• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
روبن، لام و شواین اشتایگر هر تیمی رو نابود می کنند. عجب ترکیب جالبی بود بازی با لیون. اگر ریبری اخراج نمیشد این بازی از اون بازیها بود که بایرن بالای 4 تا میزد! ریبری فوق العاده بود تا قبل از اخراجش.
چقدر بدشانس بودیم تو این بازی... حتی بدون ریبری هم باید حداقل 3-0 می بردیم. اون صحنه ای که گومز تک به تک به دروازه بان رو بی موقع پرش کرد و هدش رو از دست داد می خواستم گردنشو بشکنم. واقعا خنگ بازی در آورد. مولر هم یه تک به تک رو یه قدم جلو بود و توپ به پاش نگرفت. راستی در مورد کونتنتو حرفمو پس می گیرم! خیلی خوب بازی کرد:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اخراج احراج درستی نبود...خیلی زود عجله کرد..

اگه ایران بود در عرض 10 ثانیه تیم می کشید بیرون ( تراختور )

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
03celeb-ribery-altintop.jpg

Ribery and Altintop in Makkah​

سلام بچه ها اینو قبلاً دیده بودید:)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل ليون
van_gaal4-300.jpg

راضی هستم و ما دوباره به اروپا نشان داديم که مدعی قهرمانی هستيم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باسگاه بايرن مونيخ،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ و رئيس اين باشگاه به همراه تعدادی از بازيکنان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی شرکت کردند که نظرات آنان به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
من بسيار راضی هستم و ما دوباره به اروپا نشان داديم که مدعی قهرمانی هستيم و توانستيم با 10 بازيکن برنده بازی باشيم.ما اطمينان نداشتيم که بتوانيم اين بازی را با نتيجه 1 بر 0 برنده باشيم،ما بازی را سازماندهی بسيار خوبی کرديم و تا وقتی که ليون هم ده نفره نشده بود بازی کاملاً در دست ما بود.
بعد از ده نفره شدن ليون من سريعاً ماريو گومز را به زمين فرستادم تا شايد بتوانيم به گلهای بيشتری دست يابيم،در بازی مقابل فيورنتينا و منچستر ما در بازيهای خانگی توانستيم با نتيجه 2 بر 1 پيروز شويم که هميشه در بازيهای برگشت برايمان مشکل ساز بود،ما در بازيهای برگشت مشکل گلزنی نخواهيم داشت و اگر در بازی برگشت بتوانيم 1 گل بزنيم،ليون بايد برای صعود 3 گل بزند که اين کار آنها را سخت خواهد کرد.
آرين روبن:
هنوز هيچ چيز مشخص نشده است،من فکر ميکنم بازی برگشت برای ما سخت خواهد بود،ما ميتوانستيم با گلهای بيشتری ليون را شکست دهيم اما متأسفانه 10 نفره بازی کردن برايمان سخت بود،در کل بازی بسيار خوبی از خود ارائه داديم.
توماس مولر:
ما بازی خوبی انجام داديم،اگر بازی را دوباره نگاه کنيد،متوجه خواهيد شد که ميتوانستيم گلهای بيشتری بزنيم،ما تا رسيدن به فينال يک بازی سرنوشت ساز ديگری خواهيم داشت و بايد در ليون بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم.
ماريو گومز:
ما بايد از اين نتيجه راضی باشيم،ما گلی دريافت نکرديم و در حال حاضر شانس زيادی برای صعود نسبت به ليون داريم،ما در کل به ليون اجازه نداديم که موقعيت خطرناکی به روی دروازه ما ايجاد کند و من فکر ميکنم که يک ضربه از راه دور توسط ليون تنها موقعيت خطرناک آنها به روی دروازه ما بود.
باستين شواين اشتايگر:
اين نتيجه بسيار عالی بود،من راضی هستم،بازی به نظر من بازی برای ما بسيار سخت بود،بعد از اخراج ريبری از بازی سختی داشتيم و به نظر من بهترين کاری که ما کرديم اين بود که به ليون اجازه نداديم بتواند گلی به ما بزند.
فيليپ لام:
جو در ورزشگاه آليانز آرنا بسيار عالی بود و اين بهترين تشويق از طرف هواداران در زندگی من بود،وقتی وارد زمين شديم واقعاً محو تشويق تماشاچيان بوديم.
ما بازی خوبی از خود ارائه داديم و توانستيم بازی را به خوبی کنترل کنيم و توانستيم با 10 بازيکن مقابل 11 بازيکن،برنده بازی باشيم و ما فعلاً شانس بسيار زيادی برای رسيدن به فينال داريم.
دانيل پرانيج:
واقعاً روز خوبی برای ما بود،بازی در ليگ قهرمانان هميشه برای من آرزو بود و بازی در نيمه نهايی ليگ قهرمانان بسيار عالی است،ما در کل از نتيجه راضی هستيم،ما ميخواهيم که در فينال حضور پيدا کنيم و به همين خاطر در ليون بازی خوبی از خود ارائه خواهيم داد.
اولی هوينس:
من به خاطر بازيهای خوبی که بايرن در اواخر نشان ميدهد به اين تيم افتخار ميکنم،بازيکنان ما به همه ثابت کردند که مدعی قهرمانی هستند،اين پيروزی به من اعتماد داد،ما سعی ميکنيم که در ليون هم همين بازی خوب را از خود ارائه دهيم تا بتوانيم صعود به فينال را تضمين کنيم.

