• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
با پوزش دیگه مجبورم پاسخ همه پستهای چند هفته رو یکجا بدم
فعلا" این هفته باید دنبال سه امتیاز بازی با اشتوت باشیم تا دو هفته دیگه آماده یه باخت آبرومندانه مقابل منچس-تر :(
پ.ن. ریبری به بازی منچس-تر میرسه
دیگه تا زنده ام دوست ندارم ازین پستها اینجا ببینم.تا زنده ام اجازه نمیدم موج ناامیدی برای دلاورمردان باواریا فرستاده بشه:D

‌دوست عزيز فقط ميتونم بگم در نا اميدي بسي اميد است. پايان شب سيه سپيد است . هرگز از باخت حرف نزنيد
چون با كمال احترام به منچستر و تشكيلاتش و مربي با سابقه و بازيكنانش بايد بگم اين تيم هم ضعف داره و يك روز تاوان از دست دادن كريس رونالدو و ...را خواهد داد.بايرن هم تازه گرم شده و خيلي وقته كه در اروپا خودي نشون نداده.;)
به این میگن روحیهء آلمانی....چیه تیمهای دیگه رو بیخودی غول کردیم برای خودمون
کاملا" هم درسته.هیچ تیمی در طول تاریخ هیچ وقت بدون اشکال نبوده و هیچ مربی ای هم بدون اشتباه

تبریک میگم خصوصا به SAAM
اینجاست که ایمانم به تقدیر در فوتبال قوی تر از قبل شد (قبلا داستان میلان و لیورپول این ایمان رو در من به وجود آورده بود). سال 99 من واقعا از باخت بایرن اونهم به اون شکل ناراحت شدم. ولی حالا بعد از 11 سال بایرن تونست نیمی از راه انتقام رو بره. اون هم با گل پبروزی دقیقه 92 ^_^ به امید تکمیل نیمه ی دوم مسیر انتقام تون در بازی برگشت. کار ساده ای نیست ولی کاملا امکان پذیر نیست. منچستر بهتره بیشتر از این به حذف آسون "اون" میلان نصفه و نیمه دل خوش نکنه. این tie مقابل بایرن، همونطور که قبلا حدس زده بودم، اولین تست جدی شون هست امسال.
با سپاس.البته من خواستم همون روز بگم.اما چون خودم رو درگیر کاری نمیکنم که پس از اون برام دردسر بشه بیخیال شدم.حالا خودتون گفتین جا داره اشاره کنم میلانی که منچستر حذف کرد نمود کامل یک "شیر بی یال و دم و اشکم"بود.یکبار میلان رو در نیمهء دوم دهه 90 به این شکل دیده بودم(بین سالهای 95تا98)این بار دوم بود که اینجوری میدیدمش.

Cong.
عالی بود ... برد تیم فوق منفور منچستر همیشه عالیه . تبریکککککککک ... امیدوارم صعود کنید و بیاید بالا
از شما هم سپاسگزارم.اما یادم میاد پس از بردمون 4-1 برابر یووه یک حرفهای دیگه ای زدین:D:D

برد باحالی بود. چون دقیقه 93 گل پیروزی زدند خیلی چسبید. حتی به من که طرفدار بایرن نیستم. (البته شدیدا آنتی منچسترم).
امیدوارم گل زودهنگام رونی دردسر ساز نشه.
بسیار دلچسبه که حتی طرفدارهای متعصب ایتالیا هم اینجا به ما تبریک میگن.ببین منچستر چی بوده و ما نمی دونستیم اینقدر باختش برای بقیه هم مهمه.البته گل در درقیقهء91 و 58 ثانیه یعنی تنها 2ثانیه به سوت پایان به دست اومد

واقعا" تبریک میکم با اوضاعی که بایرن داشت خیلی شوکه شدم:blink:
به امید پنجمین قهرمانی اروپا
ما اینیم دیگه:Dپیروزی اراده و مبارزه تا آخرین ثانیه رو به همه نشون دادیم.

اینم دروغ سیزده سایت هواداران بایرن مونیخ در ایران:
بازگشت سباستین دایسلر به تمرینات بایرن
که سایت گل فارسی هم خبرشو عینا از اونجا کپی کرده::lol:
دایسلر حیف شد بازیکن بزرگی بود جزو ستارگان سوخته دنیای فوتبال هست,خوب شد یه یادی ازش شد
به راستی این دیگه از اون کارها بود.ببین چی بوده که اخبار ورزشی تلویزیون هم با جدیت کامل نفهمیده این همون دروغ آوریل خارجی هاست.چنان این خبر رو خوند که مجبور شدم دوباره بیام نت چک کنم.آخه روز پیشش دیده بودم در سایت بایرن.تازه یک چیزی هم خود خبر تلویزیون اضافه کرد که میخواد خودش رو برای جام جهانی اماده کنه.آخر جوک هستن این خبرگزاریهای ما!!!!

بايرن آماده معاوضه تونی با ووچينيچ
باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد علاوه بر لوکا تونی مبلغ 20 تا 25 ميليون پرداخت کند...

