• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتزه : به بایرن افتخار می کنم

624-gotze-1.jpg

FCBayern.ir- ماریو گوتزه ستاره ی جوان سرخپوشان مونیخی به تمجید از سبک بازی بایرن مونیخ پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماریو گوتزه بازیکن باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که با وجود حذف این تیم از گردانه ی رقابت های چپمیونزلیگ همچنان به تیم خود افتخار می کند ،چراکه بایرن مونیخ نماد فوتبال به شیوه ی صحیح و اصیل آن است و شیوه هایی مانند پارک اتوبوس در محوطه ی جریمه که شیوه ی تیم هایی همچون چلسی است را قبول ندارد.

این بازیکن در مصاحبه ای با وبسایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ در آلمان اظهار داشت : " شبی که دیدار برگشت را برابر رئال برگزار کردیم شب بسیار بدی برای همه ی ما بود اما نباید فراموش کنیم که در دیدار رفت و در مادرید ما تسلط کافی را بر بازی داشتیم . مطمئنا" ما نمی توانیم از شیوه ای که چلسی برابر اتلتیکو بهره برد ، یعنی پارک اتوبوسی بهره ببریم چراکه این شیوه ی بازی ما در فوتبال نیست . مطمئنا" شیوه ی صحیح فوتبال شیوه ای است که ما از آن استفاده می کنیم و این روش برای من بسیار مناسب است . "

وی در ادامه درباره ی موقعیت خود در بایرن مونیخ گفت : " بدون شک انتقال به بایرن بزرگ ترین گام برای من بود . اما متاسفانه در ابتدا ، حضورم در بایرن مونیخ با مصدومیت همراه بود . اما پس از آن مصدومیت به آمادگی کامل رسیده ام . اینجا خانه ی من است و از اینکه عضوی از باشگاه بایرن مونیخ هستم احساس افتخار و غرور می کنم . امیدوارم که بتوانم در فصل بعد نیز آماده و سالم بمانم تا بتوانم نقشه های جدیدی را که در سر دارم پیاده کنم .
در آخر باید بگویم که فوتبال ، فوتبال است و مسلما" شیوه ی بازی در بایرن با باشگاه های دیگر متفاوت است ، اما توانایی های من تغییری نکرده است و هم اکنون تنها نیاز دارم که خود را اثبات کنم . "

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن : ترک مادرید به مقصد بایرن بهترین تصمیم زندگی من بود

arjen_robben_fcb.jpg

FCBayern.ir- مرد هلندی بایرن بهترین تصمیم زندگی خود را ترک رئال مادرید در 4 سال گذشته و حضور در آلیانس آرنا می‌داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ آرین روبن ملی‌پوش هلندی بایرن مونیخ معتقد است وداع با فوتبال اسپانیا پس از 2 سال حضور در مادرید و بازی در آلمان راه را برای تبدیل شدن به یک مهره کلیدی باز کرده است.

روبن به همراه بایرن فصل پیش سه‌گانه تاریخی را فتح کردند و حال آرین روبن به هیچ وجه از حضور در مونیخ احساس پشیمانی نمی‌کند او می‌گوید: ترک رئال برای بایرن بهترین تصمیم زندگی من بود.

در ادامه هافبک30 ساله بایرن به بازی در فینال جام حذفی برابر دورتموند اشاره می‌کند و آن را سخت می‌داند.

اگر در شرایط ایده‌آل باشیم و بتوانیم بازی خودمان را انجام دهیم پیروز بازی برلین هستیم، فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و اگر بتوانیم جام حذفی بگیریم می‌توانیم بگوییم فصل با شکوهی داشتیم.

البته دورتموند تیم فوق‌العاده‌ای است و کیفیت بسیار بالایی دارد اما بایرن خیلی خوب بازی می‌کند و همیشه تیمی رو به جلو است.