================================

روبن عذر خواهی کرد
robben-3004.jpg

کار من،کار درستی نبود و از يک بازيکن حرفه اي انتظار چنين کارهايی نميرود...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايرانو به نقل از تاگ زايتونگ.هافبک باشگاه بايرن مونيخ به خاطر اعتراض به لوئيس ونگال بعد از تعويض او در دقيقه 85،عذر خواهی کرد.
آرين روبن در دقيقه 85 بازی ديروز با ليون توسط لوئيس ونگال با آلتينتاپ تعويض شد و قبل از خارج شدن از زمين شروع به اعتراض به تصميم لوئيس ونگال کرد و ونگال هم مجبور شد تا کنار زمين به روبن توضيح دهد که به چه علت او را تعويض کرده است.
آرين روبن هم امروز در مصاحبه اي در اينباره گفت:
کار من،کار درستی نبود و از يک بازيکن حرفه اي انتظار چنين کارهايی نميرود و شايد اگر مربی ديگری به جای ونگال بود ديگر به من بازی نميداد و از حرکت من ناراحت ميشد،من از باشگاه بايرن مونيخ و لوئيس ونگال به خاطر اين حرکت زشت عذر خواهی ميکنم.
آرين روبن،بازيکن هلندی باشگاه بايرن مونيخ در بازی ديروز باز هم برای باورياييها سرنوشت ساز بود و گل پيروزی باوارياييها را به ثمر رساند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
روز های سخت ريبری
ribery_3004.jpg

ريبری در بازی ديروز بايرن مقابل ليون در دقيقه 37 بازی اخراج شد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،باشگاه بايرن مونيخ آماده کمک کردن به فرانک ريبری،هافبک فرانسوی اين باشگاه است که روز های سختی را در اين باشگاه پشت سر ميگذارد.
فرانک ريبری که در اوايل اين هفته بر سر زبانها در مطبوعات دنيا افتاده بود و به خاطر فساد اخلاقی در فرانسه مورد حملات شديد مطبوعات فرانسه قرار گرفت و ديروز هم در بازی مقابل ليون در دقيقه 37 اخراج شد،روز های خوبی را سپری نميکند.
ريبری بعد از اخراج،بازی را در رختکن و از تلويزيون دنبال کرد و بعد از اتمام بازی با اجازه لوئيس ونگال استاديوم آليانز آرنا را با همسرش ترک کرد.
کارل هاينس رومنيگه در اينباره در مصاحبه اي اعلام کرد:
باشگاه بايرن مونيخ مانند يه خانواده ميماند و اين خانواده در مشکلات کنار هم خواهند بود،ما سعی ميکنيم که به ريبری کمک کنيم تا از اين شرايط روحی بدی که در حال حاضر گريبانگير اوست بيرون بيايد.
همچنين فيليپ لام،کاپيتان دوم باوارياييها در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد:
ما شرايط او را در حال حاضر درک خواهيم کرد،او فوتباليست بزرگی است و دوست دارد که تيمش برنده باشد،من به او توصيه ميکنم که فعلاً فقط به بازی بوندسليگا فکر کند.
آرين روبن هم در اظهاراتی اعلام کرد که من فکر ميکنم او در بازی روز شنبه بازی خواهد کرد و اعتماد به نفس بالايی پيدا خواهد کرد.

