• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
مارتین که همش سوتیه بابا
بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه:دی
ولی اگه فن بویتن نرسه به فیورنتینا وضع خراب میشه یه کم
اونوقته که بکن باور باید خودش لخت شه بیاد تو زمین:دی

داستان اینه که بازیکن نداریم به جاش بذاریم.اگه بود که نگران نبودم.اگرچه روی ایستگاهی ها و ضربات سر یک کارهایی میکنه:D

آقا من رسما از این آلیانز آرنا کفم برید ! :D
زمینشو دیده بودم ولی از نمای کلی ِ بیرون استادیوم که نشون میداد خیــــــــلی قشنگ و با ابهت بود . مثل یه ستاره میدرخشید تو شب ...
ما اینیم دیگه:D. خدا بخواد 2سال دیگه فینال آلیانز رو با بارسا برگزار میکنیم.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
زمینشو دیده بودم ولی از نمای کلی ِ بیرون استادیوم که نشون میداد خیــــــــلی قشنگ و با ابهت بود . مثل یه ستاره میدرخشید تو شب ...
جالبیش اینه که اون قسمت روشن ورزشگاه 3 حالت مختلف داره ! برای بازیهای ملی سفید میشه , برای بازیهای بایرن مونیخ قرمز و برای بازیهای مونیخ 1860 آبی !!!
Allianzarenacombo.jpg

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
همینجوریش خط دفاعمون که یادم میفته تنم میلرزه.حالا که به منچستر خوردیم....ببینم این دفاع چیزی میتونه از خودش نشون بده یا نه.
پ.ن:این هفته جز بوندس لیگا در زمین شالکه نیمه نهایی جام حذفی داریم گه داره تو بوندس لیگا شونه به شونه مون میاد.برنده در فینال احتمالا" باید با برمن بازی کنه.

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
گل روبن به شالکه باید گل فصل اروپا باشه!خیلی خفن بود. ولی روبن خیلی خوره است!

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فعلا" این هفته باید دنبال سه امتیاز بازی با اشتوت باشیم تا دو هفته دیگه آماده یه باخت آبرومندانه مقابل منچس-تر :(

پ.ن. ریبری به بازی منچس-تر میرسه

robben-ribery_1601692c.jpg

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
فعلا" این هفته باید دنبال سه امتیاز بازی با اشتوت باشیم تا دو هفته دیگه آماده یه باخت آبرومندانه مقابل منچس-تر :(

پ.ن. ریبری به بازی منچس-تر میرسه

robben-ribery_1601692c.jpg

‌دوست عزيز فقط ميتونم بگم در نا اميدي بسي اميد است. پايان شب سيه سپيد است . هرگز از باخت حرف نزنيد
چون با كمال احترام به منچستر و تشكيلاتش و مربي با سابقه و بازيكنانش بايد بگم اين تيم هم ضعف داره و يك روز تاوان از دست دادن كريس رونالدو و ...را خواهد داد.بايرن هم تازه گرم شده و خيلي وقته كه در اروپا خودي نشون نداده.;)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اگر یک نقطهء قوت یا نکتهء مثبت در خط دفاعمون باشه همون جایی هست که شاید و شاید یکی از ویژگیهای رونی بشه نقطه ضعفش.اینکه چیه و چطوریه بمونه برای آینده.تنها میخوام بدونم و ببینم بایرنی ها اینو میفهمن یا نه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک میگم خصوصا به SAAM

اینجاست که ایمانم به تقدیر در فوتبال قوی تر از قبل شد (قبلا داستان میلان و لیورپول این ایمان رو در من به وجود آورده بود). سال 99 من واقعا از باخت بایرن اونهم به اون شکل ناراحت شدم. ولی حالا بعد از 11 سال بایرن تونست نیمی از راه انتقام رو بره. اون هم با گل پبروزی دقیقه 92 ^_^ به امید تکمیل نیمه ی دوم مسیر انتقام تون در بازی برگشت. کار ساده ای نیست ولی کاملا امکان پذیر نیست. منچستر بهتره بیشتر از این به حذف آسون "اون" میلان نصفه و نیمه دل خوش نکنه. این tie مقابل بایرن، همونطور که قبلا حدس زده بودم، اولین تست جدی شون هست امسال.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم
greenstars.gif

منچستر شانس آورد بیشتر نخورد

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
این برد دلچسب رو به تمام طرفدارای بایرن تبریک می گم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Cong.

