غیر ممکن است مورینیو لوئیز را به بایرن بفروشد
FCBayern.ir- هافبک سابق باشگاه های چلسی و بایرن مونیخ عقیده دارد دیوید لوئیز به هیچ عنوان راهی باشگاه بایرن مونیخ نخواهد شد زیرا مورینیو مربی پرتغالی باشگاه لندنیها از این کار ممانعت خواهد نمود.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: پس از اینکه در رسانه ها خبری اعلام شد که باشگاه بایرن مونیخ ودر راس آن پپ گواردیولا خواهان خرید دیوید لوئیز مدافع برزیلی نیمکت نشین باشگاه چلسی در ماه ژانویه میلادی می باشد کاپیتان سابق تیم ملی آلمان درباره این موضوع صحبت نموده است .
میشائیل بالاک درباره این موضوع به اسکای اسپورت آلمان می گوید :"به نظر من لوئیز به بایرن نخواهد رفت زیرا خوزه مورینیو به هیچ عنوان رقیب مستقیم و سر سخت خود یعنی باشگاه بایرن و شخص گواردیولا را تقویت نخواهد نمود.من فکر میکنم مورینیو لویئیز را در لندن نگاه خواهد داشت او یک مربی حرفه ای وبسیار با تجربه است که می داند از سرمایه هایش چگونه محافظت نماید "
به گزارش روزنامه پرتغالی A Bola، اخیرا جایگاه ملی پوش برزیلی، که به عنوان مدافع اول تیم میزبان جام جهانی آینده به شمار می رود، در استمفورد بریج متزلزل شده و جای خود را به کیهیل و تری داده است از این رو ممکن است وی باشگاه لندنی را ترک نماید به غیر از باشگاه بایرن مونیخ باشگاه بارسلونا نیز به دنبال خرید این مدافع ملی پوش برزیلی نیز می باشد.
باشگاه بایرن مونیخ و شخص گواردیولا هنوز نسبت به درج این اخبار از خود واکنشی نشان نداده اند.
لیورپول شکیری را قرضی می خواهد
FCBayern.ir- باشگاه لیورپول قصد دارد به طور قرضی هم که شده ژردان شکیری هافبک با استعداد سویسی بایرن را در ژانویه خریداری نماید
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: شبکه اسکای اسپورت انگلیس اعلام نمود باشگاه لیورپول انگلیس و برندن راجرز سر مربی این باشگاه قصد دارد برای خرید قرضی این هافبک در ژانویه اقدام نماید از این رو سرگرم فراهم آوردن یک پیشنهاد مناسب برای ارائه به باشگاه مونیخی می باشند.
باشگاه لیورپول در خط هافبک و میانی خود دچار مشکلاتی است واز سوی دیگر با توجه به ترافیک شدید در خط میانی باشگاه بایرن مونیخ و برگشت مصدومان این باشگاه ممکن است به شکیری بازی زیادی نرسد از همین رو باشگاه لک لک ها امید زیادی دارد این هافبک ملی پوش سویسی را به طور قرضی هم که شده خریداری نماید.
لیورپول در شروع فصل جاری هم قصد خرید ژردان شکیری را نیز داشت که با مخالفت باشگاه بایرن مونیخ در این زمینه نیز روبه رو شد اما آنها بار دیگر می خواهند این بار در ماه زانویه و در مدت زمان نقل و انتقالات زمستانی شانس خود را برای خرید شکیری آزمایش نمایند.