اینجانب به شدت از این جابجایی استقبال میکنم:)

آقا تبریک آقا!!
من تبریک می گم
امشب بسیار مسرور گشتیم
تنها تیمی که می تونست این طوری پوزه منیو رو به خاک بماله همین تیمه
درود بر اولیچ
درود بر روبن
درود بر ون گال
تبریک میگم این برد رو
مرسی اولیچ
مرسی روبن
مرسی فنگال
مرسی بایرن
پوز منچستر و این انگلیسی های کثیف به خاک مالیده شد
با بازی دادن رونی چلاق که قرار نبود بازی کنه روحیه بایرن رو می خواستن به هم بزنن ولی در نهایت پوزشون به خاک مالیده شد
نمیدونم کدوم نابغه ای به این فکر افتاد که با این کلک و حقه های دوران پارین سنگی همه رو شگفت زده کنه.یک هفته به همه دنیا دروغ بگن رونی نمیرسه و یکباره بازیش بدن.لیگ ایران که نیست.الان همه تیمها از همه چیز هم خبر دارن.مطمئنم خود بایرنی ها هم میدونستن رونی ممکنه بازی کنه.وگرنه بازی رو با روبن نیمه مصدوم آغاز نمی کردن.

باسلام و تبريك فراوان.:D
من كه از استرس داشتم ميمردم.:blink:
خوب شد تموم شد همين 3-2.:wacko:
اگر يك كمي بايرن دقت ميكرد 3-3 هم ميتونست بگيره.:lol:
كاري كه قبلا ون گال انجام داده بود.:blush:
استرس برای چی؟آهان اینکه چطور حذفشون کنیم.خوب خوبه تا باشه ازین استرسها

تبریک به هواداران بایرن بابت برد
از همین الان بایرن یک پای فیناله
من طرفداره بایرن نیستم ولی امشب گلای قشنگی زدن(مخصوصا گل دوم )
اگر بخوام جدی بگم فعلا" تازه در نیمه نهایی هستیم.هیچ چیز مشخص نیست.الان دیگه لیون به اندازهء بارسا و اینتر هم خطرناکه.

تبریکککککککککککککککککککک پوزه این منچسترو مالیدید به زمین ... عجیب حال داد اما یه چیز جالب بگم
من بهم الهام شده بود که بایرن صعود میکنه و حتی زمانی که بازی 3-0 بود به Yousef گفتم بایرن صعود میکنه
و فقط خندید ... و دیدید چه بلایی سر این منچستر پر ادعا و بیخود اومد :)
ولی یه چیزی میگم ناراحت نشو ! شانس بیارید به لیون ببازید و حذف شید چون اگه بیاید تو فینال با بارسا
فکر کنم 4-0 اینطورا حذف میشید :D
آقا سرانجام من نفهمیدم شما برای تبریک تشریف آوردین یا کل کل!!!؟؟؟به علاوه در فینال تیمی دیگه حذف نمیشه
اما منم یک چیزی بگم.ما دیگه از 4تایی شده هراسی نداریم.در این چندسال به اندازهء کافی سرمون اومده.حالا یکی دیگه هم بیاد روش فرقی به حالمون نداره.:D

جالبه هر وقت آلمان یا بایرن یه بازی رو میبرن , همه شروع میکنن از "شانس" صحبت کردن !
خیلی با بازی امشب حال کردم. نیمه اول اصلآ خوب نبودیم ولی نیمه دوم عالی بودیم !
تیمی که بتونه بازی 3-0 رو بکنه 3-2 بهش میگن تیم ! (وقتی بازی 3-0 شد عادل گفت دیگه بایرن کارش تموم شد lol)
با یوونتوس که بازی داشتیم میگفتن بایرن کاری نمیتونه بکنه و ...
به فیورنتینا که رسیدیم گفتن فیورنتینا ضعیف هست و ...
منچستر رو که رد میکنیم میگن شانس آوردن و ...
خدا بازی بعدی رو بخیر کنه !
ای آقا!!!!اینا همش برای اینه که خودشون کاری رو که بلد نیستن انجام بدن چشم ندارن ببینن یکی دیگه انجام میده. الان چندین دهه هست که همینو میگن.شانس یکبار-شانس دوبار - ولی نه دیگه 40-50سال.بیخیال اونا....

آره این بارسا لامصب خیلی ترسناکه :دی
ولی از این طرف هم لیون امسال خیلی عجیب داره میاد بالا ! بعید نیست حتی قهرمان بشه !! (البته اگه از سد بایرن بگذره :دی)

بعیدم نیست.تیمی که بتونه رئال رو حذف کنه تو برنابئو و از لیورپول 4امتیاز بگیره در دور گروهی و بوردوی بدون باخت تا یکچهارم رو حذف کنه که بهترین خط دفاع رو داشت پس یک چیزی داره.اما الان بایرن با همهء اونای دیگه فرق داره

تبریک به همه طرفدارای عزیز بایرن
نیمه اول میخواستم بزنم تو دهن اون بادشتوبر احمق که داشت الکی الکی به بادمون میداد واقعا
بدشانسی نمیاوردیم همون نیمه اول میتونستیم روی موقعیتای روبن و اولیچ کارو تموم بکنیم که قسمت نشد و بازم روبن با یه سوپرگل دیگه بردمون مرحله بعدی

در ضمن هفته پيش گفتم كه بايرن تازه گرم شده و ميخواد شايستگي اش رو اثبات كنه:rolleyes:

با تقدیم احترامات به بایرنی های عزیز ( که دیشب ما رو خوشحال کردن :دی ) ولی منم فکر میکنم اگه به بارسا بخورن توی فینال رسما له میشن!!
تصور کن فینال مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان نتیجه مسابقه فینالش بشه - مثلا - 5-0 !
مگر اینکه به مسی بگن یه خرده مراعات کنه
بالا در پاسخ به دوست گرامی جناب رونان هم گفتم ازین بابت ما مشکلی نداریم!!!!!

