• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
اینتر توی فینال دیگه نمیتونه اتوبوسی بازی کنه چون یه تک بازی هستش و باید ببره و مجبوره دست از تاکتیکش(که خدایی حرف نداشت)برداره

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن با مدافع مونيخ 1860 قرارداد بست

fcbayernmunchen_300.png

سران باواريايی او را به عنوان بازيکن آزاد به بايرن مونيخ منتقل کردند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ با يوليان ليست،مدافع باشگاه مونيخ 1860 قرارداد بست.
اين مدافع 22 ساله با پايان فصل به باشگاه بايرن مونيخ منتقل خواهد شد و تمرينات خود را با تيم بايرن دو آغاز خواهد کرد و در صورتی که نظر لوئيس ونگال را جلب کند به بايرن خواهد آمد.
پست اصلی اين بازيکن،دفاع آخر است و 1.92 متر قد دارد.
او در سال 2008 از اشتوتگارت به مونيخ 1860 انتقال داده شد و قرارداد او با پايان فصل در مونيخ 1860 به اتمام خواهد رسيد و سران باواريايی او را به عنوان بازيکن آزاد به بايرن مونيخ منتقل کردند و بابت اين انتقال به باشگاه مونيخ 1860 مبلغی را پرداخت نکردند.
قرارداد او با باشگاه بايرن مونيخ به مدت يک سال است.

=======================================

قيصر:در بايرن دگرگونی بزرگی رخ داده است

franz_300.jpg

يک هفته به بازی با يوونتوس مانده بود،همه چيز در باشگاه وحشتناک بود...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از کيکر،فرانتس بکن بائر،رئيس سابق باشگاه بايرن مونيخ از عملکرد بايرن مونيخ در بوندسليگا و ليگ قهرمانان بسيار راضی است.
او در مصاحبه اي با کيکر اعلام کرد:
يک هفته به بازی با يوونتوس مانده بود،همه چيز در باشگاه وحشتناک بود و ما نتايج خوبی نميگرفتيم و حتی صحبت بر سر اخراج ونگال بود اما بعد از بازی با يوونتوس و برد 4 بر 1 در تورين همه چيز عوض شد و تيم شروع به بردن کرد و اين نشان از اين دارد که در بايرن مونيخ دگرگونی بزرگی رخ داده است و من به بايرن مونيخ افتخار ميکنم.

===============================================

ون در وارت دوست دارد به بايرن بيايد

vandervart_300.jpg

بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که به رئال مادريد آمدم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،رافائل ون در وارت،هافبک هلندی باشگاه رئال مادريد آماده است تا در صورت موافقت لوئيس ونگال به باشگاه بايرن مونيخ بپيوندد.
او امروز در مصاحبه اي با يکی از مطبوعات هلندی از علاقه شديد خود به بايرن مونيخ خبر داد و گفت:
به نظر من بازی در آلمان و در بوندسليگا از اسپانيا بهتر است،در آلمان جای پيشرفت برای هر بازيکن وجود دارد و من بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که از هامبورگ به رئال مادريد آمدم،دوست دارم که به بوندسليگا بازگردم.
من به باشگاه بايرن مونيخ علاقه زيادی دارم،لوئيس ونگال يکی از مربيان بزرگ دنياست و کار کردن با او واقعاً عالی است.
برخی از مطبوعات هلندی در اينباره مينويسند،ظاهراً تماس هايی هم بين لوئيس ونگال و اين بازيکن هلندی صورت گرفته شده است و باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا تابستان امسال برای خريد او اقدام کند.
همچنين روزنامه بيلد امروز درباره اين خبر مينويسد با توجه به اينکه هنوز سران باشگاه بايرن مونيخ خبر انتقال ون در وارت به رختکن باوارياييها را تأييد و يا تکذيب نکردند اما خبرهای شنيده شده در اينباره نشان از آن دارد که به زودی باشگاه بايرن مونيخ با ون در فارت قرارداد خواهد بست و ظاهراً ون در وارت با شروع فصل جديد پيراهن باوارياييها را به تن خواهد کرد.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب دوستان منم مانند همه شما شاد شدم که بایرن به بازی پایانی در برنابئو رسید.میدونم شاید دیر اومدم.راستش باید بگم برای بازی هامبورگ بیشتر از بایرن استرس داشتم و برای همینم گذاشتم که اون بازی هم انجام بشه با امید به اینکه با فینالیست شدن هر دو براشون آرزوی قهرمانی داشته باشم که نشد.....باید اینم بپذیریم که ریبری رو نخواهیم داشت.پس بنابراین دیگه نباید به این ماجرا بیندیشیم.باید به فکر 4 تا شنبه پشت سرهم باشیم که 4تابازی داریم:2تا لیگ-فینال حذفی و فینال اروپا و از همه مهمتر استفاده بیش از حد نکردن از توان بازیکنهایی که الان خسته و زیر فشار هستن که سبب بشه فینال اروپا که از همه مهتر هست از دست بدن.با آرزوی قهرمانی اروپایی بایرن

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان بیست و دومین قهرمانی بایرن در بوندسلیگا مبارک
cancan.gif

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بايرن مونيخ 3 ؛ 1 بوخوم

bundesliga_300_1.jpg

گزارش کلی هفته سی و سوم بوندسليگا،بايرن مونيخ 3_بوخوم 1...

