• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن شانس دوم قهرمانی لیگ قهرمانان از نظر کارشناسان اروپا

fcb-ucl-1.jpg

FCBayern.ir- بایرن مونیخ آلمان بعد از باشگاه رئال مادرید اسپانیا به عنوان شانس دوم قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از نظر کارشناسان اروپایی برگزیده شده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛باشگاه رئال مادرید با وجود شروع بسیار بدش در رقابتهای لالیگا هنوز به عنوان شانس اول و مدعی اصلی قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از دید کارشناسان فنی اروپا به شمار می رود باشگاه بایرن مونیخ آلمان نیز بعد از این تیم حائز مقام دوم می باشد تیمهای بارسلونا، چلسی ،منچستر سیتی و یوونتوس نیز شانس های سوم تا ششم این رقابتها می باشند.

بنگاه های شرط بندی اروپا نیز تقریبا نظری مشابه با این کارشناسان دارند و تیمهای رئال مادرید ،بایرن، بارسا و چلسی به ترتیب به عنوان شانسهای اصلی قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا محسوب می شوند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر: نگاهی به دروازبانی در هندبال و هاکی روی یخ دارم

624-MNeueR.png

FCBayern.ir-مانوئل نویر،بهترین دروازبان جهان عنوان کرده از اینکه شانس دو بار حضور در فینال برلین را دارد خیلی خوشحال است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛مانوئل نویر درخصوص خروج های او در جام جهانی برزیل خصوصا در مقابل الجزایر گفته:من قبلا در چنین شرایطی بودم اما به دلیل حساسیت های جام جهانی و شمار زیاد بیننده ها،خروج های من بیشتر به چشم آمده.مردم شاید فکر کنند این کار من شیوه جدیدی هست اما مردم باید بدانند یک دروازبان باید دروازبان بماند حتی اگر جلوتر بازی کند.دروازبان باید خودش را با بازی تیم هماهنگ کند.اگر تیم جلو تر بازی می کند دروازبان هم باید جلو بکشد.این چیزی نیست که من خودم اختراع کرده باشم.من خیلی علاقمند هستم که به شیوه های جدیدی بازی کنم و برای همین به بازی دروازبانی هاکی روی یخ و هندبال نگاه می کنم.
همچنین نویر در خصوص رقابت های این فصل گفته:بوندسلیگا اولویت اول ماست ولی خیلی خوشحال هستم از اینکه امسال شانس داریم که دو بار در فینال برلین حضور داشته باشیم.همه این را می خواهند.خیلی لذت بخش هست که در فینال در پایتخت کشورم بازی کنم.
شایان ذکر است که فینال رقابت ها لیگ قهرمانان اروپا و فینال جام حذفی آلمان در برلین برگزار خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
صدمین بازی نویر در بوندسلیگا

manuel_neuer-paderborn.jpg

FCBayern.ir- سنگربان ملی پوش بایرن مونیخ، در بازی امروز از هفته پنجم بوندسلیگا مقابل پادربوردن یکصدمین بازی خودش را با پیراهن بایرن مونیخ انجام خواهد داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مانوئل نویر دروازه بان 27 ساله بایرن پس از پیوستن به مونیخی ها در سال 2011 امروز به باشگاه 100 تایی های بوندس لیگا خواهد پیوست.

نویر تاکنون 99 بازی در بوندسلیگا، 16 بازی در جام حذفی، 40 بازی در رقابت های اروپایی و 6 بازی در رقابت های دیکر (بصورت رسمی و در مجموع 161 بازی) برای بایرن به میدان رفته است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کلن 0 بایرن مونیخ 2 ؛ بایرن فاصله را با رقبا افزایش داد

624-Muller%20vs%20Robben.jpg

FCBayern.ir-در هفته ای که اکثر تیم های مدعی و بالای جدولی رقابتهای بوندسلیگا مقابل حریفان خود متوقف شدند بایرن با برتری 2 بر صفر مقابل کلن جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم تر کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در چارچوب هفته ششم رقابتهای بوندسلیگای آلمان بایرن مونیخ با کسب برتری 2 بر صفر در خانه کلن ضمن کسب چهاردهمین امتیاز فصل به صدرنشینی خود تداوم بخشید.

