نمای نزدیک؛ پرسش و پاسخ با دیوید آلابا
FCBayern.ir- با وجود اینکه دیوید آلابا فقط 21 سال دارد اما تبدیل به چهره ای تقریباً غیر قابل جایگزین در بایرن مونیخ شده است، و این برای جوانی در سن وی فوق العاده است. در این فصل آلابا از 24 بازی بوندس لیگا در 21 بازی حضور داشته است. در زیر مصاحبه ی اختصاصی وی را با وب سایت رسمی باشگاه می خوانیم:
fcbayern.de : دیوید، شما تنها 21 سال دارید اما در حال حاضر انتخاب همیشگی پپ در ترکیب اصلی هستید. آیا شما واقعا معتقدید این اتفاق برایتان به موقع بوده است؟
دیوید آلابا: همه چیز برای من در طول چند سال گذشته خیلی سریع پیش رفته است. گاهی اوقات من نمی توانم آن را باور کنم اما احساس بسیار زیبایی است. من زندگی رویایی ای دارم. هر روز صبح از خواب بیدار می شوم و به خودم فکر می کنم: " بهتر از این نمی شود!" من همیشه سپاسگزار تمام افرادی هستم که از من حمایت کرده اند.
fcbayern.de : پپ گواردیولا اخیراً در یک کنفرانس مطبوعاتی از شما این گونه تمجید کرده است: " دیوید همیشه برای ما وجود دارد، همیشه! او یک بازیکن باور نکردنی است، او با ترس فوتبال بازی نمی کند، منظم است و همیشه به تیم فکر می کند نه خود. دیوید آلابا می تواند برای چندین سال بعنوان ستاره ی بایرن مونیخ باقی بماند."
دیوید آلابا: وای! باور نکردنی است. من واقعا از این تعریف خوشحال شدم. من در ماه های گذشته چیزهای بسیار زیادی از وی آموخته ام و سعی کرده ام حرفهایی که به من می گوید را بکار گیرم.
fcbayern.de : تنومندی شما و توانایی تان در دو سرعت بسیار زیاد است. آیا تا به حال اتفاق افتاده که در یک مسابقه توپ را از دست داده باشید؟
دیوید آلابا: آه، بله، یک یا دو نفر هستند که توانسته اند مرا شکست دهند. اما حق با شماست. بازی من بر اساس توانایی های فیزیکی است و من زمان زیادی با مربیان تناسب اندام کار می کنم.
fcbayern.de : غالباً دیده می شود شما در پایان جلسات تمرینی به تنهایی روی ضربات ایستگاهی تمرین می کنید. و در بعضی مواقع در بازیها نیز پشت ضربات آزاد قرار می گیرید، آیا قرار است شما این نقش را داشته باشید؟
دیوید آلابا: ستارگان متخصص ضربات آزاد زیادی در جهان وجود دارد. اما شیوه ی کریستیانو رونالدو و دیوید بکهام برای من بیشتر از بقیه جذاب است. من ساعات زیادی را صرف تماشای ضربات آزاد در یوتیوب می کنم و بعضی از صحنه های آنها را چندین بار نیز تماشا می کنم و این گونه سعی می کنم چیزهایی از آن ها یاد بگیرم.
fcbayern.de : سه شنبه شب شما با غلبه بر آرسنال راهی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شدید. آیا فکر می کنید ممکن است در یک مرحله حذف شوید؟
دیوید آلابا: نه، ما سعی کردیم بازی را کنترل کنیم و مستحق صعود به مرحله ی بعد هم بودیم. نیمه اول بسیار خوب بازی کردیم. اما در نیمه دوم کمی اشتباه داشتیم. ما مالکیت توپ را در دست داشتیم اما با کل توانایی مان بازی نکردیم و به خوبی از آن آگاه هستیم.
fcbayern.de : شما چند دقیقه و چند ساعت پس از یک بازی لیگ قهرمانان را چگونه می گذرانید؟
دیوید آلابا: من اول، در اتاق پانسمان استراحت می کنم. سپس به سالن بازیکنان می روم و معمولا با خانواده ام ملاقات می کنم. آنها همه ی بازی های خانگی ما را تماشا می کنند. بعد چیزی برای خوردن پیدا می کنم، و بعد از آن هم به مشاهده ی لحظاتی از بازی می پردازم و پس از آن به تخت خوابم می روم.
