SMAM
Registered User
- نوشتهها
- 564
- لایکها
- 9
با پوزش دیگه مجبورم پاسخ همه پستهای چند هفته رو یکجا بدم
کاملا" هم درسته.هیچ تیمی در طول تاریخ هیچ وقت بدون اشکال نبوده و هیچ مربی ای هم بدون اشتباه
اینجانب به شدت از این جابجایی استقبال میکنم
اما منم یک چیزی بگم.ما دیگه از 4تایی شده هراسی نداریم.در این چندسال به اندازهء کافی سرمون اومده.حالا یکی دیگه هم بیاد روش فرقی به حالمون نداره.
بعیدم نیست.تیمی که بتونه رئال رو حذف کنه تو برنابئو و از لیورپول 4امتیاز بگیره در دور گروهی و بوردوی بدون باخت تا یکچهارم رو حذف کنه که بهترین خط دفاع رو داشت پس یک چیزی داره.اما الان بایرن با همهء اونای دیگه فرق داره
جون من بیخیال آقای هوینس.همه این دردسرهای این چندسالمون بخاطر شاهکارهای تو و همکارهای جون جونیت هست.لطف کن بجای اطمینان داشتن برو خرید درست و حسابی برای تیم داشته باش.
دیگه تا زنده ام دوست ندارم ازین پستها اینجا ببینم.تا زنده ام اجازه نمیدم موج ناامیدی برای دلاورمردان باواریا فرستاده بشهفعلا" این هفته باید دنبال سه امتیاز بازی با اشتوت باشیم تا دو هفته دیگه آماده یه باخت آبرومندانه مقابل منچس-تر
پ.ن. ریبری به بازی منچس-تر میرسه
به این میگن روحیهء آلمانی....چیه تیمهای دیگه رو بیخودی غول کردیم برای خودموندوست عزيز فقط ميتونم بگم در نا اميدي بسي اميد است. پايان شب سيه سپيد است . هرگز از باخت حرف نزنيد
چون با كمال احترام به منچستر و تشكيلاتش و مربي با سابقه و بازيكنانش بايد بگم اين تيم هم ضعف داره و يك روز تاوان از دست دادن كريس رونالدو و ...را خواهد داد.بايرن هم تازه گرم شده و خيلي وقته كه در اروپا خودي نشون نداده.
کاملا" هم درسته.هیچ تیمی در طول تاریخ هیچ وقت بدون اشکال نبوده و هیچ مربی ای هم بدون اشتباه
با سپاس.البته من خواستم همون روز بگم.اما چون خودم رو درگیر کاری نمیکنم که پس از اون برام دردسر بشه بیخیال شدم.حالا خودتون گفتین جا داره اشاره کنم میلانی که منچستر حذف کرد نمود کامل یک "شیر بی یال و دم و اشکم"بود.یکبار میلان رو در نیمهء دوم دهه 90 به این شکل دیده بودم(بین سالهای 95تا98)این بار دوم بود که اینجوری میدیدمش.تبریک میگم خصوصا به SAAM
اینجاست که ایمانم به تقدیر در فوتبال قوی تر از قبل شد (قبلا داستان میلان و لیورپول این ایمان رو در من به وجود آورده بود). سال 99 من واقعا از باخت بایرن اونهم به اون شکل ناراحت شدم. ولی حالا بعد از 11 سال بایرن تونست نیمی از راه انتقام رو بره. اون هم با گل پبروزی دقیقه 92 ^_^ به امید تکمیل نیمه ی دوم مسیر انتقام تون در بازی برگشت. کار ساده ای نیست ولی کاملا امکان پذیر نیست. منچستر بهتره بیشتر از این به حذف آسون "اون" میلان نصفه و نیمه دل خوش نکنه. این tie مقابل بایرن، همونطور که قبلا حدس زده بودم، اولین تست جدی شون هست امسال.
از شما هم سپاسگزارم.اما یادم میاد پس از بردمون 4-1 برابر یووه یک حرفهای دیگه ای زدینCong.
عالی بود ... برد تیم فوق منفور منچستر همیشه عالیه . تبریکککککککک ... امیدوارم صعود کنید و بیاید بالا
بسیار دلچسبه که حتی طرفدارهای متعصب ایتالیا هم اینجا به ما تبریک میگن.ببین منچستر چی بوده و ما نمی دونستیم اینقدر باختش برای بقیه هم مهمه.البته گل در درقیقهء91 و 58 ثانیه یعنی تنها 2ثانیه به سوت پایان به دست اومدبرد باحالی بود. چون دقیقه 93 گل پیروزی زدند خیلی چسبید. حتی به من که طرفدار بایرن نیستم. (البته شدیدا آنتی منچسترم).