گزارش از وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران

ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،کنتنتو،بادشتوبر،دميکليس،لام،ون بومل،شواين اشتايگر(تيموشوک 84)،روبن،مولر(کلوزه 71)،ريبری،اوليچ(گومز 78)
سرمربی:لوئيس ونگال

ترکيب بوخوم:
هارواگن،کنچا(ياکيا 27)،مالتريتز،ماورای،بيونيگ،ماريچ،فوکس،فراير(هولتبی 60)،آزاوا،شستاک(هاشميان 54)،دديچ

گلها:
برای بايرن مونيخ:مولر(18،20،69)
برای بوخوم:فوکس(85)

خطاها:
کارت زرد:دميکليس(13)،ون بومل(83)/--
کارت قرمز:--

داور:مارکوس اشميتز

استاديوم آليانز آرنا با 69000 تماشاچی

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
Baaaaayyyyyeeeeeerrrrrnnnnnnn :D

قهرمانی دلچسب این فصل بوندسبیگا رو تبریک می گم :) oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh yeeeeeaaaaahhhh

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آزمون های سه گانه ی بایرن

fcbayernmunchen_300.png

موفقت در دیدار های 4هفته آینده بایرن سه جام را برای مونیخی به ارمغان می آورد...

وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - هیوا ملائی

تا سه هفته ی آینده (22 روز) تیم بایرن مونیخ چهار دیدار مهم و سرنوشت سال را باید برگذار کند.که هر کدام حکم یک آزمون را برای این تیم خواهد داشت.و توقع هواداران هم قبولی در این آزمون است.
تیم بایرن این پتانسیل را دارد.تعدد بازیکنان با کیفیت و سطح بالا،حضور کادر فنی با تجربه و کار بلد و مدیریت قوی و شایسته ی باشگاه به همراه وضعیت کنونی تیم شرایط را برای این تیم مهیا می کند.

بایرن باید 4 بازی را با فواصل زمانی هر کدام یک هفته انجام دهد،2بازی در لیگ،فینال جام حذفی و فینال لیگ قهرمانان اروپا.
در بوندس لیگا توپ در زمین خود بایرن است و کسب دو پیروزی با توجه به تفاضل گل با تیم دوم جدول یعنی شالکه کار را تمام خواهد کرد.دیدارهای بایرن به ترتیب با بوخوم(میزبان) و هرتابرلین(میهمان) خواهد بود.

بازی سوم بایرن هم فینال جام حذفی است که بایرن سابقه ی خوبی در این رقابت ها دارد اما نباید از وردربرمن هم که چشم خود را به این جام دوخته و حریف دیرینه ای برای بایرن است غافل شد.

و در نهایت فینال لیگ قهرمانان اروپا در شهر مادرید آخرین ایستگاه بایرن در این فصل خواهد بودکه حساب ویژه ی خود را دارد و از هم اکنون تدارکات برای آن آغاز شده است.

نگاه هواداران در این دیدارها نگاهی با شوق و امید فراوان است و چشم ها منتظر بالا رفتن هر سه جام خواهد بود.آیا چنین می شود؟

