• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
باید گفت اگه زیر 3تا بزنیم خدا حریفمونو دوست داشته
فکر نمیکنم که چه پپ چه خوزه حریف فن گال بشن
بهترین مربی حال حاضر اروپاست

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک به همه دوستان
دم اولیچ گرم اگه یه گل دیگه هم میزد آقای گل میشد
کل تیم امشب خوب بود
به امید پنجمین قهرمانی

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ليون 0 ؛ 3 بايرن مونيخ

uefacl300.gif

گزارش کلی بازی برگشت مرحله نيمه نهايی ليگ قهرمانان،ليون 0_بايرن 3...

گزارش از وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران
ترکيب ليون:
لوريس،رواير،کريس،بومسانگ،سيسوکو(گوميس 46)،گونالون،ماکون،گوو،دلگادو(پيانيج 68)،باستوس،ليساندرو(ادرسون 79)
سرمربی:پوئل

ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،لام،ون بويتن(دميکليس 46)،بادشتوبر،کنتنتو،باستين شواين اشتايگر(آلابا 78)،ون بومل،روبن(کلوزه 76)،آلتينتاپ،مولر،اوليچ
بازيکنان ذخيره:رنسينگ،گرليتز،گومز
سرمربی:لوئيس ونگال

گلها:3 گل بازی توسط اوليچ در دقايق 26،67،78 به ترتيب با پاس های مولر،آلتينتاپ و فيليپ لام زده شد.

داور:بوساکا(سوئيس)
خطاها:
کارت زرد:گونالون،کريس/آلتينتاپ
کارت قرمز:کريس(59)

تعداد تماشاچی:40.000 نفر

================================

اوليچ:هت تريک برايم سخت بود

olic_3001.jpg

من قبل از بازی فکر نميکردم که بتوانيم با چنين نتيجه اي برنده باشيم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت يوفا،مهاجم باشگاه بايرن مونيخ در بازی برگشت نيمه نهايی ليگ قهرمانان اروپا توانستد که هت تريک کند و 3 گل زده بازی را به نام خود بزند.
او در مصاحبه اي بعد از بازی گفت:
من قبل از بازی فکر نميکردم که بتوانيم با چنين نتيجه اي برنده باشيم و من هت تريک کنم،هت تريک برايم سخت بود و شايد هيچوقت باور نميکردم که روزی بتوانم در نيمه نهايی ليگ قهرمانان اروپا و در زمين حريف بتوانم اينکار را انجام دهم،ما بازی خوبی از خود ارائه داديم و توانستيم به فينال برسيم،من فکر ميکردم که سرنوشت سازترين گلی که من زدم به منچستر يونايتد بود،اما فکر ميکنم اين سه گل برای ما ارزش بيشتری داشت و خوشحالم که توانستم برای تيمم اينکار را انجام بدهم.اميدوارم که در فينال هم بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم و قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شويم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
فرانک ريبری ظاهراً در بايرن خواهد ماند

ribery_3005.jpg

تنها دليلی که ميتواند من را در مونيخ نگه دارد،طرفداران باشگاه هستند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانک ريبری ستاره فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ ظاهراً تصميم به ماندن در بايرن مونيخ را دارد.
ريبری امروز در صحبتهايی اعلام کرد:
تنها دليلی که ميتواند من را در مونيخ نگه دارد،طرفداران باشگاه هستند و ميدانم که آنها به من علاقه دارند.
البته ريبری هنوز تصميم نهايی خود را نگرفته است که بنا به گزارشهای رسيده تا چند روز آينده او تصميم قطعی خود را خواهد گرفت.
اين در حاليست که چند پيش فرانتس بکن بائر اعلام کرده بود که ريبری به احتمال زياد فصل آينده به رئال مادريد و يا بارسلونا خواهد رفت.
ظاهراً با توجه به رسوايی اخلاقی که برای اين ستاره فرانسوی پيش آمده است،باشگاه رئال مادريد از خريد او صرف نظر کرده است.