جام حدفی 17 می (شنبه 27 اردبیهشت) در برلین برگزار می‌شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رومنیگه: هیچ کس قصد ترک بایرن را ندارد

624-rummenigge-5.jpg

FCBayern.ir- کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ تاکید کرد که هیچ بازیکنی قصد ندارد در تابستان پیش رو این تیم را ترک کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ صحبت عای رو منیگه در شرایطی مطرح می شود که شایعات زیادی مبنی بر جدایی احتمالی چند بازیکن از جمله خاوی مارتینز از بایرن به گوش می رسد.

رومینگه پیش تر در صحبتهایی گفته بود هرکس که قصد ترک بایرن را دارد تنها کافی است به او بگوید تا به وی اجازه خروج دهد و حالا رومنیگه از تمایل تمام بازیکنان برای ماندن در مونیخ خبر میدهد.

رومنیگه می گوید:" این مساله باعث تعجب خود من هم شده است اما با افتخار می گویم که در حال حاضر هیچ بازیکنی قصد ترک بایرن را ندارد و حالا تصمیم گیری با کادر فنی است که ترکیب خود برای فصل آینده را مشخص کند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مارتینز : در بایرن می مانم

624-martinez-1.jpg

FCBayern.ir- خاوی مارتینز ملی پوش اسپانیایی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان در صحبتهایی از علاقه اش برای ادامه حضور در بایرن مونیخ خبر داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مارتینز که این روزها شایعات زیادی مبنی بر حضور احتمالی اش در نیوکمپ به گوش می رسید به تمامی شایعات خاتمه داد.

خاوی مارتینز در گفت و گو با بیلد گفت:" از حضور در مونیخ بسیار خوشحال هستم من عاشق این شهر و این باشگاه هستم و دوست دارم سالهای زیادی را در اینجا بمانم، هرچند که فصل خوبی را به دلیلی مصدومیت پشت سر نگذاشتم اما امید های بسایر زیادی برای درخشش در فصل آینده دارم."

او در پاسخ با سوالی در مورد شایعه حضور در بارسلونا گفت:" من فقط به حضور در بایرن فکر می کنم و جدایی از بایرن به هیچ عنوان در برنامه های من نیست."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ با 16 بازیکن بیشترین نماینده را در جام جهانی دارد

طرفداری- بعد از اینکه لیست اولیه تمام 32 تیم حاضر در جام جهانی اعلام شد، تاکنون تیم بایرن مونیخ و لیگ برتر انگلستان دارای بیشترین نماینده در جام جهانی هستند.
تیم بایرن مونیخ با 16 بازیکن در میان سایر تیم ها بیشترین نمانیده را در جام جهانی خواهد داشت و رتبه های بعدی به شرح زیر است:

1- بایرن مونیخ (16 بازیکن)

2- منچستر یونایتد (14 بازیکن)

3- رئال مادرید - بارسلونا - یوونتوس - ناپولی (13 بازیکن)

4- چلسی - منچستر سیتی (12 بازیکن)

5- لیورپول (11 بازیکن)

6- اتلتیکو مادرید - آرسنال - اینتر میلان - پورتو - پاریسن ژرمن (10 بازیکن)

7- آث. میلان - شالکه - زنیت (9 بازیکن)

8- زسکا موسکو (8 بازیکن)

9- اورتون - دورتموند - لاتزیو - بنفیکا - دینامو مسکو - فاینورد (7 بازیکن)

10- نیوکاسل - رم - تاتنهام - پی اس وی آیندهوون (6 بازیکن)

11- والنسیا - ساوثهمپتون - آمریکا مکزیک - پرسپولیس - ساپریستا کاستاریکا (5 بازیکن)

همچنین لیگ برتر انگلستان با 132 بازیکن دارای بیشترین نماینده، سری آ با 99، بوندسلیگا با 95، لالیگا با 74 لوشامپیونه با 66 و پرتغال با 24 بازیکن دارای بیشترین نماینده در جام جهانی هستند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
امشب اگه مارتینز تیمو جم نمیکرد دو رقمی شده بودیم ...!

