پپ: افتخار می کنم که مربی این تیم هستم
FCByaern.ir - بعد از بازی یکطرفه بایرن مونیخ و وردربرمن که در نهایت بازی با نتیجه پرگل هفت بر صفر بایرن مونیخ به پایان رسید،مربیان و بازیکنان دو تیم به صحبت در مورد این بازی پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
اولی هوینس: " شما می توانید ببینید که تیم ما سرشار از اعتماد به نفس بود و به راحتی به هیچ تیمی باخت نمی دهیم حتی در زمین حریف. ما در بازی را به خوبی اداره کردیم و در مواقع نیاز استراحت لازم در باز یود. در کل می توان گفت بازی بود که همه از آن لذت بردند ".
پپ گواردیولا: " من باید ی تشکر ویژه از بازیکنانم داشته باشم زیرا یک بازی بسیار خوب و با برنامه ای انجام دادند.امروز افتخار کردم که مربی چنین تیمی بودم.اما من می دانم که تیم برمن بهتر می توانست بازی کند ".
فرانک ریبری: " ما همه از برد بسیار خوشحال هستیم.ما همانطور بازی کردیم که باید عمل می کردیم.در این تیم طرز فکر ها بسیار بزرگ است و این باعث پیشرفت می شود ".
رابین دات (سرمربی وردربرمن): " شکست بسیار سنگین بود اما این باخت ما را ناامید نمی کند و الان دیگر باید تذکری به بازیکنان داده شود تا بتوانند رد بازی بعد تمرکز داشته باشیم ".
فریتز ( کاپیتان وردربرمن): " این یک شکست تلخ بود و بایرنی ها خود را به ما تحمیل کردند و هیج بهانه ای هم وجود ندارد. تنها کاری که می توانیم بکنیم ایت است که خود را برای بازی های بعد بازسازی کنیم ".
هوینس: ریبری بهترین بازیکن جهان است
FCBayern.ir - اولی هوینس پس از نتیجه غیر منتظره ای تیمش مقابل وردربرمن و در راس آن درخشش فرانک ریبری در این بازی،اعلام نمود که او دیگر یقیین پیدا نموده است که ریبری بهترین بازیکن جهان است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: هوینس پس از بازی در در مصاحبه با "Sky"،عملکرد تیم و به خصوص فرانک ریبری را ستایش کرد. او در این رابطه افزود: " به نظر من بازیکنی در جهان وجود ندارد که شایسته تر از فرانک ریبری برای کسب توپ طلا باشد. اگر این اتفاق نیافتد یک شگفتی بزرگ رخ می دهد ".
هوینس ادامه داد: " فرانک یک بازیکن بی نظیر است.مهمتر از همه، او قدرت جدید بایرن است و آن چیزی است که ما در حال حاضر به آن نیاز داریم ".