====================================

روبن:اوليچ،يک بازيکن استثنائی است

robben-3005.jpg

من فکر ميکنم که اوليچ يکی از بهترين بازيکنان بايرن مونيخ است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آرين روبن،ستاره هلندی باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي بعد از بازی مقابل ليون و هت تريک اوليچ در اين بازی از همبازی خود در باشگاه بايرن مونيخ تمجيد کرد و گفت:
اوليچ،يک بازيکن استثنائی است،من فکر ميکنم که او يکی از بهترين بازيکنان بايرن مونيخ است و زحمت بسيار زيادی برای اين تيم کشيده است،او مانند يک ستاره ميدود و فقط به فکر اين است که چگونه ميتواند کمکی به تيم بکند.
زدن سه گل در خانه حريف بسيار سخت است اما ما توانستيم اينکار را انجام دهيم و ما بسيار خوشحال هستيم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ماکای هم کفشهايش را آويزان کرد

makaay_300.jpg

مطمئن هستم که هيچوقت به عنوان بازيکن به فوتبال باز نخواهم گشت...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت يوفا،مهاجم قديمی باشگاه بايرن مونيخ و بازيکن فعلی فاينورد روتردام،روی ماکای امروز اعلام کرد که با پايان رسيدن فصل جاری از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
ماکای،آخرين بازی خود را 6 می مقابل آژاکس در ليگ هلند انجام خواهد داد و از دنيای حرفه اي فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
روی ماکای امروز در مصاحبه اي در اينباره گفت:
تصميم من در اينباره قطعی است و با رئيس باشگاه فاينورد هم در اينباره صحبت کردم و از فصل جديد با تيم جوانان فاينورد کار خواهم کرد و سرمربی تيم جوانان فاينورد خواهم شد.
من اين تصميم را دو هفته پيش گرفتم و مطمئن هستم که هيچوقت به عنوان بازيکن به فوتبال باز نخواهم گشت.
ماکای فوتبال حرفه اي خود را در سال 1993 شروع کرد،او تا به حال برای تيمهای تنريف،دپورتيوو،بايرن مونيخ و فاينورد بازی کرده است و در کارنامه باشگاهی خود در مجموع 527 بازی،254 گل زده دارد.
از افتخارات ميتوان از قهرمانی با دپورتيوو در سال 2000 در ليگ اسپانيا و قهرمانی با باوارياييها در سالهای 2005 و 2006 در بوندسليگا نام برد.
سال 2003 ماکای با 29 گل برای دپورتيوو،بهترين مهاجم در ليگ اروپا شد،همچنين او دارای رکورد سريعترين گل در ليگ قهرمانان اروپا است که 7 مارس 2007 مقابل رئال مادريد در ثانيه 10.3 توانست دروازه مادريدی ها را باز کند که هنوز هيچکس نتوانسته رکورد او را به دست بياورد.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تبریک!
امیدوارم فینال پر گلی داشته باشیم!!!

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
WOW...I mean WOWWWW
رقیب می طلبیم! اگر اینتر به فینال برسه که نابود میشه و اگر بارسلونا رقیبمون باشه در یک بازی نزدیک باز هم شکستشون میدیم :D
خیلی قویه بایرن. خیلی! شواین اشتایگر فوق ستاره بی چون و چرای خط میانی و حتما بهترین جانشین میشاییل بالاکه. روبن هم خیلی باحاله! همه می دونن وقتی داره از کنار زمین میره با پای چپ می کشه به سمت مرکز زمین ولی انقدر سریعه که نمیشه گرفتش. مثل لیونل مسی. اگر ریبری هم در فینال باشه... هر چند آلتین توپ امروز از ریبری چیزی کم نداشت !!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ووووووووووووو اوليچ هت تريك كرده !
تبريك ميگم اساسي...
نظرتون چيه اين يارو فن گالو بياريم تيم ملي ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
شکست شرم آوری را متحمل شدیم / به بایرن تبریک می گویم

کلود پوئل، سرمربی تیم فوتبال المپیک لیون فرانسه، پس از شکست سنگین تیمش مقابل بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، این نتیجه را شرم آور خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، تیم فوتبال بایرن مونیخ بامداد چهارشنبه با سه گل "ایویکا اولیچ" در دیدار برگشت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل لیون فرانسه به برتری رسید تا با توجه به برتری یک بر صفر در دیدار رفت، در مجموع با حساب 4 بر صفر به دور نهایی این رقابت ها راه پیدا کند.

پوئل در نشست خبری پس از پایان بازی اظهار داشت: اول از همه باید به بایرن تبریک گفت. آنها در چند منطقه بهتر از تیم ما بودند. توان بدنی آنها فوق العاده بود و ضرباهنگی داشتند که هرگز دچار افت نمی شد. لیون باید یک بازی کامل ارائه می کرد که چینن چیزی حاصل نشد.