============================

نظرات باوارياييها بعد از بازی مقابل بوخوم

van_gaal_300_5.jpg

بايرن مونيخ بهترين باشگاهی است که من تا به حال در آن کار کرده ام...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،باوارياييها امروز توانستند برای بيست و دومين بار قهرمان بوندسليگا شوند،با اينکه 1 هفته به پايان مسابقات بوندسليگا مانده است اما بايرن مونيخ با شکست بوخوم توانست قهرمانی خود را قطعی کند.تيم شالکه رقيب بايرن مونيخ در بازی با وردربرمن در زمين خود نتوانست پيروز شود و با نتيجه 2 بر 0 مغلوب شد،فقط يک مسئله ميتواند بايرن را از قهرمانی دور کند و آنهم برد 17 بر 0 شالکه در هفته آخر و باخت بايرن مقابل هرتابرلين است که کمی غير منطقی به نظر ميرسد.
لوئيس ونگال،بوت،آرين روبن،فيليپ لام،توماس مولر بعد از بازی مقابل بوخوم در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کردند و نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
ما به هدفمان در اين فصل رسيديم،در 20-25 دقيقه اول بازی ما بسيار خوب بازی کرديم،من از تيمم مطمئن بودم و بيشتر دوست داشتم بدانم که شالکه چه نتيجه اي را گرفته است،برای من اين برد خيلی مهم بود،بسياری از مربيان در اروپا هستند که توانستند هر سه جام را کسب کنند و در حال حاضر برای من کسب سه جام بسيار با ارزش است و هر روز که ميگذرد ما بيشتر تشنه کسب جام ميشويم،بايرن مونيخ بهترين باشگاهی است که من تا به حال در آن کار کرده ام.
هانس يورگ بوت:
برای من باورکردنی نيست،35 سال است که دروازه بانی ميکنم و اين اولين جامی است که کسب ميکنم،البته کسب چنين جامی با باشگاه بزرگی مثل بايرن مونيخ واقعاً خوشايند است.
آرين روبن:
من به بايرن افتخار ميکنم و خيلی خوشحالم.فصل بسيار استرس آوری بود،اما پايان خوشی داشت،تا امروز هيچ چيز مشخص نبود،اما امروز ما قهرمانيم و بايد جشن بگيريم.
فيليپ لام:
اگر به آن زمان فکر کنيم که تا مکان اول جدول،8 امتياز احتياج داشتيم،قهرمانی واقعاً خوشايند است و باعث افتخار که ما توانستيم با شرايط بد و روز های سختی که داشتيم قهرمان شويم،بعد از بازی من هنوز از نتيجه بازی شالکه خبر نداشتم،وقتی به نتايج نگاه کرديم،تا چند ثانيه هيچکدام باور نميکرديم و بعد به يکباره همه شروع به خوشحالی کرديم،واقعاً عالی بود و ما توانستيم به يکی از اهدافمان برسيم.
توماس مولر:
واقعاً خوشحالم که توانستيم قهرمان شويم البته با فراز و نشيب های زيادی که امسال داشتيم،هنوز کمی ترس دارم که بگويم قهرمان شديم،البته من فکر نميکنم که شالکه بتواند قهرمان شود و احتمال اين مسئله بسيار پايين است،من واقعاً خوشحالم که توانستم سه گل برای تيمم بزنم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ماگات به بايرن تبريک گفت

magath_300_1.jpg

در شروع فصل هيچکس فکر نميکرد که ما بتوانيم به اين خوبی حاضر شويم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،فيليکس ماگات،سرمربی تيم شالکه به باشگاه بايرن مونيخ برای قهرمانی در بوندسليگا در اين فصل تبريک گفت.
او در مصاحبه اي درباره وضعيت شالکه و قهرمانی بايرن مونيخ ميگويد:
کار تيم ما در اين فصل و عملکرد تيم بسيار خوب بود،ما مکان دوم جدول را در بوندسليگا توانستيم کسب کنيم و در شروع فصل شايد هيچکس فکر نميکرد که ما بتوانيم به اين خوبی حاضر شويم.
در بازی با وردربرمن،زمانی که نتيجه هنوز 0؛0 بود،داور مسابقه بايد يک پنالتی برای ما ميگرفت که من فکر ميکنم اگر اين پنالتی گرفته ميشد،شايد ما برنده مسابقه بوديم،من ميخواهم به باشگاه بايرن مونيخ تبريک بگويم،آنها در اين فصل اول شدند و حق آنها هم بود و اميدوارم که بتوانند در اروپا هم قهرمانی را کسب کنند و افتخار بزرگی برای فوتبال آلمان رقم بزنند.
با اينکه احتمال قهرمانی شالکه در اين فصل بسيار دور از ذهن است اما بعضيها اين احتمال را ميدهند که شايد شالکه قهرمان شود اما سرمربی شالکه اينکار را غير ممکن ميداند و مطمئن است که بايرن مونيخ در بازی بعدی هم پيروز خواهد بود و سه امتياز بازی را خواهد گرفت.