برای بایرن در این مسابقه ماریو گوتزه در نیمه نخست و مدافع حریف در نیمه دوم گلزنی کردند، بایرنی ها در این مسابقه کاملا بر حریف مسلط بودند و موقعیت ها مناسبی را هم برای گلزنی ایجاد کردند.

این پیروزی چهارمین برد فصل بایرن و نخستین برتری خارج از خانه این تیم در رقابتهای این فصل بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
احتمال پیوستن مسوت اوزیل به بایرن مونیخ

624-ozil-1.jpg

FCBayern.ir- مسوت اوزیل ستاره تیم ملی آلمان و باشگاه آرسنال که این روزها حال و روز چندان مناسبی در لندن ندارد تا این لحظه در مورد شایعه به وجود آمده مبنی بر حضور احتمالی اش در بایرن واکنشی نشان نداده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ عصر امروز چند نشریه بریتانیایی از جمله سایت London Evening Standard ، از علاقه باشگاه بایرن به جذب ستاره 25 ساله توپچی ها خبر دادند.

در این گزارش آمده است که اوزیل به شدت مورد توجه پپ گواردیولا قرار دارد و این مربی اسپانیایی از مدیران بایرن در خواست کرده است که این هافبک ترک تبار را به لندن بیاورند.

این نشریه بریتانیایی همچنین مدعی شده است که بایرن در فصل نقل و انتقالات ژانویه با پیشنهادی در حدود 50 میلیون یورو برای جذب اوزیل اقدام خواهد کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن :ترک مونیخ برای من و خانواده ام بسیار سخت است

624-Arjan%20RobbenDFB.jpg

FCBayern.ir- آرین روبن فاش می سازد باشگاه منچستر یونایتد و وشخص ون گال سخت به دنبال انتقالش به منچستر یونایتد بوده ولی وی وخانوادهاش به علت علاقه زیاد به بایرن و شهر مونیخ این پیشنهاد آنان را رد نموده اند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن وینگر وستاره باشگاه بایرن مونیخ در این ارتباط به اسکای اسپورت آلمان می گوید :بله باشگاه منچستر و ون گال به دنبال انتقال من به منچستر بودند ولی من و خانواده ام به این پیشنهاد جواب رد دادیم زیرا ترک مونیخ برای من و خانواده ام بسیار سخت است و ما به این شهر عادت کردیم.باشگاه بایرن برای من زحمت زیادی کشید وهمیشه از من و خانواده ام نیز حمایت نموده است."

آرین روبن در پایان سخنانش درباره مصدومتش سخن میگوید وبیان می دارد :"دوران مصدومیتم به شدت رنج آور بود. وقتی بازی به دقیقه 86- 85 می‌رسید، پیش خودم می‌گفتم، دیگر آخر بازی است. می‌توانستم 20 دقیقه بازی کنم.به هرحال این دوران تقریبا سپری شده است ومن اماده هستم تا با تیم دوران موفقیت امیز گذشته را بار دیگر تکرار نماییم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هلمر : حالا بایرن به جایگاه اصلی خود برگشت

thomas_helmer.jpg

FCBayern.ir- مدافع سابق باشگاه بایرن مونیخ اعتقاد دارد بایرن با تصاحب رتبه اول جدول بوندس لیگا به جایگاه اصلی خود برگشته است و حالا باید مونیخیها این عنوان را تا پایان فصل حفظ نمایند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛-توماس هلمر مدافع سابق بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در این رابطه به شبکه دی اس اف آلمان می گوید :بایرن با پیروزی مقابل پادربورن به جایگاه اصلی خود در جدول رسید و کافی است این رتبه را تا آخر فصل حفظ نماید وبه نظر من با توانایی و قدرتی که بایرن دارد این امر بسیار محتمل است."