نه دیگه امسال مثل پارسال نیستش
پارسال که بایرن 4تا خورد از بارسا یه تیم مصدوم رو دستش بود فقط
کلوزه،فن بویتن،فیلیپ لام،فکر کنم شواین اشتایگر و دمیکلیس

جوری شده بود که کریستین لل وایساده بود جلوی مسی،معلوم بود که اونجوری تیم به هیچ جایی نمیتونست برسه ولی امسال فرق داره
البته باید اول به فکر لیون بود و دید که بارسلونا میتونه از پس مورینیو تو این مرحله بربیاد یا نه.
"برنو" فراموش شد.همینطور "اوتل" که پشت سر هم شاهکار زدن

هوينس:من به اين تيم اطمينان دارم

جون من بیخیال آقای هوینس.همه این دردسرهای این چندسالمون بخاطر شاهکارهای تو و همکارهای جون جونیت هست.لطف کن بجای اطمینان داشتن برو خرید درست و حسابی برای تیم داشته باش.

بایرن باید جلوی گل خوردنش تو شروع بازی رو بگیره. تو هر دو بازی تا به خودشون بیان عقب افتادن. وولفسبورگ هم برای اینکه از بایرن کم نیاره ثانیه 20 گل خورد، با این فرق که بعدش دیگه هر چی زدن توپ به یه چیزی گیر کرد و نرفت تو گل. حذف شدن!
حالا بایرن هم باید خیلی مواظب باشه. بابا خیلی ضایع است آدم تو شروع بازی گل بخوره. دمیکلیس و باداشتوبر باید برن گل بچینن!
این مشکلی هست که چندساله داریم.نداشتن یک دورازه بان - یک مدافع میانی و یک هافبک یا دفاع راست(که دیگه لام نره از چپ به راست) در اندازه های بایرن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
توني كروس: مي خواهم فصل بعد بازيكن ثابت بايرن مونيخ شوم

سايت گل- توني كروس، مهاجم جوان تيم ملي آلمان، كه در پايان فصل و با اتمام قرارداد قرضي اش با لوركوزن پس از 18 ماه به بايرن مونيخ بازخواهد گشت اعلام كرد به دنبال پيدا كردن جايگاهي ثابت در تركيب اصلي بايرني هاست.
او در مصاحبه با بيلد گفت:" مهمترين مسئله براي من حضور ثابت در تركيب تيم است. من 20 سال دارم و اين فصل يكي از مهمترين بازيكنان باير لوركوزن بودم. دوران بازي من اكنون در مسير صحيحي قرار دارد و نمي توانم اجازه دهم كه از اين مسير منحرف شود. بايد به همين شكل به پيشرفت ادامه بدهم.
من مي دانم كه لوئيز فن خال مي تواند به پيشرفت بازيكنان جوان كمك كند. بسيار كنجكاوم بدانم كه او چه برنامه اي براي من دارد. من تنها مي توانم اميدوار باشم كه او به من اعتماد كند. من از نيمكت نشين شدن در مونيخ نمي ترسم. من اكنون نسبت به قبل بسيار باتجربه تر شده ام و اين فصل نشان داده ام كه چه كارهايي مي توانم انجام دهم. مي توانم گل بزنم و با پاس هاي خطرناك ظاهر شوم."
كروس امروز به مونيخ رفت تا در مورد آينده اش در غول باواريايي با فن خال صحبت كند. سرمربي هلندي به تازگي فاش كرد كه قصد دارد از كروس به عنوان شماره 10 آينده تيمش استفاده كند.

ونگال آماده است تا تابستان بايرن را ترک کند

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،سرمربی هلندی باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي اعلام کرد که اگر بتواند با بايرن مونيخ هر سه جام را بگيرد،اين باشگاه را ترک خواهد کرد.
او در اينباره ميگويد: اگر ما بتوانيم هر سه جام را کسب کنيم،در اينصورت من هيچ چيزی را نميتوانم در اين باشگاه بهتر کنم و به تمام اهداف خود در اين باشگاه رسيده ام. لوئيس ونگال در حالی اين صحبتها را در مصاحبه خود اعلام کرده است که کارل هاينس رومنيگه چندی پيش اعلام کرده بود،باشگاه بايرن مونيخ در صورت تمايل ونگال ميتواند قرارداد او را که تا سال 2011 است،باز هم تمديد کند.
همچنين کرستين نرلينگر هم امروز در مصاحبه اي اعلام کرد که:من ونگال را درک ميکنم،او بارها به من گفته است که ميخواهد استراحت کند و مربيگری يک تيم ملی را قبول کند،اما باشگاه بايرن مونيخ تمام سعی خود را برای نگه داشتن ونگال خواهد کرد.
سران باشگاه بايرن مونيخ اميدوار هستند که لوئيس ونگال حداقل تا پايان سال 2011 در بايرن مونيخ بماند. با صحبتهای ونگال بايد ديد که کادر مديريت باشگاه بايرن مونيخ چه برنامه هايی را برای نگه داشتن اين سرمربی هلندی خواهد داشت.

