• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقه ۳۶ بایرن ۵ تا تو خونه رم بهش زده

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
رم غیر منتظره خراب کرد وگرنه بایرن در حدی نبود که 7 تا بهش بزنه شما زسکا رو به زور 1-0 بردید بازی برگشت مشخص میشه که این نتیجه یک اتفاق بوده

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
نتیجه باورنکردنی بود تازه بایرن نیمه دوم به حریف احترام گذاشت و گرنه می تونست دو رقمی بشه
تازه این تیم شواینی وتیاگو و ریبری رو در اوج امادگی داشته باشه چی میشه
با ایکه رم 7 تایی شد ولی بازی برگشت هم نباید دست کمشون گرفت

رم غیر منتظره خراب کرد وگرنه بایرن در حدی نبود که 7 تا بهش بزنه شما زسکا رو به زور 1-0 بردید بازی برگشت مشخص میشه که این نتیجه یک اتفاق بوده
حالا غصه نخور سون آپ بخور

201px-7-up_Logo.svg.png

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ مقابل گلادباخ متوقف شد

muller_angry.jpg

FCBayern.ir- در حساس ترین بازی هفته نهم رقابتهای بوندسلیگا بایرن مونیخ در بورسیاپارک میهمان گلادباخ بود که این مسابقه با تساوی خاتمه یافت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مسابقه بایرن برتری محسوسی نسبت به حریف داشت اما گلادباخ هم روی ضد حمله ها خطرناک نشان داد.

بایرن که در این مسابقه به دفاع چند لایه حریف مواجه شده بود نتوانست موقعیت های چندانی روی دروازه ایجاد کند اما حاکم مطلق توپ و میدان بود.

بحث برانگیز ترین صحنه مسابقه در دقیقه 77 اتفاق افتاد جایی که داور مسابقه می توانست برخورد با ماریو گوتزه درون محوطه جریمه گلادباخ را پنالتی اعلام کند، در دقایق پایانی هم بایرنی ها به وقت کشی توسط گلادباخی ها شدیدا معترض بودند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر در آستانه تمدید قرارداد با مونیخیها و استقبال پپ از آن

624-sammer-3.jpg

FCBayern.ir-ماتیاس سامر بنا به گفته روسای باشگاه بایرن مونیخ کماکان مدیر فتی مونیخیها باقی می ماند و قرارداد وی تا سال 2018 نیز تمدید می شود.این امر مورد استقبال سرمربی مونیخیها قرار گرفته است

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛باشگاه بایرن مونیخ به طور رسمی اعلام نمود مایل است تا چند روز اینده قرداد ماتیاس سامر را به مدت 3 سال دیگر تمدید نمایند.کارل هاینس رومنیگه نایب رئیس این باشگاه عصر امروز اعلام کرد: "هیچ مشکلی برای تمدید وجود ندارد. اصولا تمدید قرارداد در بایرن سنتی دیرینه است. خود من هم قراردادم را دو ماه پیش از آنکه به پایان برسد تمدید کردم، اگرچه از لحاظ حقوقی مجاز به اینکار نبودم. کارل هوپفنر به عنوان رییس باشگاه و مدیر شورای نظارت باشگاه با ماتیاس قرار ملاقاتی را ترتیب داده‌اند تا در این زمینه صحبت کنند وتا انجاییکه که من میدانم همه چیز خوب پیش می‌رود. سامر بهترین فرد برای مدیریت ورزشی باشگاه بایرن می باشد."

پپ گواردیولا هم از تمدید قرداد سامر استقبال نموده واعلام نموده است از اینکه سامر کماکان در کادر فنی و مدیریتی باشگاه باواریایی حضور خواهد داشت بسیار خوشحال و راضی می باشد.بدین ترتیب شایعه امدن مدیر فنی باشگاه سویا به بایرن مونیخ به کلی منتفی خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نیکو روزبرگ : من طرفدار بایرنم ولی نمیدانم چرا فتل عاشق بارساست

rosberg-vettel.jpg

FCBayern.ir- نیکو روزبرگ راننده مشهور آلمانی فرمول یک در مصاحبه با شبکه اسکای فرمول یک ایتالیا عنوان کرده یک طرفدار بایرن مونیخ است واز همین رو بین دو بارسایی گیر افتاده است .

