متئو دستمزد خود را کاهش داد
طرفداری- جرمی متئو برای پیوستن به بارسلونا حقوق خود را کاهش داده است.
به گزارش Marca، جرمی متئو خرید تازه باشگاه بارسلونا از والنسیا به علت علاقه خود به بازی در بارسلونا حقوق خود را برای حضور در این تیم کاهش داده است. در طرف دیگر بارسلونا نیز به جای قرارداد 5 ساله با او قراردادی 4 ساله را به امضا رسانده است.
طبق توافق دو تیم بارسلونا و والنسیا، جدای از 10 میلیون یورو پول نقد اولیه، 10 میلیون یورویی که باید باشگاه کاتالان برای متئو پرداخت کند در دو قسط 5 میلیون یورویی پرداخت خواهد شد.
++++++++++++++
جرمی متئو: برای حضور در بارسا همه کاری کردم؛ در پست مدافع میانی به میدان خواهم رفت
طرفداری - خرید جدید آبی اناری ها از پیوستن بدین تیم و پوشیدن پیراهن شماره 24 شاگردان لوئیز انریکه در فصل آینده رقابت های باشگاهی در اروپا ابراز خوشحالی کرد.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، جرمی متئو مدافع جدید آبی اناری ها با حضور در مراسم معارفه خود اذعان کرد که در روزهای اخیر همه کاری را برای پیوستن به بارسلونا انجام داده است.
"بارسا برای من بهترین تیم جهان است و واقعا از پیوستن بدین تیم خوشحالم و به خود افتخار می کنم. وقتی شنیدم که بارسلونا به دنبال من آمده همه کار کردم تا بدین تیم بیایم و باالاخره نیز در نهایت خواسته من تحقق یافت."
"درست است من توانایی بازی در چند پست را دارم و گمان می کنم که در حال حاضر بیشتر در پست مدافع میانی به میدان خواهم رفت زیرا باشگاه به چنین بازیکنی نیاز داشت. من در ماه گذشته با لوئیز انریکه صحبت کرده بودم و او به من گفته بود که می خواهد از من در پست مدافع میانی استفاده کند. او واقعا نشان داد که به بازی من ایمان دارد و این برایم بسیار ارزشمند بود. من برای شروع تمرینات و تلاش فراوان بسیار با انگیزه ام و تنها هدف من کمک به تیم برای کسب پیروزی است."
"من بارسلونا را دوست داشتم، زیرا به بازی فوتبال علاقمندم. از نظر من ضربه به زیر توپ زدن فوتبال نیست و چیزی نیست که من به آن باور دارم. حضور در بارسا ثمره و جایزه تمام سختکوشی های من در سال های اخیر بود. جوردی آلبا؟ او با من صحبت کرد و با اصرار می گفت که اینجا باشگاه فوق العاده ای است که در آن احساس بسیار خوبی خواهم داشت."
++++++++++++++++
گزارش تصویری: مراسم معارفه جرمی متئو در بارسلونا
طرفداری - مدافع میانی جدید تیم فوتبال بارسلونا لحظاتی پیش مراسم معارفه خود را در استادیوم نیوکمپ برگزار کرد تا از فصل آینده به مدت چهار سال با پیراهن شماره 24 آبی اناری ها در ترکیب شاگردان لوئیز انریکه به میدان برود.
++++++++++++++
آندونی زوبیزارتا: شماره 6 بارسلونا تا هر وقت که بخواهد، در اختیار ژاوی است
طرفداری - آندونی زوبیزارتا با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پیرامون آخرین وضعیت آبی اناری ها به صحبت پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، آندونی زوبیزارتا مدیر اجرایی این باشگاه با حضور در مراسم معارفه جرمی متئو پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
"متئو در پست های مختلفی حتی در دفاع 3 نفره می تواند بازی کند و این به ما کمک بسیاری در کارها و تغییر سیستم های تاکتیکی خواهد کرد. باقی ماندن ژاوی؟ بارسلونا خانه او است و درهای اینجا همواره به روی او باز است. تصمیم او بر باقی ماندن خبر فوق العاده ای برای ما بود و باید بگویم که پیراهن شماره 6 بارسا تا هر وقت که بخواهد، در اختیار او خواهد بود."