===================================

رومنيگه:به دنبال بازيکنان گران قيمت نيستيم

rummenigge1-300.jpg

اگر ما بتوانيم ريبری را نگه داريم،در خط هافبک احتياج به خريد بازيکن نداريم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،کارل هاينس رومنيگه در مصاحبه اي اعلام کرد که باشگاه بايرن مونيخ برنامه اي برای خريد بازيکنان گران قيمت در فصل نقل و انتقالات ندارد و به دنبال خريد بازيکنان گران قيمت نيست و بر طبق سياست خود پيش خواهد رفت.
او همچنين درباره فرانک ريبری،ستاره فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ صحبتهايی انجام داد و ميگويد اگر ما بتوانيم ريبری را در بايرن مونيخ نگه داريم،در خط هافبک احتياج زيادی به خريد بازيکن نخواهيم داشت و فقط در خط دفاعی در حال حاضر کمی دچار مشکل هستيم که بايد با خريد بازيکن اين مشکلات را برطرف کنيم.
اين در حاليست که لوئيس ونگال از چندی پيش،پيشنهاد برای خريد بازيکنان زيادی را به باشگاه بايرن مونيخ داده است و قصد دارد که تيمش را برای شروع فصل جديد تقويت کند.
حال بايد ديد که سران باشگاه بايرن مونيخ چه سياستی را برای فصل نقل و انتقالات پيش گرفته اند و قصد دارند که چه بازيکنانی را خريداری کنند.
احتمال اين ميرود که باشگاه بايرن مونيخ در فصل نقل و انتقالات بازيکنان جوان و ارزان قيمت را خريداری کند و آنها را تبديل به ستاره بزرگی نمايد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها منم قهرماني بايرن رو تبريك ميگم.
به اميد قهرماني بايرن در اروپا. چه شود !

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
Happy Bayern ! Viva !

آقا تبریکات قهرمانی بوندس لیگا!

ایشاالله قهرمانی اروپا !

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام .

من هم بهتون تبریک می گم . ایشاالله تو فینال هم اینتر رو ببرید و قهرمان بشید

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
سه باشگاه به دنبال ستاره بايرن دو

fcbayern_300.png

باشگاه های زيادی عملکرد اين ستاره جوان را زير نظر گرفته اند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،در بازی هفته 37 ليگ دسته سه بوندسليگا،نمايندگان سه باشگاه در استاديوم شاهد بازی دنيس ايلماز بودند.
دنيس ايلماز،بهترين مهاجم تيم بايرن دو،محسوب ميشود و گلهای زيادی را برای اين تيم در اين فصل به ثمر رسانده است.او در حال حاضر کاپيتان تيم جوانان ترکيه هم است و کارشناسان فوتبال ترکيه پيش بينی کرده اند که او به زودی يکی از ستاره های بزرگ فوتبال ترکيه خواهد شد.
باشگاه های زيادی تا به حال عملکرد او در بايرن دو را زير نظر گرفته اند و قصد دارند برای جذب اين ستاره به زودی اقدام کنند.
نمايندگان سه باشگاه ساندرلند،نيوکاسل و سلتيک اسکاتلند،هر هفته در بازيهای بايرن دو در ورزشگاه حاضر ميشوند و عملکرد ايلماز را تحت نظر ميگيرند.
قرارداد اين بازيکن با باشگاه بايرن مونيخ تا سال 2011 است و در قرارداد او قيد شده است که اگر زودتر از زمان قرارداد قصد داشته باشد به باشگاه ديگری برود،آن باشگاه بايد مبلغ بالايی پرداخت کند.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه های انگليسی خواهان او حاضرند مبلغ نيم ميليون پوند را به باشگاه بايرن مونيخ پرداخت کنند.

=====================================================

روبن: با افتخار به سانتياگو برنابئو باز مي گردم !

robben-3004.jpg

روبن ميگويد رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا برای ما کار بسيار دشواری بود...

روبن ستاره هلندي بايرن مونيخ پس از پيروزي بر ليون فرانسه و راهيابي به فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا با طعنه و طنز خطاب به مقامات باشگاه رئال مادريد گفت : با شكوه به سانتياگو برنابئو محل برگزاري مسابقه نهايي جام قهرمانان بر مي گردم.
وي در گفت و گويي اختصاصي با شبكه الجزيره اسپورت رسيدن به ليگ قهرمانان اروپا را بسيار دشوار برشمرد و گفت :در ابتداي خط تمام تلاش ما براي كسب مقام قهرماني باشگاههاي آلمان در بوندسليگا بود اما اكنون خوشحالم كه با قدرت در فينال جام باشگاههاي اروپا قرار داريم و در آستانه فتح جام حذفي آلمان هستيم .
از سوي ديگر ون بومل ديگر بازيكن بايرن مونيخ آلمان ضمن اضهار شادماني از رسيدن به فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا گفت :ما كار سختي را به نتيجه رسانده ايمو اكنون در سه فينال با شكوه قرار داريم كه مهترين آن جنگ براي بدست آوردن جام باشگاههاي اروپاست و اين مهم در حالي به دست آمده است كه با عبور از بزرگان بسياري در اروپا توانسته ايم خود را به فينال برسانيم.
از سوي ديگر به گزارش همين تلويزيون روزنامه بيلد آلمان با تيتر اين عنوان كه " بايرن مونيخ با سوپر اوليچ به فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا رسيده است " اعلام كرد مردان باواريا در آستانه سه جام مهم قرار دارند. تلويزيون الجزيره اسپورت نيز در همين زمينه اعلام كرد : شايد بايرن مونيخ ،بارسلوناي تازه اين فصل باشگاههاي اروپا باشد.اين تلويزيون همچنين با مصاحبه با مربي تيم شكست خورده فرانسه از قول او عنوان كرد : بايد اعتراف كنم كه بايرن مونيخ تيم بسيار بزرگي بود كه در خانه ما را با شكست روبرو ساخت.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
آدلر جام جهانی را از دست داد