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ نیکو روزبرگ راننده تیم مرسدس در این باره به شبکه ایتالیایی می گوید :من طرفدار سر سخت بایرن مونیخ هستم واز این امر نیز به خود افتخار می کنم بایرن یکی از بهترین باشگاه های دنیاست ولی چیزی که برایم جای تعجب دارد سباستین فتل است سباستین بر خلاف من طرفدار دو اتشه وعاشق بارسلوناست البته او طرفدار تیم شهرش یعنی اینتراخت فرانکفورت نیز هست اما بیشتر از او به عنوان یک هوادار سرشناس بارسلونایی در همه جا نام برده می شود.لوئیس (همیلتون) هم تیمی و دیگر دوست من نیز طرفدار و عاشق سر سخت بارساست در حقیقت من بین دو بارسایی گیر افتاده ام.فرناندو الونسو !؟همه دیگر میدانند فرناندو طرفدار چه تیمیست " رئال مادرید".

نیکو روزبرگ راننده آلمانی مرسدس بعد از هم تیمی خود لوئیس همیلتون در رده دوم جدول قهرمانی رانندگان فرمول یک قراردارد وهنوز از شانس زیادی برای قهرمانی در این مسابقات معتبر برخوردار می باشد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پپ : گوتزه باید بهتر از این شود

624-goetze.jpg

FCBayern.ir- در حالی که ماریو کوتزه ستاره جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ این روزها در اوج آمادگی قرار دارد و در حال حاضر صدرنشین جدول گلزنان بوندسلیگاست اما ظاهرا پپ هنوز به طور کامل از این بازیکن رضایت ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گوتزه 22 ساله فصل گذشته از دورتموند به بایرن مونیخ پیوست و پس از یک فصل نه چندان درخشان در فصل جدید به یکی از بهترین بازیکن های بایرن تبدیل شده است.

پپ در مورد عملکرد گوتزه می گوید:" من انتظارات بیشتری از او دارم، او کیفیت بسایر بالایی دارد و بایرن بیش از اینها به او احتیاج دارد، من با ماریو در این مورد صحبت کرده ام و مطمئن هستم که او بهتر هم خواهد شد، ما بازیهای مهمی تا پایان فصل داریم و کیفیت بالای ستارگانمان در آینده برای ما بسیار با اهمیت است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آریگو ساکی: میلان من، می توانست بایرن را شکست دهد

sacchi-624.jpg

FCBayern.ir- ظاهرا فوتبال ایتالیا همچنان در شوک شکست تحقیر آمیز و خانگی تیم فوتبال رم در مقابل بایرن مونیخ به سر می برد و واکنش ها به این نتیجه کماکان ادامه دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در تازه ترین اظهار نظر، آریگو ساکی سرمربی سابق تیم فوتبال میلان ایتالیا به مقایسه تیم قدرتمند میلان در اواخر دهه 80 با بایرن مونیخ کنونی پرداخته است.

ساکی در گفت و گو با رادیو ایتالیا می گوید:" این بایرن در مقابل تیم سال 1989 من به درد سر می افتاد، بایرنی ها با سه مهاجم حمله می کنند و پرس شدیدی می کنند، چراکه به خوبی می دانند تیم ها در اروپا خط حمله های قوی تری به نسبت خط دفاع دارند، اما من با سیستم و نفرات تیم سال 1989 خود می توانستم این بایرن را شکست دهم، پپ همواره در حال پیشرفت است و همیشه دنبال ایجاد راههای جدید در فوتبال است."

ساکی سابقه هدایت تیم هایی از جمله میلان، اتلتیکو مادرید و تیم ملی ایتالیا را در کارنامه دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هامبورگ 1-3 بایرن مونیخ

b1jlekucuaastij.jpg

طرفداری - در دور سوم جام حذفی آلمان هامبورگ در ایمتچ آرنا میزبان بایرن مونیخ بود.

بازی با برتری بایرن مونیخ در نیمه اول همراه بود و این نیمه با برتری 2-0 بایرن به اتمام رسید. در نیمه اول بایرن تیم برتر میدان بود و ضمن در دست داشتن جریان بازی توانستند چند موقعیت جدی گلزنی روی دروازه هامبورگ خلق کنند. از تغییرات در ترکیب بایرن برای این بازی می توان به حضور فرانک ریبری در ترکیب اصلی اشاره کرد.

دقایق ابتدایی نیمه دوم متعادل دنبال شد و هامبورگ برای رسیدن به گل مشتاق تر از بایرن نشان می داد اما در ادامه ریبری گل سوم را به ثمر رساند. بعد از این گل بایرن مونیخ دوباره حاکم میدان شد و چند بار روی دروازه هامبورگ خطرناک ظاهر شد و چند بار تا آستانه به ثمر رساندن گل های بعدی هم پیش رفت. در دقایق پایانی بازی هامبورگ توانست یکی از گل ها را جبران کند. بعد از این گل ریبری و مولر فرصت های خوبی را برای به ثمر رساندن گل چهارم از دست دادند.