Last edited by a moderator:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
رومنيگه: بايرن هيچ برنامه اي براي فروش ريبري ندارد

ribery_300_20.jpg

رئال مادريد و بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن اين هافبك فرانسوي هستند...

سايت گل- كارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ به صراحت اعلام كرد كه باشگاهش قصد ندارد كه در بازار نقل و انتقالات تابستاني فرانك ريبري، ستاره فرانسوي اش را بفروشد.

او در مصاحبه با نشريه بيلد گفت:" ما در هفته هاي پيش رو با فرانك در مورد تمديد قرارداد مذاكره خواهيم كرد. اما اگر به توافق هم نرسيم اين به آن معنا نخواهد بود كه ما در تابستان او را خواهيم فروخت.
ما مي خواهيم فصل آينده نيز تيم قدرتمندي داشته باشيم و مي خواهيم فرانك نيز يكي از اعضاي تيم ما باشد.مي خواهيم فصل آينده نيز بايرن هم در مسابقات داخلي و هم در رقابت هاي اروپايي به موفقيت برسد. ريبري نقش مهمي در برنامه هاي ما ايفا مي كند و من فكر نمي كنم كه او پيش از سال 2011 باشگاه را ترك كند." از مدتها پيش خبرهايي در مورد پيوستن ريبري به تيم رئال مادريد به گوش مي رسد در حالي كه گفته مي شود بارسلونا نيز علاقه مند است تا او را به خدمت بگيرد. اما اين ملي پوش فرانسوي هنوز در مورد آينده اش تصميم گيري نكرده است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
نتایج دیدارهای هفته 21 بوندس لیگا- پیروزی پرگل بایرن

سایت گل- پیروزی بایرن مونیخ و کسب تساوی هامبورگ ، بایر لورکوزن و شالکه مقابل حریفانشان از جمله نتایج مهمی بود که در هفته بیست و یکم رقابتهای بوندس لیگا بدست آمد. تاکنون 5 دیدار از 6 دیدارشنبه شب برگزار شده و دیدار دو تیم نورنبرگ واشتوتگارت تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد.

در دیدارهای برگزار شده، نتایج زیر به دست آمد:

* کلن 3- هامبورگ 3

گلها: محمد (31) ، نوواکوویچ (75)و چیهی (88) برای کلن و یانسن (2)، پتریچ (36 و 49(پنالتی)) برای هامبورگ

* بوخوم 1- بایرلورکوزن1

گلها:ددیچ (68) برای بوخوم و دردیوگ (45) برای بایرلورکوزن

* فرایبورگ 0- شالکه 0

* هوفنهایم 2- هانوفر 1

گلها: ادواردو (35) و صالحوویچ (40، پنالتی) برای هوفنهایم و کوئنه (57) برای هانوفر

* وولفسبورگ 1- بایرن مونیخ 3

گلها: روبن (2)، فان بویتن (26) و ریبری (57) برای بایرن و گرافیته (90) برای وولفسبورگ

====================================

کراسيچ در يک قدمی رختکن باوارياييها

قيمت اين بازيکن در حال حاضر 15 ميليون يورو اعلام شده است...

سایت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،مدير برنامه های کراسيچ،هافبک باشگاه زسکا مسکو در مصاحبه اي اعلام کرد،او درخواستهای زيادی از باشگاه هايی مانند رئال مادريد،ميلان،فيورنتينا،رم،منچستر سيتی،اتلتيکو،بايرن مونيخ و ليورپول داشته است،در باشگاه های رئال مادريد،ميلان و منچستر سيتی،او به احتمال زياد به عنوان بازيکن ذخيره به روی نيمکت خواهد نشست و باشگاه های رم و اتلتيکو هم قادر به پرداخت 15 ميليون يورو برای خريد او را نخواهند داشت.
مدير برنامه های کراسيچ در ادامه مي گويد:«او علاقه زيادی به حضور در بايرن مونيخ و ليورپول دارد و به احتمال زياد تابستان امسال و در فصل نقل و انتقالات به يکی از اين دو باشگاه بپيوندد،او دوست دارد به تيمی برود که در آنجا بازی کند ،به نظر من حضور در بوندسليگا منطقی تر است و برای او بهتر است که به بايرن مونيخ برود،البته باشگاه بايرن مونيخ هنوز درخواست رسمی خود را برای خريد او اعلام نکرده است و باواريايي ها هنوز مشخص نکرده اند که فرانک ريبری در بايرن خواهد ماند يا خير،اگر ريبری در بايرن بماند،کراسيچ به اين باشگاه نخواهد رفت چون دائماً بايد روی نيمکت بنشيند.»
سران باشگاه بايرن مونيخ چندی پيش اعلام کرده بودند که کراسيچ را در ليست خريد تابستانی خود قرار داده اند و تابستان امسال برای خريد او اقدام خواهند کرد.
قيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات در حال حاضر 15 ميليون يورو اعلام شده است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
خشم روبن از آینده نامعلوم ریبری در بایرن مونیخ

بازیکن هلندی امیدوار است که هم تیمی اش تمرکز اش را روی بازی های بایرن حفظ کند و به شایعات بازار نقل وانتقالات بی توجه باشد

سایت گل- آرین روبن، مهاجم هلندی تیم بایرن مونیخ، اعتراف کرد که با بالا گرفتن شایعات خروج ریبری ازآلیانس آرنا در هفته های اخیر، نگران وضعیت این بازیکن فرانسوی در چند هفته پایانی فصل است.

