مصاحبه اعضای تیم پس از بازی با ولفسبورگ
FCBayern.ir- سرمربی اسپانیایی باوارایی ها می گوید از نمایش تیمش در بازی برابر ولفسبورگ راضی است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باوارایی ها شب گذشته توانستند با پیروزی 2-1 برابر ولفسبورگ و گلزنی توماس مولر و آرین روبن در اولین بازی فصل جدید بوندسلیگا، شروع خوبی در لیگ داشته باشند؛ اگر چه بایرنی ها می توانستند گل های بیشتری نیز بزنند. در ادامه صحبت های مربیان و بازیکنان درباره بازی شب گذشته را مشاهده می کنید:
پپ گواردیولا:"برای همه مربیان جهان پیروزی مهم ترین چیز است. در کل من بسیار از بازی تیم راضی هستم، خیلی خیلی جنگنده ظاهر شدیم."
"در نیمه دوم ولفسبورگ کمی بهتر بود اما نباید فراموش کنیم که برابر یکی از بهترین تیم های بوندسلیگا بازی می کردیم."
"برای اولین بازی پیروزی مهم ترین چیز است."
آرین روبن:"بازی اول همیشه زیاد جدی گرفته نمی شود. به خصوص این که ما اصلا آماده سازی هماهنگ و زیادی نداشتیم."
"شما باید تنها به فکر پیروزی باشید و هر طور شده سه امتیاز را کسب کنید. این را کسب کردیم و در نیمه اول نیز بسیار عالی بودیم."
"اما در نیمه دوم و پس از این که بازی 2-0 شد فکر کردیم که بازی تمام شده. یک گل خوردیم اما در کنار هم توانستیم نتیجه را حفظ کنیم."
توماس مولر:"در بخش هایی از بازی فوتبال بسیار خوبی ارائه دادیم. اما این مشخص است که در بازی ابتدایی فصل همه چیز مطابق میل ما نیست."
"شما باید همیشه خطرناک باشید و از موقعیت ها استفاده کنید. موقعیتی که مالاندا از دست داد هشدار بزرگی به ما بود."
"اما این نتیجه حاصل کار همه ما است، ما نمی توانیم همیشه تنها فوتبال بازی کنیم چون گاهی اوقات نیز باید سخت بجنگیم."
هولگر بادشتوبر:"این بسیار برای من مهم بود که پس از مدت ها دوری از میادین در خانه و در چنین بازی مهمی به میدان بروم و نمایش خوبی داشته باشم."
"برای من اتفاق بسیار خوبی بود، به خصوص که با پیروزی تیم نیز همراه شد. روز خوبی را پشت سر گذاشتم."
خوان برنات:"پیروزی در اولین بازی فصل بسیار مهم است، بازی خوبی انجام دادیم اما نقاط ضعفی نیز داشتیم."
"بایرن یکی از بهترین تیم های جهان است و بودن در اینجا برای من بسیار لذت بخش است."
دیتر هکینگ(سرمربی ولفسبورگ):"در ابتدای بازی سعی کردیم کنترل بازی را در دشت داشته باشیم که زیاد کارساز نبود، سپس بیشتر جلو کشیدیم."
"بایرن یک سطح از ما بالاتر بود اما پس از گل اولیچ بسیار عالی بودیم و بازی باز و زیبایی را نمایش دادیم."
"تنها تفاوت این بود که باوارایی ها سریعا با سبک بازی خود سازگاری پیدا می کنند، این پیروزی حق آن ها بود."
ایویکا اولیچ(زننده گل ولفسبورگ):"بازی را خوب شروع کردیم اما در 15 دقیقه پایانی نیمه اول کمی با ترس بازی کردیم، چون حریفمان بایرن بود."
"بعد از این که بازی 2-0 شد کار ما بسیار سخت تر شد اما ما یک گل زدیم و موقعیت های بسیار خوب دیگری نیز خلق کردیم."
مکس گرین(بازیکن ولفسبورگ):"پس از این که بازی 2-0 شد ما نشان دادیم که به عنوان یک تیم چه روحیه خوب و جنگنده ای داریم."
"در نیمه دوم باید دو گل می زدیم و تا آخرین لحظه برای این هدف تلاش کردیم."
"البته در اواخر بازی بایرن شانس های خوبی برای گلزنی پیدا کرد، چون ما بسیار باز و تهاجمی بازی می کردیم."
"اما اگر موقعیت های ما در طول بازی را دیده باشید، می فهمید که ما باید گل دوم را هم می زدیم."