• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
آقا تبریک آقا!!
من تبریک می گم
امشب بسیار مسرور گشتیم
تنها تیمی که می تونست این طوری پوزه منیو رو به خاک بماله همین تیمه
درود بر اولیچ
درود بر روبن
درود بر ون گال

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم این برد رو
0014.gif

مرسی اولیچ
مرسی روبن
مرسی فنگال
مرسی بایرن
پوز منچستر و این انگلیسی های کثیف به خاک مالیده شد
با بازی دادن رونی چلاق که قرار نبود بازی کنه روحیه بایرن رو می خواستن به هم بزنن ولی در نهایت پوزشون به خاک مالیده شد

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
آقا تبریک آقا!!
من تبریک می گم
امشب بسیار مسرور گشتیم
تنها تیمی که می تونست این طوری پوزه منیو رو به خاک بماله همین تیمه
درود بر اولیچ
درود بر روبن
درود بر ون گال

باسلام و تبريك فراوان.:D
من كه از استرس داشتم ميمردم.:blink:
خوب شد تموم شد همين 3-2.:wacko:
اگر يك كمي بايرن دقت ميكرد 3-3 هم ميتونست بگيره.:lol:
كاري كه قبلا ون گال انجام داده بود.:blush:

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
منظورم فصل 98-99 است كه به منچستر نباخت .هردو بازي هم عقب بود.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک به هواداران بایرن بابت برد
از همین الان بایرن یک پای فیناله
من طرفداره بایرن نیستم ولی امشب گلای قشنگی زدن(مخصوصا گل دوم )

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریکککککککککککککککککککک پوزه این منچسترو مالیدید به زمین ... عجیب حال داد اما یه چیز جالب بگم

من بهم الهام شده بود که بایرن صعود میکنه و حتی زمانی که بازی 3-0 بود به Yousef گفتم بایرن صعود میکنه

و فقط خندید ... و دیدید چه بلایی سر این منچستر پر ادعا و بیخود اومد :)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
جالبه هر وقت آلمان یا بایرن یه بازی رو میبرن , همه شروع میکنن از "شانس" صحبت کردن !
خیلی با بازی امشب حال کردم. نیمه اول اصلآ خوب نبودیم ولی نیمه دوم عالی بودیم !
تیمی که بتونه بازی 3-0 رو بکنه 3-2 بهش میگن تیم ! (وقتی بازی 3-0 شد عادل گفت دیگه بایرن کارش تموم شد lol)
با یوونتوس که بازی داشتیم میگفتن بایرن کاری نمیتونه بکنه و ...
به فیورنتینا که رسیدیم گفتن فیورنتینا ضعیف هست و ...
منچستر رو که رد میکنیم میگن شانس آوردن و ...
خدا بازی بعدی رو بخیر کنه !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جالبه هر وقت آلمان یا بایرن یه بازی رو میبرن , همه شروع میکنن از "شانس" صحبت کردن !
خیلی با بازی امشب حال کردم. نیمه اول اصلآ خوب نبودیم ولی نیمه دوم عالی بودیم !
تیمی که بتونه بازی 3-0 رو بکنه 3-2 بهش میگن تیم ! (وقتی بازی 3-0 شد عادل گفت دیگه بایرن کارش تموم شد lol)
با یوونتوس که بازی داشتیم میگفتن بایرن کاری نمیتونه بکنه و ...
به فیورنتینا که رسیدیم گفتن فیورنتینا ضعیف هست و ...
منچستر رو که رد میکنیم میگن شانس آوردن و ...
خدا بازی بعدی رو بخیر کنه !

ولی یه چیزی میگم ناراحت نشو ! شانس بیارید به لیون ببازید و حذف شید چون اگه بیاید تو فینال با بارسا

فکر کنم 4-0 اینطورا حذف میشید :D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آره این بارسا لامصب خیلی ترسناکه :دی
ولی از این طرف هم لیون امسال خیلی عجیب داره میاد بالا ! بعید نیست حتی قهرمان بشه !! (البته اگه از سد بایرن بگذره :دی)

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
تبریک به همه طرفدارای عزیز بایرن
نیمه اول میخواستم بزنم تو دهن اون بادشتوبر احمق که داشت الکی الکی به بادمون میداد واقعا
بدشانسی نمیاوردیم همون نیمه اول میتونستیم روی موقعیتای روبن و اولیچ کارو تموم بکنیم که قسمت نشد و بازم روبن با یه سوپرگل دیگه بردمون مرحله بعدی

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
باسلام و تبريك فراوان.:D
من كه از استرس داشتم ميمردم.:blink:
خوب شد تموم شد همين 3-2.:wacko:
اگر يك كمي بايرن دقت ميكرد 3-3 هم ميتونست بگيره.:lol:
كاري كه قبلا ون گال انجام داده بود.:blush:

در ضمن هفته پيش گفتم كه بايرن تازه گرم شده و ميخواد شايستگي اش رو اثبات كنه:rolleyes:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
آقا حال داد ها!اساسی!!!! حذف منفورترین تیم دنیا به دست بایرن محبوب ترین تیم(جو گیر شدم جوونم دیگه)

