فرانک ريبری ظاهراً در بايرن خواهد ماند
تنها دليلی که ميتواند من را در مونيخ نگه دارد،طرفداران باشگاه هستند...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فرانک ريبری ستاره فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ ظاهراً تصميم به ماندن در بايرن مونيخ را دارد.
ريبری امروز در صحبتهايی اعلام کرد:
تنها دليلی که ميتواند من را در مونيخ نگه دارد،طرفداران باشگاه هستند و ميدانم که آنها به من علاقه دارند.
البته ريبری هنوز تصميم نهايی خود را نگرفته است که بنا به گزارشهای رسيده تا چند روز آينده او تصميم قطعی خود را خواهد گرفت.
اين در حاليست که چند پيش فرانتس بکن بائر اعلام کرده بود که ريبری به احتمال زياد فصل آينده به رئال مادريد و يا بارسلونا خواهد رفت.
ظاهراً با توجه به رسوايی اخلاقی که برای اين ستاره فرانسوی پيش آمده است،باشگاه رئال مادريد از خريد او صرف نظر کرده است.
====================================
روبن:اوليچ،يک بازيکن استثنائی است
من فکر ميکنم که اوليچ يکی از بهترين بازيکنان بايرن مونيخ است...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آرين روبن،ستاره هلندی باشگاه بايرن مونيخ در مصاحبه اي بعد از بازی مقابل ليون و هت تريک اوليچ در اين بازی از همبازی خود در باشگاه بايرن مونيخ تمجيد کرد و گفت:
اوليچ،يک بازيکن استثنائی است،من فکر ميکنم که او يکی از بهترين بازيکنان بايرن مونيخ است و زحمت بسيار زيادی برای اين تيم کشيده است،او مانند يک ستاره ميدود و فقط به فکر اين است که چگونه ميتواند کمکی به تيم بکند.
زدن سه گل در خانه حريف بسيار سخت است اما ما توانستيم اينکار را انجام دهيم و ما بسيار خوشحال هستيم.