واکنش ها به خداحافظی ناگهانی کاپیتان فیلیپ لام از بازی های ملی
طرفداری – فیلیپ لام کاپیتان تیم قهرمان جهان روز جمعه به صورت غافلگیر کننده ای کناره گیری خود از بازی های ملی را اعلام نمود.
به گزارش Kicker خداحافظی فیلیپ لام از بازی های ملی واکنش های وسیعی را به همراه داشته است، این خبر علاوه بر فوتبال در دنیای سیاست نیز بازتاب داشته است.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان: "من به تمام زحمات و تلاش های او در تیم ملی احترام می گذارم."
یوگی لوو سرمربی تیم ملی آلمان: "فیلیپ یک حرفه ای به تمام معنی است که به خاطر هوش و قابلیت های بالایش سال ها در بالاترین سطح ممکن بازی کرده است. با وجود جدا شدن از تیم ملی او همچنان بازیکن کلیدی و مهم برای بایرن مونیخ خواهد بود. او می تواند با افتخار کارنامه اش در تیم ملی را مروو نماید، برای او از لحاظ ورزشی و خانوادگی بهترین آرزوها را دارم، مرسی فیلیپ..."
سب پلاتر، رئیس فیفا: "فیلیپ لام در فوتبال حرفه ای یک الگو است، البته دوران درخشان فوتبال او همچنان ادامه دار خواهد بود، خداحافظی او از بازی های ملی تعجب برانگیز بود."
البور بیرهوف، مدیر ورزشی تیم ملی آلمان: "فیلیپ چه از لحاظ حرفه ای و چه انسانی، الگوی کاملی است، ما در تیم ملی به طور صد در صد به او اعتماد داشتیم. او شخصیت بالایی دارد و مسولیت پذیر است، من برای او و تصمیمش احترام خاصی قائل هستم و فقط می توانم از او برای تمامی این سال ها تشکر کنم."
ولفگانگ نیرباخ، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان: "فیلیپ امروز صبح با من تماس گرفت و من را از تصمیمی که گرفته است با خبر نمود، من در خلال این گفتگو متوجه شدم که او در تصمیم خود استوار است و نمی توان او را به هیچ وجه منصرف نمود. او در ده سال حضورش در تیم ملی نه تنها بازیکن فوق العاده ای بود، بلکه الگویی کاملی نیز بوده است، من از او به خاطر تمامی تلاش هایش برای تیم ملی تشکر می کنم."
لوکاس پودولسکی: "فیلیپ برای من افتخاری بزرگ بود که توانستم در کنار تو به مدت ده سال در تیم ملی و سه سال در بایرن مونیخ بازی کنم."
کارل هاینتس رومنیگه، از سران باشگاه بایرن مونیخ: "هیچ زمانی بهتر از کناره گیری از بازی های ملی بعد از فتح جام جهانی وجود ندارد، اما تیم ملی برای پیدا کردن جانشینی به جای فیلیپ هم به عنوان بازیکن و هم کاپیتان کار بسیار سختی خواهد داشت."
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ: "خداحافظی فیلیپ لام خبری بسیار غافل گیر کننده بود. اما این تصمیمی است که تنها خود فیلیپ می تواند درستی زمان آن را احساس نماید. به هر حال باید به چنین تصمیمی احترام گذاشت."
هلموت سندروک، دبیر فدراسیون فوتبال آلمان: "فیلیپ نه تنها بازیکن بزرگی است، بلکه انسان بسیار بزرگی نیز می باشد، او در تیم ملی همیشه صادق، قابل اعتماد و جوانمرد بود."
آرنه فریدریش، بازیکن سابق تیم ملی آلمان: "یک بازیکن بسیار بزرگ کناره گیری می کند، من به عملکرد فیلیپ در تیم ملی و تصمیم او برای کناره گیری، احترام می گذارم."
میشائیل پریتز، مدیر ورزشی باشگاه هرتا برلین: "خداحافظی در اوج، باید از فیلیپ به خاطر زحماتش تشکر نمود و به تصمیم او احترام گذاشت."
لودگر بیرباوم، قهرمان آلمانی سوارکاری المپیک: "تصمیم فیلیپ لام کاملا قابل هضم است، او برای این کار حتما دلایل شخصی فراوانی داشته است. او جام جهانی را فتح نموده و چیزی بالاتر از این در دنیای فوتبال وجود ندارد، شاید بعد از او شواین اشتایگر هم از بازی های مای خداحافظی نماید."
گری لینیکر، ستاره سابق تیم ملی انگلیس: "فیلیپ لام از بازی های ملی کناره گیری کرده است، من فکر می کردم او حداقل کمی بیشتر تلاش نماید تا به اوج برسد."
سپ مایر، سنگربان اسطوره ای تیم ملی آلمان: "با 30 سال سن کناره گیری از بازی های ملی شاید کمی زود باشد، فیلیپ لام شایسته فتح جام جهانی بود که به آن نیز رسید. به هرحال بهتر است که همیشه در اوج از فوتبال کناره گیری شود و فیلیپ به اوج فوتبال خود رسیده بود."
حسن صالح حمیدزیچ، بازیکن سابق بایرن مونیخ: "کناره گیری از تیم ملی در اوج همیشخ زیبا است، اما فیلیپ هنوز جوان است، من به او پیشنهاد می کنم که هنوز در تیم ملی بماند."
مسوت اوزیل: "مرسی فیلیپ، مرسی برای همه چیز، دل ما برای تو تنگ خواهد شد."