لیون در آغاز نیمه دوم با اخراج کریس، کاپیتان خود، 10 نفره به بازی ادامه داد. پوئل در ادامه افزود: ما سعی کردیم با توپ های بلند، بر روی دفاع بایرن فشار بیاوریم اما شتابزده عمل کردیم و از مالکیت خود بهترین استفاده را نبردیم. لیون در استفاده از توپ های آخر بسیار ضعیف عمل کرد. بر روی اسکوربورد ورزشگاه ننیجه شرم آوری نقش بسته است. این یک شکست سنگین بود که ارتباط زیادی با اخراج کریس دارد.

-----------------

مقابل لیون عالی بودیم/ ترجیح می‌دهم با اینتر در فینال بازی کنیم
لوییس ونگال پس از صعود مقتدرانه بایرن مونیخ به دیدار نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، از عملکرد تیم تحت ***** خود به نیکی یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، تیم فوتبال بایرن مونیخ بامداد چهارشنبه با سه گل "ایویکا اولیچ" در دیدار برگشت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل لیون فرانسه به برتری رسید تا با توجه به برتری یک بر صفر در دیدار رفت، در مجموع با حساب 4 بر صفر به دور نهایی این رقابت ها راه پیدا کند.

ونگال در نشست خبری پس از پایان بازی اظهار داشت: ما واقعا مقابل لیون بازی خوبی ارائه کردیم. بایرن، هم در دفاع و هم در حمله سازمان یافته بود و اگر همواره همین گونه باشیم، شکست دادن ما کار دشواری خواهد بود.

وی افزود: من و همینطور بازیکنان بایرن بسیار خوشحال هستند. اولیچ یک شب رویایی داشت. این بازیکن با سختکوشی فراوان، سه گل برای تیم به ما به ثمر رساند اما او نزدیک ترین بازیکن به دروازه لیون بود پس بنابراین طبیعی بود که گل بزند.

ونگال در پایان در خصوص دیدار نهایی این رقابت ها افزود: از روز نخست کارم در بایرن مونیخ گفتم که بارسلونا بهترین تیم جهان است. آنها اگر 10 بار به فینال راه پیدا کنند در 9 بازی برنده می شوند اما آن یک بار هم می تواند سهم بایرن باشد. البته من ترجیح می دهم با اینتر در فینال بازی کنم چرا که در این صورت فرصت می کنم در نشست خبری به همراه دوستم خوزه مورینیو حضور پیدا کنم.

----------------

طعنه روبن به سران رئال مادريد:با افتخار به سانتياگوبرنابئو برمي‌گردم!

روبن ستاره هلندي بايرن مونيخ پس از پيروزي بر ليون فرانسه و راهيابي به فينال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا با طعنه و طنز خطاب به مقامات باشگاه رئال مادريد گفت: با شكوه به سانتياگوبرنابئو باز مي‌گردم

به گزارش ايسنا ، روبن ستاره هلندي باشگاه بايرن مونيخ آلمان كه با تلاش‌هاي او و ساير هم‌بازي‌هايش بايرن مونيخ به فينال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا صعود كرد در گفت‌وگويي اختصاصي با شبكه الجزيره اسپورت با طعنه و طنز خطاب به مقامات باشگاه رئال مادريد گفت: اكنون خوشحالم كه با شكوه تمام به سانتياگوبرنابئو محل برگزاري مسابقه نهايي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا بازمي‌گردم.

وي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا را بسيار دشوار برشمرد و گفت: در ابتداي خط تمام تلاش ما براي كسب مقام قهرماني باشگاه‌هاي آلمان در بوندسليگا بود، اما اكنون خوشحالم كه با قدرت در فينال جام باشگاه‌هاي اروپا قرار داريم و در آستانه فتح جام حذفي آلمان هستيم و تا رسيدن به جام قهرماني باشگاه‌هاي آلمان نيز فاصله‌اي نزديك داريم كه همه اينها مي‌تواند يك فصل رويايي را رقم بزند.

از سوي ديگر فان بوينتن ديگر بازيكن تيم بايرن مونيخ آلمان ضمن اظهار شادماني از رسيدن به فينال جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا به خبرنگار الجزيره اسپورت گفت: ما كار سختي را به نتيجه رسانده‌ايم و اكنون در سه فينال باشكوه قرار داريم كه مهمترين آن جنگ براي بدست آوردن جام باشگاه‌هاي اروپا ست و اين مهم در حالي به دست آمده است كه با عبور از بزرگان بسياري در اروپا توانسته‌ايم خود را به فينال برسانيم.