عالی بود ... برد تیم فوق منفور منچستر همیشه عالیه . تبریکککککککک ... امیدوارم صعود کنید و بیاید بالا

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
برد باحالی بود. چون دقیقه 93 گل پیروزی زدند خیلی چسبید. حتی به من که طرفدار بایرن نیستم. (البته شدیدا آنتی منچسترم).
امیدوارم گل زودهنگام رونی دردسر ساز نشه.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها منم اين بردو تبريك ميگم گرچه شايد زياد به بايرن علاقه نداشته باشم اما مجبوريه ديگه :دي
see my signature

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نمی دونی چی نمی دونی

این گل اولیچ موقعی زده که من از خواب بیدار شدم

سال 1999 هم همین جوری شد. من گل باسلر رو دیدم و رفتم خوابیدم چون استرس داشتم..خوابم نبرد و تا اومد جلوی TV منچستر گل دومو زد... عین دیشب

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سرمربي بايرن مونيخ : منچستر هنوز شانس زيادي براي صعود دارد

لوييس فان گال سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ به رغم پيروزي خانگي دو بر يك تيمش بر منچستر يونايتد مي‌گويد هنوز اين حريف انگليسي شانس زيادي براي صعود دارد .

وي در پايان اين ديدار رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه با گل ديرهنگام ايويتسا اوليچ براي بايرن به نفع تيم ميزبان تمام شد گفت : منچستر به دليل گل زده در بيرون از خانه شانس بسيار خوبي براي صعود دارد . نتيجه دو بر يك بهترين نتيجه نيست ولي ما نيز گلهاي بيرون از خانه زيادي به ثمر رسانده‌ايم و لذا مي‌توانيم تا حدي اعتماد به نفس داشته باشيم .

سرمربي بايرن افزود : ما در نيمه دوم عالي بازي كرديم و تا لحظات آخر حريف را تحت فشار قرار داديم .

تك گل منچستر در اين ديدار در دقيقه دوم توسط وين روني به ثمر رسيد و مي تواند موجب صعود شياطين سرخ به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي چهارمين سال پياپي در صورت كسب يك پيروزي يك بر صفر در ديدار برگشت در هفتم آوريل شود .

در همين حال ، آلكس فرگوسن سرمربي منچشتر يونايتد گفت : ما هيچگاه مثل امسب اين قدر توپ از دست نداديم . با اين حال ما يك گل بيرون از خانه داريم و اين گل مي‌تواند موجب برتري ما شود . ما به حد كافي خوب هستيم تا پيروز شويم .

اما خروج لنگ لنگان روني از زمين كه ظاهرا ناشي از مصدوميت قوزك پاي وي بود ممكن است باعث عدم حضور اين مهاجم ستاره منچستر در ديدار برگشت شود .

فرگوشن در اين‌باره گفت : وي از ناحيه قوزك پا ضربه خورد و ما بايد منتظر باشيم تا ببنيم نتيجه آزمايش چه خواهد شد .

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
celebrate014_2.gif
واقعا" تبریک میکم با اوضاعی که بایرن داشت خیلی شوکه شدم:blink:

به امید پنجمین قهرمانی اروپا
celebrate007_2.gif

fcb_cl_345.jpg

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اتفاقا اوضاع بايرن كه به نظر من آشفته نبودش...

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اینم دروغ سیزده سایت هواداران بایرن مونیخ در ایران:
بازگشت سباستین دایسلر به تمرینات بایرن
که سایت گل فارسی هم خبرشو عینا از اونجا کپی کرده::lol:
http://goal.com/iran/news/1834/آلمان/2010/04/01/1858670/بازگشت-سباستين-دايسلر-به-ميادين-فوتبال
دایسلر حیف شد بازیکن بزرگی بود جزو ستارگان سوخته دنیای فوتبال هست,خوب شد یه یادی ازش شد