===============================

يوفا اخراج ريبری را بررسی خواهد کرد
ribery_3006.jpg

فرانک ريبری در بازی برگشت بايرن مونيخ مقابل ليون حضور نخواهد داشت...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از تاگ زايتونگ،يوفا اخراج فرانک ريبری،هافبک فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ در ديدار رفت مرحله نيمه نهايی جام باشگاه های اروپا را بررسی خواهد کرد.
جلسه هيئت داوران يوفا روز 28 آوريل برگزار خواهد شد و يوفا از باشگاه بايرن مونيخ خواسته است که اگر شکايتی مبنی بر اخراج فرانک ريبری در بازی ديروز بايرن مونيخ مقابل ليون دارد،بايد تا روز 28 آوريل ارئه دهد.
فرانک ريبری در بازی برگشت بايرن مونيخ مقابل ليون که روز 27 آوريل در ليون برگزار خواهد شد،حضور نخواهد داشت.
خبرها حاکی از آن است که احتمال اين ميرود که اين هافبک فرانسوی به اين علت که کارت قرمز به طور مستقيم از طرف داور مسابقه دريافت کرده است،بيشتر از يک بازی محروم شود و امکان دارد که در صورت صعود بايرن مونيخ به فينال اين بازيکن نتواند در فينال اين مسابقات بازی کند.

================================================

بايرن به دنبال هافبک رئال
fcbayern_300.png

ونگال،ديارا را به باشگاه بايرن برای تقويت خط هافبک پيشنهاد کرده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از يورو اسپورت،باشگاه بايرن مونيخ محمد ديارا،هافبک باشگاه رئال مادريد را در ليست خريد تابستانی خود قرار داد.
خبرها حاکی از آن است که لوئيس ونگال و کادر مربيان باشگاه بايرن مونيخ،عملکرد اين بازيکن را زير نظر گرفتند و لوئيس ونگال به باشگاه بايرن مونيخ پيشنهاد داده است که در فصل نقل و انتقالات تابستانی اين بازيکن را خريداری کنند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
مونشن گلادباخ 1 ؛ 1 بايرن مونيخ

bundesliga_300_1.jpg

گزارش کلی بازی هفته سی و دوم بوندسليگا.گلادباخ 1_بايرن مونيخ 1...

گزارش از وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
ترکيب مونشن گلادباخ:
بايلی،دامز،براورز،دانته،لولز،آرانگو،بردلی،مارکس،هرمان(کولاوتی 79)،رويس(مويس 89)،بوباديلا(فريند 79)

ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،بادشتوبر،ون بويتن(تيموشوک 63)،دميکليس(کنتنتو 46)،لام،ريبری،شواين اشتايگر،پرانيج،روبن،مولر(کلوزه 65)،اوليچ

گلها:
گلادباخ:رئوس(60)
بايرن مونيخ:کلوزه(73)

خطاها:
کارت زرد:بوباديلا(54)،ون بويتن(61)،بادشتوبر(68)،کلوزه(87)
داور:ميشائيل واينر(گويسن)
تعداد تماشاچی:54000 نفر