امیدوارم گل زودهنگام رونی دردسر ساز نشه.
ما اینیم دیگهپیروزی اراده و مبارزه تا آخرین ثانیه رو به همه نشون دادیم.واقعا" تبریک میکم با اوضاعی که بایرن داشت خیلی شوکه شدم:blink:
به امید پنجمین قهرمانی اروپا
به راستی این دیگه از اون کارها بود.ببین چی بوده که اخبار ورزشی تلویزیون هم با جدیت کامل نفهمیده این همون دروغ آوریل خارجی هاست.چنان این خبر رو خوند که مجبور شدم دوباره بیام نت چک کنم.آخه روز پیشش دیده بودم در سایت بایرن.تازه یک چیزی هم خود خبر تلویزیون اضافه کرد که میخواد خودش رو برای جام جهانی اماده کنه.آخر جوک هستن این خبرگزاریهای ما!!!!اینم دروغ سیزده سایت هواداران بایرن مونیخ در ایران:
بازگشت سباستین دایسلر به تمرینات بایرن
که سایت گل فارسی هم خبرشو عینا از اونجا کپی کرده::lol:
دایسلر حیف شد بازیکن بزرگی بود جزو ستارگان سوخته دنیای فوتبال هست,خوب شد یه یادی ازش شد
بايرن آماده معاوضه تونی با ووچينيچ
باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد علاوه بر لوکا تونی مبلغ 20 تا 25 ميليون پرداخت کند...
اینجانب به شدت از این جابجایی استقبال میکنم
آقا تبریک آقا!!
من تبریک می گم
امشب بسیار مسرور گشتیم
تنها تیمی که می تونست این طوری پوزه منیو رو به خاک بماله همین تیمه
درود بر اولیچ
درود بر روبن
درود بر ون گال
نمیدونم کدوم نابغه ای به این فکر افتاد که با این کلک و حقه های دوران پارین سنگی همه رو شگفت زده کنه.یک هفته به همه دنیا دروغ بگن رونی نمیرسه و یکباره بازیش بدن.لیگ ایران که نیست.الان همه تیمها از همه چیز هم خبر دارن.مطمئنم خود بایرنی ها هم میدونستن رونی ممکنه بازی کنه.وگرنه بازی رو با روبن نیمه مصدوم آغاز نمی کردن.تبریک میگم این برد رو
مرسی اولیچ
مرسی روبن
مرسی فنگال
مرسی بایرن
پوز منچستر و این انگلیسی های کثیف به خاک مالیده شد
با بازی دادن رونی چلاق که قرار نبود بازی کنه روحیه بایرن رو می خواستن به هم بزنن ولی در نهایت پوزشون به خاک مالیده شد
استرس برای چی؟آهان اینکه چطور حذفشون کنیم.خوب خوبه تا باشه ازین استرسهاباسلام و تبريك فراوان.
من كه از استرس داشتم ميمردم.:blink:
خوب شد تموم شد همين 3-2.:wacko:
اگر يك كمي بايرن دقت ميكرد 3-3 هم ميتونست بگيره.:lol:
كاري كه قبلا ون گال انجام داده بود.:blush:
اگر بخوام جدی بگم فعلا" تازه در نیمه نهایی هستیم.هیچ چیز مشخص نیست.الان دیگه لیون به اندازهء بارسا و اینتر هم خطرناکه.تبریک به هواداران بایرن بابت برد
از همین الان بایرن یک پای فیناله
من طرفداره بایرن نیستم ولی امشب گلای قشنگی زدن(مخصوصا گل دوم )
تبریکککککککککککککککککککک پوزه این منچسترو مالیدید به زمین ... عجیب حال داد اما یه چیز جالب بگم
من بهم الهام شده بود که بایرن صعود میکنه و حتی زمانی که بازی 3-0 بود به Yousef گفتم بایرن صعود میکنه
و فقط خندید ... و دیدید چه بلایی سر این منچستر پر ادعا و بیخود اومد
آقا سرانجام من نفهمیدم شما برای تبریک تشریف آوردین یا کل کل!!!؟؟؟به علاوه در فینال تیمی دیگه حذف نمیشهولی یه چیزی میگم ناراحت نشو ! شانس بیارید به لیون ببازید و حذف شید چون اگه بیاید تو فینال با بارسا
فکر کنم 4-0 اینطورا حذف میشید
اما منم یک چیزی بگم.ما دیگه از 4تایی شده هراسی نداریم.در این چندسال به اندازهء کافی سرمون اومده.حالا یکی دیگه هم بیاد روش فرقی به حالمون نداره.