در لحظات پایانی بازی ورود یک تماشاگر هامبورگ و درگیری جزئی او با ریبری حاشیه ساز شد.
شرح گل ها

1-0 (لواندوفسکی 7): پاس به عقب ورسترمان را مولر در میانه راه قطع کرد و با پاس به بیرون لواندوفسکی را در موقعیت گلزنی قرار داد. ضربه لواندوفسکی را یوهان جورو از روی خط برگرداند اما در برگشت توپ دوباره به لواندوفسکی رسید و دروازه را گشود.

2-0 (آلابا 44): داوید آلابا از فاصله حدود 30 متری با شوت گل دوم بایرن را به ثمر رساند. روی این گل یاروسلاو دوربنی دروازه بان هامبورگ زیاد خوب عمل نکرد.

3-0 (ریبری 55): شوت ریبری از پشت محوطه جریمه پس از برخورد به مدافع هامبورگ و تغییر جهت درون دروازه قرار گرفت.

3-1 (لازوگا 86): سانتر کوتاه بازیکن هامبورگ درون محوطه به فان درفارت رسید و او با سانتری کوتاه توپ را برای لازوگا فرستاد و ضربه سر لازوگا دروازه نویر را گشود.

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
قرعه کشی دور سوم جام حذفی

pokal-fcb-hsv.jpg

FCBayern.ir- پس از پایان دور دوم جام حذفی آلمان 16 تیم صعود کرده به مرحله بعد حریفان خود را شناختند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از انجام قرعه کشی مشخص شد که تیم بایرن مونیخ با تیم دسته دومی برانشوایگ بازی خواهد کرد که این دیدار در ورزشگاه آلیانز آره نا برگذار می شود.

بایرنی ها تا این مرحله تیم های پروسن مانستر و هامبورگ را شکست داده و تیم اینتراخت برانشوایگ از سد تیم های برمر و ورزبورگر کیکرز گذشته است.

دیگر قرعه های دور سوم به شرح زیر است:

بایر لورکوزن - کایزرسلاترن

کیکر اوفنباخ - مونشن گلادباخ

آلن - هوفنهایم

لایپزیگ - وولفسبورگ

آرمینیا بیله فلد - وردربرمن

فرایبورگ - کلن

دینامو درسدن - دورتموند

• Like
Reactions: al2

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ترکیب بایرن و رم هم اومد
نکته جالب عدم حضور روبن هست:eek:
از اونورم توتی تو 11تای اولیه نیست

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

persian22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بايرني ها آماده استقبال از الي هوينس

کارل هوفنر، رئيس باشگاه بايرن مونيخ، تاييد کرد اولي هوينس مي‌تواند به محض آزادي از زندان، در باشگاه بايرن مشغول به کار شود.

00035375.jpg
به گزارش "ورزش سه"، اولی هوینس رئیس پیشین باشگاه بایرن مونیخ که به دلیل تخلفات مالیاتی در زندان به سر می‌برد، به زودی، به طور مشروط، آزاد خواهد شد و قرار است در بخش پایه باشگاه مشغول به کار شود.
کارل هوفنر در مصاحبه با "ولت یکشنبه" اظهار داشت: "در نظر داریم به محض آزادی اولی هوینس از زندان وی را در بخش پایه استخدام کنیم."
لازم به ذکر است که آزادی هوینس مشروط به این است که روزها می‌تواند بیرون کار کند ولی شب‌ها باید به زندان بازگردد.
او تا اواسط ماه مارس سال جاری ریاست باشگاه بایرن مونیخ و شورای نظارت آن را برعهده داشت. تا اینکه 13 مارس دادگاه ایالت بایرن وی را به دلیل فرار مالیاتی مجرم شناخت و به سه سال و شش ماه حبس محکوم کرد.

persian22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
گزارش روز:پپ گوارديولا،معمار موفقيت دو کشور

سرمربي بايرن مونيخ امشب در ديدار تيم‌هاي ملي آلمان و اسپانيا، از ثمره زحماتش در موفقيت هر دو اين تيم‌ها لذت خواهد برد.