==========================================

بايرن به دنبال مهاجم پورتو
fcbayernmunchen_300.png

اين بازيکن 24 ساله يکی از ستاره های باشگاه پورتو به حساب می آيد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا تابستان امسال برای خريد مهاجم پورتو،رادامل فالکائو اقدام کند.
c و تا به حال باشگاه های زيادی مانند رئال مادريد،بارسلونا،اينترميلان،ليورپول و آرسنال به دنبال جذب اين ستاره ميباشند.
قيمت اين بازيکن در حال حاضر در بازار نقل و انتقالات 8 تا 10 ميليون يورو اعلام شده است و امکان دارد که برای فصل نقل و انتقالات به خاطر عملکرد خوب اين بازيکن اين قيمت تغيير کند.
سران باشگاه پورتو هنوز هيچ صحبتی درباره فروش اين بازيکن انجام نداده اند اما خبرهای شنيده شده حاکی از آن است که اين باشگاه قصد دارد فالکائو را در ليست فروش تابستانی خود قرار دهد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
رئال به دنبال شواين اشتايگر
basti_300.jpg

رئال مادريد قصد دارد مبلغ 60 ميليون يورو را برای خريد اين هافبک پرداخت کند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران به به نقل از سايت گل،باستين شواين اشتايگر در ليست خريد تابستانی باشگاه رئال مادريد قرار گرفت.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه رئال مادريد قصد دارد مبلغ 60 ميليون يورو را برای خريد اين هافبک پرداخت کند و به شدت به دنبال جذب اين هافبک است.
اين در حاليست که شواين اشتايگر بارها اعلام کرده است که به بايرن مونيخ علاقه دارد و قصد دارد که در اين باشگاه بماند اما ظاهراً سران باشگاه مادريدی توجهی به اين صحبتها ندارند و قصد دارند که برای خريد او تابستان امسال اقدام کنند.
همچنين رئال قصد دارد در کنار شواين اشتايگر،فرانک ريبری را هم برای سال آينده به خدمت بگيرد.

=======================================

آینده دمیچلیس پس از جام جهانی مشخص می شود
micho_300.jpg

باشگاه فیورنتینا تمایل زیادی دارد تا دمیچلیس،ستاره بایرن را به خدمت بگیرد...

سایت گل- سران فیورنتینا تمایل زیادی دارند تا مارتین دمیچلیس، ستاره آرژانتینی باشگاه بایرن مونیخ را در رختکن تیمشان ببینند ولی بنا به گفته های جرج سیترزپیلتر، مدیر برنامه های دمیچلیس، این ستاره تا پایان رقابتهای جام جهانی در مورد آینده اش صحبتی نخواهد کرد. این در حالی است که قرارداد دمیچلیس باباشگاه آلمانی در سال 2012 به اتمام خواهد رسید و با این وجود تیمهای متعدد اروپایی خواهان جذب او می باشند.
مطبوعات ایتالیایی از تمایل فراوان سران فیورنتینا برای جذب این ستاره آرژانتینی گفته اند ولی مدیر برنامه های دمیچلیس در صحبتهایی اعلام کرده که فیورنتینا تنها تیمی نیست که خواهان جذب او می باشد.​
او در گفتگو با کالچومرکاتو گفت:« دمیچلیس بازیهای بسیار خوبی را برای بایرن به نمایش می گذارد ولی او در حال حاضر فقط به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا فکر می کند. پس از آن هم نوبت به جام جهانی می رسد. اگر قرار باشد هر اتفاقی بیفتد، پس از جام جهانی رخ خواهد داد.»
مدیر برنامه های دمیچلیس درمورد پیشنهاد سران فیورنتینا گفت:« فیورنتینا؟ این تیم، تنها تیم ایتالیایی که خواهان جذب دمیچلیس باشد، نیست. علاوه بر تیمهای ایتالیایی، تعدادی از باشگاه های اسپانیایی و انگلیسی هم خواهان جذب او هستند ولی در حال حاضر دمیچلیس تنها برروی عملکردش در بایرن مونیخ تمرکز کرده است.»​

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ونگال:احتياجی به تيموشوک ندارم
van_gaal_300_55.jpg