کارشناس شبکه دی اس اف آلمان همچنین اضافه می نماید :"به طور حتم با برگشتن مضدومین بایرن و پیدا نمودن ریتم اصلی تیم توسط پپ بایرن بار دیگر می تواند از عنوان قهرمانی خود در فصل گذشته دفاع نماید.به نظر من تنها دورتمند میتواند مقداری برای بایرن در این راه مشکل درست نماید .بایرن مدعی اصلی قهرمانی در بوندس لیگاست ولی باید قدرت خود را در لیگ قهرمانان نیز به دیگران نشان دهد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سلطان: یادداشتی درباره اولیور کان

oli_kahna.jpg

FCBayern.ir- نام سلطان در مستطیل سبز فوتبال شما رو به یاد چه کسی می اندازد؟ علی پروین! پله یا مارادونا ؟ بله همه این افراد به نوبه خود سلاطین فوتبال بودند. اما چگونه می توان به کسی لقب سلطان داد؟ کافیست به زندگی فوتبالی اولیور کان نگاهی کرد تا متوجه این قضیه شد.

اولیور کان نمونه تمام عیار یک بازیکن آلمانیست. مغرور، متعصب، تسلیم ناپذیر و البته منظم. یعنی تمام خصوصیاتی که باید یک سلطان داشته باشد. یک سلطان دیگر به چه فاکتورهایی نیاز دارد؟ وفادارای! کان در طول دوران حرفه ای فوتبالش تنها در دو تیم فوتبال بازی کرده است. یکی کارلسروهه و دیگری بایرن مونیخ. حتی زمانیکه پیشنهاد های نجومی از سوی باشگاه هایی نظیر بارسلونا و منچستر یونایتد به کان شد که او را به گرانترین دروازه بان تاریخ فوتبال تبدیل می کرد اما باز هم کان مقاومت کرد و با مبلغی کمتر در بایرن باقی ماند چون یک سلطان همواره به قلمرو پادشاهی خودش وفادار است. مدت حضور کان در هر دوتیم 15 سال بود (وقتی به باشگاه کارلسروهه پیوست تنها 6 سال داشت). من قصد ندارم در این مقاله تنها به تعریف از اولیور کان بپردازم اما گفتن بعضی موارد الزامیست تا بدانید که اولیور کان چه کسی بوده و چه جایگاهی در فوتبال دارد. داستان اولیور کان و طرفداران آلمان و بایرن مونیخ داستانی از جنس عشق است! حتی اگر اولیور کان در فینال جام جهانی آن اشتباه مرگبار را مقابل رونالدو انجام دهد و باعث از دست رفتن قهرمانی دنیا برای آلمان شود، بازم هوادارای آلمان شیفته حرکات او هستند. کاملا برخلاف کشوری مثل ایتالیا که هیچوقت نتوانست روبرتو باجو را به خاطر از دست دادن پنالتی در فینال جام جهانی ببخشد! کان که به گفته خودش وقتی پدربزرگش ست کامل لباسهای سپ مایر را برایش خرید عاشق دروازه بانی شد، تمام دوران حرفه ای خود در کارلسروهه و بایرن و حتی تیم ملی آلمان رو زیر نظر سپ مایر گذروند و کاملا شاگرد و تربیت شده دست گلر افسانه ای فوتبال است. تنها در دو سال پایانی کان در تیم ملی آلمان زیر نظر کوپکه بود. جالب اینجاست که سپ مایر نیز زمانی در مورد کان گفت: "الی کان بهترین دروازه بان تاریخ فوتبال است." برگردیم به دوران اول، زمانیکه دروازه بانی جوان و با انگیزه در ترکیب کارلسروهه غوغا بپا میکرد. بایرنی ها همچون سنت همیشگی خود در جذب استعدادهای جوان، توانستند کان رو به جمع باواریایی ها بیاورند. انگار از همان زمان در وجود او آینده درخشان رو دیده بودند. آلمان