از سوي ديگر به گزارش همين تلويزيون روزنامه بيلد آلمان با تيتر يك قراردادن اين عنوان كه "بايرن مونيخ با سوپراوليچ به فينال جام باشگاه‌هاي اروپا رسيده است" اعلام كرد مردان باواريا در آستانه سه عنوان مهم قرار دارند. تلويزيون الجزيره اسپورت نيز در همين زمينه اعلام كرد: شايد بايرن مونيخ بارسلوناي تازه اين فصل باشگاه‌هاي اروپا باشد. اين تلويزيون همچنين با مصاحبه با مربي تيم شكست خورده فرانسه از قول او عنوان كرد: بايد اعتراف كنم كه بايرن مونيخ تيم بسيار بزرگي بود كه در خانه ما را با شكست روبرو ساخت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
برد قاطعانه بایرن مقابل لیون / لیگ قهرمانان تحت تاثیر درخشش اولیچ

تیم فوتبال بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با سه گل تیم فوتبال لیون را در فرانسه شکست داد تا با یک برد قاطعانه به فینال مسابقات راه یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، بایرن مونیخ که هفته گذشته در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان با تک گل آرین روبن موفق شد لیون را در آلیانز آرنا شکست دهد سه شنبه شب در "ژرلان" در غیاب فرانک ریبری به دلیل اخراج در بازی رفت به مصاف لیون فرانسه رفت.

لیون فرانسه که در اندیشه یک پیروزی ایده آل برای صعود به فینال لیگ قهرمانان بود خیلی زود و در دقیقه 26 دروازه خود را گشوده دید. اولیچ گل اول بایرین مونیخ را در دقیقه 26 به ثمر رساند.

اولیچ در ادامه بازی و در دقایق 67 و 78 دو بار دیگر دروازه لیون فرانسه را گشود تا در شب رویایی خود همراه با سایر شاگردان لوییس ونگال به دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یابند.

تیم لیون فرانسه در این دیدار به دلیل اخراج کریس در دقیقه 59 بازی را 10 نفره ادامه داد.
-------------
گفته بوديم زمان مي‌خواهيم
فان بومل:در بايرن هميشه بايد موفق بود

كاپيتان هلندي بايرن مونيخ پس از راهيابي اين تيم به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا گفت: رسيدن به فينال با بايرن سخت‌تر از انجام اين كار با بارسلونا بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مارك فان بومل كه سابقه بازي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا با پيراهن بارسلونا را دارد در نشست خبري پايان بازي المپيك ليون – بايرن مونيخ گفت: بازي دشواري بود. به ويژه در نيمه نخست زماني كه ما با شيوه پرسينگ بازي كرديم.

كاپيتان بايرن ادامه داد: آنها در نيمه نخست تنها يك فرصت داشتند. اما بازي بسيار نفس‌گير و خسته كننده بود. رسيدن با بايرن به فينال سخت‌تر از رسيدن به فينال با بارسا در سال 2006 بود. ما مربي جديدي داشتيم بازيكناني تازه وارد و در شروع فصل اوضاع خوب به نظر نمي‌رسيد. با همه اينها از آن زمان تاكنون همه چيز بهتر شده است. در شروع فصل گفتيم كه به زمان نياز داريم. در ابتدا نتايج چندان خوب نبود در بايرن مونيخ هميشه بايد موفق بود.

اولي هوينس رييس باشگاه بايرن مونيخ هم با ابراز رضايت از موفقيت بايرن مونيخ گفت: انچه در اين بازي ديديم فوتبالي به تمام معنا بود. من چنين چيزي را از بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان مدت‌ها نديده بودم. ما بسيار خوب بازي كرديم. باوركردني نيست. براي بازيكنان بايرن زمان اندكي براي جشن و شادي باقي است، چرا كه آنها هنوز 4 بازي را پيش رو دارند. انوقت شايد بشود به درستي جشن گرفت.

------------
ما فقط به فينال رسيده‌ايم
فان خال:
بايرن مي‌تواند هر تيمي را شكست دهد

2800 هوادار بايرن كه براي تشويق اين تيم و تماشاي بازي المپيك ليون – بايرن مونيخ به فرانسه سفر كرده بودند جشن صعود بايرن به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا را در شهر ليون فرانسه برپا كردند. جشني كه تا پايان هفته و يا شايد حتي پايان فصل ادامه داشته باشد. بدون ترديد در مادريد هواداران بيشتري به حمايت از تيم آلماني خواهند پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه‌شنبه شب بايرن با هت‌تريك ايويكا اوليچ توانست 3 بر صفر المپيك ليون را در برابر تماشاگران اين تيم شكست داده و در مجموع با حساب 4 بر صفر راهي ديدار پاياني رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا بشود.

