• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
صحبت های عجیب پلاتینی بر علیه ریبری و بایرن مونیخ

ribery-platini-624.jpg

FCBayern.ir- میشل پلاتینی رئیس یوفا در اظهاراتی غیر منظقی و عجیب تهدید کرده است که فرانک ریبری را در صورت عدم حضور در تیم ملی فرانسه محروم خواهد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ ماه گذشته اعلام کرده بود که دیگر قصد حضور در تیم ملی کشورش را ندارد و از فوتبال ملی بازنشست شده است.

میشل پلاتینی که ظاهرا نگران وضعیت تیم ملی کشورش است در گفت و گو با بیلد می گوید:" تصمیم بازیکنان مبنی بر خداحافظی از تیم ملی را درک نمی کنم این تصمیمی نیست که در اختیار بازیکن باشد و اختیار در این مورد با سرمربی تیم ملی است و تاکید می کنم اگر دیدیه دشام ریبری را به تیم ملی دعوت کند و او این دعوت را نپذیرد او را مجازات خواهیم کرد، وضعیت ریبری با لام در این مورد کاملا متفاوت است و اگر این بازیکن از سوی سرمربی به تیم ملی دعوت شود این بازیکن را سه جلسه از همراهی بایرن مونیخ محروم خواهم کرد."

صحبتهای پلاتینی در حالی مطرح می شود که او پیش از این نیز به خاطر اظهاراتش بر علیه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان مورد انتقاد قرار گرفته بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بن عطیه: به خاطر بایرن پیشنهاد چلسی و من سیتی را رد کردم

mehdi%20benatia.jpg

FCBayern.ir- مدافع جدید تیم فوتبال بایرن مونیخ به تمجید از تیم جدید خود پرداخت و حضور در بایرن را افتخاری بزرگ برای خود دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات مدافع مراکشی رم را جذب کند، این انتقال در شرایطی رخ داد که این مدافع از بسیاری از تیم های بزرگ اروپایی پیشنهاد داشت.

بن عطیه در گفت و گو با ESPN در مورد انتخاب بایرن مونیخ می گوید:" من در رم شرایط بسیار خوبی داشتم اما وقتی که پیشنهاد بایرن را شنیدم حس کردم که آنجا شرایط برای پیشرفت من فراهم خواهد بود تصمیم گرفتم به مونیخ بروم، بایرن جز 4 تیم برتر جهان است و در همه جامها مدعی قهرمانی محسوب می شود و رد کردن پیشنهاد این تیم بسیار سخت است، من از چلسی و منچسترسیتی هم پیشنهاد داشتم اما وقتی که پیشنهاد بایرن را شنیدم همه چیز برایم تمام شد."

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نخستین گل ملی هویبرگ برای دانمارک

hojberg-den.jpg

FCBayern.ir- در جریان دیدار تیم های دانمارک و ارمنستان در انتخابی رقابتهای یورو 2016، پیر امیل هویبرگ هافبک تیم ملی دانمارک و باشگاه بایرن مونیخ با یک ضربه پای چپ بسیار زیبا گل اول تیمش را یه ثمر رساند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ستاره 19 ساله تیم فوتبال بایرن مونیخ که این روزها به شدت مورد توجه کادرفنی تیم ملی دانمارک و کارشناسان دانمارکی قرار گرفته است موفق شد یک نمایش خیره کننده دیگر را با پیراهن دانمارک ارائه کند.

هویبرگ که چهارشنبه شب و پس از دیدار تدارکاتی تیم ملی کشورش برابر ترکیه توانسته بود تحسین کادر فنی تیم ملی دانمارک را برانگیزد، در نخستین بازی تیم ملی کشورش در رقابتهای انتخابی یورو2016 و در شبی که دانمارک موفق شد 2 بر یک از سد ارمنستان بگذرد گل اول تیمش را به ثمر رساند.

هویبرگ در دقیقه 65 و با یک ضربه پای چپ بسیار زیبا از پشت محوطه جریمه موفق به گشودن دروازه ارمنستان شد.

دانلود گل زیبای هویبرگ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن 2 اشتوتگارت 0

624-alaba-ribery.jpg

FCBayern.ir- در چارچوب هفته سوم رقابتهای بوندسلیگا بایرن مونیخ موفق شد با 2 گل از سد اشتوتگارت عبور کند و خود را به صدر جدول نزدیک کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باواریایی ها در این مسابقه نمایش قابل قبولی ارائه کردند و تیم برتر زمین بودند.