همواره دروازه بانان بزرگی داشته است. سپ مایر، هارولد شوماخر، بودو ایلگنر، آندریاس کوپکه و... و با برنامه ریزی دقیق ژرمنی، بعد از مشکلاتی که شوماخر در آلمان ایجاد کرد تصمیم گرفتند تا همواره دو گلر خوب داشته باشند تا در صورت ایجاد مشکلات اینچنینی و یا مصدومیت باز هم از دروازه خیالشان راحت باشد. اولین نسلی که از این رقابت بهره میبردند نسل ایلگنر و کوپکه بود. کان در اوج رقابت بین این دو برای قرار گرفتن در دروازه آلمان خودش را در بوندسلیگا مطرح کرد و به آرزوی بزرگ خود یعنی بازی در بایرن مونیخ رسید. وقتی در جام جهانی 94 وی به عنوان دروازه بان سوم آلمان انتخاب شد کاملا مشخص بود که روزی گلر شماره یک آلمان خواهد شد. ایلگنر بعد از جام جهانی 94 از تیم ملی کناره گیری کرد تا جا برای جوانانی نظیر کان بیشتر باز شود. حالا زمان رقابت کان با کوپکه شروع شده بود. کان در بایرن میدرخشید و با بایرن قهرمان جام یوفا شد و به سنگربان شماره 1 آلمان تبدیل شد. اما همه چیز از بازی مقابل دانمارک ناگهان تغییر کرد. کان در برخورد با برایان لادروپ مصدوم شد و کوپکه جایگزین کان درون دروازه شد. کوپکه خوش درخشید و کان به نیمکت نشین تبدیل شد. فوتبال روی بی رحم خودش را به کان نشان داد. از آن بی رحمانه تر رقابت با کوپکه بعد از یورو 96 بود. رقابتی که شاید برنده اش از قبل مشخص بود. اما در آستانه جام جهانی 98 کان کاملا گوی سبقت را از کوپکه پیر و کند ربود ولی برتی فوگتس باز هم به تجربه کوپکه اعتماد کرد و اینبار نتیجه ای عکس داد. دیگر خبری از دروازه بان ستاره یورو 96 نبود و آندریاس کوپکه متزلزل و پراشتباه ظاهر شد. حالا دیگر کوپکه هم کنار رفت تا کان بی رقیب به کارش در تیم ملی ادامه دهد. تمام داستان اولیور کان تا اینجا یک طرف و از اینجا به بعد یک طرف. داستان عاشقانه هواداران آلمان و بایرن با کان از اینجا یعنی بعد از جام جهانی 98 وارد مرحله جدید و پرشکوهتر خود شد. حالا کان با بازی های خیره کننده خودش نه تنها آلمان بلکه کل دنیا رو به تسخیر خود درآورده بود. در روزگاری که آلمان در شرایط بدی بسر میبرد و نه تنها با تغییر نسل دست به گریبان بود بلکه در حال برنامه ریزی بلند مدت برای ایجاد تیمی مقتدر و قدرتمند در آینده نیز بود. پس کان رو باید جزء نسل سوخته آلمان بدانیم. اما آیا کان رو می توان با این حرفها متوقف کرد؟ شاید فکر کنید اغراق میکنم اما اولیور کان به تنهایی یک تیم قدرتمند بود. کسی که رونالدوی برزیلی در مورد او گفت:"وقتی در مقابل اولیور کان بازی میکنی دو برابر انرژی باید از خودت نشون بدهی." کان تک ستاره آلمان در دوران بی ستارگی این تیم بود. فینال دراماتیک لیگ قهرمانان اروپا در سال 99 و دو گل منچستر یونایتد در لحظات تلف شده از لحظات تاریخی و تلخ دوران ورزشی کان بود. کان بین سال های 99 تا 2002 بی رقیب بهترین دروازه بان اروپا و دنیا بود. البته طبق سنت و برنامه ژرمنی رقیبی برای کان در تیم ملی وجود داشت اما در آن دوران ینس لمن یارای رقابت با وی را نداشت.