مهاجم كروات بايرن ستاره تيمش در ورزشگاه ژرلان بود. او عملكرد بسيار خوبي را در اين ديدار از خود نشان داد و بارها و بارها براي دفاع ليون دردسرساز شد. با گلهاي او بايرن نخستين بار پس از سال 2001 دوباره در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد شد. ديداري كه روز 22 مه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو در شهر مادريد برگزار خواهد شد.

لوئيس فان خال سرمربي بايرن مونيخ درنشست خبري پايان بازي گفت: روشن است كه احتمال چنين چيزي را مي‌دادم و بايرن مي‌تواند هر تيمي را شكست دهد براي همين ما درفينال حاضر هستيم . ما عملكرد فوق‌العاده‌اي را از خود بروز داديم. تيم من در اين مسابقه بسيار خوب بازي كرد.

فان خال در اين نشست خبري درباره پيامكي كه پيش از مسابقه براي ژوزه مورينيو فرستاده بود گفت: اين چيزي بين من و اوست. فردا خواهيم ديد آيا او هم به ديدار پاياني مي‌رسد. اميدوارم اما با بارسلونا هم ارتباط دارم آنها زيباترين فوتبال را ارائه مي‌دهند بارسا درتمام فصل الگوي ما بود. همواره براي بازيكنانم شيوه بازي بارسا را ترسيم كرده‌ام.

سرمربي هلندي بايرن همچنين ادامه داد: ما به خوبي سازماندهي شده بوديم و اگر هميشه اينگونه بازي كنيم به سختي شكست مي‌خوريم . بازيكنان ما اكنون مي‌دانند كه گذراندن 10 ماه با فان خال چگونه است. آنها مي‌دانند كه كار ساده‌اي نيست و اما اكنون خوشحالند و من هم خوشحال هستم. هميشه باور دارم كه تيمم مي‌تواند به اين شكل فوتبال بازي كند. اين عملكردي رويايي از ما بود و حضورمان در فينال فوق‌العاده است.

فان خال كه پيش از اين با آژاكس قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرده است همچنين گفت: از بازي برابر يووه در ليگ قهرمانان همواره خوب بازي كرديم. هنوز چيزي را به دست نياورديم و تنها در ديدار پاياني حاضر هستيم. در فينال اين رقابت‌ها و جام حذفي آلمان از اين گذشته در بوندسليگا هم از موقعيت خوبي برخورداريم. فرصت خوبي داريم تا در اين فصل عنواني را بدست بياوريم. همواره باور داشتم كه اين تيم مي‌تواند به ديدار پاياني برسد. ما به خوبي دفاع كرديم و نه فقط مدافعانمان.

كلود پوئل سرمربي المپيك ليون هم در نشست خبري پايان بازي گفت: بايرن تيم قدرتمندتر بود. حيف كه ما پس از گل نخست نتوانستيم بازي را به تساوي بكشانيم. ما چند فرصت براي گلزني داشتيم.

او با تبريك اين برد به بايرن مونيخ ادامه داد: به بايرن مونيخ تبريك مي‌گويم آنها در چند حوزه ما را شكست دادند. توان بدني آنها تاثير زيادي در جريان بازي داشت. بازيكنان بايرن تا آخرين دقيقه مسابقه متمركز و قدرتمند بودند. ما بايد مي‌توانستيم به بازي برگرديم چرا كه فرصت‌هاي خوبي داشتيم با همه اين‌ها فرصت‌هايي را از سوي باستوس، بافه و همچنين دلوادو از دست داديم. در نيمه دوم هم تلاش كرديم اما اخراج كريس حساب‌هاي ما را به هم ريخت.

سرمربي ليون همچنين گفت: ما پس از شش روز استراحت با طراوت بوديم اما اين كافي نبود.از شروع مسابقه تحت تاثير بايرني‌ها بوديم از آغاز رقابت‌ها برابر هيچ تيمي بازي نكرديم كه از نظر بدني اينچنين قدرتمند باشد. آنها بازي را كنترل كردند و وادارمان كردند تا دوندگي زيادي داشته باشيم. يك گل مي‌توانست براي ما خوب باشد. اين نتيجه‌اي تلخ است آنهم زماني كه به ياد آورده شود ما چه اندازه سرمايه‌گذاري كرديم. نمي‌توان از بازيكنان انتقاد كرد تمام آنچه كه به جاي مانده است احساس نااميدي است.

