• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هم برای بکام بهتره که بره هم برای رئال .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من فکر می کنم بکام بره به آموزشگاهش تو امریکا
و نه به اینتر

خوب بازی فردا با دیپورتیو هست منتظر خبرای بازی باشید

چون شب عید هم هست بعیده بازی رو نشون بده
اولین بازی نیم فصل دوم رئال رو با ترکیبی جدید از دست دادیم .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
از اين شبكه هاهستن كه فوتبالاي لاليگا رو ميذارن ، يكي بشينه ببينه چند دقيقه بعد از بازي بياد اينجا بگه .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این اخراج کاسانو هم از تمرینات داره بیخ پیدا می کنه

یکم دیگگه از باشگاه اخراج می شه

فکر کنم به نفع میلان شد :D

اها یه مسئله دیگه نمی دونم چه قدر مهمه اما خوب تو سایت رئال زده بود منم زدم :
Gago will be '16', Higuaín '20' and Marcelo '12'
اینا شماره پیراهن ها هستند :D:D:D:D:D

raul4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان منم تو جمعتون راه میدید؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فردا خرید بیست میلیون پوندی تون به جای دیارا بازی میکنه، خیلی مشتاقم بازی اش رو ببینم. امیدوارم هیگواین رو هم بازی بده... اصلا پخش میشه بازی؟!

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
اصلا پخش میشه بازی؟!

به احتمال 58% نه
1.gif

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
رئال در پي شکست طلسم پانزده ساله

دو تيم رئال مادريد و بارسا امشب اولين بازي خود در سال 2007 را انجام خواهند داد. به نظر مي رسد اولين بازي رئال در سال جديد ميلادي يکي از دشوارترين بازي هاي اين تيم باشد. رئال در حالي امشب در ورزشگاه ريازور به مصاف دپورتيوو مي رود که پانزده سال در اين ورزشگاه نتوانسته دپورتيوو را شکست دهد. آخرين پيروزي رئال در خانه دپورتيوو به نوامبر سال 91 بازمي گردد. امشب شاگردان کاپلو اميدوارند به اين طلسم پانزده ساله پايان دهند تا از کورس قهرماني جا نمانند. رئال مادريد که در آخرين بازي خود در سال 2006 با سه گل در زمين خود مغلوب رکرتيوو شد حدود 40 ميليون يورو در فصل نقل و انتقالات ماه ژانويه هزينه کرد تا نقاط ضعف خود را بپوشاند. کاگو هافبک و هيگواين مهاجم جوان آرژانتيني به همراه مارچلوي برزيلي که در پست مدافع چپ بازي مي کند سه خريد رئال در نقل و انتقالات زمستاني را تشکيل مي دهند. البته کاگو و هيگواين دو بازيکن جديد آرژانتيني رئال در تمام جلسات تمريني شرکت نداشتند اما شايد دون فابيو از اين دو بازيکن در بازي امشب استفاده کند. بازگشت رود فن نيستلروي به تمرينات رئال نيز خبر خوبي بود که کاپلو را به قرار دادن اين مهاجم گلزن هلندي در ترکيب اصلي تيمش اميدوارتر کرد. نيستلروي که چند روزي را به دليل مصدوميت از تمرينات به دور بود دو، سه روزي است که در کنار ديگر بازيکنان رئال تمرين کرده و آماده است امشب در کنار ديگر بازيکنان رئال به ميدان برود. اما روبرتو کارلوس مدافع چپ رئال که از مصدوميت پاي راست رنج مي برد بعيد است قادر به حضور در بازي امشب باشد. دپورتيوو ميزبان امشب رئال در اين فصل شرايط دشواري را سپري کرده و هم اکنون در رده پانزدهم جدول قرار دارد. دپور در 9 بازي آخر خود در لاليگا موفق به کسب پيروزي نشده و در سه بازي آخر خود نيز 10 گل خورده است. با اينکه به نظر نمي رسد دپور در بازي امشب چندان شانسي براي پيروزي داشته باشد اما شکست ناپذيري دپورتيوو در 15 سال اخير مقابل رئال در ورزشگاه ريازور به آنها انگيزه مي دهد تا هر طور شده اين رکورد را حفظ کنند.