low-300.jpg

واقعاً متأسفم که رنه نميتواند در جام جهانی تيم ملی آلمان را همراهی کند...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی يوفا،دروازه بان باشگاه بايرلورکوزن و تيم ملی آلمان،رنه آدلر از ناحيه دنده آسيب ديده است و شانس خود برای حضور در جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی را از داست داده است.
اين دروازه بان 17 آوريل در رقابتهای بوندسليگا در بازی مقابل اشتوتگارت مصدوم شد البته او شنبه گذشته در بازی مقابل هرتابرلين بازی کرد اما پزشکان تشخيص داده اند که بلافاصله بعد از اتمام بوندسليگا،اين بازيکن بايد عمل جراحی شود و تا مدتی نميتواند بازی کند.
او در اينباره ميگويد:
خيلی دوست داشتم که به همراه تيم ملی آلمان به جام جهانی بروم اما متأسفانه گاهی اوقات درد شديدی دارم و پزشکان تشخيص داده اند که بايد عمل جراحی روی من انجام دهند.
همچنين يواخيم لو،سرمربی ژرمن ها در مصاحبه اي در اينباره گفت:
من واقعاً متأسفم که رنه بايد عمل جراحی انجام دهد و نميتواند در جام جهانی تيم ملی آلمان را همراهی کند،ما فعلاً در حال حاضر در فکر جايگزينی برای او هستيم که بزودی اعلام خواهيم کرد که چه کسی را به جای او خواهيم برد.
همچنين لو ديروز در مصاحبه اي اعلام کرد که کوين کورانی را به تيم ملی آلمان دعوت نخواهد کرد.

===================================

امکان حضور هلب در بايرن مونيخ

alex-hleb-300.jpg

قصد دارم که در فصل بعد در تيمی بازی کنم که نيمکت نشين نباشم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از کيکر،الکساندر هلب،هافبک تيم ملی بلاروس و باشگاه اشتوتگارت که به صورت قرضی به از بارسلونا به اين باشگاه آمده است،امکان دارد که با شروع فصل جديد در ترکيب باوارياييها قرار بگيرد.
باشگاه بايرن مونيخ به دنبال جانشينی برای فرانک ريبری است که به احتمال زياد اين باشگاه را ترک خواهد کرد و به همين خاطر عملکرد الکساندر هلب در اشتوتگارت را زير نظر گرفته است.
با اتمام فصل هلب بايد باشگاه اشتوتگارت را ترک کند و به بارسلونا برود اما او زياد راضی نيست که در بارسلونا بازی کند و بارها اعلام کرده که تمايل زيادی به رفتن به بارسا ندارد.
البته او عملکرد خوبی هم در اين فصل در اشتوتگارت نداشته است اما در هفته های آخر توانست بازيهای خوبی از خود ارائه دهد.
او در مصاحبه اي درباره وضعيت فعلی و آينده خود ميگويد:
سخت است که بگويم،بازگشت به بارسلونا اشتباه است يا خير،من فرم اصلی خود را از دست دادم و تا به حال نتوانستم به دست بياورم اما قصد دارم که در فصل بعد در تيمی بازی کنم که نيمکت نشين نباشم.
خبرهای شنيده شده حاکی از آن است که سران باواريايی،مذاکراتی درباره اين بازيکن با باشگاه بارسلونا انجام داده اند اما ظاهراً باشگاه بارسلونا قصد دارد اين بازيکن را به صورت قرضی در اختيار تيمها قرار دهد و قصد فروش او را ندارد،باشگاه بايرن مونيخ هم قصد دارد پيشنهادی با قيمت بالا برای جذب اين بازيکن به بارسلونا بدهد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بوت به تيم ملی آلمان دعوت شد

butt_300.jpg

بوت تا به حال سه بار برای تيم ملی آلمان دروازه بانی کرده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،دروازه بان باشگاه بايرن مونيخ،هانس يورگ بوت به تيم ملی آلمان برای حضور در جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی دعوت شد.
اين دروازه بان 35 ساله که اين فصل بطور ثابت در دروازه بايرن مونيخ قرار گرفته است،جانشين رنه آدلر که از ناحيه دنده آسيب ديده است در جام جهانی خواهد شد.
او به عنوان دروازه بان سوم تيم بعد از مانوئل نوئر و تيم ويزه،تيم ملی آلمان را در آفريقا همراهی خواهد کرد.
بوت تا به حال سه بار برای تيم ملی آلمان به ميدان رفته و دروازه بانی کرده است که آخرين بار آن به ماه ژوئن سال 2003 بوده است.