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون بابت خبرا
احساس غرور زیادی میکنم ازینکه طرفدار غول باواریا هستم
به امید خدا ما قهرمان میشیم و تمام
فکر کنم اگه ازونور بارسا بیاد بالا تمام طرفدارای رئال طرفدار پیروزی بایرن باشن چون دوست ندارن تیم رقیبشون تو ورزشگاه اختصاصی رئال قهرمانیشو جشن بگیره:دی
البته من بیشتر دوست دارم نبرد تاکتیکی بین فن گال و آقای خاص رو ببینم

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
من حس می کنم اگر به بارسلونا بخوریم بهتره
چون اینتر هم انگیزه زیادی واسه قهرمانی داره چون بعد از چهل و پنج سال به فینال رسیده نمیخواد این فرصت رو از دست بده
ضمن اینکه در بازی رفت هم دیدیم تنها تیمیه که تونسته امسال بارسلونا رو به زانو در بیاره
مربیشم که آقای خاص هست
ضمن اینکه با توجه به سیستم دفاعیشون کار برای گلزنای ما سختتر میشه
ولی بارسلونا چون بازتر بازی می کنه باهاش کار راحتتری رو داریم ضمن اینکه نباید از مسی هم غافل بود
البته باید ازی امشب رو ببینیم چی پیش میاد و اینتر مثل رفت بازی خواهد کرد یا سومین 4 تایی کردن اروپایی متناوب بارسلونا در نیوکمپ رقم خواهد خورد.

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
ریبری رو محروم کردن از فینال
عوضیا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
باید گفت اگه زیر 3تا بزنیم خدا حریفمونو دوست داشته
فکر نمیکنم که چه پپ چه خوزه حریف فن گال بشن
بهترین مربی حال حاضر اروپاست

عزیزم حالا ببینیم با هم دیگه :دی ولی جدا زیر 3 تا بخورید خیلییییی خدا دوستتون داره :)

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن به تصميم يوفا درباره ريبری اعتراض خواهد کرد

nerlinger2-300.jpg

کرستين نرلينگر ميگويد از يوفا درخواست بازنگری اين مسئله را داريم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد طی نامه اي اعتراض خود به يوفا را مبنی بر محروميت فرانک ريبری در بازی فينال را اعلام کند.
هيئت تصميم گيری يوفا اعلام کرده است که فرانک ريبری به علت اخراج در بازی رفت نيمه نهايی ليگ قهرمانان اروپا،از حضور در بازی فينال محروم خواهد بود.
ريبری که در بازی ديشب مقابل ليون نتوانست بازی کند با تصميم يوفا از بازی در فينال هم محروم شده است و نميتواند تيمش را همراهی کند.
کرستين نرلينگر،مدير ورزشی باشگاه بايرن مونيخ امروز در مصاحبه اي با بيلد گفت:
اين تصميم بسيار جدی است و به نظر من حق ريبری نيست که در بازی فينال نتواند بازی کند،ما اعتراض نامه خود را به يوفا خواهيم فرستاد و درخواست بازنگری اين مسئله را از آنها ميکنيم.
همچنين اوليچ هم در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد:
واقعاً ما متأسفيم که يوفا چنين تصميمی گرفته است و دوست داريم که او در فينال در کنار ما باشد،اميدوارم که يوفا اين مسئله را بررسی کند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
نامردا معلوم نیست چرا این تصمیم رو بعد از بازی لیون اعلام کردن!!
لابد منتظر بودن ببینن بایرن حذف میشه یا نه!
ولی اصلا منصانه نیست یه خطای ساده بود دیگه برای اون بازیکن هم که مشکلی پیش نیومد
این پلاتینی داره همه سعیش رو می کنه که امسال اینتر رو قهرمان کنه چون یه رگش ایتالیاییه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
تصمیم از این عجیب تر نمی شد !!
حرکت خشن کرده خوب یه جلسه محرومش کردن و تموم شد و رفت دیگه !!!!! چقدر مسخره هست واقعآ !
حداقل از بعد فینال اعمال بشه !!
البته اون بایرنی که من دیدم قطعآ بدون ریبری هم قهرمان میشه

بالا