دوران باشکوه کان با بایرن در سال 2001 به اوج خودش رسید. در فینال خاطره انگیز آن سال در مقابل دفاع سرسختانه والنسیا در حالیکه بازی به ضربات پنالتی کشیده شده بود، کان با درخشش خیره کننده خود موفق به مهار 3 پنالتی شد تا بایرن بعد از 25 سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. در جام جهانی 2002 هیچکس به آلمان امیدی نداشت حتی به تمسخر در مورد آلمان گفته میشد که در گروه خود حذف خواهد شد و تیمهای قدرتمند کامرون و ایرلند از این گروه صعود خواهند کرد. اما آلمان با بازی های منظم خود، گلزنی های میروسلاو کلوزه جوان و همینطور درخشش بالاک جوان و از همه مهمتر و بارزتر بازیهای تماشایی اولیور کان موفق به حضور در فینال رقابتهای جام جهانی شد. کان تا بازی فینال تنها یک گل دریافت کرد و از این حیث به همراه گلر هلند در جام جهانی 1974رکورددار به حساب می آد البته جان لوئیجی بوفون در جام جهانی 2006 نیز به این رکورد رسید اما تا بحال این رکورد شکسته نشده است. سیوهای عالی کان مقابل توپهای اتوئو، رابی کین، لاندن داناوان و... از لحظات زیبای جام جهانی 2002 بود. در یکی از جلسات تمرینی سپ مایر 10 پنالتی به اولیور کان زد و کان موفق شد 9 پنالتی را مهار کند در حالیکه تمام تماشاگران به وجد آمده بودند و کان را تشویق میکردند اما الی کان ناراحت بود وقتی از وی دلیل ناراحت بودنش را پرسیدند او گفت : "نباید اون یکی توپ گل میشد!" در فینال جام جهانی مقابل برزیل کان باز هم به حماسه سازی های خود ادامه میداد. اما در یه لحظه همه چیز عوض شد. ریوالدو توپی به سمت دروازه کان شوت کرد. مهار توپ چندان سخت نبود اما ناگهان توپ از آغوش کان رها شد و مقابل رونالدو قرار گرفت و وی توپ رو به گل تبدیل کرد. سپس گل دوم رونالدو کار را برای آلمان تمام کرد اما جالب اینجاست که هیچوقت کسی از کان به خاطر آن اشتباه گلایه نکرد. کسی ارزش کار کان رو پایین نیاورد تا جاییکه حتی کان نه تنها بهترین دروازه بان جام شد بلکه در رقابت با رونالدو بعنوان بهترین بازیکن جام جهانی نیز انتخاب شد تا تنها دروازه بانی باشد که در تاریخ فوتبال، بهترین بازیکن جام جهانی هم شده است! اما خود کان در اظهار نظری عجیب عنوان کرد: "خوشحالم که در فینال جام جهانی ۲۰۰۲ آن اشتباه را انجام دادم در غیر این صورت زندگیم تباه شده بود. تا قبل از این اشتباه تمرینات مکرر جسمی و ذهنی انجام می‌دادم که بسیاری از آنها بی دلیل و اضافی بودند. اگر من آن اشتباه را انجام نمی‌دادم به من ثابت می‌شد که کارهایم صحیح است و من به آنها ادامه می‌دادم و چیزهای دیگری که در دنیا وجود داشت را فراموش می‌کردم."

