• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کاپلو استعفا داده ؟! :blink:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من هم همونجا رو دیدم که اومدم اینجا سوال کردم ! منتها چون خیلی اکشن بود خبرش و آخرش هم نوشته «و در پایان من ارزو می کنم که تمام خوانندگان سیزده به در شادی داشته باشند!» گفتم شاید سرکاری هست !!! کلا خیلی مربی خوبی رو از دست داد انگلستان !

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
من هم همونجا رو دیدم که اومدم اینجا سوال کردم ! منتها چون خیلی اکشن بود خبرش و آخرش هم نوشته «و در پایان من ارزو می کنم که تمام خوانندگان سیزده به در شادی داشته باشند!» گفتم شاید سرکاری هست !!! کلا خیلی مربی خوبی رو از دست داد انگلستان !

دروغ سیزده نبود؟!
1zg4yo9.jpg

راست میگی خیلی اکشن و عجیب بود ...:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شنیدم که کاپلو میخواد مربی تیم ملی ایران بشه.

برای همین خودش استعفا داده که به سرعت بیاد اینجا.

کاپلو گفته جام قهرمانی اسیا رو در ویترین افتخاراتش نداره.

برنامه بعدیش (بعد از تیم ایران) هم افریقا و امریکای جنوبی هست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کلآ شایعه (دروغ سیزده؟!) بوده . خبرش مال دو سه روز پیش هم هست ظاهرا /// خب حالا که پست دارم میذارم برنامه ی این هفته رو هم می ذارم . بازی نیوکاسل - چلسی هم پخش مستقیم میشه:

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    55.8 KB · نمایش ها: 5

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
میشه گفت از صعود خیال انگلیس تقریبا راحت ه

انگلیس بازی رو برد تا در کنار دو تیم دیگه یعنی اسپانیا و هلند تیمی باشه که 100% بازی هاش رو برده

---

خب هر چی به پایان لیگ نزدیک تر میشیم حساسیت هم میره بالاتر . توی هر هفته (مثل این هفته) میتونه جایگاه ها توی جدول عوض بشه . امسال لیگ 3 تا مدعی داره که فوق العاده کار کردن . تمام آمارها هم به نفعشون ه . مثلا به خط دفاع و حمله که نگاه می کنیم آمار صد در صد به نفع 3 تیم بالای جدول هست :

بهترین خط دفاع :

1 . چلسی : 17 گل خورده
2 . منچستر : 20 گل خورده
3 . لیورپول : 21 گل خورده

بهترین خط حمله :

1 . لیورپول : 55 گل زده
2 . منچستر : 52 گل زده
3 . چلسی : 51 گل زده

---

حیف میشه نیوکاسل بره دسته 1 . شیرر هم ظاهرا نتونست به وضع این تیم سر و سامون بده

فایل های ضمیمه

• 0.JPG
    0.JPG
    56.1 KB · نمایش ها: 4
  • 00.JPG
    00.JPG
    37.8 KB · نمایش ها: 3

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب همونطور که همه شنیدن و می دونن نامزدهای PFA برای بهترین بازیکن فوتبال انگلیس در فصلی که در حال تموم شدن هست چند روز پیش اعلام شد که جرارد تنها غیر منچستری حاضر در لیست هست . این جایزه به بهترین بازیکن انگلیس در طول فصل داده میشه که از فصل 73 - 74 هم داره برگزار میشه . اولین بار این جایزه رو نورمن هانتر مدافع لیدز برده و اولین بازیکنی هم که دو فصل متوالی تونست این جایزه رو مال خودش کنه آنری بود . در لیست اسم رونالدو وجود داره که برنده ی دو فصل قبل هم هست. منچستر با 9 بار برنده شدن این جایزه در صدر هست و تیمهای لیورپول و آرسنال هر کدوم با 5 و 4 برد در رده های بعدی هستن .

سایت لیگ برتر هم نظرسنجی ای رو در این مورد داشت که اونجا بیشترین رای مال جرارد بود که خب این طبعا تحت تاثیر منفوریت کریس رونالدو هست . نامزد ها :

RIO FERDINAND
STEVEN GERRARD
RYAN GIGGS
CRISTIANO RONALDO
EDWIN VAN DER SAR
NEMANJA VIDIC

---

مهمترین بازی هفته بازی آرسنال - لیورپول هست

فایل های ضمیمه

• 00.JPG
    00.JPG
    38.9 KB · نمایش ها: 4

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب گذشته از اتفاقات جام باشگاه ها که مرحله ی نیمه نهایی ش 3 تیم انگلیسی رو به خودش می بینه و از اونطرف حذف ناامید کننده ی منچستر سیتی از جام یوفا این هفته FA Cup رو داشتیم که به مرحله ی فینال رسیده .یه نگاهی به FA Cup می کنیم :

140px-The_FA_Cup_Trophy.jpg

این جام از سال 1871 پایه گذاری شد . آخرین قهرمان این بازی ها پورتس موث هست که در فینال کاردیف رو 1 - 0 برد و قهرمان شد . رکورد دار این مسابقات هم منچستر هست که 11 قهرمانی و 18 حضور در فینال رو داره .

برندگان جام به ترتیب تعداد قهرمانی :

Manchester United 11
Arsenal 10
Tottenham Hotspur 8
Aston Villa 7
Liverpool 7​

و ...