رئالي ها نيز پس از شکست سه بر صفر در مقابل رکرتيوو در آخرين بازي در لاليگا در سال گذشته اميدوارند با شکست دادن دپور هم سال جديد را با پيروزي آغاز کنند و هم اين طلسم 15ساله را بشکنند. فابيو کاناوارو مدافع رئال که اخيراً به عنوان مرد سال فوتبال جهان برگزيده شد در مورد بازي هاي اخير تيمش و ديدار دشوار امشب مي گويد؛ «ما سال گذشته را بسيار بد به پايان رسانديم. شکست مقابل رکرتيوو يک فاجعه بود. اما خوبي فوتبال به اين است که هر چقدر هم که شکست بخوريد باز هم شانسي براي پيروزي داريد. امشب اين فرصت را داريم تا با ارائه يک بازي خوب دپور را شکست دهيم.»

________________________________________________________________________________________
برنامه بازي هاي امشب ساعت 30/19؛ اسپانيول- رکرتيوو، ختافه- بارسلونا، لوانته- راسينگ، مايورکا- بيلبائو، بتيس- سلتا، ساعت 30/21؛ دپورتيوو- رئال مادريد، ساعت 30/23؛ ويارئال- والنسيا

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام دوستان منم تو جمعتون راه میدید؟

یک رئالی دیگر در کلوپ هواداران رئال مادرید . خوش آمدید دوست عزیز :rolleyes:

فردا خرید بیست میلیون پوندی تون به جای دیارا بازی میکنه، خیلی مشتاقم بازی اش رو ببینم. امیدوارم هیگواین رو هم بازی بده... اصلا پخش میشه بازی؟!

من مطمئن بودم گاگو بازی میکنه , هیگواین شاید نیمه دوم دقیقه 80 اینا بیاد (شاید )

من پخش برنامه رو خوندم بازی پخش نمیشه :wacko:

این عید هم شده واسه ما مکافات
خوب من بازی می خوام :((

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
امشب رئال به ما عيدي ميده
23t06dg.gif

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 خبر تازه نقل از سایت بی بی سی

باشگاه رئال مادريد با ارايه پيشنهادی خواستار به خدمت گرفتن کريستيانو رونالدو هافبک پرتغالی باشگاه منچستريونايتد است. رئال برای جذب رونالدوی ‪۲۱‬ ساله، ‪ ۴۰‬ ميليون يورو پيشنهاد کرده اما منچستر ۷۰ ميليون يورو روی رونالدو قيمت گذاشته است

باشگاه رئال مادريد قراردادی دو ساله به ديويد بکام هافبک انگليسی خود پيشنهاد کرده است. بنابراين بکام قطعاً در مهلت نقل و انتقالات ژانويه، رئال را ترک نخواهد کرد.

raul4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خیلی ممنون از استقبال گرمتون:) ...امیدوارم ورود من به این ترید با برد رئال همراه باشه:lol:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان خیلی ممنون از استقبال گرمتون:) ...امیدوارم ورود من به این ترید با برد رئال همراه باشه:lol:
ما یه رسم قدیمی داریم!! یوزری که میاد توی تاپیک ، اگه اولین بازی بعد عضویتش رو رئال نبره ، بنش می کنیم !! دیگه هوای خودتو داشته باش! :D

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و هوادارانی که تازه اومدن برن 3 4 صفحه قبل ما یه سری مسابقه طراحی کردیم تا بازی شروع نشده توش شرکت کنند و از جوایز نفیسی که بهروز میده بهره برند:D

راستی بازی به صورت زنده تو Eurosport گزارش میشه اگه خواستین ببینین.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوستان و هوادارانی که تازه اومدن برن 3 4 صفحه قبل ما یه سری مسابقه طراحی کردیم تا بازی شروع نشده توش شرکت کنند و از جوایز نفیسی که بهروز میده بهره برند:D

راستی بازی به صورت زنده تو Eurosport گزارش میشه اگه خواستین ببینین.
بیچاره بهروز ....

خوب قبوله آخر فصل هرکی امتیازش بیشتر بود از طرف کلوپ یک جایزه می دیم
109.gif

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
ما یه رسم قدیمی داریم!! یوزری که میاد توی تاپیک ، اگه اولین بازی بعد عضویتش رو رئال نبره ، بنش می کنیم !! دیگه هوای خودتو داشته باش! :D

و اگــــــر ببره چی ؟؟؟:f34r:

البته من رئالی نیستم:blush:

بالا