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن 2 – 0 دورتموند، فتح دیرهنگام برلین

dfb%20pokal%20fcb.jpg

FCBayern.ir- بایرن‌مونیخ و دورتموند برای سومین بار به در چارچوب رقابتهای جام حذفی آلمان به مصاف هم رفتند دو دیدار قبلی یک برد برای بایرن و یک پیروزی برای دورتموند رقم خورده است و سومین پیکار به نفع بایرن تمام شد تا تیم مونیخ دومین جام خود را در فصل جاری به دست آورد و گل‌های آرین روبن و مولر باعث شد تا تیم یورگن کلوپ فصلی را بدون جام به پایان ببرد

بازی در وقت قانونی با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید و به دومین فینالی تبدیل شد که گلی در آن رد و بدل نگردیده است، نخستین فینال صفر بر صفر در سال 1992 بین دو تیم هانوفر و مونش‌گلادباخ برمی‌گردد که در نهایت آن بازی با پیروزی هانوفر درضربات پنالتی ختم شد

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛

ترکیب دو تیم:

بایرن مونیخ: نویر- رافینیا- دانته- بوآتنگ- لام- مارتینس- کروس- گوتسه- روبن- هویبرگ- مولر
بورسیا دورتموند: وایدن فلر- اشملزر- هوملس- پیشچک- سوکراتیس- شاهین- یوییچ- رویس- میخیتاریان- گروس کروتز- لواندوفسکی

گزارش بازی:
دقیقه 11: دانته باید دقت بیشتری به خرج دهد اشتباه او نزدیک بود باعث گل خوردن بایرن شود.
دقیقه 17: نشانه‌هایی از مصدمیت لام
دقیقه 30 : تعویض برای بایرن‌مونیخ، فرانک ریبری به جای فیلیپ لام وارد زمین می‌شود لام از ناحیه مچ پا احساس نارحتی می‌کرد و تعویضی اجباری به گواردیولا تحمیل می‌شود.
دقیقه 38: نفود آرین روبن در منطقه جریمه و خطای مشکوک بر روی او به وسیله اشملزر
دقیقه 43: نفود فرانک ریبری و خارج شدن توپ از محوطه جریمه و رسیدن آن به هویبرگ با شوت سنگین او همراه شد که ضربه خوب او با فاصله‌ای اندک از کنار دروازه خارج می‌شود
دقیقه 38: لواندسکی فرصت داشت تا به تیم فصل آتی خود گل بزند، مهاجم دورتموند با یک سر توپ هویبرگ را جا گذاشت ولی شوت او تنها تماشاگران را هیجان‌زده کرد
پایان نیمه اول
دقیقه 52 : کارت زرد، تکل خشن تونی کروس بر روی پای لواندوفسکی یک کارت زرد را برای او به همراه داشت
دقیقه 51 : تام هنکس بازیگر مشهور و برنده جایزه اسکار در میان تماشگران است او یکی از هوادارن تیم دورتموند است
دقیقه 53 : فیلیپ لام از روی نیمکت بازی را دنبال می‌کند و این خبری خوب برای تیم ملی آلمان است چرا که نشان دهنده جدی نبودن مصدمیت او می‌باشد
دقیقه 55 : سانتر کوتاه ریبری با ضربه مولر با واکنش عالی وایدن فلر روبرو شد
دقیقه 58 : دفع ناقص نویر باعث رسیدن توپ به لواندوفسکی شد و موقعیت مناسبی برای گلزنی او فراهم شد که خطای مدافعان بایرن موقعیت دورتموند را از میان برد
دقیقه 30 : تعویض برای دورتموند، اولیور کرش به جای میخیتاریان وارد بازی می‌شود
دقیقه 60 : ضربه آزاد برای دورتموند که به وسیله رویس زده شد و روی تیر افقی فرود آمد
دقیقه 64 : ضربه آزاد دورتموند با ضربه سر هوملس به طرف دروازه زده شد که با توجه به تصاویر تلویزیونی به نظر دانته توپ را از داخل دروازه بیرون کشید البته صحنه مشکوک به افساید نیز بود
دقیقه 63 : کارت زرد، هویبرگ به خاطر تمارض با کارت زرد جریمه می‌شود
دقیقه 67 :کارت زرد، بواتنگ به یک کارت زرد جریمه می‌شود
دقیقه 71 : ضربه از راه دور و سهمگین کرش با واکنش به موقع نویر روبرو می‌شود
دقیقه 75 : شوت خوب روبن به وسیله وایدن‌فلر دفع می‌شود
دقیقه 82 : تعویض برای دورتموند، پیر اوبامیانگ جای یوییچ را در زمین می‌گیرد، اوبامیانگ مهاجم 24 ساله اهل کشور گابون است
دقیقه 88 : توپ گوتسه به وسیله اوبامیانگ دفع می‌شود
دقیقه 90 : پایان وقت اصلی بازی و اعلام 2 دقیقه وقت اضافه
دقیقه 2+90: پایان بازی در وقت قانونی و ادامه در وقت اضافه پس از استراحت کوتاه دو تیم،
وقت اضافه:
دقیقه 90 : اوبامیانگ فرصت مناسبی برای گلزنی داشت که توپ او از کنار دروازه بایرن عبور می‌کند
دقیقه 96 : مصدومیت تونی کروس باعث توقف بازی برای دقایقی می‌شود
دقیقه 97 : بازگشت کروس به بازی
دقیقه 101 : تعویض برای بایرن‌مونیخ، هویبرگ از بازی خارج می‌شود و فن‌بویتن مدافع 36 ساله بلژیکی جای او را می‌گیرد
پایان 15 دقیقه اول
دقیقه 107 : گل، پاس بلند بواتنگ با شوت آرین روبن و اشتباه وایدن‌فلر به گل نخست بازی تبدیل می‌شود
دقیقه 109 : تعویض برای بایرن‌مونیخ، کلودیو پیزارو جای ریبری را در زمین می‌گیرد
دقیقه 110 : تعویض برای دورتموند، هافمن وارد بازی و گروس کروتز از میدان خارج می‌شود
دقیقه 114: آرین روبن موقعیت تک به تک را از دست می‌دهد
دقیقه 115 :کارت زرد، فن‌بویتن کارت زرد از داور دریافت می‌کند
دقیقه 117 : می‌یر داور بازی کارت دیگری را به بازیکنان بایرن و اینبار به آرین روبن نشان می‌دهد
دقیقه 120 : چهار دقیقه وقت اضافه از طرف داور اعلام می‌شود
دقیقه 120 : ضربه محکم رویس به وسیله بواتنگ تغییر جهت داده می‌شود و دروازه نویر را از یک خط جدی نجات می‌دهد
دقیقه 3+120: مولر باپاس عالی پیزارو و خستگی می‌تواند گل دوم را به نفع بایرن به ثمر می‌رساند و کار دورتموند را تمام می‌کند
پایان بازی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش ها به فینال جام حذفی: بایرن مونیخ - بوروسیا دورتموند