بایرن مونیخ 2 اشتوتگارت 0

گلها

ماریو گوتزه "27

ریبری "85

کارت زرد

آلونسو از بایرن

رومئو و کوستیچ از اشتوتگارت

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لوگوی جدید روی پیراهن بایرن مونیخ

1%20logo%20-624.jpg

FCBayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ امروز از اعلام کرد که در سه هفته آینده رقابتهای بوندسلیگا از لوگویی جدید بر روی پیراهن خود استفاده می کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این لوگوی جدید که به شکل عدد 1 صورتی رنگ است در واقع تبلیغ محصول جدید شرکت تله کام است.

شرکت تله کام از باشگاه بایرن درخواست کرده است که برای تبلیغ محصول جدید این کمپانی تحت عنوان MagentaEINS، در سه بازی آبنده خود در بوندسلیگا از این لباس استفاده کنند.

شرکت آدیداس کمپانی تولید کننده البسه بایرن هم اعلام کرده است که پس از سه هفته تولید این لباس ها متوقف خواهد شد و مجددا طرح قدیم جایگزین این طرح می شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هواداران بايرن چه گناهي کرده‌اند؟

به گزارش "ورزش سه"، دلیل این تصمیم همدستی هواداران زسکا با هواداران ویکتوریا پیلزن در اغتشاشات دوره قبلی چمپیونزلیگ عنوان شده است. آنها نمادهای نژادپرستانه حمل می‌کردند و ترانه‌های ضدیهود می‌خواندند. به این ترتیب یوفا تیم زسکا را به یک بازی اروپایی بدون حضور تماشاگر محکوم کرد.

پیش‌تر زمانی که در موارد مشابه یوفا چنین جریمه‌ای درنظر می‌گرفت، فقط هواداران تیمی که مرتکب تخلف شده‌بودند، از تماشای مسابقه تیمشان محروم می‌شدند؛ مثلا بازی تیم ملی ایرلند شمالی مقابل صربستان در سال 2011. مشخص نیست چرا اکنون طرفداران بایرن هم قربانی این جریمه شده‌اند.

چند هفته قبل کانون "شیکریا" از شاخه‌های فرهنگی باشگاه بایرن مونیخ جایزه "جولیوس هرش" را از فدراسیون فوتبال آلمان به دلیل مبارزه با افراطی‌گری دریافت کرد. آنها در اعتراض به این تصمیم اعلام کردند محرومیت تماشاگرانی که بی‌گناه هستند نه تنها با ارزش‌های بازی جوانمردانه مغایرت دارد، بلکه اساس مشارکت جمعی هواداران، باشگاه‌ها و یوفا در مبارزه علیه تبعیض و نژادپرستی را از بین می‌برد. حتی اگر کمیته انضباطی یوفا بر این عقیده باشد که با توجه به جمعیت صدها میلیون نفری هواداران فوتبال در اروپا، نادیده گرفتن چندهزار طرفدار بایرن مشکلی ایجاد نمی‌کند، نباید از تاثیر منفی این رفتار نامحترمانه غافل شد‎.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: یونایتد نمی تواند ستارگان من را اغوا کند

k8amxf1nrbzzhb3305p8.jpg

طرفداری - سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ اذعان داشت که شیاطین سرخ علیرغم هزینه های گزاف در پنجره نقل و انتقالات تابستانی، در مجاب کردن ستارگان او برای انتقال به اولدترافورد ناکام بوده اند.

بنا بر گزارش وب سایت بین المللی ساکر وی، منچستر یونایتد توانست در مهلت نقل و انتقالات تابستانی بازیکنانی نظیر آنخل دی ماریا، دالی بلیند و رادامل فالکائو را به جمع بازیکنان خود اضافه کندولی بنا بر گزارش ها، با وجود تلاش فراوان از به خدمت گیری آرین روبن، توماس مولر و باستین شواین اشتایگر از بایرن مونیخ ناکام ماند.

لوئیز فن خال، سرمربی جدید و هلندی یونایتد که هم در عرصه ملی و هم در عرصه باشگاهی با ستارگان بایرن کار کرده است علاقه زیادی برای به خدمت گیری آن ها داشت که به هدف خود نرسید. یونایتد با وجود سرمایه گذاری سنگین خود نمی تواند در لیگ قهرمانان حضور داشته باشد و پپ گواردیولا معتقد است توان مالی یونایتد برای اغوای ستارگان او کافی نبوده است.