fcbayern.de : آیا تیمی هست که شما علاقه داشته باشید در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف آنها بروید؟
دیوید آلابا: نه، این واقعا برای من مهم نیست. ما روی بازی و نقاط قوت خودمان تمرکز می کنیم. پس این یک مسئله بزرگ نیست چرا که ما هم در برابر بارسلونا و هم رئال و هم قدرت های کمتر شناخته شده بازی کرده ایم.
fcbayern.de : شما در 49 بازی بوندسلیگا بدون شکست بوده اید. آیا شما در مورد این رکورد بزرگ در تیم زیاد صحبت می کنید؟
دیوید آلابا: این تعداد باور نکردنی است، اما، صادقانه بگویم، من واقعا از آن آگاه نیستم و این بحث در تیم نیست. ما سعی می کنیم روی چیزهای مهم تمرکز کنیم. رکوردها برای ما در اولویت نیستند.
fcbayern.de : آیا فکر می کنید از استانداردهای بالا برای تکرار و دفاع از سه گانه ی فصل پیش برخوردار هستید؟
دیوید آلابا: شما می توانید ببینید این اشتیاق برای تکرار موفقیت های فصل قبل هنوز هم در تیم ما وجود دارد و تغییر مربیان نیز آن را جالب تر کرده است. یوپ هاینکس کار بزرگی انجام داد و پپ گواردیولا نیز مربی حرفه ای است که به ما کمک می کند برای هر بازی کاملتر و بهتر بازی کنیم.
fcbayern.de : شما 20 امتیاز بیشتر از دورتموند دارید. در تیم شما هیچ نشانه ای از لغزش تا به امروز وجود نداشته است ...
دیوید آلابا: این حالت مطبوع که در بازی تیم وجود دارد و شامل جلسات تمرینی نیز می شود، فوق العاده است.. ما می خواهیم چیزی را به طرفداران بدهیم که آنها را خوشحال کند و هرگز راضی نمی شویم حتی اگر تا دقیقه 80 ما 4-0 پیروز باشیم. این شور و شوق برای بازی بزرگترین ترین برگ برنده ی ما است.
fcbayern.de : هدف شما در این فصل چیست؟
دیوید آلابا: مطمئناً، ما می خواهیم همه چیز را دوباره به نفع خود تمام کنیم. هر کسی که در لندن یا در برلین بازی کرده باشد به سختی می تواند برای تکرار آن افتخارات صبر کند.
fcbayern.de : ما در روز شنبه با بایر لورکوزن در بوندسلیگا بازی داریم. آنها هم اکنون در بهترین فرمشان نیستند. شما فکر می کنید چه اتفاقی رخ دهد؟
دیوید آلابا: آنها اغلب نشان داده اند که یک رقیب خوب هستند. ما نمی توانیم فکر کنیم این بازی مثل قدم زدن در پارک شود. ما نیاز داریم با قدرت بازی کنیم تا به پیروزی برسیم.
fcbayern.de : امره کان از تیم شما در تابستان به لورکوزن پیوست. آیا شما هنوز با او در ارتباط هستید؟
دیوید آلابا: در حال حاضر و پس از این با هم رابطه ی خوبی داریم. من برای او خوشحالم که به طور منظم بازی می کند و عملکرد خوبی هم داشته است. این انتقال دقیقا حرکت مناسبی برای او بود. امره همیشه زمانی که در اینجا بود بسیار سخت کار می کرد و اکنون از مزایای آن بهره می برد.
fcbayern.de :آخرین شکست بوندسلیگا در ماه اکتبر 2012 در خانه در برابر لورکوزن بوده است. امیدوارم این فال بد برای ما دیگر اتفاق نیفتد...
دیوید آلابا: خب، من واقعا دیگر نمی توانم آن را به خاطر آورم. (می خندد).