آزمون های سه گانه ی بایرن
موفقت در دیدار های 4هفته آینده بایرن سه جام را برای مونیخی به ارمغان می آورد...
وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - هیوا ملائی
تا سه هفته ی آینده (22 روز) تیم بایرن مونیخ چهار دیدار مهم و سرنوشت سال را باید برگذار کند.که هر کدام حکم یک آزمون را برای این تیم خواهد داشت.و توقع هواداران هم قبولی در این آزمون است.
تیم بایرن این پتانسیل را دارد.تعدد بازیکنان با کیفیت و سطح بالا،حضور کادر فنی با تجربه و کار بلد و مدیریت قوی و شایسته ی باشگاه به همراه وضعیت کنونی تیم شرایط را برای این تیم مهیا می کند.
بایرن باید 4 بازی را با فواصل زمانی هر کدام یک هفته انجام دهد،2بازی در لیگ،فینال جام حذفی و فینال لیگ قهرمانان اروپا.
در بوندس لیگا توپ در زمین خود بایرن است و کسب دو پیروزی با توجه به تفاضل گل با تیم دوم جدول یعنی شالکه کار را تمام خواهد کرد.دیدارهای بایرن به ترتیب با بوخوم(میزبان) و هرتابرلین(میهمان) خواهد بود.
بازی سوم بایرن هم فینال جام حذفی است که بایرن سابقه ی خوبی در این رقابت ها دارد اما نباید از وردربرمن هم که چشم خود را به این جام دوخته و حریف دیرینه ای برای بایرن است غافل شد.
و در نهایت فینال لیگ قهرمانان اروپا در شهر مادرید آخرین ایستگاه بایرن در این فصل خواهد بودکه حساب ویژه ی خود را دارد و از هم اکنون تدارکات برای آن آغاز شده است.
نگاه هواداران در این دیدارها نگاهی با شوق و امید فراوان است و چشم ها منتظر بالا رفتن هر سه جام خواهد بود.آیا چنین می شود؟
============================
نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل بوخوم
بايرن مونيخ بهترين باشگاهی است که من تا به حال در آن کار کرده ام...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،باوارياييها امروز توانستند برای بيست و دومين بار قهرمان بوندسليگا شوند،با اينکه 1 هفته به پايان مسابقات بوندسليگا مانده است اما بايرن مونيخ با شکست بوخوم توانست قهرمانی خود را قطعی کند.تيم شالکه رقيب بايرن مونيخ در بازی با وردربرمن در زمين خود نتوانست پيروز شود و با نتيجه 2 بر 0 مغلوب شد،فقط يک مسئله ميتواند بايرن را از قهرمانی دور کند و آنهم برد 17 بر 0 شالکه در هفته آخر و باخت بايرن مقابل هرتابرلين است که کمی غير منطقی به نظر ميرسد.
لوئيس ونگال،بوت،آرين روبن،فيليپ لام،توماس مولر بعد از بازی مقابل بوخوم در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کردند و نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
ما به هدفمان در اين فصل رسيديم،در 20-25 دقيقه اول بازی ما بسيار خوب بازی کرديم،من از تيمم مطمئن بودم و بيشتر دوست داشتم بدانم که شالکه چه نتيجه اي را گرفته است،برای من اين برد خيلی مهم بود،بسياری از مربيان در اروپا هستند که توانستند هر سه جام را کسب کنند و در حال حاضر برای من کسب سه جام بسيار با ارزش است و هر روز که ميگذرد ما بيشتر تشنه کسب جام ميشويم،بايرن مونيخ بهترين باشگاهی است که من تا به حال در آن کار کرده ام.
هانس يورگ بوت:
برای من باورکردنی نيست،35 سال است که دروازه بانی ميکنم و اين اولين جامی است که کسب ميکنم،البته کسب چنين جامی با باشگاه بزرگی مثل بايرن مونيخ واقعاً خوشايند است.
آرين روبن:
من به بايرن افتخار ميکنم و خيلی خوشحالم.فصل بسيار استرس آوری بود،اما پايان خوشی داشت،تا امروز هيچ چيز مشخص نبود،اما امروز ما قهرمانيم و بايد جشن بگيريم.
فيليپ لام:
اگر به آن زمان فکر کنيم که تا مکان اول جدول،8 امتياز احتياج داشتيم،قهرمانی واقعاً خوشايند است و باعث افتخار که ما توانستيم با شرايط بد و روز های سختی که داشتيم قهرمان شويم،بعد از بازی من هنوز از نتيجه بازی شالکه خبر نداشتم،وقتی به نتايج نگاه کرديم،تا چند ثانيه هيچکدام باور نميکرديم و بعد به يکباره همه شروع به خوشحالی کرديم،واقعاً عالی بود و ما توانستيم به يکی از اهدافمان برسيم.
توماس مولر:
واقعاً خوشحالم که توانستيم قهرمان شويم البته با فراز و نشيب های زيادی که امسال داشتيم،هنوز کمی ترس دارم که بگويم قهرمان شديم،البته من فکر نميکنم که شالکه بتواند قهرمان شود و احتمال اين مسئله بسيار پايين است،من واقعاً خوشحالم که توانستم سه گل برای تيمم بزنم.