گواردیولا در نشستی خبری در روز سه شنبه به خبرنگاران گفت:" آن ها پول کافی نداشتند. من در جریان خرج های آن ها هستم و این برای دوست من، لوئیز خوب است. این بخشی از بازی است و تمام باشگاه ها در دنیا بازیکنان دیگر باشگاه ها را می خواهند و این بستگی به آن بازیکن دارد. اگر بازیکنی بخواد برود می رود و بازیکنی بخواد بماند هم می ماند و یونایتد هم چنین بازیکنانی را می خواهد."

منچستر یونایتدبه عنوان قهرمان بیست دوره انگلستان، پس از پشت سر گذاشتن فصلی ناکام از حضور در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان محروم است و گواردیولا معتقد است که این طبیعت غیر قابل پیش بینی فوتبال می تواند هشداری برای تیم ها و مربیان تراز اول فوتبال باشد.

گواردیولا در این رابطه گفت:" این درس بزرگی برای باشگاه های بزرگ است. آن ها با خود می گویند «ما شکست ناپذیر و قدرتمند هستیم» ولی واقعا اینطور نیست و ممکن است فصل بعدی در کار نباشد. به همین دلیل است که فوتبال خارق العاده است. هر هفته باید در اوج آمادگی قرار داشته باشید و هر هفته باید این آمادگی را نشان داد، حتی یک 45 دقیقه بد می تواند باعث اخراج شود."

بایرن مونیخ تحت هدایت پپ گواردیولا امشب در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان به مصاف منچستر سیتی، قهرمان لیگ جزیره خواهد رفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر :گروهی مشکل تر از گروه ما وجود ندارد

summer.jpg

FCBayern.ir- مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است گروهی که بایرن مونیخ در آن حضور دارد مشکلترین گروه مقدماتی لیگ قهرمانان اروپاست وی از طرفی مدعی شد منچستر سیتی یکی از خطرناک ترین تیمهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست.

به گزارش وب ساست رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماتیاس سامر در این زمینه به شبکه اسکای اسپورت آلمان می گوید : منچسترسیتی حریفی بسیار خطرناک است.آنها فوتبال بسیار منظمی دارند و در خطوط جلو و امورتهاجمی بسیار قوی هستند من هم نمی‌دانم آیا گروهی هست که نسبت به ما بهتر و قوی‌تر باشد!? رقابت با منچسترسیتی انگلیس، زسکا مسکو و آ.اس.رم ایتالیا واقعا بسیار سخت و دشوار است.من فکر می کنم گروهی مشکل تر از گروه ما وجود ندارد."

مدیر ۴۷ ساله و مجرب مونیخی‌ها همچنین بیان نمود:" چاره‌ای جز جنگیدن نیست. باید نبرد کرد و ثابت قدم بود. بایرن باید از مرحله گروهی عبور کند که البته این هدف، وظیفه‌ای بس سنگین است ما نهایت تلاش خود را در این زمینه خواهیم نمود."

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوفنر :به زودی درباره تمدید قراداد سامر صحبت خواهیم نمود

Hopfner.jpg

FCBayern.ir- ریاست باشگاه بایرن مونیخ مایل به تمدید قراداد مدیر ورزشی خود است واحتمال زیادی می رود ماتیاس سامر به فعالیت خود به عنوان مدیر ورزشی باشگاه مونیخی ادامه دهد.

به گزارش وب ساست رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کارل هوفنر رئیس باشگاه بایرن مونیخ دراین باره به بایرن تی وی می گوید :"بله. ما علاقه زیادی داریم تا همچنان با سامر همکاری نمائیم.رابطه ما با سامر بسیار خوب و نزدیک است و باشگاه علاقه زیادی دارد این رابطه همچنان باقی بماند به زودی با وی در این مورد صحبت های جدی را انجام خواهیم داد."

سامر نیز از علاقه خود مبنی برماندن در باشگاه بایرن مونیخ خبر داد و عنوان داشت :"اگر بایرن صلاح بداند که من مدت طولانی‌تری در این پست مشغول باشم، با کمال میل مایلم بیشتر بمانم. احساس می‌کنم به لحاظ عاطفی هم به بایرن وابسته شده‌‌ام."

سامر موفق شده است تاکنون به بایرن مونیخ به افتخارات بسیار خوب وبیشماری برسد که از ان جمله میتوان به سه قهرمانی در بوندسلیگا و جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا در سال 2013 و قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی در سال 2014 وهمچنین قهرمانی در سوپر کاپ اروپا و قهرمانی در جام باشگاه های جهان اشاره نمود.