624-vakonesh.jpg

FCBayern.ir-سر انجام بعد از 245 روز رقابت در بین تیم های ژرمنی، پرونده فوتبال داخلی کشور آلمان، با برگذاری آخرین دیدار یعنی فینال جام حذفی، بسته شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; روز هفدهم ماه می میلادی، ساعت 20 به وقت برلین، ورزشگاه Olympiastadion، صد و بیست و سه دقیقه تنش و رقابت تنگاتنگ. سر انجام در دقایق پایانی شاگردان پپ گواردیولا، دو گل پیروزی بخش با فاصله زمانی کمی را به ثمر می رسانند. گل دوم که گل تمام کننده بازی بود، خبر از قهرمانی بایرن مونیخ در فینال رقابت های جام حذفی آلمان مقابل بوروسیا دورتموند وستفالنی را میداد. بعد از دو ساعت ِ نفس گیر، سر انجام پرچم قرمز-آبی بایرن مونیخ در ورزشگاه و در مقابل هفتاد و چهار هزار تماشاگر به اهتزاز در آمد. احساسات همه مردان باواریایی برانگیخته شده بود. همه آگاه بودند که قهرمانی در جام حذفی برای بایرن مونیخ، میتوانست پایان خوبی برای فصل 14 - 2013 برای این تیم بعد از حذف شدن از دور رقابت های لیگ قهرمانان اروپا باشد. اما گذشته از تمامی مسائلی که دیروز گذشت، این بازی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود و همانطور که انتظار میرفت باز خورد های زیادی را به خود دید که آنها را در پایین میخوانید.