پ.ن:به به چی میبینم بعد از چندماه دوری از اینجا میبینم دشمنان آلمان و بایرن هم دارن بهمون تبریک میگن.از ابهت حذف منچستره دیگه. چه کنیم ما اینیم.چنان ضدحال میزنیم که کسی نمیفهمه چی شد و چطور شد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ايول منم تبريك ميگم...ديشب نتونستم بازي رو ببينم واقعا حيف :(

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
ولی یه چیزی میگم ناراحت نشو ! شانس بیارید به لیون ببازید و حذف شید چون اگه بیاید تو فینال با بارسا

فکر کنم 4-0 اینطورا حذف میشید :D

با تقدیم احترامات به بایرنی های عزیز ( که دیشب ما رو خوشحال کردن :دی ) ولی منم فکر میکنم اگه به بارسا بخورن توی فینال رسما له میشن!!
icon10.gif
تصور کن فینال مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان نتیجه مسابقه فینالش بشه - مثلا - 5-0 !
icon10.gif
مگر اینکه به مسی بگن یه خرده مراعات کنه
icon10.gif

پ.ن : توی فینال حذف نمیشن دیگه! ( قسمت بولد شده
icon10.gif
)

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
نه دیگه امسال مثل پارسال نیستش
پارسال که بایرن 4تا خورد از بارسا یه تیم مصدوم رو دستش بود فقط
کلوزه،فن بویتن،فیلیپ لام،فکر کنم شواین اشتایگر و دمیکلیس

جوری شده بود که کریستین لل وایساده بود جلوی مسی،معلوم بود که اونجوری تیم به هیچ جایی نمیتونست برسه ولی امسال فرق داره
البته باید اول به فکر لیون بود و دید که بارسلونا میتونه از پس مورینیو تو این مرحله بربیاد یا نه.

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فینال امسال بایرن - اینتر
بارسا نمیتونه خوزه مورینیو رو شکست بده :cool:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هوينس:من به اين تيم اطمينان دارم

fcbayern_300.png

اظهار نظر بکن بائر،هوينس،رومنيگه درباره بازی ديشب بايرن مونيخ با منچستر...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،بعد از بازی بايرن مونيخ با منچستر يونايتد و صعود بايرن به مرحله بعد ليگ قهرمانان اروپا،اعضای رياست باشگاه بايرن مونيخ،نظرات خود را درباره اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
فرانتس بکن بائر:
ميتوانم بگويم که با شروع بازی ما خواب بوديم و منچستر با تمام قدرت حمله ميکرد و بازی را 3 بر 0 به نفع خود کرد،من به شخصه با اينکه فوتبال حرفه اي را ميدانم اما کاملاً نا اميد شده بودم،اما دو دليل وجود داشت که بايرن را به خود بازگرداند،دليل اول گل اوليچ و دليل دوم اخراج رافائل،بايرن بازی آرامی از خود ارائه داد و روبن هم گل دوم را توانست برای ما بزند،من واقعاً به باواريايی بودنم افتخار ميکنم و بايد ونگال را يکی از بزرگترين مربيان تاريخ فوتبال دانست،اين باخت يکی از زيباترين باختها در تاريخ فوتبال باواريا است.
اولی هوينس:
خيلی مهم بود که تا نيمه دوم نتيجه 1؛3 شد،بعد از اخراج کاملاً مشخص بود که منچستر يونايتد مشکل بزرگی پيدا کرده است،ما خيلی باهوشانه بازی کرديم،فرق بين ونگال و الکس فرگوسن در اين بود که الکس فرگوسن بعد از اخراج بازيکنش بسيار آشفته بود و اين باعث شد که تيمش هم آشفته شود،در مقابل لوئيس ونگال تقريباً خونسرد بود البته شايد هم استرس زيادی داشت اما مقابل بازيکنان تيمش اينگونه بروز نميداد که روحيه بازيکنان به هم نخورد.
کارل هاينس رومنيگه:
بايرن مونيخ واقعاً زيبا بازی کرد،گل اوليچ در پايان نيمه اول برای ما بسيار خوب بود و روحيه زيادی به بازيکنان ما داد،ما در آستانه حذف شدن بوديم اما توانستيم از اين مرحله صعود کنيم و ما خيلی خوشحال هستيم.

