کیگان: بایرن در اوج فوتبال اروپاست
FCBayern.ir - کوین کیگان ستاره اسبق باشگاه هامبورگ و تیم ملی انگلستان در مصاحبه ای اختصاصی با دی اف بی (سایت رسمی فدراسیون فوتبال آلمان) به ستایش از عملکرد یوآخیم لوو در تیم ملی آلمان پرداخت او بخش دیگری از صحبت هایش را به باشگاه بایرن و متفوات های فوتبالی دوران بازیکنی اش با دهه اخیر اشاره کرد.
کوین کیگان در پاسخ به این پرسش که فوتبال در این عصر نسبت به دهه 70 و 80 و دوران فوتبالی خودش چه تغییراتی کرده است می گوید:" تقریبا همه چیز عوض شده است و تنها توپ هنوز کروی باقی مانده... اگر بخواهم به این پرسش جدی پاسخ دهم باید بگویم امروز تیم ها از بازیکنان بیشتری استفاده می کنند در این عصر شما یک تیم تقریبا کامل در کنار تیم اصلی می بینید به طوری که هر بازیکن به صورت اختصاصی یک ماساژور و سرپرست دارد در حالیکه ما در گذشته تنها یک پزشک و ماساژور برای کل تیم در اختیار داشتیم در حال حاضر یک تیم پنج، شش و یا حتی بیشتر ماساژور در اختیار دارد بخش کمک های پزشکی به طور باور نکردنی بروز رسانی شده است و هیچ درد و مصدومیتی نیست که تشخیص داده نشود و بدون درمان باقی بماند."
ستاره اسبق تیم ملی انگلیس در ادامه به حضور بانوان در استادیوم ها می پردازد و می گوید:" اگر شما به عکس های دهه 70 استادیوم ها نگاه کنید شما به سختی می توانید زنان را در استادیوم ببینید و مخاطبان فوتبال بیشتر پدران و پسران بودند اما این تغییر آغاز شد و اکنون فوتبال را در خانواده ها می توانید جستجو کنید. با مدرن شدن استادیوم ها و ساخته شدن رستوران و کافی شاپ در آن استقبال از فوتبال بهبود یافت در زمان حضورم در باشگاه هامبورگ شاهد این بودم که در تعطیلات آخر هفته و یا در تمریناتمان زنان نیز به استادیوم می آمدند اوایل برایم غیر معمول بود ولی آن بسیار خوب می توانم به خوبی این دوران را به یاد بیاورم."
در ادامه گفتگو به سمت باشگاه بایرن می رود و اینکه آیا بایرن با تغییر مربی و آوردن گواردیولا می تواند به مانند بارسلونا چند سالی را به یکه تازی در فوتبال اروپا بپردازد:" بلی، شما می توانید و من مطمئن هستم بایرن پیش از فتح چمپیونزلیگ هم دو بار به فینال راه یافت. مونیخی ها بالاتر از کلیه رقبای آلمانی هستند تغییرات آن ها در موارد بسیار جزئی است آن ها یک ترکیب خوب از بازیکنان جوان بوندس لیگا و سایر اروپا در اختیار دارند اینکه شما مربی بزرگ و موفقی مثل یوپ هاینکس را برای تغییرات در باشگاه عوض کنید کار بسیار پر جراتی است که در لیگ برتر نمی توان به آن فکر کرد. این تغییرات می تواند اثرات مثبی در تیم داشته باشد. برنامه ریزی مونیخی ها نسبت به سایر تیم های بوندس لیگا پیشتاز است آن ها بازیکنان با تجربه و در کلاس جهانی در اختیار دارند که با استفاده از آن می توانند در هر بازی مسلط باشند باشگاه بایرن مونیخ یک برند معتبر جهانی است که در هر نقطه ای از کره زمین شناخته شده است."
فوتبال آلمان به یک فوتبال زیبا بدل شده است..." باید بگویم زیبا و موفق. نه صرفا برای اینکه دو تیم آلمانی فینال ومبلی را برگزار کردند تیم ملی آلمان نیز در چند سال گذشته فوق العاده و قابل ملاحظه بوده است بوندس لیگا از بسیاری جهات مانند اینکه چگونگی حضور بازیکنان در باشگاه، مدیریتی که بر آن ها حاکم است، کیفیت بسیار بالا، قیمت خوب بلیط ها برای هواداران، استادیوم های مدرن و بزرگ برترین لیگ جهان است سیستمی کامل و بدون نقص که به صورت تمام و کمال همه چیز را در بر گرفته."
تیم ملی آلمان و ارزیابی از عملکرد یوآخیم لوو..." لوو یک استراتژیست فوق العاده است چیزی که همه ی کارشناسان در سال 2006 آن را دیدند او دست راست کلینزمن بود و تیم را به مراحل بالا آورد من او را به جهت شجاعتش برای بازی گرفتن از بازیکنان جوان تحسین می کنم لوو به آن ها اعتماد کرد و جواب نیز گرفت من معتقدم آلمان سرشار از استعدادهایی است که می توانند به ستاره های بزرگ فوتبال جهان تبدیل شوند."
تیم ملی آلمان می تواند قهرمانی چهارم خود را در برزیل بدست آورد..." تیم جوان آلمان واقعا عالی فوتبال بازی می کند با سرعت بالا و تکنیک فوق العاده اما من باور دارم که هیچ تیم اروپایی نمی تواند در آمریکای جنوبی جام بگیرد در آنجا شرایط بیش از حد خائنانه است تیم های برزیل، آرژانتین و اروگوئه عادت کرده اند که جام را از دست ندهند و این شرایط را سخت می کند. در آن سوی جهان همه چیز متفاوت است، فرهنگ، آب و هوا و حتی استادیوم ها و این به من ثابت می کند که تیم های آمریکای جنوبی می توانند در برزیل قهرمان جهان شوند."
رومینیگه: رکورد فروش پیراهن بایرن شکسته شد
FCByern.ir - کار هاینس رومینیگه عنوان کرد که فروش پیراهن بایرن مونیخ فراتر از حد انتظار بوده است و حتی توانسته است رکورد پر فروش ترین تیم های بوندسلیگایی را نیز بشکند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: رومینیگه در رابطه با فروش پیراهن بایرن مونیخ به "بیلد" می گوید: "برای اولین بار است که ما به رکورد 400 میلیون می رسیم. می توانم اعلام کنم که رکورد جدید در فروش برایمان رقم خورده است. من حتی تصور نمی کنم که هیچ باشگاه آلمانی موفق به کسب این رکورد فروش شده باشد".
رومینیگه در ادامه درباره علت پر فروش بودن پیراهن اول بایرن نیز گفت: "پیروزی و قهرمانی در لیگ قهرمانان علت اصلی این فروش است و جالب این است که ما در هر سفر متوجه خواهیم شد که این فروش بیشتر خواهد شد".