واکنش ها به فینال جام حذفی: بایرن مونیخ - بوروسیا دورتموند

کارل هاینتز رومینیگه ( مدیر اجرایی بایرن مونیخ ):"واضح است که خوشحال باشیم. همه ما احساس خوبی بعد از این 2 ساعت پر استرس داریم. این خوب است که بایرن مونیخ به فرم قبلی خود برگردد. تصمیمات سرمربی اما در نتیجه ای که رقم خورد بی اثر نبود. من همیشه بر این باور بوده ام که وی واقعا یک مربی فوق العاده ـست و ما بسیار خوشحال هستیم که او را در راس تصمیمات تیم میبینیم".

ماتیاس سامر:"این فصل را بسیارعالی پشت سر گذاشتیم. شما میتوانید در حرکات " آرین " ببینید که تیم ما انعطاف پذیری لازم را داراست. تیم را ستایش میکنم".

پپ گواردیولا:"بسیار خوب است که پس از فصل شگفت انگیزی که در بوندسلیگا داشتیم، قهرمانی جام حذفی را نیز از آن خود کنیم که همیشه برای من مهم بوده است. به شاگردانم تبریک و خسته نباشید میگویم".

فیلیپ لام:"خیلی عالی شد که در لیگ و جام حذفی به قهرمانی رسیدیم. امروز ما به شکل های مختلف توانایی های تیم را نشان دادیم".

آرین روبن:"بعد از فصل شگفت انگیزی که در بوندسلیگا داشتیم سر انجام در جام حذفی قهرمان شدیم. ما قهرمان هستیم. در مورد لیگ قهرمانان هم میتوانم بگویم که رسیدن به نیمه-نهایی بد نیست!".

فرانک ریبری:"این یک پیروزی بسیار مهم و ارزشمند برای تیم بود، همچنین برای طرفداران. این فصل بازی های خوبی در آلمان به نمایش گزاشتیم و بسیار سخت کار کردیم. من به مدّت ده روز مصدوم بودم و نمیتوانستم به خوبی تمرین کنم اما در هر صورت من برای بایرن مونیخ هستم".

تونی کروس:"من فکر میکنم که این پیروزی واقعا سزاوار تیم بود با توجه به اینکه خیلی خوب بازی کردیم. جشن خوبی نیز گرفتیم. در بازی نیز همه دیدند که تیم ما بهتر بود".

ژاوی مارتینز:"دو جام در یک سال فوق العاده است. با اینکه پارسال نیز سه گانه گرفتیم، این نشان میدهد که تیم ما هنوز هم تاریح ساز است".

جروم بوآتنگ:"این آخرین بازی و فرصت ما بود که به خوبی از آن بهره ی کافی را بردیم. ما کاملا خوشحال هستیم از اینکه دورتموند قدرتمند را شکست دادیم. من فکر میکنم این جام سزاوار ما بود".

یورگن کلوپ ( - Jurgen Klopp -سرمربی بوروسیا دورتموند ):"شکست بدی خوردیم و دردناک بود زیرا این یک رقابت بزرگ برای تیم ما و حریف بود. هر دو تیم به حد کافی امروز فشار را تحمل کردند. این که سال را بدون جام پشت سر گذاشتیم شرم آور است. فصل بدی برای ما بود".

رومن وایندفلر ( - Roman Weidenfeller - کاپیتان و دروازه بان بوروسیا دورتموند ):"همه ما نا امید شدیم زیرا این مسابقه اهمیت زیادی داشت. ما سزاوار شکست بایرن مونیخ بودیم. اما خوب این دقایق حساس است که در فوتبال سرنوشت ساز میشود".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قهرمانی سرخپوشان باواریا به روایت تصویر

berlin_fcb_160514_1.variant846x476.jpg

berlin_fcb_160514_2.variant846x476.jpg
berlin_fcb_160514_6.variant846x476.jpg
berlin_fcb_160514_11.variant846x476.jpg
Pokalfinale_01_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_04_IMA_170514.variant846x476.jpg

Pokalfinale_05_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_02_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_07_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_06_GET_170514.variant846x476.jpg

Pokalfinale_09_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_11_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_08_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_10_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_12_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_13_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_14_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_15_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_17_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_16_IMA_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_18_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_19_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_21_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_20_GET_170514.variant846x476.jpg
Pokalfinale_24_IMA_170514.variant846x476.jpg

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272

وبسایت رسمی بوندس لیگا، فیلیپ لام را به عنوان بازیکن فصل برگزید.

