هوينس:من به اين تيم اطمينان دارم
اظهار نظر بکن بائر،هوينس،رومنيگه درباره بازی ديشب بايرن مونيخ با منچستر...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،بعد از بازی بايرن مونيخ با منچستر يونايتد و صعود بايرن به مرحله بعد ليگ قهرمانان اروپا،اعضای رياست باشگاه بايرن مونيخ،نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
فرانتس بکن بائر:
ميتوانم بگويم که با شروع بازی ما خواب بوديم و منچستر با تمام قدرت حمله ميکرد و بازی را 3 بر 0 به نفع خود کرد،من به شخصه با اينکه فوتبال حرفه اي را ميدانم اما کاملاً نا اميد شده بودم،اما دو دليل وجود داشت که بايرن را به خود بازگرداند،دليل اول گل اوليچ و دليل دوم اخراج رافائل،بايرن بازی آرامی از خود ارائه داد و روبن هم گل دوم را توانست برای ما بزند،من واقعاً به باواريايی بودنم افتخار ميکنم و بايد ونگال را يکی از بزرگترين مربيان تاريخ فوتبال دانست،اين باخت يکی از زيباترين باختها در تاريخ فوتبال باواريا است.
اولی هوينس:
خيلی مهم بود که تا نيمه دوم نتيجه 1؛3 شد،بعد از اخراج کاملاً مشخص بود که منچستر يونايتد مشکل بزرگی پيدا کرده است،ما خيلی باهوشانه بازی کرديم،فرق بين ونگال و الکس فرگوسن در اين بود که الکس فرگوسن بعد از اخراج بازيکنش بسيار آشفته بود و اين باعث شد که تيمش هم آشفته شود،در مقابل لوئيس ونگال تقريباً خونسرد بود البته شايد هم استرس زيادی داشت اما مقابل بازيکنان تيمش اينگونه بروز نميداد که روحيه بازيکنان به هم نخورد.
کارل هاينس رومنيگه:
بايرن مونيخ واقعاً زيبا بازی کرد،گل اوليچ در پايان نيمه اول برای ما بسيار خوب بود و روحيه زيادی به بازيکنان ما داد،ما در آستانه حذف شدن بوديم اما توانستيم از اين مرحله صعود کنيم و ما خيلی خوشحال هستيم.
===================================
نظرات باوارياييها درباره بازی با منچستر
به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن مونيخ و بازيکنانم افتخار ميکنم...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،باوارياييها در بازی برگشت مرحله 1/4 نهايی ليگ قهرمانان اروپا توانست از سد منچستر گذشته و به مرحله نيمه نهايی راه پيدا کنند.
در همين راستا لوئيس ونگال،آرين روبن و باستين شواين اشتايگر در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و نظرات خود را راجع به اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن و بازيکنانم افتخار ميکنم اگر کمی غفلت ميکرديم،ما با نتيجه 3 بر 0 اين بازی را ميباختيم،بازی بسيار عالی ما در نيمه دوم قابل ستايش است،بازيکنان من بايد از همان نيمه اول مانند نيمه دوم بازی ميکردند،من به بازيکنانم تأکيد کرده بودم که دقيقاً مانند نيمه دوم بازی کنند،اما متأسفانه بازيکنان در نيمه اول تحت تأثير جو ورزشگاه بودند و من آنها را درک ميکنم،ما از زمانی که اوليچ در نيمه اول گل اول را به ثمر رساند روحيه بسيار خوبی گرفتيم.
در نيمه دوم ما بسيار سازماندهی شده و تاکتيکی بازی کرديم،مقابل 10 بازيکن بازی کردن شايد راحت باشد اما جو حاکم بر ورزشگاه باعث شد که ما گلهای کمتری به ثمر برسانيم.گل آرين روبن هم بسيار زيبا بود و من از تيمم به کل راضی هستم و از تمام بازيکنانم به خاطر بازی خوب تشکر ميکنم.
آرين روبن:
بعد از اينکه بازی 0؛3 شد،من فکر کردم که امشب،شب سختی را در پيش خواهيم داشت،در نيمه اول ميتوان گفت که ما در زمين حضور نداشتيم،ما ميدانستيم که چه جوی در ورزشگاه حاکم است اما با شروع بازی همه بازيکنان ما شديداً تحت تأثير جو ورزشگاه بودند،گل اوليچ ما را به خودمان بازگرداند،ما ثابت کرديم که امسال به خيلی چيز های بزرگتری هم ميتوانيم برسيم.
باستين شواين اشتايگر:
در دقايق اول من به ياد بازی با بارسلونا در سال گذشته افتادم،آنجا هم ما به سرعت 2 گل خورديم،گل اوليچ بسيار برای روحيه تيم خوب بود،او به ما انرژی را بازگرداند،بين نيمه ما تصميم گرفتيم که از اين مرحله صعود کنيم و به هدفمان رسيديم،اخراج يکی از بازيکنان منچستر هم به ما کمک کرد،منچستر يونايتد تماشاچيان بسيار خوبی دارند که اين تماشاچيان آنها را به حمله هدايت ميکنند.من فکر ميکنم که اگر ليون را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.