از نتایج جالب این مسابقات میشه به برد 4 - 0 منچستر در مقابل چلسی در سال 94 و همچنین برد 6 - 0 ه Bury در مقابل دربی کانتی اشاره کرد . از نکات دیگه ی FA Cup این هست که فینال این بازی ها بعد از چند سال که در Millennium ه کاردیف برگزار می شد دوباره بعد از وقفه ای چند ساله به ویمبلی برگشته . به طور دقیق اگه بخوایم بگیم این جوری میشه : فینال بازی های جام حذفی که به طور سنتی از سال 1923 تا 2000 در ورزشگاه ویمبلی انجام می شد , از سال 2001 تا 2006 در Millennium برگزار شد و از سال 2007 دوباره به ویمبلی (البته ویمبلی جدید) برگشته . بهترین گلزن این فصل جام حذفی هم همون بهترین گلزن لیگ یعنی آنلکا هست که 4 گل رو در این مسابقات زده (البته در کنار چند نفر دیگه مثل ونپرسی که اون تیم ها به فینال نرسیدن) . کل اتفاقات FA Cup ه 08 - 09 رو هم اینجا می تونید ببینید .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب همونطور که همه شنیدن و می دونن نامزدهای PFA برای بهترین بازیکن فوتبال انگلیس در فصلی که در حال تموم شدن هست چند روز پیش اعلام شد

انتخاب از این عجیب تر نمی شد :blink:

جدآ انتخاب عجیب و غریبی بود . بیشتر به نظر می رسه که چون گیگز به انتهای دوره ی فوتبالش رسیده و قبلا هم این عنوان (بهترین بازیکن سال) رو به دست نیوورده بوده این جایزه رو بهش دادن ولی کلآ انتخاب بسیار بدی بود به نظر من . مطمئنا کربس رونالدو شایستگی بیشتری داشت. به هر حال ...

اشلی یانگ هم بهترین بازیکن جوان سال انتخاب شد .

کلآ : :blink:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رایان گیگز ؟! :blink: لمپارد - جرارد - رونالدو این همه بازیکن بهتر ! رایان گیگیز بعد ؟! :blink:

همون کلا : :blink:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
اه!من نبودم چه خبر شده!!
رایان گیگز کی انتخاب شد من نفهمیدم
joytears.gif
....به نظر من زودتر از اینا باید به حقش میرسید و در این مورد حرف مونارک رو تایید میکنم
امسال بازیکنای بهتر زیاد بودن
به هر حال گیگز همیشه بال پرواز منچستر بوده....توانایی این بازیکن خیلی دیر به چشم اومد
مبارکش باشه
joytears.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
خبر خوبی بود..
به نظرم گیگز این فصل یکی از بهترین فصل هاش رو داشت..هر وقت بازی کرد مفید و تاثیر گزار بود و نسبت به 2-3 فصل گذشته واقعا عالی بود...
شاید به خاطر دوران پایان بازیگریش هم بود و یه تقدیری ازش شده باشه..
به هر حال تبریک میگم به طرفداران منچستر
143nsx4.gif

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تو بازی منچستر - تاتنهام، خیابانی می گفت اگه گیگز 1 بازی دیگه برای منچستر انجام بده 800 امین بازیش برای منچستر خواهد بود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا انتخاب بدی بود . اصلا حالم گرفته شد . آخه رونالدو و جرارد چشون بود؟ با این کارشون سطح این جایزه رو آووردن پایین یه جورایی . صرف اینکه گیگز یه بازیکن تموم شده ست دلیل نمیشه که جایزه رو از بهترین بازیکن جهان و اروپا بگیرن و بدن به گیگزی که این فصل بیشتر یه تعویضی بود . کلآ انتخاب خوبی نبود

تو بازی منچستر - تاتنهام، خیابانی می گفت اگه گیگز 1 بازی دیگه برای منچستر انجام بده 800 امین بازیش برای منچستر خواهد بود.

درسته . توی اون خبر که صفحه ی قبل گذاشتم هم اومده بود :

If he plays against Arsenal in the Champions League semi-final first leg this week, it will be his 800th appearance for United

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فقط به خاطر همین مساله ی پایینی تاپیک رو کشیدم بالا :

نیوکاسل باز هم باخت
128fs4765852.gif

همینجوری :

با برد منچستر تکلیف جدول به نظر میرسه دیگه مشخص شده

///

آنلکا هم بعد از مدت ها دوباره گل زد
128fs4765852.gif

فایل های ضمیمه

• 00.JPG
    00.JPG
    35.9 KB · نمایش ها: 4

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا آدم ناراحت میشه میبینه نیوکاسل به چنین حال و روزی افتاده
امیدوارم سقوط نکنن
حیفه این تیم
لیورپولم بازیشو برد
رقابت بر سر قهرمانی همچنان داغه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا آدم ناراحت میشه میبینه نیوکاسل به چنین حال و روزی افتاده
امیدوارم سقوط نکنن
حیفه این تیم
لیورپولم بازیشو برد
رقابت بر سر قهرمانی همچنان داغه

واقعا حیف میشه اگه سقوط کنه . فقط و فقط به خاطر همین قضیه تاپیک رو آووردم بالا . تیم ریشه داری ه . چه بلایی سرش اومد که به این روز افتاد . ببین چقدر بازیکن خوب داره :

Coloccini
Kevin Nolan
Obafemi Martins
Michael Owen
Alan Smith
Geremi
Nicky Butt
Shola Ameobi
Mark Viduka

خیلی حیف ه . واقعا حیف ه . البته خیلی شانس داره که بمونه . امیدورام بتونه خودش رو نجات بده :

750_fwer.JPG

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
همونقدری که دوست دارم لیورپول قهرمان بشه! دوست دارم نیوکاسل نیفته! مخصوصآ با شیرر!

بازی دیشب مشخص بود که میبازه! اما من به بازی های بعدیش خیلی امیدوارم

بالا