ریبری، ستاره سابق باشگاه المپیک مارسی، در اکثر بازی های فصل حاشیه نشین بود اما این مسئله موجب نشد تا بسیاری از باشگاه های بزرگ اروپایی از فکر استخدام او منصرف شوند. روبن اعتقاد دارد که این توجهات در آستانه بازی های مهم بایرن در بوندس لیگا و لیگ قهرمانان می تواند موجب به هم خوردن نمرکز هم تیمی اش شود.

او در مصاحبه با بیلد گفت:" من فکر می کنم که او می داند که می خواهد چه کند. اما ما نباید در مورد آینده او صحبت کنیم. مهمترین مسئله در حال حاضر قهرمانی تیم است. شاید بهتر باشد در مورد فرانک در انتهای فصل صحبت کنیم. فرانک بازیکن بسیار مهمی برای ماست و یک بازیکن تاثیرگذار در چند هفته باقی مانده. او باید کاملا روی بازی های پیش رو تمر کز کند."

بایرن مونیخ که در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد، در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نیز به نیمه نهایی رسیده است و باید در این مرحله به مصاف لیون فرانسه برود.

==================================================

رنسينگ در بايرن 2

رنسينگ برای آماده نگه داشتن خود،حاضر به بازی برای بايرن 2 شده است...

سایت گل- به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،آخرين باری که ميشائيل رنسينگ برای باواريايي ها بازی کرد،روز 23 ژانويه بود که بوت در نيمه دوم به علت درد از ناحيه معده مجبور به ترک بازی شد و رنسينگ به جای او در نيمه دوم بازی کرد.
تابستان امسال قرارداد رنسينگ با باشگاه بايرن مونيخ به پايان خواهد رسيد و احتمالاً او اين باشگاه را ترک خواهد کرد.
ميشائيل رنسينگ ميخواهد که بيشتر بازی کند تا بتواند برای فصل بعد فرم خود را حفظ کند و به همين خاطر او از مديران باشگاه خواهش کرده است که جايش را با توماس کرافت،دروازه بان تيم بايرن مونيخ 2 عوض کنند.
در حال حاضر هنوز هيچ اخباری از طرف سران باشگاه بايرن مونيخ مبنی بر انتقال او به بايرن دو شنيده نشده است و بايد ديد که آيا روز شنبه در بازی بايرن مونيخ دو،رنسينگ حضور خواهد داشت يا خير.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
يك دهه با كلوزه در بوندس ليگا

هميشه قبل از بازي به اينكه چطور مي توانم دروازه رقيب را باز كنم فكر مي كنم...

سایت گل- ميروسلاو كلوزه مهاجم ملي پوش بايرن مونيخ درست 10 سال است كه در بوندس ليگا بازي مي كند. او اولين بار به عنوان يار تعويضي در تاريخ 15 آوريل 2000، براي كايزرسلاترن به ميدان آمد و از آن تاريخ به بعد بود كه دنيا شاهد ظهور مهاجمي جديد از فوتبال آلمان بود. مهاجمي كه ضربات سر دقيقي دارد و البته به خاطر نوع شاديهاي پس از گل نيز مشهور است. او در اين مدت پيشنهادهاي زيادي از تيمهاي غيرآلماني از جمله آاس رم، رئال مادريد و اينترميلان داشت اما هيچكدام از اين پيشنهادها باعث نشد تا او خارج از آلمان بازي كند.وبسایت رسمی باشگاه بایرن گفتگویی با این مهاجم ترتیب داده که برگردان آن به فارسی را با هم می خوانیم.​
* ميرو به خاطر حضور 10ساله ات در بوندس ليگا تبريك مي گوييم. آيا اولين بازي خودت در بوندس ليگا را به خاطر داري؟