========================================

مصاحبه بيلد با فرانتس بکن بائر

franz_300.jpg

بوت عملکرد فوق العاده اي در اين فصل در بايرن مونيخ داشته است...

اين مصاحبه درباره تيم ملی آلمان و مشکلات فعلی تيم در آستانه جام جهانی 2010 است.
اين مصاحبه به شره زير است:
بيلد:نظر شما درباره بحران کمبود دروازه بان در تيم ملی آلمان چيست؟
بکن بائر:من فکر نميکنم اين مشکل بزرگی باشد،برای آدلر متأسفم که نميتواند به جام جهانی برسد،اما ما دروازه بانان خوب ديگری هم در آلمان داريم که ميتوان از آنها در جام جهانی استفاده کرد.

بيلد:نظر شما درباره ينس لمان چيست؟
بکن بائر:او انتخاب بدی نيست،لمان با تجربه ترين دروازه بان آلمان است،او بازيهای خوبی در رقابتهای گذشته از خود ارائه داده است،در جام جهانی 2006 و يورو 2008 عملکرد بسيار خوبی داشته است،به نظر من اگر يواخيم لو او را به تيم ملی دعوت کند بايد به عنوان دروازه بان اول او را به تيم دعوت کند،چون او نبايد روی نيمکت بنشيند.

بيلد:به نظر شما،مانوئل نوئر به عنوان دروازه بان اول تيم ملی آلمان ريسک بزرگی نيست؟
بکن بائر:به نظر من ،نوئر بايد تحت تأثير جو در تيم ملی قرار نگيرد در غير اينصورت بايد از تيم ويزه استفاده کرد که عملکرد بدی هم در اين فصل نداشته است.

بيلد:به نظر شما دروازه بان سوم بايد چه کسی باشد؟
بکن بائر:به نظر من بايد بوت به تيم ملی دعوت شود،او عملکرد فوق العاده اي در اين فصل در بايرن مونيخ داشته است.

بيلد:در حال حاضر مشکل مهاجم هم در تيم ملی آلمان ديده ميشود،شما هنوز فکر ميکنيد که کوين کورانی بايد به تيم ملی دعوت شود؟
بکن بائر:اگر سرمربی تصميم گرفته که او را دعوت نکند به اين معنا است که لو مهاجمان بسيار خوبی دارد که بهتر از کورانی هستند،من خودم مربی تيم ملی بودم و ميدانم که اين تصميمات را گرفتن بسيار سخت است،اميدوارم که لو بتواند با مهاجمان دعوت شده،نتايج خوبی را در جام جهانی 2010 بگيرد.

اين مصاحبه ديروز و قبل از انتخاب بوت به عنوان دروازه بان سوم تيم ملی آلمان انجام شده است.
وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
ونگال:مورينيو قبلاً باوقار بود

van_gaal_300_5.jpg

به نظر من مورينيو از رويارويی با تيم بزرگی مانند بايرن ترس دارد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ در اظهاراتی از مورينيو و رفتار او به شدت انتقاد کرد.
لوئيس ونگال و مورينيو در باشگاه بارسلونا با هم کار ميکردند و مورينيو به عنوان دستيار ونگال در آنجا فعاليت ميکرد.
مورينيو در آستانه فينال ليگ قهرمانان اروپا در ايتاليا مصاحبه های زيادی را عليه ونگال انجام داده است و ظاهراً قصد دارد با اينکارها تمرکز باوارييها را برهم زند.
لوئيس ونگال در مصاحبه اي درباره اظهارات مورينيو ميگويد:
به نظر من مورينيو بيشتر از اينکه از رسيدن به فينال خوشحال باشد از رويارويی با تيم بزرگی مانند بايرن ترس دارد.
او قبلاً بسيار باوقار بود و در کار خود جدی بود،او در بارسلونا هميشه تيم را آناليز ميکرد و با من رفت و آمد داشت و خيلی انسان خوبی به نظر ميرسيد،من فکر ميکنم او در حال حاضر در کارش جدی نيست و ميخواهد با برهم زدن تمرکز ما قهرمان شود.
البته ما زياد توجهی به حاشيه ها نخواهيم داشت و کار خود را انجام خواهيم داد،من اگر به جای او بودم اينگونه برخورد نميکردم.

