سلام خدمت دوستان
امیدوارم امشب برد با ما باشه هر چند خیلی خیلی مشکل هست.
رمز موفقیت در این بازی گرفتن توپ از بارسا هست ، اینکه بتونیم مالکیت توپ رو در اختیار بگیریم ، به نظرم تنها راه داشتن مالکیت توپ استفاده از بازیکنانی هست که توانایی حمل توپ و حتی به نوعی توانایی لاس زدن با توپ رو داشته باشند . من فکر می کنم بازی با بارسا شاید تنها بازی ای باشه که استفاده از تکنیک فردی در جهت حفظ مالکیت بیشتر توپ در اون مجاز باشه و چقدر خوب میشه که این حفظ توپ با گرفتن خطاهایی در پشت هجده قدم حریف باشه.
من بودم امشب خط هافبک رئال رو با حداکثر فانتزی می چیدم. نهایتا حتی اگر ببازیم شیوه جدیدی رو هم امتحان کردیم و در حد اعتبار تاریخ باشگاه بازی کردیم.یک الزام هم داریم و اون روی فرم بودن بالاتر از 100 درصدی خط دفاع هست. اینکه به هیچ وجه دنبال استفاده از آفسایدگیری هم در مقابل تیمی با چنین پاسورهایی نباشیم.
هر اتفاقی برای بازی امشب پیش بیاد ما هنوز دو جام رو داریم ، یکی لیگ که پایین آوردنمون از رتبه اول کار بسیار مشکلی هست و دیگری هم جام باشگاههای اروپا که اونجا نشون دادیم توانایی غلبه بر هر حریفی رو داریم. به امید پیروزی
شاد و پیروز باشید
یکی از بازیکنانی که هیچوقت 10% واقعیش نیست تو این بازی ها اوزیله!
با اینکه یک گل هم به بارسا زده اما هیچوقت خوب بازی نکرده! بارسا بازی شناوری داره! اما مشکل نفرات دارند! حقیقت اینجاست که تقریبآ 11 نفر رویایی رو داره اما اگر قرار باشه تعویض کنه به شدت با کمبود مواجه هست! هرچند مثال های نقض هم داره! بازیکنان به شدت متوسط که بازدهی بالایی تو ترکیب بارسا داشتند ، اونقدر که احساس میکنم بارسا با سانچز اگر از بارسا به اتوئو و زلاتان ترسناک تر نباشه ، خیلی ضعیف تر هم نیست.
بلاخره یک روز هم نوبت رئال میشه که بارسا رو ببره! تو این هیچ شکی نیست.
یه جورایی هیچ چیزی به اندازه دروازبان بارسا برای گل زدن رئال مفید نیست :دی (حالا یهو امشب میشه بهترین بازیکن زمین)
دقیقا همینه .
اوزیل توی دو بازی قبلی واقعا فوق العاده بوده امیدوارم امشب هم بتونه همون بازی رو بکنه .
من وقتی می خوام برای بازی آنالیز کنیم , کلا میرم به سمت 4-2-3-1 یا 4-3-3 یعنی همه راهها به این دو تاکتیک ختم میشه .
اما چرا مورینیو از سه هافبک دفاعی استفاده می کنه :
اول اینکه اگر بخواد تک هافبک بازی کنه ( یعنی فقط ژابی ) + کاکا و اوزیل از نظر تهاجمی تیمش عالی میشه اما نه اوزیل و نه کاکا توانایی عقب اومدن و شرکت در کارهای دفاعی روندارند و از نظر بدنی هم این پتانسیل رو ندارند همچنین ژابی هم نمی تونه 90 دقیقه وسط زمین رو جمع کنه خوب این جوری یک فضای باز رو در اختیار حریف قرار میده که اگر اون حریف هم بارسلونا باشه مرگ زودرس خواهد بود.
حالت دوم اینه که دو هافبک دفاعی داشته باشه + کاکا و یک مهاجم نوک ( بنزما - هیگوین ) دو هافبک تهاجمی ( اوزیل + کریس )
این تاکتیکی بود که توی بازی با اتلتیکو یک شنبه انجام شد و خیلی هم خوب جواب داد. اما این یک شرط داره و اون هم آمادگی اوزیل و کاکا است . اگر این دو بازیکن آماده باشند و بازی خودشون رو انجام بدند خوب بدون شک رئال هم توی حمله و هم توی دفاع فوق العاده ظاهر خواهد شد .
اما مشکل اساسی این هست که بازیکنای رئال وقتی پاشون رو توی زمین می گذارند 60% افت می کنند . نمی دونم چرا اما وقتی توی یک بازی ژابی آلونسو پاس اشتباه میده مشخص هست از نظر روانی چه جوری هستند. این موضوع وقتی تشدید پیدا می کنه که رئال گل میزنه و یا گل می خوره .
در دو الکلاسیکو قبلی ما دیدیم که رئال گل اول رو زد اما وضع بدتر شد , پس کاری که باید بکنند این هست که نیمه اول رو هر جوری شده 0-0 تموم کنند یا اگر می خوان گل بزنند دقیقه 40-45 بزنند .
شاید کاری که مورینیو میخواست توی بازی رفت بکنه کم کردن اخلاف گل برای بازی برگشت بود. گل خونگی خیلی بد هست اما امشب رئال با یک 2-0 هم میتونه ببره . اگر رئال گلش رو توی نیمه اول و بین دقایق 45-60 بزنه من شک ندارم رئال بازی رو خواهد برد .
خوب بازیکن ها باید خودشون رو باور کنند که می تونند توپ رو حفظ کنند . به هرحال بیشک امشب په په بازی نخواهد کرد و رئال تهاجمی تر از هر موقعی خواهد بود ...