آناتولی تيموشوک يکی از بهترين هافبک های دفاعی در تيم ما است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ با اينکه به بازی تيموشوک و سطح بالای بازی او احترام ميگذارد اما در مصاحبه اي اعلام کرد که در حال حاضر احتياجی به اين هافبک دفاعی ندارد.
لوئيس ونگال در اين مصاحبه گفت:
آناتولی بازيکن بسيار خوبی است و در تمرينات بهتر از همه تمرين ميکند و يکی از بهترين هافبک های دفاعی در تيم ما است،کيفيت بازی او بسيار بالا است اما من احتياجی به هافبک دفاعی در تيم ندارم و به همين خاطر نميتوانم از او استفاده کنم،اميدوارم که او بتواند من را درک کند،شايد در آينده بتوانم از او استفاده کنم.
خبرها حاکی از آن است که آناتولی تيموشوک،هافبک اکراينی باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا سال آينده به باشگاه ديگری برود.
اين در حاليست که چندی پيش تيموشوک در مصاحبه اي اعلام کرده بود که فعلاً در بايرن مونيخ خواهد ماند و به هيچ تيم ديگری فکر نخواهد کرد.
اظهارات امروز لوئيس ونگال بازتاب گسترده اي در مطبوعات اکراين در بر داشت و بسياری از سايت های خبری اکراين انتقاد شديد خود عليه ونگال را اعلام کردند.
در حال حاضر باشگاه های ديناموکيف و شاختار دانتسک و متاليست خارکف خواهان جذب اين بازيکن هستند.
حال بايد ديد که آيا باشگاه بايرن مونيخ اين بازيکن را در فصل نقل و انتقالات در ليست فروش خود قرار خواهد داد يا خير.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل گلادباخ

nerlinger1-300.jpg

من از نتيجه بازی بسيار راضی هستم،ما بازی سختی انجام داديم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،بعد از بازی بايرن مونيخ مقابل گلادباخ در هفته سی و دوم رقابتهای بوندسليگا که بازی با نتيجه 1-1 به پايان رسيد،کريستين نرلينگر،لوئيس ونگال،فيليپ لام،بوت،آرين روبن و باستين شواين اشتايگر نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
کريستين نرلينگر:
ما در حال حاضر در صدر جدول هستيم و دو بازی ديگر مقابل بوخوم و هرتابرلين خواهيم داشت،همه چيز در دستان ماست،من از نتيجه بازی بسيار راضی هستم،ما بازی سختی انجام داديم.
لوئيس ونگال:
ما امروز زياد خوب نبوديم،ما از اول بازی تاکتيکی را اتخاذ کرديم اما نتوانستيم به گل برسيم،ما امروز از گلادباخ بهتر بازی کرديم اما نتوانستيم برنده باشيم،در کل نتيجه بدی نبود و همه چيز به ما بستگی خواهد داشت.
فيليپ لام:
ما هنوز در اوج هستيم،ما ميدانستيم که گلادباخ در خانه خوب بازی خواهد کرد و ما بازی سختی انجام داديم،ما باهوشانه بازی نکرديم،از گلادباخ شانس بيشتری برای گل زدن داستيم و بايد به يک امتيازی که گرفتيم،راضی باشيم.
هانس يورگ بوت:
ما ميخواستيم امروز برنده باشيم اما نتوانستيم،در هر صورت ما در مکان اول جدول قرار داريم و بايد در دو بازی باقی مانده،بازيهای خوبی از خود ارائه دهيم.
آرين روبن:
اين مساوی،شانس قهرمانی در بوندسليگا را از ما نگرفت،ما بايد در دو بازی بعدی برنده باشيم و قهرمان آلمان خواهيم شد.
باستين شواين اشتايگر:
ما هنوز در مکان اول جدول قرار داريم،ما ميخواستيم که سه امتياز را در اين بازی بگيريم اما متأسفانه نتوانستيم،در کل خوب بازی کرديم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آمادگی کامل آلتينتاپ برای بازی با ليون

hamit-3001.jpg

ونگال به جای فرانک ريبری از آلتينتاپ در خط هافبک خود استفاده خواهد کرد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،در حال حاضر باشگاه بايرن مونيخ دچار مشکلی بزرگی در خط دفاعی است و فرانک ريبری،ستاره فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ هم نميتواند در بازی برگشت نيمه نهايی ليگ قهرمانان اروپا مقابل ليون بازی کند.
لوئيس ونگال تصميم گرفته است که به جای فرانک ريبری از آلتينتاپ در خط هافبک خود استفاده کند.
لوئيس ونگال در اينباره ميگويد:
آلتينتاپ در تمرينات بسيار خوب بوده و به خوبی همه تمرينات خود را انجام داده است،او از نقطه کرنر در تمرينات توانسته يک گل بزند.

