تبریک های اعضای تیم بابت تولد 30 سالگی باستین
FCBayern.ir- هافبک اسطوره ای بایرنی ها اول آگوست، 30 ساله شد
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شواین اشتایگر حالا پس از 11 سال حضور در بایرن مونیخ و 260 روز حضور در لیگ قهرمانان اروپا و انجام 472 بازی رسمی برای باوارایی ها، حالا بازیکنی افسانه ای و بسیار با تجربه است و حالا تولد 30 سالگی خود را جشن می گیرد. در همین راستا، ضمن تبریک تولد این هافبک دوست داشتنی از سوی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، می توانید واکنش اعضای تیم به این موضوع را در زیر مشاهده نمایید.
پپ گواردیولا:
"تولد او را تبریک می گویم و مهم تر از همه چیز برای او آرزوی سلامتی می کنم. امیدوارم سریعا از بند مصدومیت رها شود و بتواند در بالاترین سطح ممکن بازی کند."
هرمان گرلند (از دستیاران باشگاه):
"باستین را اولین بار در سال 2001 دیدم. او در حال حاضر پسری استثنایی است و تا به حال عملکرد فوق العاده ای داشته. به یاد دارم که وقتی نوجوان بود به مو هایش رنگ سیاه میزد، بنابراین به او گفتم:"تا موقعی که موهایت دوباره سفید شوند باید در اینجا بازی کنی!"
"باستین برای مدتی طولانی همیشه عالی بوده است. او عاشق بایرن مونیخ است. اگر امروز ورزشکاران جوان از من راهنمایی بخواهند، همیشه می گویم به باستین نگاه کنید و از او یاد بگیرید."
"تا حالا چند بار به جمع جوانان آکادمی رفته است و با آن ها فوتبال بازی کرده. خیلی این کار را دوست دارد."
"حالا خیلی خوشحالم که قهرمانی جهان را در کارنامه خود دارد، او کاملا نقش تعیین کننده ای در این قهرمانی داشت."
"او دوران بسیار خوبی در تیم ملی داشته است و باشگاه بایرن مونیخ می تواند به داشتن چنین بازیکنی افتخار کند."
"امیدوارم جام های بیشتری را در دستان او ببینم، مهم تر از همه، امیدوارم همیشه سالم باشد."
جیووانی البر (بازیکن سابق باشگاه و بهترین گلزن خارجی تاریخ بوندسلیگا):
"باستین به خوبی پیشرفت کرده است. یادم می آید که وقتی به آکادمی باشگاه آمد پسر شیطان و شری بود و گاهی اوقات ایده های احمقانه ای داشت! اما او سریعا همه چیز را یاد گرفت و یک بازیکن حرفه ای شد."
"شما می توانید این موضوع را ببینید، ببینید که چند جام را فتح کرده است. چه در بایرن و چه قهرمانی جام جهانی."
"اینجا در برزیل، او جایگاه بسیار بزرگی بین مردم دارد. او در جام جهانی حضور داشت و به دلیل کارهایی که کرد اکنون محبوبیت بیشتری دارد."
"علاوه بر همه موفقیت ها، او هنوز هم فرصت زیادی برای کسب عناوین دیگر دارد."
پائول برایتنر (دفاع چپ افسانه ای بایرن در دهه 70 میلادی):
"باستین عزیز، اکنون تو مسن تر و با تجربه تر می شوی. از نظر من این بد نیست چون تو به سنی رسیده ای که به همه چیز نگاه خاص و ویژه ای داری. آرزو می کنم که به راهت ادامه دهی و خودت باشی."
توبیاس شواین اشتایگر (برادر بزرگتر باستین شواین اشتایگر):
"باستین وقتی بچه بود می خواست یا ورزش اسکی را دنبال کند یا فوتبال و در آن اسطوره شود. با قهرمانی در جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا او اکنون به رویا های کودکی خود دست یافته است. اما من فکر می کنم او می خواهد عناوین بیشتری را فتح کند."
"او در زندگی خود تلاش های بسیار زیادی برای دست یابی به رویا ها و جاه طلبی های خودش انجام داده، این موضوع علاوه بر کار روزنامه کمی شانس هم می خواست."
"فقط از این روز لذت ببر باستی، تو اکنون 30 ساله ای اما وقتی 35 ساله هم شوی همچنان جوان خواهی بود!"
"مهم تر از همه چیز برای تو سلامتی را آرزو می کنم. و تو هنوز هم باید برای برادر بزرگتر خود توضیح دهی چه کار هایی میکنی، چه ورزشی و چه کار های دیگر!"
"بهترین ها را برایت آرزو می کنم."
مارک فن بومل:
"باستین یک بازیکن فوق العاده سطح بالا است حالا که او 30 سال سن دارد همه چیز را در فوتبال فتح کرده. از این که با او همبازی بودم بسیار خوشحالم."
"در آن زمان او برای اولین بار در کنار من در پست هافبک دفاعی بازی کرد. سخت کار می کرد و در این پست بهتر و بهتر شد."
"داخل و خارج زمین او فهم و قدرت یادگیری بسیار خوبی دارد، چون باستین فردی منطقی است."
"تولد او را تبریک می گویم و سلامتی را برایش آرزو می کنم."
فرانک ریبری:
"بهترین ها را برای تو می خواهم باستی، سالم بمان!"
"امیدوارم در کنار هم بهترین فصلمان را سپری کنیم و جام های زیادی بگیریم. به زودی می بینمت، رفیق!"