====================================

فينال بدون فرانک ريبری

ribery_3006.jpg

ريبری در بازی رفت در آليانز آرنا به علت خطا بر روی بازيکن ليون اخراج شد...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی يوفا،امروز هيئت استيناف يوفا برای رسيدگی به پرونده فرانک ريبری به خاطر محروميت او در فينال تشکيل جلسه داد.
اين جلسه به علت شکايات و دخواست بررسی باشگاه بايرن مونيخ تشکيل شده بود اما بعد از بررسی اين موضوع،رأی قبلی تأييد شد و فرانک ريبری،بازيکن فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ از بازی در فينال محروم خواهد بود.
فرانک ريبری در بازی رفت نيمه نهايی ليگ قهرمانان مقابل ليون در آليانز آرنا به علت خطا بر روی بازيکن ليون اخراج شد و به همين علت از حضور در سه بازی در ليگ قهرمانان اروپا محروم خواهد بود.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
اسامی بازیکنان تیم ملی آلمان برای جام جهانی

مهر: یوآخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان اسامی بازیکنان این تیم را برای حضور در مسابقات جام جهانی 2010 اعلام کرد که در این فهرست نام بازیکنانی چون هولگر بادشتوبر و توماس مولر از تیم بایرن مونیخ نیز دیده می‌شود.

یوآخیم لو امروز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران آلمانی که در محل فدراسیون فوتبال این کشور برگزار شد، اسامی بازیکنانی که این تیم را در جام جهانی 2010 همراهی خواهند کرد را به شرح زیر اعلام کرد:

دروازه‌بانان:

مانوئل نویر (شالکه)، تیم ویزه (وردربرمن) و هانس یورگ بوت (بایرن مونیخ)

مدافعان:

مارسل یانسن (هامبورگ)،آرنه فردریش (هرتابرلین)، دنیس آئوگو (هامبورگ)، هولگر بادشتوبر (بایرن مونیخ)، آندریاس بیک (هوفنهایم)، ژرومه بوآتنگ (هامبورگ)، فیلیپ لام (بایرن مونیخ)، پرمرته ساکر (وردربرمن)، سردار تاسکی (اشتوتگارت) و هایکو وسترمن (شالکه)

هافبک‌ها:

میشائیل بالاک (چلسی)، سامی کدیرا (اشتوتگارت)، تونی کروز (بایرلورکوزن)، مارکو مارین (وردربرمن)، مسعود اوزیل (ودربرمن)، باستین شون اشتایگر (بایرن مونیخ)، کریستین ترش (اشتوتگارت) و پیوتره تروچفسکی (هامبورگ)

مهاجمان:

کاکائو (اشتوتگارت)، ماریو گومژ (بایرن مونیخ)، اشتفان کیسلینگ (بایر لورکوزن)، میروسلاو کلوزه (بایرن مونیخ)، لوکاس پودولسکی (کلن) و توماس مولر (بایرن مونیخ)

از سوی یوآخیم لو همچنین پنج بازیکن آینده دار به نام‌های توبیاس زیپل (کایزرس‌لاترن)، هسن ماتس هوملز (بروسیا دورتموند)، اشتفان راینارز (بایر لورکوزن)، مارکو رویس (مونشن گلاد باخ) و کوین گوس کویتز (بروسیادورتموند) به اردوی تیم ملی آلمان دعوت شده‌اند تا فقط این تیم را در دیدار دوستانه با تیم ملی مالت در تاریخ 13 می 2010 (23 اردیبهشت 1389) همراهی کنند.

با توجه به غیب بازیکنان ملی پوش تیم بایرن مونیخ و وردربرمن (فینالیست‌های جام حذفی آلمان) در اردوی تیم ملی این کشور، بازیکنان یاد شده می توانند در دیدار با مالت به تیم ملی آلمان کمک کنند.

سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان باید تا تاریخ اول ژوئن 2010 (11خرداد 1389) اسامی 23 بازیکن نهایی این تیم را برای حضور در مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی به فدراسیون جهانی فوتبال اعلام کند.

تیم ملی فوتبال آلمان در گروه D مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با تیم‌های استرالیا، غنا و صربستان همگروه است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هوینس: محرومیت ریبری کار ایتالیایی هاست