==================================

تيموشوک به ليون نرفت
tymoshchuk2_300.jpg

پزشکان باشگاه بايرن مونيخ مريضی او را عفونت معده اعلام کردند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،هافبک اکراينی باشگاه بايرن مونيخ،آناتولی تيموشوک به همراه تيم بايرن مونيخ برای بازی برگشت مرحله نيمه نهايی ليگ قهرمانان به ليون نرفت.
پزشکان باشگاه بايرن مونيخ مريضی او را عفونت معده اعلام کردند و در حال حاضر او تحت درمان و مراقبتهای پزشکی است.
آناتولی تيموشوک در صورت بازی نکردن مارتين دميکليس و يا ون بويتن ميتوانست به جايی يکی از آنها در زمين حضور يابد.
در حال حاضر بايرن مونيخ دچار مشکل شديدی برای اين بازی شده است،فرانک ريبری به علت اخراج در بازی رفت با ليون در مونيخ نميتواند در اين بازی حضور يابد و دانيل پرانيج هم به علت مصدوميت نميتواند بازی کند.
وضعيت مارتين دميکليس و دانيل ون بويتن هم هنوز مشخص نيست و بايد ديد که تا فردا چه اتفاقی خواهد افتاد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ون بويتن و دميکليس به ليون خواهند رفت
van_buyten_300.jpg

احتمال حضور ون بويتن در اين بازی بيشتر از دميکليس خواهد بود...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،روز يکشنبه دانيل ون بويتن و مارتين دميکليس در تمرينات بايرن مونيخ حاضر شدند اما هنوز معلوم نيست که آنها در بازی برگشت نيمه نهايی ليگ قهرمانان مقابل ليون بازی خواهند کرد يا خير،هر دو بازيکن در بازی روز شنبه مقابل مونشن گلادباخ مصدوم شدند.
ون بويتن از دچار کشيدگی عضله شديد شده بود و دميکليس هم از ناحيه ران پا دچار همين مصدوميت شده بود.
هر دوز بازيکن امروز به همراه تيم به ليون فرستاده شدند و تصميم گيری برای بازی کردن آنها در بازی مقابل ليون ساعات های پايانی تا بازی گرفته خواهد شد.البته احتمال حضور ون بويتن در اين بازی بيشتر از دميکليس خواهد بود.
لوئيس ونگال در مصاحبه اي در اينباره گفت:
من اميدوارم که حداقل يکی از آنها بتواند در بازی مقابل ليون حضور پيدا کند،اگر يکی از آنها به بازی برسد،دومين دفاع ما بادشتوبر خواهد بود و در دفاع چپ ما کنتنتو بازی خواهد کرد و اگر اينطور شود بسيار عالی است،در صورتی که هر دو آنها به بازی نرساند،مشکل خواهيم پيدا کرد.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا بازی امشب چند چند شد؟ من نتونستن ببینم ! :(

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
3-0 بایرن با هت ریک اولیچ

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب به سلامتی یه سر فینال که بایرن شد. یه سر دیگه اش هم که ایشالا بارسای خودمونه دیگه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم. بایرن فوق العاده بازی کرد

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
به همه بکس بایرنی تبریک میگم
انشالله که قهرمان میشیم با این تیم و این مربی و اگه سال بعد هم ونگال بمونه میتونیم 6تا جام رو بگیریم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک میگم به مونیخی ها ... اما الحق تو فینال زیر 3 تا بخورید باید بگم خدا دوستتون داره

فرقی نمیکنه چه بارسا بالا بیاد ( که حتما میاد ) چه اینتر ;)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بایرن فوق العاده بود
فینال جذاب تر شد ...

بالا