پس از جام جهانی 2002 ینس لمن کم کم به دوران اوج ورزشی خود نزدیک شد. انتقال وی به آرسنال باعث شکوفایی هر چه بیشتر وی شد. حالا کان دوباره سایه رقیبی جدی رو در پی خود احساس میکرد. اما کان همچنان عالی و با انگیزه بود. در آستانه جام جهانی 2006 یورگن کلینزمن سرمربی وقت آلمان در تصمیمی عجیب لمن رو بعنوان گلر شماره 1 آلمان انتخاب کرد. بلاخره لمن پس از سالها انتظار در حالیکه در دوران قدرتنمایی ایلگنر و کوپکه هم میدرخشید اما راهی به تیم ملی نمی یافت و پس از آنها هم سالیان درازی زیر سایه سنگین کان بود، حالا به شماره 1 آلمان تبدیل شده بود. در سالی که با آرسنال تا فینال لیگ قهرمانان اروپا تنها 1 گل دریافت کرد. حالا همه تصور میکردن که کان مغرور به مانند افنبرگ، دعوت تیم ملی رو رد خواهد کرد. اما الی کان بدون اعتراض این اتفاق رو پذیرفت. بار دیگر فوتبال روی بی رحمش را به کان نشان داد. در بازی یک چهارم نهایی جام جهانی ما بین آلمان مقابل آرژانتین در حالیکه کار به ضربات پنالتی کشیده شده بود کان برای روحیه دادن به لمن به سمت او رفت و به او گفت "تو الان داری برای کشورمون میجنگی." و به نوعی روحیه ای مناسب برای لمن فراهم کرد تا موفق به مهار ضربات پنالتی آرژانتینی ها شود. کان حتی روی نیمکت هم بر روی تیم تاثیرگذار بود. لمن با آلمان درخشید و پس از شکست آلمان در نیمه نهایی در دیدار رده بندی کلینزمن از کان درون دروازه آلمان استفاده کرد. کان در آن بازی بار دیگر ارزشهای بالای خود را نشان داد و بارها تیم پرتغال را از رسیدن به گل محروم کرد. در پایان بازی کان اعلام کرد که این دیدار، آخرین بازی او با تیم ملی آلمان بود. یکی دیگر از صحبتهای جالب کان بعد از جام جهانی 2006 بود که گفت: "تجربه‌ای که در این جام روی نیمکت به دست آوردم در بیست سال بازی و تمرین مداوم به دست نیاورده بودم." حرفهایی که نشان از بلوغ فکری یه ورزشکار دارد. اسطوره کان به روزهای پایانی رسیده بود. کان 2 سال خاطرانگیز دیگر در بایرن هنرنمایی کرد و جالب اینجاست که تا آخرین روزی که فوتبال حرفه ای را به عنوان دروازه بان دنبال میکرد، یکی از بهترین دروازه بانهای دنیا به حساب می آمد. خداحافظی باشکوه کان در آلیانز آره نا بعد از 15 سال بازی در بایرن از آن لحظاتی بود که کمتر کسی از هواداران بایرن و آلمان می توانست جلوی اشکهایش را بگیرد. کان تنها یک دروازه بان نبود، کان یک لیدر و یک کاپیتان مطلق و مقتدر بود. کاملترین کاپیتان دنیا که تاثیری