فیلیپ لام، مدافع-هافبک تیم فوتبال بایرن مونیخ، به عنوان بازیکن سال بوندس لیگا برگزیده شد.
وبسایت رسمی بوندس لیگا، برترین های فصل بوندس لیگا را برگزیده و در این بین، در مورد برترین بازیکن فصل، فیلیپ لام، نوشته است:

پپ گواردیولا زمانی که می خواست در مورد فیلیپ لام، صفت برتری به کار ببرد، به مشکل خورد، ولی یکی از نقل قول هایش که بسیار معروف شد حکایت از آن داشت که: "او باهوش ترین بازیکنی است تا به حال به عنوان مربی، شاگردم بوده است."

این ذهن فوتبالی و در عین حال، استعداد بالای لام است که به او اجازه داد از پست همیشگی اش به عنوان مدافع راست، به خط میانی منتقل شود و بتواند نمایش های فوق العاده ای به عنوان یک هافبک دفاعی، از خود بروز دهد. او در 23 امین قهرمانی باوارایی ها، 28 بار به میدان رفت و یک گل و 4 پاس گل به نام خود ثبت کرد. او همچنین به همراه کوسه ها، قهرمان جام حذفی فوتبال آلمان هم شد.

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
مرسی فیلیپ. حقشه واقعا.
ایشالا بهترین بازیکن جام جهانی بشه صلوات :D.

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
ماتیاس سامر در گفت و گو با وب‌سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، نظر و تحلیل خود را راجع به فصلی که گذشت، ارائه داده که در زیر قسمتی از این مصاحبه که بر روی سایت قرار گرفته را می‌خوانیم.
فتح دوگانه چه چیزی به ما درباره شخصیّت تیم می‌گوید؟

سامر: "انتظارات ما برآورده شده است. نمی‌دانم که این بهترین قهرمانی دو سال گذشته بود یا خیر، اما بی‌شک دشوارترین بود. تیم فهمید که ما تنها با اتحّاد و تلاش همه‌جانبه می‌توانیم به اهداف‌مان برسیم. به نظر در هفته‌های پایانی این خاصیّت تیم کم‌رنگ شده بود و به همین دلیل، ما تا بازی فینال حذفی، مشکلات بیش‌تری نسبت به رقبای‌مان داشتیم. احتمالاً پیش خود فکر می‌کردید که از لحاظ منطقی، دورتموند قهرمان خواهد شد نه بایرن. همین نکته آن پیروزی را بیش از پیش خاص می‌کند."

فصل 2013/14 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سامر: "فصلی بی‌نظیر بود. پس از فینال چمپیونز لیگ 2012، راجع به همه چیز، باشگاه، بازیکنان و مربّی، سوالاتی مطرح شد. بایرن برای دو سال به هیچ مقامی دست نیافته بود – و حالا ما طی دو فصل گذشته به 8 جام رسیده‌ایم. این به لطف شخصیّت تیم و توسّط بازیکنان کسب شده است. ما پس از فتح سه‌گانه، فراز و نشیب‌هایی را طی کردیم امّا در آخر باز هم به موفّقیّت رسیدیم. این به وضوح فوق العاده است."

صادقانه بگویید، آیا واقعاً به این باور داشتید که بازیکنان پس از فتح سه‌گانه باز هم تشنه موفّقیّت خواهند بود؟

سامر: "من امیدوار بودم که این گونه باشد. همان اوایل متوجّه شدم که دید و اصلاحات پپ موتوری ایده‌آل بود امّا یک موتور به روغن نیاز دارد. فکر می‌کنم کار دوطرفه خوبی انجام دادیم، وقتی که من گاه‌گاهی به تیم شوک وارد می‌کردم، حتّی اگر بعضی‌ها دلیل آن را نفهمیدند."

