست می دهد.
آدریانو که دچار اضطراب کاذب و آریتمی قلب بود در مدت 6 هفته زیر نظر متخصصان قلب تحت درمان قرار می گیرد.
بدین ترتیب لوئیس انریکه سرمربی جدید بارسا باید هرچه سریعتر برای قلب دقاع تیمش چاره ای بیاندیشد.
+++++++++++++++
اینیستا: بستن بازوبند کاپیتانی بارسلونا تحقق یک رؤیا است؛ با داشتن رؤیا و آرزو می توان پیشرفت کرد
طرفداری- آندرس اینیستا می گوید به دنبال بازنشستگی کارلس پویول، بستن بازو بند کاپیتانی تحقق یک رؤیا خواهد بود.
اینیستا پیش از این نیز یکی از کاپیتان های بارسلونا محسوب می شد اما پست سر کارلس پویول و ویکتور والدز قرار داشت که هر دو در تابستان امسال از تیم کنار رفتند.
بنا به گزارش
Mundo Deportivo، اینیستا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "بستن بازو بند کاپیتانی لحظه ای است که شما احساس خوشحالی و غرور می کنید. برای بازیکنانی که مدتی طولانی در اینجا و در خانه خود بوده اند و بخشی از مردم این منطقه محسوب می شوند، بستن بازوبند کاپیتانی تیم اصلی همیشه یک رؤیا بوده است.
این یک درجه است، به این دلیل که یعنی شما هنوز در ترکیب اصلی حضور دارید و به پیشرفت کردن ادامه می دهید و از احترام همتایان خود برخوردار هستید. بخش دیگر به این معنی است که در حال پیر شدن هستید. همه چیز نکات منفی و مثبت خود را دارد.
واقعیت این است که من خیلی خوشحالم که در این گروه حضور دارم و از پویول، ژاوی و ویکتور پیش افتاده ام، چرا که برای من آنها همیشه نقطه عطف بوده اند."
اینیستا می گوید که بازیکن و کاپیتان تیم بودن تنها به داخل زمین مربوط نمی شود، بلکه به همان اندازه مسئولیت هایی در خارج از زمین نیز به وجود می آورد.
"تجربه هایی که در زندگی به دست می آورید، نه تنها در فوتبال، بلکه در زندگی شخصی، شما را به جلو هدایت می کند و باعث می شود که انسان و بازیکن بهتری شوید. شما همیشه در حال یادگیری هستید، و من این بار در این زمینه شفاف صحبت کردم و هر سال چالش بهتر شدن وجود دارد.
من یادگرفته ام که رؤیا و آرزو داشته باشم تا به پیشرفت کردن ادامه دهم. این چالش من بوده است: کاری که امروز می توانم را انجام دهم، و سالهایی برای ادامه دادن این کار دارم."
++++++++++++++
منتظر بقیه خردها هستیم
ادریانو هم فکر کنم حالا حالاها خبری ازش نباشه!!!!