شاید برابر با یک مربی روی تیم داشت. بعضی افراد به دنیا آمدند تا سلطان باشند و کان نمونه ای از این افراد بود. تاثیر کان بر هم تیمی هایش بسیار خاص بود چیزی مثل خوزه لوئیس چیلاورت. برای مثال در بازی خاطره انگیزی در سال 2001 در حالیکه بایرن به یک تساوی برابر هامبورگ نیاز داشت تا قهرمان بوندسلیگا شود، بازی با نتیجه صفر صفر در حال پیگیری بود که بایرن در دقیقه 90 گلی از هامبورگ دریافت کرد. تقریبا همه نا امید بودن اما کان سریع توپ را به مرکز زمین رساند، به هم تیمی ها روحیه و انگیزه داد تا رو به جلو حرکت کنند و در نهایت هم بایرن در دقیقه 93 با گلی که به ثمر رساند جام را از تیم شالکه ربود. بازیکنان بایرن همواره از تاثیر کان در آن گل سخن گفتند. واکنش کان و خوشحالی عجیب او با پرچم کرنر نیز، از لحظات به یادماندنی فوتبال لقب گرفت. البته کان هر چقدر که بین هواداران آلمان و بایرن محبوب بود بین هواداران بقیه تیمها منفور بود! کان بازیکنی بداخلاق بود و با بازیکنای حریف دائما درگیر میشد. البته با وجود اخلاق تند الی کان وی رفتاری بسیار حرفه ای نیز داشت. مثلا در لحظه ای که بایرن با شکست والنسیا قهرمان اروپا شد و همه بایرنی ها غرق در شادی بودن در لحظه ای باشکوه در حالیکه حسن صالح حمیدزیچ برای تقسیم شادی اش به سمت کان می آمد، الی به سمت دیگه ای حرکت کرد انگار چیزی مهمتر از شادی در آن لحظه برای او وجود داشت. او به سمت همتای خود در والنسیا آمد. سانتیاگو کانیزارس دروازه بان خوب والنسیا و تیم ملی اسپانیا در حال گریه کردن بود.کان نزد او رفت و به او روحیه داد طولی نکشید که سایر بازیکنان بایرن هم به سمت کانیزارس رفتند و همگی از او تجلیل کردند. کان با این حرکت زیبا جایزه فیر پلی (بازی جوانمردانه) را از سوی فیفا دریافت کرد. حتی کان در روز خداحافظی احمدرضا عابدزاده از فوتبال که به همراه بایرن به تهران آمده بود، در حالیکه حتی بسیاری از بازیکنان پرسپولیس به سمت عابدزاده نرفته بودند کان دروازه رو رها کرد و به سمت عقاب آسیا رفت و در لحظه خداحافظی او با وی دست داد. کان تمامی شرایطی که یک سلطان باید داشته باشد را دارا بود. در پایان میخواهم کمی شخصی تر هم صحبت کنم. البته سعی کردم در این نقد علاقه شخصی خود را وارد ماجرا نکنم اما کان دلیل اصلی بنده برای علاقه به دروازه بانی و دروازه بانها بود و همینطور کان یکی از دلایل بنده برای علاقه به بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان بود.