00995891.jpg
به گزارش "ورزش سه"، بدون اثرگذاری گواردیولا این دو تیم نمی‌توانستند در عرصه‌های بین‌المللی این چنین موفق ظاهر شوند.
او در مورد این بازی گفت: "مشتاقانه منتظر این بازی هستم. هر دو تیم مربیان فوق‌العاده و بازیکنان درجه یکی دارند."
در عین حال هر دو تیم از ثمره تفکرات گواردیولا هم بهره‌مند بوده‌اند. آن تیم اسپانیا که سال 2010 قهرمان جام جهانی شد، هفت تن از شاگردان پپ را درون ترکیب خود داشت یعنی زمانی که بارسلونا با فلسفه این مربی به اوج رسیده بود.
گواردیولا پیش از فینال آن جام جهانی که در افریقای جنوبی برگزار شد، گفته بود: "امیدوارم اسپانیا برنده این جام باشد. این نسل از بازیکنان شایستگی آن را دارند. اما اسپانیا فراتر از بارسلوناست. بازیکنان سایر باشگاه‌ها هم برای ما مهم هستند."
این گفته درست بود، اما درواقع شالوده اصلی تیم ملی اسپانیا از بارسلونا شکل گرفته بود، جایی که پپ موفق‌ترین بارسای همه دوران‌ها را ***** می‌کرد.
وی گرچه سرمربی تیم ملی اسپانیا نبود، اما در قهرمانی کشورش در جام جهانی 2010 و جام ملت‌های اروپا 2012 تاثیر غیرقابل انکاری داشت.
چهارسال بعد از جام جهانی 2010 افریقای جنوبی، باز هم تاثیر تفکرات گواردیولا را می‌شد مشاهده کرد؛ این بار در قامت تیم ملی آلمان که باز هم هفت تن از شاگردان این مربی جوان را در اختیار داشت که چندی است سکان بایرن مونیخ را در دست دارد: مانوئل نویر، فیلیپ لام، توماس مولر و شواین‌اشتایگر از مهم‌ترین و برجسته‌ترین مهره‌های جام جهانی 2014 برزیل بودند.
پس از آنکه آلمان موفق شد عنوان قهرمانی تورنمنت برزیل را از آن خود کند، گواردیولا در پیامی که در تارنمای رسمی باشگاه بایرن مونیخ منتشر شد، اظهار داشت: "آلمان واقعا خوش درخشید. دوست دارم به یواخیم لوو و همه بازیکنان تبریک بگویم: از این پیروزی باورنکردنی لذت ببرید. آلمان واقعا لیاقتش را داشت."
سرمربی تیم آلمان پس از شکست در فینال جام جهانی قبلی در تلاش بود، سبک بازی شکست خورده بازی آلمان را با تقویت سیستم حفظ توپ جایگزین کند. به این ترتیب پیوستن گواردیولا به کادرفنی بایرن در بهترین زمان ممکن اتفاق افتاد.
لو در اکتبر 2013 پیش از رویارویی با تیم ملی ایرلند گفت: "ایده‌های گواردیولا بی‌نظیرند. بایرن تمرکز خود را بر بردن بازی به میانه زمین حریف قرار می‌دهد و این دقیقا نقشه ما هم هست. باید با مالکیت توپ، بازی را به نفع خود پیش ببریم."
فلسفه گواردیولا و پاسکاری بر اساس الگوی اسپانیایی روشی بود که بیش از همه تونی کروس را برجسته کرد و سبب شکوفایی وی شد؛ چرا که توانایی‌های فردی این بازیکن دقیقا همان چیزی بود که با تفکرات پپ گواردیولا همخوانی داشت.
یوهان کرایوف هم در تمجید از او گفته بود: "ویژگی فوق‌العاده گواردیولا آن است که تیم‌هایش را اجبار نمی‌کند از فلسفه‌‌اش پیروی کنند. او تحلیل می‌کند که چه چیز برای تیمش بهترین است؛ جزئیات را توضیح می‌دهد و تیم را به نزدیک‌ترین راه برای رسیدن به موفقیت رهنمون می‌سازد."

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بایرن 10 نفره داره منچستر سیتی 11 نفره رو تو اتحاد میبره!
تازه عقب هم بود! گل منچستر سیتی هم پنالتی بود!
:eek:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیروزی خفیف بایرن مقابل هرتا

624-Muller%20vs%20Robben.jpg

FCBayern.ir- تیم فوتبال بایرن مونیخ عصر دیروز در چارچوب هفته سیزدهم رقابتهای بوندسلیگا موفق شد با یک گل از سد هرتابرلین عبور کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در این مسابقه با دفاع چند لایه هرتابرلین مواجه شده بود اما موفق شد روی پاس زیبای مولر و ضریه مهار نشدنی روبن به گل برتری دست پیدا کند.

بایرنی ها در نیمه دوم نیز تیم برتر زمین بودند اما نتوانستد فرصت چندانی روی دروازه حریف خلق کنند و دو فرصت تک به تک رابرت لواندوفسکی مهمترین فرصتهای بایرن در این مسابقه بود.

در دقایق پایانی هم هرتابرلین چند فرصت مناسب گلزنی را از دست داد.

بالا