کمک پپ به دبل تا چه اندازه بزرگ بوده است؟

سامر: "پپ کار شدیداً سختی انجام داده است. جدای از انطباق شخصی با فضای جدید، او توانسته ایده‌های خودش را، علی رغم تاریخ غنی باشگاه، در تیم متجلّی کند. این از همان اوّل او را قابل اعتماد ساخت. او می‌دانست که ترکیب، تاکتیک‌ها و سیستم، طبیعتاً تنها وظیفه او هستند امّا از تأثیر تصمیمات‌ش بر باشگاه نیز مطّلع بود. وی می‌بایست بدون آن که حتّی لحظه‌ای خودخواه باشد، اعتماد بسیار زیادی را به خود جلب می‌کرد. ما در این مورد موفّق شده‌ایم و این در مسیر تنظیم برنامه‌های تیمی، پیغامی مهم است."

منظور شما چیست؟

سامر: "بایرن همیشه تیم را به همراهی مربّی جمع خواهد کرد. به عنوان یک باشگاه، نمی‌توانیم خود را تماماً به یک مربّی وابسته کنیم، پس ارتباط باید بر مبنای اعتماد باشد. ما به لطف شخصیّت استثنایی پپ، به این مهم دست یافته‌ایم. او هیچ وقت لجوج نبوده و همیشه به دنبال توافق کلّی بود. وی تمام انرژی‌اش را در باشگاه گذاشته و در عین حال، به تمامی سنن باشگاه نیز احترام می‌گذارد. این را در هر وضعیّتی می‌توانید حس کنید."

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
چرخشی 180 درجه در انتقال تونــی کروس؛ فن خال او را نمی خواهد

انتقال تونی کروس از بایرن مونیخ به منچستر یونایتد که طی روزهای اخیر تبدیل به یکی از خبرهای مهم فوتبال جهان شده است
به نقل از Espn، بعد از کش و قوس های فراوان در انتقال این بازیکن به نظر می رسد مسئولان منچستر از این انتقال صرف نظر کرده اند. به نظر می رسد لوئیس فن خال می خواهد روی گزینه های دیگر تمرکز کند و زمان را برای جذب کروس از دست ندهد و برای همین از انتقال او چشم پوشی کرده است.

دیوید مویس سرمربی قبلی یونایتد به شدت به دنبال جذب هافبک 24 ساله بایرن بود اما به نظر می رسد فن خال که زمان حضورش در بایرن با کروس کار کرده است تمایلی چندانی به حذب او ندارد.

بایرنی ها به دنبال تمدید قرارداد کروس هستند و گواردیولا هم بارها اعلام کرده است که می خواهد او در تیم بماند. امروز هم کارل هوفنر رئیس باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد برای تیم قرارداد کروس محدودیت های مالی باشگاه را زیر پا نخواهند گذاشت.

گفته می شود فن خال برای تقویت خط هافبک تیمش به دنبال جذب کوین استروتمن از رم و سسک فابرگاس از بارسلونا است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
صحبت های رومینیگه در مورد 9 بازیکن مورد بحث این روز های بایرن مونیخ

624-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir-بایرن مونیخ، با مربی کاتالانی ِ جدید خود توانست فصل 14 - 2013 را با دوگانه که کسب عنوان قهرمانی در رقابت های بوندسلیگا و قهرمانی در رقابت های جام حذفی آلمان - DFB Pokal - باشد، به پایان برساند; اما موفق نشد در لیگ قهرمانان اروپا و در مرحله نیمه-نهایی از پس رقیب سرسخت خود برآید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن مونیخ در ایران; تیم برتر شهر مونیخ، برای فصل 15 - 2014 خود برنامه و نقشه هایی زیادی در سر دارد. بخشی از این نقشه ها، خریدن یک مهاجم لهستانی از زرد های وستفالن و یک هافبک جوان از اینتراخت فرانکفورت بود. اکنون همه بازیکنان چند هفته ای در تعطیلات هستند و این در حالیست که سران و سرمربی باوایایی ها، سخت مشغول کار و فراهم سازی امکانات و گرفتن تصمیمات جدید هستند. کارل هاینتز رومینیگه، مدیر اجرایی بایرن مونیخ، در روز های اخیر بعد از جلسات متعدد در بین مدیران تیم، در جمع خبرنگاران حضور یافت و شایعات این روز های بایرن مونیخ را تایید و تکذیب کرد. سایت رسمی تیم بایرن مونیخ در آلمان، سوالات و پاسخ های مهّمی را گرد آوری کرده و در دسترس عموم مردم قرار داد.