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سباستین روده :الونسو تجربیاتش را به ما جوانها منتقل می کند

rode-alonso.jpg

FCBayern.ir- هافبک جوان باشگاه بایرن مونیخ از اینکه میتواند در کنار ژابی الونسو بازی کند بسیار خوشحال است و معتقد است الونسو تجربیاتش را در اختیار بازیکنان جوان باشگاه می گذارد.

به گزارش وب ساست رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ سباستین روده در این مورد به اسکای آلمان می گوید :ژابی بازیکن بسیار بزرگی است او تجربیاتیش را با من و گودینیو منتقل می کند به طور مثال او درباره بازی با منچستر سیتی مرتب به ما یاداوری میکند مواظب سیلوا باشیم زیرا او نبض بازی سیتی را در اختیار دارد و از کار انداختن او یعنی از کار انداختن نظم تاکتیکی باشگاه انگلیسی."

روده در پایان اضافه می کند :"الونسو سعی زیادی می نماید تا به زبان آلمانی مسلط شود تا راحتتر با دیگر بازیکنان تیم هماهنگ شود من به شخصه از اینکه این چنین بازیکن بزرگی به بایرن پیوسته ودر کنار ما بازی می کند بسیار خوشحالم."

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 0:1 منچستر سیتی

FCB_MAN_19_boateng.jpg

FCBayern.ir- بایرن مونیخ در اولین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-0 این فصل را با پیروزی شیرین در دقایق پایانی آغاز کرد

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛در اولین بازی لیگ قهرمانان که بایرن تعدادی از بازیکنان خود را بدلیل مصدومیت در اختیار نداشت به مصاف منچستر سیتی رفت در این بازی مهدی بن عطیه خرید جدید بایرنی ها اولین بازی خود را برای بایرن انجام داد.

نیمه اول این بازی که با برتری نسبی بایرنی ها همراه بود و در نتیجه بی دقتی بازیکنان بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. در این نیمه بازیکنان دو تیم چندین موقعیت گلزنی داشتند که از آن استفاده نکردند.

در نیمه دوم با ادامه حملات از سوی بایرنی ها تا دقایق آخر بازی تلاش دو تیم در گلزنی بی نتیجه بود تا این که در دقیقه 90 جروم بواتنگ تنها گل این بازی را به ثمر رساند تا در شبی که روی چندین صحنه مشکوک به پنالتی حق بایرن خورده شد تیم بازی را با پیروزی به پایان ببرد.

در دیگر بازی این گروه آاس رم با نتیجه 5:1 تیم زسکا مسکو را شکست داد.

آمار بازی:

تک گل بازی : بواتنگ دقیقه 90

تعویضی های بایرن :

دقیقه 76 : روبن به جای مولر

دقیقه 84 : پیزارو به جای رافینیا

دقیقه 85 : دانته به جای مهدی بن عطیه

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جو هارت : بازی مقابل آلمانیها همواره برای من سخت است

joe_hart-fcb.jpg

FCBayern.ir- دروازه بان ملی پوش منچستر سیتی اعتقاد دارد تیمش می توانست با یک نتیجه مساوی مونیخ را ترک نماید.وی همچنین از بازی مقابل تیمهای آلمانی به عنوان یک ازمون همیشه سخت یاد می نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جو هارت پس از شکست مقابل بایرن مونیخ در الیانز ارنا به شبکه اسکای انگلیس می گوید :" ما در تمام طول شب در برابر یک تیم خوب به‌سختی مبارزه کردیم. وقتی به این‌جا می‌آیید می‌دانید چه چیزی در انتظارتان است. یک توپ برگشتی لعنتی کار ما را تمام کرد. می‌توانست یک تساوی باشد، که ما استحقاقش را داشتیم. ما مجبورشان کردیم برای هر چیزی سخت کار کنند. من معمولا در برابر تیم‌های آلمانی زیاد به دردسر می‌افتم.بازی مقابل تیمهای آلمانی همواره برای من بسیار سخت و مشکل می باشد."

بازی بعد منچستر سیتی در جریان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل باشگاه رم ایتالیا و در ورزشگاه اتحاد منچستر خواهد بود.

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاپلو :بایرن با این تیم قهرمان لیگ قهرمانان می شود

624-capello.jpg

FCBayern.ir- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه اعتقاد دارد بایرن مونیخ با برگشتن مصدومانش ودر اختیار گرفتن تمامی بازیکنانش مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کاپلو در این باره به روزنامه گازتا دلا اسپورت می گوید : بایرن مونیخ گزینه اول من از نظر قهرمانی در لیگ قهرمانان است و پس از آن تیم‌های چلسی، رئال مادرید و بارسلونا بیشترین شانس را دارند.بایرن مصدومان زیادی دارد و با برگشتن آنها وجمع شدن آنها با این تیم کنونی ،آنان مدعی اصلی لیگ قهرمانان خواهد بود."