** البته، 15آوريل سال 2000 بود و من در كايزرسلاترن بازي مي كردم. آن روز ما با آينتراخت مسابقه داشتيم و با گل ماركو رايش از حريف پيش بوديم. مربي تيم مرا در 15دقيقه پاياني بازي به ميدان فرستاد و خوشبختانه در اولين حضورم در بوندس ليگا توانستم مزه پيروزي را بچشم. ورزشگاه بتزنبرگ خيلي تماشايي بود، هرگز آن روز را فراموش نخواهم كرد.​
* طوري تعريف مي كني كه انگار همين ديروز بوده؟
** بله، من هيچكدام از بازيهايم را فراموش نمي كنم و به خوبي همه چيز را به خاطر مي سپارم. مي دانيد اولين بازي در ليگ حرفه اي براي هر بازيكني يك رؤياست و هر فردي مي خواهد بهترين بازي خود را به نمايش بگذارد و البته به همه چيز با دقت مي نگرد شايد به همين خاطر هست كه آن روز را به خوبي به ياد دارم. من آن سال تنها 2بار فرصت بازي كردن پيدا كردم و به نظرم بهترين شروع من در بوندس ليگا مربوط به فصل 2001 در بازي ما مقابل اشتوتگارت بود. جايي كه ري هاگل مرا مأمور كرده بود نگذارم پابلو تيام در كارهاي تهاجمي تيمش شركت كند.​
* حالا ده سال گذشته و كلوزه 284 بازي در بوندس ليگا دارد و 119گل زده. خاطره اي در مورد گلهايت داري؟
** بله، بهترين گلي كه تاكنون در بوندس ليگا به ثمر رساندم مربوط به بازي ما در وزراشتاديون مقابل كلن بود زماني كه براي برمن بازي مي كردم. توپ ارسالي از نقطه كرنر را با پاي چپم به صورت والي (قيچي) به زير طاق دروازه حريف دوختم.​
* مي داني تا به حال چند بار «هت تريك» كردي؟
** (كمي فكر مي كند) سه يا چهار بار​
* آيا يادگاري هم تا به حال جمع كردي؟ منظورم توپ يا لباس بازيكنان حريف است؟
** بله، تا 3سال اول در پايان هر بازي لباسم را با لباس بازيكنان حريف عوض مي كردم اما پس از آن تصميم گرفتم به جاي اين كار، توپ مسابقات را جمع كنم و از همين رو در پايان بازيهاي مهم باشگاهي مثل چمپيونزليگ يا ملي، توپ آن مسابقه را بر مي دارم. باور نمي كنيد اما من توپ تمامي بازيهاي كه براي تيم ملي بازي كردم را دارم و در دكور خانه ام كه خودم طراحي كردم قرار دادم. مي دانيد در خانه تمرين نجاري مي كنم.​
* و لابد لباسها هم در گنجه اي مخصوص قرار دارند؟
** بله، در زادگاهم، خانه اي كه كنار خانه پدري ام ساختم و تمامي اين وسايل در اتاق خاطرات نگهداري مي شوند كه فكر كنم براي دوران بازنشستگي يك موزه كوچولو از يادگاريهاي مختلف دارم.​
* سخت ترين رقيبي كه تابه حال رو بروي او بازي كردي كه بوده؟
** «يورگن كولر» مدافع كهنه كار بوروسيا دورتموند. هرگز نتوانستم برابر او ضربه سر بزنم با اينكه من نسبت به او جوانتر و چالاك تر بودم. خدا رو شكر كه بازيها من برابر او فقط دو فصل طول كشيد (مي خندد)​
*
با بازيكنان تيم حريف هم صحبت مي كني؟
** نه وقتي جوانتر بودم اما حالا چرا. بيشتر با هم بازيهاي سابقم در برمن و يا لوكاس پودلسكي صحبت مي كنم.​
* اميدواري چند گل ديگر تا پايان دوران بازي ات در بوندس ليگا به ثمر برساني؟
** هرچه بيشتر بهتر. من هر فصل را با همين اميد كه بتوانم گلهاي بيشتري بزنم شروع مي كنم. هميشه قبل از بازي به اينكه چطور مي توانم دروازه رقيب را باز كنم فكر مي كنم اما اين را هم بايد بگويم كه فوتبال يك بازي تيمي است و همه براي موفقيت تيم تلاش مي كنند بنابراين وقتي من در موقعيت گل قرار دارم و هم تيمي من گل مي زند، خوشحال مي شوم و شادي مي كنم.​
وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - مرتضی روشنی

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
برد 7 بر 0 مقابل هانوفر مبارک
امیدوارم در مقابل لیون هم این نتیجه تکرار بشه

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تمرين امروز بايرن بدون ريبری

ribery_3005.jpg

پزشکان باشگاه بايرن ميگويند شايد او نتواند در بازی مقابل ليون بازی کند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،فرانک ريبری به احتمال زياد به علت درد از ناحيه زانو در بازی مقابل ليون بازی نخواهد کرد.
ستاره فرانسوی امروز در تمرينات بايرن مونيخ شرکت نکرد و لوئيس ونگال اعلام کرد که به او برنامه تمرينات به صورت انفرادی داده شده است و انفرادی تمرين خواهد کرد.
لوئيس ونگال در اينباره اعلام کرد:
او از ناحيه زانو بعد از بازی مقابل هانوفر احساس درد ميکرد و به همين علت هم در دقيقه 69 تعويض شد.
امروز پزشکان باشگاه بايرن مونيخ اعلام کردند که شايد او نتواند در بازی مقابل ليون بازی کند،اما کادر مربيان بايرن اميدوار به حضور او در اين بازی است.
ميرسلاو کلوزه هم که روز گذشته احساس سرماخوردگی داشت و به همين دليل نتوانست در بازی با هانوفر حضور يابد،از سلامتی کامل برخوردار است تمرينات خود را امروز با تيم آغاز کرده است.

=================================================

آرين روبن:مسی از من بهتر است

robben-3004.jpg

مسی هيچ چيز از يک فوتباليست واقعی و ستاره کمتر ندارد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از اسکای،يکی از بهترين بازيکنان زمين در بازی بايرن مونيخ مقابل هانوفر در هفته سی و يکم بوندسليگا بدون شک آرين روبن،ستاره هلندی باشگاه بايرن مونيخ بود.
بعد از هت تريک روبن در اين بازی بسياری از خبرنگاران آلمانی او را با ستاره باشگاه بارسلونا،ليونل مسی مقايسه کرده بودند.
آرين روبن امروز در مصاحبه اي با اسکای در اينباره گفت:
البته،مسی از من بهتر است،او هيچ چيز از يک فوتباليست واقعی و ستاره کمتر ندارد و در کشور خود بهترين است،من بايد خيلی کار کنم تا در سطح او باشم،بازی با هانوفر در آستانه بازی با ليون برای روحيه من بسيار خوب بود و روحيه من را بالا برد،من فکر ميکنم روز چهارشنبه بازی ديگری از من خواهيد ديد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ون بومل:ريبری بهتر از روبن بازی ميکند

van_bommel_300_2.jpg

مصاحبه کوتاه مارک ون بومل،کاپيتان باوارياييها با روزنامه بيلد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،کاپيتان باوارياييها،مارک ون بومل در مصاحبه اي با روزنامه بيلد،آرين روبن و فرانک ريبری را با هم مقايسه کرد و درباره اين دو بازيکن صحبتهايی انجام داد که اين مصاحبه به شرح زير است:

بيلد:شما هموطن خود را بهتر ميشناسيد،آيا آرين روبن بهتر از اين خواهد بود و يا بازيهای اخيری که از او ميبينيم نقطه اوج او است؟
ون بومل:در اوج بودن برای يک فوتباليست به خيلی چيز ها بستگی دارد،مثلاً امکان دارد که عملکرد يک تيم در يک روز به قدری بد باشد که يک بازيکن هيچ قدرت مانوری در زمين نداشته باشد،البته بستگی به آمادگی بازيکن هم دارد که قبل از بازی چگونه آماده شده است،من فکر ميکنم که روبن بهتر هم خواهد بود.

بيلد:از چه لحاظ بهتر خواهد بود؟
ون بومل:برای مثال در حال حاضر او تکروی زيادی ميکند و در موقعيتهايی که پاس دادن منطقی ترين کار است که با گذشت زمان من فکر ميکنم او کمتر تکروی کند و به فکر کارهای گروهی هم باشد،در حال حاضر به نظر من ريبری از روبن کمی بهتر است و تنها چيزی که روبن را در نزد هواداران بهتر نشان ميدهد گلزنی های او است،اما در کل ريبری منطقی تر بازی ميکند.

بيلد:در بازی با هانوفر،زمانی که روبن يکی از 3 گلی که به هانوفر زد،ريبری خوشحالی نکرد و به او تبريک نگفت،به نظر شما ريبری از اينکه روبن مورد توجه هواداران است،به او حسادت نميکند؟
ون بومل:در تيم ما کار گروهی است،برای مثال اگر من کاری در زمين انجام ميدهم برای تيمم انجام ميدهم و مهم اين نيست که چه کسی گل ميزند و همه بايد از موفقيت تيم خوشحال باشند.

بيلد:آيا برای شما سخت نيست که بازی با ليون و گلادباخ را از دست خواهيد داد؟
ون بومل:بله برايم سخت است،اما من فکر ميکنم که تيم ما بدون ما هم ميتواند ليون و گلادباخ را شکست دهد،مقابل منچستر هم ما شواين اشتايگر را نداشتيم که ميتوانست برايمان سخت باشد اما خوشبختانه ما تا اين مرحله صعود کرديم،اميدوارم که بتوانيم امسال قهرمانان ليگ قهرمانان شويم.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب فردا شب بازی رفت با لیون در مونیخ رو داریم.اول یک نگاهی به بازیهای این 2تیم با هم بندازیم.6تا بازی با هم انجام دادن همه هم در لیگ قهرمانان بوده که تعداد برد و مساوی و باخت برای هردو تیم در عدد2 برابر هست و البته سهم هر کدوم هم در برد و مساوی و باخت در بازیهایی که میزبان بودن باز هم در عدد1 برابر هست.چکیده اش اینکه آمار بازیهای 2تیم با هم شونه به شونه و بسیار نزدیک هست.7تا گل بایرن زده و 9تا لیون.از هر طرف نگاه کنیم لیون در حال حاضر به اندازهء بارسا و اینتر برای بایرن خطرناکه.اگر بخوایم از نظر فوتبالی چیزی که بایرن داره برتر از لیون باشه اون تجربهء بایرن در این مراحل هست که بارها تا نیمه پایانی پیش اومده.لیون اولین بار در تاریخش تا این مرحله اومده و خودش هم میدونه که شاید دیگه نتونه به این زودی ها خودش رو دوباره تا اینجا برسونه و در نتیجه با همه وجود میاد که ازین شانس برای فینالیست شدن استفاده کنه.یک نگاه به مسیری که لیون طی کرده تا به اینجا برسه نشون میده چقدر تیم خطرناکی هست:صعود از گروهی که فیورنتینا و لیورپول درش بودن-حذف رئال کهکشانی اونم در برنابئو-حذف تیم هموطنش یعنی بوردو که2بار در مرحلهء گروهی بایرن رو شکست داد و تا مرحلهء پبش تنها تیم بدون باخت بود و تنها شکستش هم جلوی همین لیون بود که باعث حذفش شد.همه اینها نشون میده که لیون به پختگی لازم رسیده و شخصیت اروپایی پیدا کرده.تا اینجا هم کلا" 2تا باخت داشتن که هیچ کدومش تاثیر گذار نبوده. یکی در دور گروهی جلوی فیورنتینا و یکی هم بازی برگشت جلوی بوردو.اگر بخوایم یک پیش بینی کنیم بازیمون جلوی لیون شبیه به بازی برابر فیورنتینا خواهد بود با توجه به اینکه هم با فیورنتینا بازی کردیم و هم این2 در یک گروه بودن.از اون بازیها هست که پتانسیل مساوی شدن در هردوبازی یا کشیده شدن سرنوشت بازی به ضربات پنالتی رو داره(همینطور اونطرف بازی اینتر و بارسا).کلا" شانس هر4تیم برای فینالیست شدن رو 50-50 میدونم.
فردا شب 2تا بازیکن محروم رو به همراه نداریم:بادشتوبر که بجاش کنتنتو بازی خواهد کرد و فان بومل که بین پرانیچ و تیموشوک یکی بجاش بازی خواهد کرد.ببینم تیم چطور میتونه با این ترکیب شرایط و جریان بازی رو به دست بگیره.به امید صعودمون به فینال

