نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل ليون
راضی هستم و ما دوباره به اروپا نشان داديم که مدعی قهرمانی هستيم...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باسگاه بايرن مونيخ،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ و رئيس اين باشگاه به همراه تعدادی از بازيکنان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی شرکت کردند که نظرات آنان به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
من بسيار راضی هستم و ما دوباره به اروپا نشان داديم که مدعی قهرمانی هستيم و توانستيم با 10 بازيکن برنده بازی باشيم.ما اطمينان نداشتيم که بتوانيم اين بازی را با نتيجه 1 بر 0 برنده باشيم،ما بازی را سازماندهی بسيار خوبی کرديم و تا وقتی که ليون هم ده نفره نشده بود بازی کاملاً در دست ما بود.
بعد از ده نفره شدن ليون من سريعاً ماريو گومز را به زمين فرستادم تا شايد بتوانيم به گلهای بيشتری دست يابيم،در بازی مقابل فيورنتينا و منچستر ما در بازيهای خانگی توانستيم با نتيجه 2 بر 1 پيروز شويم که هميشه در بازيهای برگشت برايمان مشکل ساز بود،ما در بازيهای برگشت مشکل گلزنی نخواهيم داشت و اگر در بازی برگشت بتوانيم 1 گل بزنيم،ليون بايد برای صعود 3 گل بزند که اين کار آنها را سخت خواهد کرد.
آرين روبن:
هنوز هيچ چيز مشخص نشده است،من فکر ميکنم بازی برگشت برای ما سخت خواهد بود،ما ميتوانستيم با گلهای بيشتری ليون را شکست دهيم اما متأسفانه 10 نفره بازی کردن برايمان سخت بود،در کل بازی بسيار خوبی از خود ارائه داديم.
توماس مولر:
ما بازی خوبی انجام داديم،اگر بازی را دوباره نگاه کنيد،متوجه خواهيد شد که ميتوانستيم گلهای بيشتری بزنيم،ما تا رسيدن به فينال يک بازی سرنوشت ساز ديگری خواهيم داشت و بايد در ليون بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم.
ماريو گومز:
ما بايد از اين نتيجه راضی باشيم،ما گلی دريافت نکرديم و در حال حاضر شانس زيادی برای صعود نسبت به ليون داريم،ما در کل به ليون اجازه نداديم که موقعيت خطرناکی به روی دروازه ما ايجاد کند و من فکر ميکنم که يک ضربه از راه دور توسط ليون تنها موقعيت خطرناک آنها به روی دروازه ما بود.
باستين شواين اشتايگر:
اين نتيجه بسيار عالی بود،من راضی هستم،بازی به نظر من بازی برای ما بسيار سخت بود،بعد از اخراج ريبری از بازی سختی داشتيم و به نظر من بهترين کاری که ما کرديم اين بود که به ليون اجازه نداديم بتواند گلی به ما بزند.
فيليپ لام:
جو در ورزشگاه آليانز آرنا بسيار عالی بود و اين بهترين تشويق از طرف هواداران در زندگی من بود،وقتی وارد زمين شديم واقعاً محو تشويق تماشاچيان بوديم.
ما بازی خوبی از خود ارائه داديم و توانستيم بازی را به خوبی کنترل کنيم و توانستيم با 10 بازيکن مقابل 11 بازيکن،برنده بازی باشيم و ما فعلاً شانس بسيار زيادی برای رسيدن به فينال داريم.
دانيل پرانيج:
واقعاً روز خوبی برای ما بود،بازی در ليگ قهرمانان هميشه برای من آرزو بود و بازی در نيمه نهايی ليگ قهرمانان بسيار عالی است،ما در کل از نتيجه راضی هستيم،ما ميخواهيم که در فينال حضور پيدا کنيم و به همين خاطر در ليون بازی خوبی از خود ارائه خواهيم داد.
اولی هوينس:
من به خاطر بازيهای خوبی که بايرن در اواخر نشان ميدهد به اين تيم افتخار ميکنم،بازيکنان ما به همه ثابت کردند که مدعی قهرمانی هستند،اين پيروزی به من اعتماد داد،ما سعی ميکنيم که در ليون هم همين بازی خوب را از خود ارائه دهيم تا بتوانيم صعود به فينال را تضمين کنيم.
================================
روبن عذر خواهی کرد
کار من،کار درستی نبود و از يک بازيکن حرفه اي انتظار چنين کارهايی نميرود...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايرانو به نقل از تاگ زايتونگ.هافبک باشگاه بايرن مونيخ به خاطر اعتراض به لوئيس ونگال بعد از تعويض او در دقيقه 85،عذر خواهی کرد.
آرين روبن در دقيقه 85 بازی ديروز با ليون توسط لوئيس ونگال با آلتينتاپ تعويض شد و قبل از خارج شدن از زمين شروع به اعتراض به تصميم لوئيس ونگال کرد و ونگال هم مجبور شد تا کنار زمين به روبن توضيح دهد که به چه علت او را تعويض کرده است.
آرين روبن هم امروز در مصاحبه اي در اينباره گفت:
کار من،کار درستی نبود و از يک بازيکن حرفه اي انتظار چنين کارهايی نميرود و شايد اگر مربی ديگری به جای ونگال بود ديگر به من بازی نميداد و از حرکت من ناراحت ميشد،من از باشگاه بايرن مونيخ و لوئيس ونگال به خاطر اين حرکت زشت عذر خواهی ميکنم.
آرين روبن،بازيکن هلندی باشگاه بايرن مونيخ در بازی ديروز باز هم برای باورياييها سرنوشت ساز بود و گل پيروزی باوارياييها را به ثمر رساند.