===================================

نظرات باوارياييها درباره بازی با منچستر

bayern_ucl_300.gif

به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن مونيخ و بازيکنانم افتخار ميکنم...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی باشگاه بايرن مونيخ،باوارياييها در بازی برگشت مرحله 1/4 نهايی ليگ قهرمانان اروپا توانست از سد منچستر گذشته و به مرحله نيمه نهايی راه پيدا کنند.
در همين راستا لوئيس ونگال،آرين روبن و باستين شواين اشتايگر در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و نظرات خود را راجع به اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن و بازيکنانم افتخار ميکنم اگر کمی غفلت ميکرديم،ما با نتيجه 3 بر 0 اين بازی را ميباختيم،بازی بسيار عالی ما در نيمه دوم قابل ستايش است،بازيکنان من بايد از همان نيمه اول مانند نيمه دوم بازی ميکردند،من به بازيکنانم تأکيد کرده بودم که دقيقاً مانند نيمه دوم بازی کنند،اما متأسفانه بازيکنان در نيمه اول تحت تأثير جو ورزشگاه بودند و من آنها را درک ميکنم،ما از زمانی که اوليچ در نيمه اول گل اول را به ثمر رساند روحيه بسيار خوبی گرفتيم.
در نيمه دوم ما بسيار سازماندهی شده و تاکتيکی بازی کرديم،مقابل 10 بازيکن بازی کردن شايد راحت باشد اما جو حاکم بر ورزشگاه باعث شد که ما گلهای کمتری به ثمر برسانيم.گل آرين روبن هم بسيار زيبا بود و من از تيمم به کل راضی هستم و از تمام بازيکنانم به خاطر بازی خوب تشکر ميکنم.
آرين روبن:
بعد از اينکه بازی 0؛3 شد،من فکر کردم که امشب،شب سختی را در پيش خواهيم داشت،در نيمه اول ميتوان گفت که ما در زمين حضور نداشتيم،ما ميدانستيم که چه جوی در ورزشگاه حاکم است اما با شروع بازی همه بازيکنان ما شديداً تحت تأثير جو ورزشگاه بودند،گل اوليچ ما را به خودمان بازگرداند،ما ثابت کرديم که امسال به خيلی چيز های بزرگتری هم ميتوانيم برسيم.
باستين شواين اشتايگر:
در دقايق اول من به ياد بازی با بارسلونا در سال گذشته افتادم،آنجا هم ما به سرعت 2 گل خورديم،گل اوليچ بسيار برای روحيه تيم خوب بود،او به ما انرژی را بازگرداند،بين نيمه ما تصميم گرفتيم که از اين مرحله صعود کنيم و به هدفمان رسيديم،اخراج يکی از بازيکنان منچستر هم به ما کمک کرد،منچستر يونايتد تماشاچيان بسيار خوبی دارند که اين تماشاچيان آنها را به حمله هدايت ميکنند.من فکر ميکنم که اگر ليون را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
بایرن باید جلوی گل خوردنش تو شروع بازی رو بگیره. تو هر دو بازی تا به خودشون بیان عقب افتادن. وولفسبورگ هم برای اینکه از بایرن کم نیاره ثانیه 20 گل خورد، با این فرق که بعدش دیگه هر چی زدن توپ به یه چیزی گیر کرد و نرفت تو گل. حذف شدن!
حالا بایرن هم باید خیلی مواظب باشه. بابا خیلی ضایع است آدم تو شروع بازی گل بخوره. دمیکلیس و باداشتوبر باید برن گل بچینن!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
به به!!!به به!!! شمع و گل و پروانه و بلبل همه جمعند
پیش از هر چیز از همه دوستان سپاسگزارم نذاشتن اینجا در این روزهای حساس بخوابه.متاسفانه پیش از نوروز و پس از روز قرعه کشی بازیهای این مرحله به سبب بازگشت 2تا بیماری که پیش از این ظاهرا" درمان شده بود بخاطر استرس و فشارهایی که در 2ماه پایان سال داشتم دیگه فرصت زیادی نداشتم برای اومدن به اینجا و درگیر آزمایش و اینا هستم دست کم تا پایان همین ماه.پس از اونم خدا بزرگه.

بسی بسیار خرسند شدم که دوباره اینجا رو شلوغ دیدم.مدتها بود که همه اینجا دور هم نبودیم و خوشحالم که بایرن این بهانه رو برای دوباره جمع شدن دور هم به وجود آورد.دیگه به هرحال 2روزی از بازی گذشته و حرفها هم زده شده
تنها اومدم بگم دیگه نبینم کسی اینجا موج ناامیدی بفرسته و چه میدونم خودش رو از پیش برای باخت آبرومندانه آماده کنه.ما مردان باواریا هستیم از سرزمین ژرمانیا.اراده کنیم هرکاری انجام میدیم.

پ.ن:یک توضیحی درباره امضا بدم که به کسی برنخوره.نمیخواستم این شکلی باشه.اما فصل گذشته تعدادی از هوادارهای "من یو"(که طرفدار بارسا هم نبودن) پس از اون بازی4-0 کاسهء داغ تر از آش شدن و رفته بودن تاپیک بارسا و تاپیکو رو سرشون گذاشته بودن و داشتن خودشون رو هلاک میکردن.همون روز آرزوی همچین روزی رو کردم که بهانه برای جبران اون کار پلیدشون پیدا کنم.از خداوند سپاسگزارم که روی دیگه سکه رو هم نشون داد.به قول یکی از دوستام که هوادار بارسا هست(که اونم از قول افشین قطبی گفته)"خدا آلمانها رو دوست داره البته پس از کاتالانها":D

بالا