ای آقا!!!!اینا همش برای اینه که خودشون کاری رو که بلد نیستن انجام بدن چشم ندارن ببینن یکی دیگه انجام میده. الان چندین دهه هست که همینو میگن.شانس یکبار-شانس دوبار - ولی نه دیگه 40-50سال.بیخیال اونا....جالبه هر وقت آلمان یا بایرن یه بازی رو میبرن , همه شروع میکنن از "شانس" صحبت کردن !
خیلی با بازی امشب حال کردم. نیمه اول اصلآ خوب نبودیم ولی نیمه دوم عالی بودیم !
تیمی که بتونه بازی 3-0 رو بکنه 3-2 بهش میگن تیم ! (وقتی بازی 3-0 شد عادل گفت دیگه بایرن کارش تموم شد lol)
با یوونتوس که بازی داشتیم میگفتن بایرن کاری نمیتونه بکنه و ...
به فیورنتینا که رسیدیم گفتن فیورنتینا ضعیف هست و ...
منچستر رو که رد میکنیم میگن شانس آوردن و ...
خدا بازی بعدی رو بخیر کنه !
آره این بارسا لامصب خیلی ترسناکه :دی
ولی از این طرف هم لیون امسال خیلی عجیب داره میاد بالا ! بعید نیست حتی قهرمان بشه !! (البته اگه از سد بایرن بگذره :دی)
بعیدم نیست.تیمی که بتونه رئال رو حذف کنه تو برنابئو و از لیورپول 4امتیاز بگیره در دور گروهی و بوردوی بدون باخت تا یکچهارم رو حذف کنه که بهترین خط دفاع رو داشت پس یک چیزی داره.اما الان بایرن با همهء اونای دیگه فرق داره
تبریک به همه طرفدارای عزیز بایرن
نیمه اول میخواستم بزنم تو دهن اون بادشتوبر احمق که داشت الکی الکی به بادمون میداد واقعا
بدشانسی نمیاوردیم همون نیمه اول میتونستیم روی موقعیتای روبن و اولیچ کارو تموم بکنیم که قسمت نشد و بازم روبن با یه سوپرگل دیگه بردمون مرحله بعدی
در ضمن هفته پيش گفتم كه بايرن تازه گرم شده و ميخواد شايستگي اش رو اثبات كنه
بالا در پاسخ به دوست گرامی جناب رونان هم گفتم ازین بابت ما مشکلی نداریم!!!!!با تقدیم احترامات به بایرنی های عزیز ( که دیشب ما رو خوشحال کردن :دی ) ولی منم فکر میکنم اگه به بارسا بخورن توی فینال رسما له میشن!!
تصور کن فینال مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان نتیجه مسابقه فینالش بشه - مثلا - 5-0 !
مگر اینکه به مسی بگن یه خرده مراعات کنه
"برنو" فراموش شد.همینطور "اوتل" که پشت سر هم شاهکار زدننه دیگه امسال مثل پارسال نیستش
پارسال که بایرن 4تا خورد از بارسا یه تیم مصدوم رو دستش بود فقط
کلوزه،فن بویتن،فیلیپ لام،فکر کنم شواین اشتایگر و دمیکلیس
جوری شده بود که کریستین لل وایساده بود جلوی مسی،معلوم بود که اونجوری تیم به هیچ جایی نمیتونست برسه ولی امسال فرق داره
البته باید اول به فکر لیون بود و دید که بارسلونا میتونه از پس مورینیو تو این مرحله بربیاد یا نه.
هوينس:من به اين تيم اطمينان دارم
جون من بیخیال آقای هوینس.همه این دردسرهای این چندسالمون بخاطر شاهکارهای تو و همکارهای جون جونیت هست.لطف کن بجای اطمینان داشتن برو خرید درست و حسابی برای تیم داشته باش.
این مشکلی هست که چندساله داریم.نداشتن یک دورازه بان - یک مدافع میانی و یک هافبک یا دفاع راست(که دیگه لام نره از چپ به راست) در اندازه های بایرنبایرن باید جلوی گل خوردنش تو شروع بازی رو بگیره. تو هر دو بازی تا به خودشون بیان عقب افتادن. وولفسبورگ هم برای اینکه از بایرن کم نیاره ثانیه 20 گل خورد، با این فرق که بعدش دیگه هر چی زدن توپ به یه چیزی گیر کرد و نرفت تو گل. حذف شدن!
حالا بایرن هم باید خیلی مواظب باشه. بابا خیلی ضایع است آدم تو شروع بازی گل بخوره. دمیکلیس و باداشتوبر باید برن گل بچینن!