نویسنده: بهزاد گل چشمه (oli1)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تصاویر منتشر شده توسط بیلد از اتاق آنالیز پپ در آلیانتس آره نا
این اتاق به درخواست پپ به منظور آنالیز بهتر و بهبود تاکتیک ها قبل از بازی ها ایجاد شده

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
زسکا مسکو 0 بایرن مونیخ 1 ؛باواریایی ها 6 امتیازی شدند

624-muller-lahm2.jpg

FCBayern.ir - تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد در خانه تیم فوتبال زسکا مسکو به برتری 1 بر صفر دست پیدا کند و گام مهمی برای صعود به مرحله بعد رقابتها بردارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هرچند که شاگردان گواردیولا در این مسابقه کاملا از حریف خود برتر بودند اما نتوانستد بیش از یکبار دروازه حریف را باز کنند.

بایرن در این مسابقه کاملا بر توپ و میدان مسلط بود و حتی فرصت ایجاد ضد حمله خطرناک نیز به حریف خود نداد، هرچند که خود بایرنی ها هم در خلق موقعیت های مسلم گلزنی دچار مشکل بودند.

تک گل بایرن نیز در دقیقه 22 با ضربه پنالتی توماس مولر به ثبت رسید.

در این مسابقه ژابی آلونسو بیش از تمام بازیکنان پاس سالم ارسال کرد و از لحاظ میزان دوندگی نیز در رتبه نست قرار داشت، ضمن اینکه مهدی بن عطیه و فیلیپ لام از بایرن توسط داور با کارت زرد جریمه شدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توتی :بایرن مونیخ یکی از شانسهای مسلم قهرمانی در اروپاست

Francesco_Totti_of_Roma_celebrates.jpg

FCBayern.ir- اسطوره باشگاه رم ایتالیا در گفتگو با رسانه های ایتالیایی مدعی شد بایرن مونیخ به همراه چلسی و رئال مادرید از شانسهای مسلم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به شمار می رود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فرانچسکو توتی کاپیتان افسانه ای باشگاه رم ایتالیا که در استانه جشن تولد 38 سالگی خود قرار دارد دراین مورد به شبکه رای اسپورت ایتالیا می گوید : "به عقیده من رئال و چلسی از شانس های اصلی قهرمانی در اروپا به شمار می روند وهمینطور باشگاه بایرن مونیخ.باشگاه رم هم سعی خواهد نمود با بازیهای خوبش در لیگ قهرمانان بار دیگر از اعتبار خود در این رقابتها دفاع کند من فکر می کنم بتوانیم به همراه بایرن راهی دور بعد این رقابتها شویم.بی صبرانه منتظر بودم تا بار دیگر این رقابتها شروع شود ومن بار دیگر سرود و اهنگ رسمی آن را بشنوم و خوشحالم این اتفاق مجددا برای من روی داده است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اتفاقات جالب وعجیب در محل اقامت مونیخیها در مسکو

pep-musco.jpg

FCBayern.ir- در هتل محل اقامت مونیخیها در شب و سحرگاه امروز اتفاقات جالبی رخ داده است. هشدار خطر باعث شد که بازیکنان بایرن از خواب بپرند و از هتل محل اقامتشان در مسکو خارج شوند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاه بایرن مونیخ برای بازی مقابل زسکا در جریان بازیهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا راهی مسکو شده است اما دیشب وسحرگاه امروز صدای آزیر هشدار خطر آتش سوزی باعث شد که بازیکنان بایرن از خواب بیدار شوندو از هتل بیرون بروند . بایرنی ها پس ز اتمام زنگ خطر مجددا به اتاق هایشان برگشتند.بازیکنان بایرن از اینکه زمان استحراحت آنان به هم خورده است بسیار ناراحت و کلافه بودند.

این اتفاقات رخ داده در محل اقامت تیم مونیخی باعث خشم مدیران وکادر فنی باشگاه مونیخی نیز شده است . سامر و رومنیگه با بیان سخنان تندی به این اتفاقات عکس العمل نشان داده و مراتب اعتراض خود را به مقامات روسی بیان داشتند.به گفته بعضی از شاهدان ونزدیکان به باشگاه بایرن مونیخ بازیکنان و کادر فنی این تیم سراسر شب را مدام بین هتل و خیابان مجاور به آن در حال رفت وآمد بودند و نتوانسته اند بیشتر از دو ساعت استراحت نمایند.

در عکسی پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ را مشاهده می نمایید که با پتو از محل اقامات خود در هتل به سرعت خارج شده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حضور بازیکنان و اعضای کادر فنی بایرن مونیخ در جشن اکتبر فست

طرفداری- کلیه اعضای باشگاه بایرن مونیخ آلمان مطابق هر سال با فرا رسیدن ماه اکتبر میلادی در جشن اکتبر فست، جشن مخصوص ایالت باواریای آلمان شرکت کردند، ژابی آلونسو، په په رینا، مهدی بین عطیه، روبرت لواندوفسکی و سباستین روده بازیکنانی بودند که برای اولین بار در این جشن حاضر می شدند
1252690054-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-5tI8hnnuuef.jpg

1946435186-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-O2ef.jpg

716273373-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-R2ef.jpg

547020110-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-QEef.jpg

1537828440-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-Phef.jpg

1483802195-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-QWef.jpg

86102281-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-PZef.jpg

1553766610-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-PHef.jpg

300063899-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-Oief.jpg

63578287-bayern-wiesn-oktoberfest-2014-Osef.jpg

1174644366-bayern-oktoberfest-wiesn-2014-Rqef.jpg

606597233-bayern-oktoberfest-wiesn-2014-O7ef.jpg