"جدایی الکس سانگ و ابراهیم آفلای؟ بر روی آن ها مشغول کار هستیم و باید ببینیم در آینده چه خواهد شد. خرید جدید؟ ما تا روز 31 ماه آگوست می توانیم بازیکن جذب کنیم و برای همین فعلا می خواهیم نظاره گر شرایط بازار نقل و انتقالات باشیم تا تصمیات درستی را در آینده اتخاذ کنیم."
++++++++++++
وضعیت نقل و انتقالات بارسلونا؛ دو بازیکن دیگر باقی مانده اند؛ کوادرادو و مارکینیوس اولویت های اصلی
طرفداری- به نظر می رسد بارسا قصد دارد دو بازیکن دیگر را به خدمت بگیرد، کوادرادو و مارکینیوس دو گزینه اصلی هستند.
در چند روز گذشته مذاکرات بارسا برای انتقال مارکینیوس شدت پیدا کرده است. اما هم چنان مذاکره با باشگاه پی اس جی دشوار است. از سوی دیگر کوادرادو حضور دارد که بارسلونا سخت خواهان این بازیکن است و بار ها با استفانو فیوره و باشگاه در مورد او مذاکره شده است.
انتقال این دو بازیکن شاید بیش از 80 میلیون یورو خرج داشته باشد، اما این قابل درک است که بارسا به هر دو مهره بسیار نیازمند می باشد.
در نیوکمپ جلسه ای تشکیل شده برای ارائه پیشنهاد به این دو بازیکن، بارسا آماده است تا به طور رسمی و برای چندمین بار پیشنهادش را ارائه کند، اما هم چنان کلمه ای که از سوی دو باشگاه دیگر بر زبان می آید، " نه " است؛ البته تا این لحظه.
الموندو می نویسد، پی اس جی هم چنان مایل است تا مارکینیوس را در اختیار داشته باشد، اما با انتقال داوید لوئیز و حضور تیاگو سیلوا، فرصت کمی به این بازیکن خواهد رسید تا به عنوان بازیکن اصلی درون زمین قرار بگیرد.
فرامونش نکنیم، پاریسن ژرمن سال قبل این بازیکن را با مبلغ تقریبا زیاد، یعنی 32 میلیون یورو به خدمت گرفت. رائول صانلحی از طرف باشگاه بارسلونا چندین بار در جریان مسابقات جام جهانی به برزیل رفته و با این بازیکن و مدیر برنامه هایش مذاکره کرده، اما هم چنان توافق نهایی صورت نگرفته است، بارسا می خواهد برای انتقال این مدافع 35 میلیون یورو پداخت کند که پی اس جی فعلا نپذریفته است، باید یادمان باشد که او تنها 20 سال سن دارد.
باشگاه پاریسن ژرمن از سوی یوفا و کمیته فیرپلی مالی جریمه شده است، اگر قصد دارد بازیکنی بخرد باید بازیکن به فروش برساند. به نظر می رسد پیشنهاد 35 میلیون یورو معقول و منطقی باشد.
جریان کوادرادو به اندازه مارکینیوس پیچیده نشده است، باشگاه فیورنتینا و رئیس آن اعلام کرده اند که این بازیکن اگر قصد جدایی دارد مانع او نخواهند شد. الموندو ادعا می کند در روزهای اخیر چندین و چند بار دو باشگاه بارسا و فیورنتینا برای انتقال این بازیکن مذاکره کرده اند اما طرف ایتالیایی حاضر نیست بازیکنش را کمتر از 42 میلیون یورو به فروش برساند.
مونتلا در خواست کرده هر چه زودتر وضعیت این بازیکن مشخص شود، چون او هنوز نمی داند که کوادرادو با آن ها خواهد ماند یا خیر!