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن آماده معاوضه تونی با ووچينيچ

fcb_logo_300.gif

باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد علاوه بر لوکا تونی مبلغ 20 تا 25 ميليون پرداخت کند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تابستان امسال پيشنهاد رسمی خود را برای معاوضه لوکا تونی و ميرکو ووچينيچ به باشگاه رم اعلام کند.
باشگاه رم ايتاليا قصد دارد که به هر طريقی بتواند با باشگاه بايرن مونيخ درباره فروش تونی مذاکره کند و با لوکا تونی قرارداد رسمی امضاء کند اما باوارياييها که احتمال زيادی ميدهند فرانک ريبری تابستان امسال از اين باشگاه جدا شود به شدت به دنبال جانشينی برای او هستند و قصد دارند پيشنهاد رسمی خود را تابستان امسال برای معاوضه اين هافبک با لوکا تونی ارائه دهند.
شنيده شده که باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد علاوه بر لوکا تونی مبلغ 20 تا 25 ميليون يورو هم به اين باشگاه برای به خدمت گرفتن اين بازيکن پرداخت کند.
باشگاه رم ايتاليا که چند وقتی است از لحاظ مالی مشکل شديدی دارد،مجبور است هرساله يکی از ستاره های خود را در بازار نقل و انتقالات به فروش بگذارد تا بتواند مشکلات مالی باشگاه را حل کند.

===========================================

منچستر و شالکه،نوستالژی 2001

fcbayernmunchen_300.png

بايرن مونيخ آماده برای قهرمانی در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا...

شايد سال 2001 برای خيلی از هواداران سال بسيار خوبی بود،قهرمانی بايرن مونيخ در ضربات پنالتی با هنرنمايی فوق العاده اليور کان و قهرمانی در بوندسليگا با ضربه کاشته پاتريک اندرسون،در مرحله 1/4 ليگ قهرمانان باوارياييها منچستر را شکست دادند و بين بازی رفت و برگشت با منچستر،با شالکه بازی کردند که اين بازی روز شنبه در هفته 29 بوندسليگا برگزار شد.
نزديک به 9 سال از آن زمان ميگذرد و بازيهای اين روز های بايرن شايد نوستالژی از آن روز ها باشد،آن روزی که بايرن با شالکه بازی داشت،شکست را متحمل شد اما اين بار باوارياييها نميخواهند اين بازی را از دست بدهند و آماده برای برد هستند.
امروز بازيکنان بايرن مونيخ با حضور لوئيس ون گال در دفتر اصلی باشگاه بايرن مونيخ حضور يافتند و طی مصاحبه اي که به هرکدام از آنها گفته بودند فقط 1 جمله درباره بازی فردا اعلام کنند،صحبتهايی در اينباره انجام دادند که به شرح زير است:
مارک ون بومل:ما آماده هستيم تا شالکه را شکست دهيم و به اين برد خيلی احتياج داريم.
فيليپ لام:من به همه هواداران قول ميدهم که ما قهرمان بوندسليگا خواهيم بود.
باستين شواين اشتايگر:بازيهای سختی در پيش داريم اما ما با تمام توان خواهيم جنگيد.
ميرسلاو کلوزه:ميخواهيم،ميتوانيم و به هدفمان خواهيم رسيد.
ماريو گومز:ما بايد قهرمان بوندسليگا شويم و برد در بازی فردا برای ما بسيار مهم است.
آرين روبن:آرزوی موفقيت در بوندسليگا برای تيمم ميکنم.
فرانک ريبری:اميدوارم بايرن مونيخ امسال قهرمان بوندسليگا و ليگ قهرمانان شود.
آلتينتاپ:ما در فينال ليگ قهرمانان حضور خواهيم داشت و قهرمان بوندسليگا ميشويم.
ون بويتن:اميدوارم بتوانيم شالکه را شکست دهيم.
مارتين دميکليس:بايرن تيم بزرگی است.
اوليچ:ما فردا شالکه را شکست خواهيم داد.
پرانيج:بردن شالکه آسان است.
رومنيگه امروز در مصاحبه اي با سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ درباره موقعيت فعلی بايرن مونيخ و شباهت زياد سال 2010 به 2001 برای باشگاه بايرن مونيخ گفت:
بعد از بازی رفت با منچستر و اتمام بازی،بازيکنان که به رختکن آمدند،همه به فکر بازی با شالکه بودند و کسی ديگر به ليگ قهرمانان فکر نميکرد،ما آن سال برايمان خيلی خوب بود و افتخار بزرگی برای باشگاه بايرن مونيخ آورديم،اميدوارم که پايان اين فصل هم مثل سال 2001 برای بايرن خوشايند باشد.
همچنين لوئيس ون گال هم در اين مصاحبه اعلام کرد:
سال 2001،سال پر افتخاری برای باوارياييها بوده و اميدوارم که امسال بتوانم بايرن مونيخ را قهرمان بوندسليگا کنم و همچنين در فينال ليگ قهرمانان حضور داشته باشم.
وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ

بالا