FCBayern.de: شما، پپ گواردیولا، ماتیاس سامر و ژان-کریستین دِرِسِن - Jan-Christian Dressen - این روز ها برای فصل آینده بایرن مونیخ تدابیر بسیاری اتخاص کردید. آیا خبر مهمی برای هواداران دارید؟

رومینیگه: ما تیم بسیار خوبی داریم، در سال 15 - 2014 هیچ بازیکنی در بایرن مونیخ و در تیم ملی آلمان قصد بازنشستگی ندارد. ما برای آینده تیممان و تصمیم هایی که میگیریم، تمام زوایا را بررسی و زیر نظر گرفته ایم و نقل و انتقالات مهمی تا به الان داشتیم. خوشبختانه، منابع مالی ما بسیار زیاد هستند و به هیچ عنوان مشکل مالی نداریم. بر همین اساس احتمال دارد یک یا دو بازیکن دیگر در فصل نقل و انتقالات بخریم. تا امروز مشکل خاصی نداشته ایم که تصمیم سختی برای آن بگیریم.

بنظر شما ورود سباستین روده و رابرت لواندوفسکی، برای بایرن خوشآیند خواهد بود؟
در حال حاظر چیز خاصی نمیتوانم بگویم. تصمیمات مربی در بوجود آمدن شرایط مختلف تاثیر بسزایی دارد.

خبری در مورد کلادیو پیزارو و دنیل فن بویتن؟ ( با توجه به اینکه قرار داد آنها رو به اتمام است )
صحبت با آنان در حال انجام هست. من اعتقاد دارم به نتایج خوبی خواهیم رسید.

وضعیت تونی کروس چیست؟
همانطور که همیشه گفته ام، ما همیشه به نظر خود بازیکنان و وضعیت روحی آنان در صورتی که در باشگاه هستند را ملاک قرار می دهیم. اگر بازیکنان مایل به تمدید قرار داد باشند با آنها قرار داد میبندیم که در مورد کروس، هنوز صدق میکند!

و در مورد ماریو مانژوکیچ؟
از چیزی که برای او پیش آمده متاسفم. او سهم بسیاری در موفقیت ها ما داشته است. هر بازیکنی موظف است حدّ و حریم خود را بشناسد و به تصمیمات مربی خود احترام بگذارد. هنوز چیز خاصی در مورد او نمیتوانم بگویم.

سورپرایز فینال جام حذفی، بازیکن جوان شما، پیِر-امیل هویبیرگ ( Pierre-Emile Hojbjerg ) بود. آیا به فکر قرض دادن او هستید؟
نه! کاملا برعکس. او بسیار با استعداد است و مربی بسیار از او راضیست. من همیشه از بازیکنان جوان و شگفتی ساز حمایت میکنم. او بسیار زیبا بازی میکند. او بازیکن بایرن است و همینجا میماند!

درباره امیدواری خود به رابرت برای ما بگویید.
وی یک مهاجم و بازیکن تراز اول جهانیست. او گل های بسیاری برای تیم قبلی خود به ثمر رساند. او یک حرفه ای است و مخالفان زیادی دارد. در مقابل مخالفان او می ایستیم.

و در آخر در مورد سباستین روده؟
او نیز بازیکن جوان و با استعدادیست. همانطور که در تیم قبلی خود، بعنوان هافبک مرکزی بازی میکرد. فکر میکنم آینده خوبی در بایرن مونیخ داشته باشد. به او امیدوارم.

بالا