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
ما هم عجب وضعیتی داریم که کونتندو 19 ساله باید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی کنه. تجربه بازی باداشتوبر در مقابل منچستر هم که هنوز یادمونه. باید با یک تاکتیک پیچیده لیساندرو رو مهار کرد.
ولی لیون تا حالا خیلی خر شانسی آورده هم جلوی رئال و هم مقابل بوردو. دروازه بانشون شاهکاره. اگر اون نبود جلوی بوردو نابود شده بودند. بایرن روی کاغد خیلی بهتر از لیون هستش. باید مواظب باشند بی انگیزگی به سراغشون نیاد که مثل بارسلونا جلوی اینتر گرسنه می شن. بایرن این فصل بدیش اینه که وقتی می دونه تیم برتره خیلی از سر شکم سیری بازی می کنه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فساد اخلاقي شانس حضور ريبري در رئال مادريد را كاهش داد

بازيكن ملي پوش فرانسوي بعد از انتشار خبر فساد اخلاقي اش، از شانس بسيار اندكي براي انتقال به تيم رئال مادريد برخوردار شده است.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از سايت ديلي ميل، در ماه‌هاي اخير خبر حضور فرانك ريبري، بازيكن ملي پوش بايرن مونيخ در رئال مادريد رسانه هاي ورزشي را مورد توجه خود قرار داده بود، اما هفته گذشته خبر فساد اخلاقي وي در كنار ‪ ۲‬بازيكن ديگر فرانسوي نگاه‌ها را نسبت به اين بازيكن منفي كرد.

با توجه به هماهنگي‌هاي انجام شده قرار بود ريبري در تابستان سال جاري بايرن مونيخ را به مقصد رئال مادريد ترك كند، اما گفته مي‌شود مسئولان مادريدي بعد از انتشار اين خبر نسبت به خريد وي تمايل كمتري نشان داده اند.

روزنامه ديلي ميل در اين زمينه نوشت: رئالي‌ها بر خلاف ماه‌هاي اخير ديگر علاقه چنداني به خريد فرانك ريبري ندارند.

به هر حال ريبري با وجود تاهل و با وجود آنكه صاحب ‪ ۲‬دختر است، در خارج از مونيخ رابطه نامشروع داشته و دادگاه به زودي در مورد اين بازيكن راي نهايي را صادر خواهد كرد و چنانچه وي متهم شود به طور كامل از فعاليتهاي ورزشي دور خواهد شد.

براساس اين گزارش، چنانچه اتهام ريبري ثابت شود وي علاوه بر پرداخت جريمه ‪ ۴۵۰۰۰‬ميليون يورويي، بايد به مدت ‪ ۳‬سال هم زنداني شود.

پيش از اين ريبري در پاسخ به تمايل مسئولان باشگاه رئال مادريد گفته بود كه تا هفته آينده پاسخ نهايي را مادريدي‌ها خواهد داد، اما اين اتفاق همه شرايط را تغيير داد و اكنون مقامات باشگاه اسپانيايي نسبت به جذب وي مردد هستند.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
کاش بایرن ازین سمت بیاد بالا که حداقل یه فینال جذاب داشته باشیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک بهتون ... خوب بود و تونستید 1 گل بزنید اما کار سختی تو فرانسه دارید

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ضمن تبریک به هواداران بایرن
بازیه خوبی بود بایرن سرتر از حریف بود.روبن فوق العادست(نمیدونم چرا خیلی خوشم میاد ازش.مخصوصا شوتاش)
حیف شد ریبری اخراج شد .اگه تا اخر بود بازی قشنگ تر بود
پ.ن : اون صحنه که ریبری اخراج شد اگه داور دیشب بود به بازیکن لیون (لوپز)کارت زرد میداد :دی

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
عالی بودن همه
فرانک هم تقصیری نداشت.بدشانسی آورد که آخرین لحظه لوپز توپ رو حرکت داد و باعث شد پاش روی پای اون بیاد پایین
ولی نیمه دوم تا قبل اخراج تولالان هم باز بایرن داشت میکوبید لیون رو
اگه روبن یه کم خودخواه نبود بهترین بازیکن دنیا میشدش

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
منم تبریک میگم
ولی می تونستیم با بیشتر از یک گل هم ببریم لیون رو
ریبری هم خوب بازی می کرد ولی با اون خطاش و اخراجش خالمونو گرفت حالا بازی برگشت هم نیست
روبن و لام و شوآینی خیلی خوب بودن مخصوصا روبن ولی حرکتش موقع تعویض جالب نبود و می تونست در صحنه اخر به گومز پاس بده ولی در کل گل پیروزی بایرن رو زد و یه بازی عالی انجام داد در نیمه دوم
گومز باز هم نشون داد بدترین خرید بایرن امسال بوده من واقعا نگران کلوزه هستم

بالا