مورینیو : "باخت بایرن به سیتی مصلحتی بود"
FCBayern.ir - خوزه مورینیو اعتقاد دارد باخت بایرن مونیخ به منچستر سیتی در الیانز ارنا از روی سیاست مخصوص گواردیولا منشا می گیرد و به نوعی این باخت مصلحتی بوده است.مورینیو همچنین ادعا می کند بایرن مونیخ همچنان مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان می باشد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: مربی باشگاه چلسی در این ارتباط می افزاید : "به نظرم شانس چلسي در اين فصل كه فصل اول من است ،با شانس تيمهاي ديگر قابل قياس نيست . از نظر من بخت اصلي ،بايرن ، قهرمان اروپا با كادر فني جديد و حفظ همان بازيكنان قبلي است . پس از آنها بارسلونا و رئال شانس دارند . "
باخت بایرن به سیتی !؟ "من مانند بقیه فکر نمیکنم من فکر میکنم این باخت از روی سیاست از پیش تعیین شده از سوی گواردیولا می باشد تا با این کار غرورکاذب و فشار مضاعف را از روی دوش بازیکنانش بردارد من کاملا پپ را می شناسم وبه طرز تفکر وی کاملا اشنایی دارم.شاید هم من اشتباه میکنم ولی عقیده من همین است."
مصاحبه بازیکنان پس از باخت مقابل منچستر سیتی
FCBayern.ir - پس از اینکه تیم بایرن مونیخ در ورزشگاه خانگی خود با نتیجه سه بر دو از حریف انگلیسی ،منچستر سیتی شکست خورد،مربیان و بازیکنان در پایان بازی به صحبت در مورد این دیدار پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:
پپ گواردیولا: " این پیروزی بزرگ را به منچسترسیتی تبریک می گویم. گاهی لازم است یک بازی را ببازیم. ما در بوندس لیگا همه چیز را به دست آورده ایم و در منچستر هم این تیم را 3-1 شکست دادیم. اما در این بازی شکست خوردیم و باید با این قضیه کنار بیاییم. ما در حال حاضر باید به فکر سفر هفته آینده به مراکش و جام باشگاه های جهان باشیم.
ما در نیمه اول اشتباهی نداشتیم اما در 10 دقیقه ابتدای نیمه دوم خوب بازی نکردیم. به صور کلی ما سیر شده بودیم. ما با تیم خوبی روبرو شدیم و منچسترسیتی امشب بسیار خوب بازی کرد. اما وضعیت در رختکن ما خوب است.
من به بازیکنانم برای موفقیت های کسب شده تبریک می گویم و امیدوارم درک کنند که پس از بردهای متوالی بازی در اروپا بسیار مشکل است. امشب بازیکنان ما به موقع در جای مناسب قرار نداشتند و باید روی این ضعف کار کنیم. این درسی بود که امروز یاد گرفتیم.
من فکر می کنم گاهی اوقات باید کسی به ما یادآوری کند که ما هم می توانیم شکست بخوریم. تیم های مقابل هم مربیان و بازیکنان خوبی دارند. پیروزی همیشه سخت است. اما ما بسیار خوب آغاز کردیم و 30 دقیقه عالی بودیم. پس از آن ما باید بهتر بازی می کردیم و از موقعیت های خود در ضد حملات استفاده می کردیم. منچستر سیتی تیم خوب و موقعیت شناسی است و شما باید چیزی بیش از فقط مالکیت توپ را در اختیار داشته باشید ".
توماس مولر: در نیمه دوم بازی کمی عجیب شد.در پایان باید راضی باشیم که نتیجه مطلوب را برای تیم اول گروه به دست آوردیم ".
فلیپ لام: " آن ها بهتر از ما بازی کردند و این بازی را پیروز شدند. این خوب است که ما می توانیم با شکست نیز ناامید نشویم و بتوانیم ادامه دهیم ".
مانوئل پلگرینی (سرمربی منچستر سیتی): " این یک بازی بسیار مهم برای ما بود. برد در اینجا،آن هم بعد از خوردن دو گل اعتماد به نفس زیادی به ما می دهد.من برای تیمم بسیار خوشحال هستم ".