سایت گل: الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، صبح امروز در مصاحبه با خبرنگاران به شدت به یوفا حمله کرد و اعلام کرد که باشگاهش هیچ شانسی برای پذیرفته شدن درخواست بخشش فرانک ریبری نخواهد داشت و محرومیت این بازیکن پابرجا خواهد ماند؛ محرومیتی که موجب می شود این ستاره فرانسوی در فینال لیگ قهرمانان مقابل اینتر حضور نداشته باشد.
الی هوینس ادعا کرد که ایتالیایی ها با اعمال نفوذ در یوفا مانع از بخشش ریبری شده اند. این بازیکن فرانسوی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان به دلیل خطایی که روی لیساندرو لوپز، بازیکن لیون انجام داد، از بازی اخراج شد.
هوینس در گفتگو با آژانس خبری آلمانی زبان "سید" گفت:" در یوفا، ایتالیایی های زیادی حضور دارند. داوری که ریبری را اخراج کرد، ایتالیایی بود و در بین کسانی که در یوفا مسئولیتی بر عهده دارند، ایتالیایی های زیادی دیده می شوند در حالی که هیچ آلمانی وجود ندارد.
بایرن مونیخ در بوندس لیگا به قهرمانی رسیده و با رسیدن به فینال لیگا کوپال و لیگ قهرمانان اروپا، می تواند یک سه گانه تاریخی را رقم بزند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هرتابرلين 1 ؛ 3 بايرن مونيخ

bundesliga_300_1.jpg

گزارش کلی بازی هفته سی و چهارم بوندسليگا،هرتابرلين 3_بايرن 1...

ترکيب هرتابرلين:
يارسلاو،اشتاين مارک،فريدريک آرنه،يانکر کريستف،لاوان،لوکاس(پاتريک)،گويکو،فابيان(تئوفانيس)،سانتوس،رافائل آراژو،راموس آدريان
ترکيب بايرن مونيخ:
بوت،فيليپ لام،ون بويتن،بادشتوبر،کنتنتو،روبن،مارک ون بومل(پرانيج 46)،باستين شواين اشتايگر،فرانک ريبری(آلتينتاپ 61)،توماس مولر،اوليچ(ميروسلاو کلوزه 78)
سرمربی:لوئيس ونگال
گلها:
برای هرتابرلين:راموس(59)
برای بايرن مونيخ:اوليچ(دقيقه 20 با پاس آرين روبن)،آرين روبن(74،87)

=================================

يوونتوس به دنبال روبن

robben-3004.jpg

اولين نفری که در ليست خريد باشگاه يوونتوس قرار گرفته است،روبن است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،سران باشگاه يوونتوس با باشگاه بايرن مونيخ برای جذب روبن تماس هايی گرفته اند و قصد دارند در فصل نقل و انتقالات درخواست رسمی خود را برای جذب اين ستاره هلندی اعلام کند.
يک روزنامه ايتاليايی اعلام کرده است که باشگاه يوونتوس قصد دارد مبلغ 80 ميليون يورو را در فصل نقل و انتقالات برای تقويت تيم خرج کند.
همچنين نفر اولی که در ليست خريد اين باشگاه قرار دارد،آرين روبن است.
با اينکه آرين روبن بارها اعلام کرده است که از بايرن به جای ديگری نخواهد رفت اما سران يوونتوس در هر صورت قصد دارند پيشنهاد خود را برای جذب اين ستاره ارائه دهند.
کارل هاينس رومنيگه هم بارها در مصاحبه ها اعلام کرده بود که آرين روبن در بايرن خواهد ماند و باشگاه بايرن مونيخ قصد فروش او را ندارد.
باوارياييها،آرين روبن را به عنوان بازيکن کليدی ميبينند که بارها توانسته است بايرن مونيخ را از شکست و يا حذف شدن نجات دهد،به همين خاطر بسيار بعيد به نظر ميرسد که اين ستاره هلندی،باشگاه بايرن مونيخ را ترک کند و به تيم ديگری بپيوندد.

===========================================

رومنيگه:ونگال،بهترين مربی تاريخ بايرن است

rummenigge1-300.jpg

تعريف و تمجيد رومنيگه و ون بومل از عملکرد ونگال در اين فصل...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،کارل هاينس رومنيگه در مصاحبه اي لوئيس ونگال را با سرمربی های سابق باشگاه بايرن مونيخ مقايسه کرد و اعلام کرد که ونگال در مقايسه با مربيان قبلی باشگاه،بهترين مربی است.
او در اينباره ميگويد:
برای باشگاه بايرن مونيخ،حضور در دو فينال و قهرمانی در بوندسليگا،موفقيت بزرگی است،من نوزده سال است که در باشگاه بايرن مونيخ کار ميکنم و هيچ مربی را نديدم که مانند ونگال به طور حرفه اي کار کند و به نظر من ونگال بهترين مربی در تاريخ باشگاه بايرن مونيخ بوده است.
همچنين مارک ون بومل هم در اين مصاحبه از لوئيس ونگال بسيار تمجيد کرد و گفت:
به نظر من ما بايد متشکر از ونگال باشيم،در اين فصل ما واقعاً بازيهای خوبی از خود ارائه داديم و من فکر ميکنم که ونگال يکی از بزرگترين و حرفه اي ترين مربيان دنياست.

بالا