کاپلو همچنین از گروه بایرن مونیخ به عنوان سخترین گروه رقابتها یاد نمود وعنوان کرد : "در این گروه شاید منچسترسیتی سخت‌ترین رقیب رم باشد. من بازی این تیم را برابر آرسنال (در ابتدای هفته جاری) دیدم. بازی ۲ تیم فوق‌العاده بود و به آنها که فکر می‌کردند من‌سیتی از قهرمانی فصل گذشته‌اش در لیگ برتر اشباع شده، ثابت شد که در اشتباهند. منچسترسیتی به جز ستاره‌هایی که در خط حمله‌اش دارد از وجود بازیکنانی مانند یحیی توره، کمپانی، زابالتا و فرناندینیو برخوردار است."

کاپلو ادامه می دهد: رم باید همان مسیری را در لیگ قهرمانان در پیش بگیرد که ناپولی فصل گذشته در پیش گرفته بود، هرچند شاید همان اتفاقی که برای ناپولی رخ داد برای رم هم تکرار شود و با کسب ۱۲ امتیاز هم نتواند صعود کند. درباره بایرن مونیخ نیز نیازی نیست درباره آن صحبت کنید همه ما ویژگیهای این تیم بزرگ را می دانیم آنها مدعی اصلی سر گروهی این گروه سخت و پیچیده خواهند بود."

• Like

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هامبورگ 0-بایرن0/ضعیف ترین نتایج ممکن از سوی باواریایی ها

3qswuh7ucl45aedb7nii.jpg

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن در ایران/در هفته ی چهارم رقابت های بوندسلیگای المان تیم فوتبال بایرن مونیخ مقابل هامبورگ تن به تساوی بدون گل داد

در این مسابقه پپ هیچ برنامه ای برای ایجاد حمله به روی دروازه ی حریف نداشت تا روند بازی های نچندان دلچسب بایرن پس از به روی کار امدن این سرمربی اسپانیایی ادامه یابد
در این مسابقه مانول نویر/هویبرگ و ماریو گوتزه از بایرن مونیخ با کارت زرد داور مواجه شدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 4 پادربورن 0 ؛ بایرن مونیخ صدر نشین شد

bayern%20celebrate-624.jpg

FCBayern.ir- تیم فوتبال بایرن مونیخ در روز نخست هفته پنجم رقابتهای بوندسلیگا موفق شد با 4 گل از سد حریف خود پادربورن عبور کند و جای این تیم را در صدر جدول بگیرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ مسابقه رو طوفانی آغاز کرد و در همان دقایق نخست با گلهای ستاره های سابق تیم دورتموند یعنی ماریو گوتزه و لواندووسکی از حریف خود پیش افتاد.

پس از این 2 گل بایرن فرصت های زیادی روی دروازه پادربورن فراهم کرد و در نهایت در 15 دقیقه پایانی بازی نیز 2 بار توسط گوتزه و مولر به گل رسید تا ضمن ثبت نخستین شکست پادربورن در تاریخ رقابتهای بوندسلیگا به صدر جدول این رقابتها صعود کند.

بایرن مونیخ 4 پادربورن 0

گلها

گوتزه "8 , "78
لواندوسکی "14
مولر"85

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لواندووسکی: می خواستم گلهای بیشتری بزنم

624-lewa12014.jpg

FCBayern.ir- مهاجم لهستانی تیم فوتبال بایرن مونیخ که شب گذشته موفق شد دومین گل فصل خود را برای بایرن به ثمر برساند از عملکرد خود در تیم جدیدش رضایت دارد اما معتقد است که می توانسته گلهای بیشتری را به نام خود ثبت کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رابرت لواندووسکی در دیدار شب گذشته بایرن مقابل پادربورن موفق شد بکی از 4 گل تیمش را به ثمر برساند.

لوا بعد از پایان بازی در مورد این مسابقه گفت:" بازی فوق العاده ای به بود به ویژه 20 دقیقه ابتدایی آن، واقعا عالی بود ما 4 بر صفر برنده شدیم و من هم نتوانستم گلزنی کنم، هرچند که از نتیجه و عملکرد خود کاملا راضی هستم اما دوست داشتم گلهای بیشتری در این مسابقه به ثمر برسانم و با نتیجه بهتری زمین را ترک کنیم."

بایرن با برتری شب گذشته مقابل پادربورن به صدر جدول رقابتهای بوندسلیگا صعود کرد.

بالا