• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه فولام خوب بازی می کرد و می برد اینقدر حرصم نمی گرفت با یک بازی ننگین و کثیف مساوی گرفتن بی شرفا خیلی شانس هم دارن
کل نیمه ی دوم خدایی چند بار دخیا رو دیدیم؟ 1 یا 2 بار؟ مالکیت توپ 75 به 25 به نفع منچستر بود
مهدی جان ضعف خودمون رو نباید بندازین گردن شانس

ما بد بازی میکنیم. حتی اگه بازی رو هم نمیباختیم اما چیزی از بی کفایتی مویس کم نمیکرد چون گل کریک با چاشنی شانس بدست اومد

بهترین خبری که در حال حاضر ارومم میکنه اخراج مویس هست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
یونایتد موفق شد رکورد بیشترین سانتر در یک بازی در لیگ برتر رو بشکنه .
53 سانتر در 60 دقیقه . 6 سانتر موفق .

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یک پنالتی هم روی اون حرکت فن پرسی باید به نفع منچستر می گرفتن مدافع فولام با دست جلوی حرکت توپ رو گرفت
بازی با استوک هم که باختیم تقریبا یه همچین بازیی بود بدشانسی و نگرفتن پنالتی , اکثر باخت های منچستر امسال بطور عجیبی یه ورش یا بدشانسی بوده یا ناداوری
این حوادث اتفاقی نیست یه بخشش به مویس و بحث تاکتیکی و روانی تیم ربط داره یه بخشش هم واقعا خارج از دست مویس و تیمه

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
مویس نوستالژی بیست و چند سال از زندگی مارو نابود کرد.یعنی رکوردی نمونده که نشکونده باشه.مرتیکه احمق هنوز فکر می کنه تو اورتون هست و باید برای سهمیه یورو لیگ بجنگه.البته بعید می دونم این ترسو امسال چیزی به دست بیاره حتی رده ششم رو. من فقط می تونم بگم آدم بسیار ترسو و بزدلی هست. لعنت بهش که بهترین تیم انگلیس رو به چه روزی انداخت. خوب شد بازی رو ندیدم. من نمی دونم هواداری تو انگلیس دارند چیکار می کنند. باید این مردیکه رو با اتفاق گلیزرها پرت کنند بیرون.خدا لعنت کنه همشون رو

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
انقدر گرفتار بودم که اصلا یادم رفت امروز تیم بازی داره. اومدم اینجا دیدم واویلا بچه ها دارن می نویسن و فحش میدن. افشین هم که دمش گرم واقعا. حالا که تیم داره ما رو به مرحلهء دق دادن میرسونه، لااقل دور هم هستیم، یک کم بخندیم. :cool:

خلاصه رفتم سراغ کامپیوتر و دیدم دقیقهء هفتاد و پنجه و عقب هستیم. فولام هم کلا تو هیجده قدم ایستاده بودن. دخیا هم که از بیکاری داشت قلیون می کشید. تا بالاخره رابین گل رو زد و بعد هم گل دوم. دیگه قاطی کرده بودم از ذوق. باورم نمیشه گل تساوی رو خوردیم. ویدیچ دو متر جا موند. چطوری میشه آخه؟ یعنی از این الکی تر نمیشد گل بخوریم. اه ! کاش نیم ساعت دیرتر میومدم سراغتون :(

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
انصاف هم داشته باشین دیگه اعصابه اپم رو خورد میکنین اصلا مویس اشغال خوبه؟

مگه چلسی مساوی نکرد تیمی که بیاد اوتوبوس پارک کنه نمیشه کاریش کرد بد بخت ندید روش چه فشاری بود خودش هم راضی نیست تو منچستر بمونه مطمعا باشگاه نمیزاره استعفا بده

پس وظیفه هممون اینه که وایسیم ببینیم چی میشه هر کسی عزیزش رو از دست میده چند وقتی تو شوک هست سایه سنگین فرگوسن رو سر مویس هست وقتی گل دوم رو زدیم میخواست گریه کنه وقتی ودوواردو حروم لقمه

نمیتونه بازیکن جذب کنه تقصیر مویس هست ؟

نمیگم مویس خوبه وبهترین کار تعویض سرمربی هست نه الان اخر فصل نمیشه همیشه که صدر باشیم

امسال همه دارن به منچستر میزنن داور باد بارون همه من نمیدونم چرا داور ۲ تا پنالتی مسلم رو نگرفت ایاشالا ۴شنبه میبریم ..

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مهدی جان ضعف خودمون رو نباید بندازین گردن شانس

ما بد بازی میکنیم. حتی اگه بازی رو هم نمیباختیم اما چیزی از بی کفایتی مویس کم نمیکرد چون گل کریک با چاشنی شانس بدست اومد

بهترین خبری که در حال حاضر ارومم میکنه اخراج مویس هست
منم همش رو ننداختم گردن شانس یا نخواستم بازی ضعیف رو با واژه شانس لاپوشانی کنم ولی به عنوان یکی از عوامل در نتیجه نگرفتن تیم نقش داره
این بازی رو هم بنظر می باختیم بهتر بود تا یه خورده مسئولان به دنبال فکر اساسی باشن این 1 امتیاز به درد لای جرز هم نمی خوره
منم با اخراج مویس موافقم که اگه با جانشینی یک سرمربی صاحب سبک باشه نمیشه که مویس رو بندازی بیرون بعدش نفهمی چه کار می خوای بکنی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
شما منچستری هستی؟ نتیجه به ضرر ما برگشت داداش:دی
نه طرفدار چلتنهام توون اف سی ام ، میام اینجا پست می دم:دی
به هوس زمان فرگی بودم ، اون زمان هایی که جلو می افتادیم:(

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
"عقب بودن با نتیجه 0-1 به اندازه کافی بد است. در مورد موقعیت‌ها، این که چرا به راحتی بازی را نبردیم، هیچ ایده‌ای ندارم." - دیوید مویس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

مگه چلسی مساوی نکرد تیمی که بیاد اوتوبوس پارک کنه نمیشه کاریش کرد بد بخت ندید روش چه فشاری بود خودش هم راضی نیست تو منچستر بمونه مطمعا باشگاه نمیزاره استعفا بده

پس وظیفه هممون اینه که وایسیم ببینیم چی میشه هر کسی عزیزش رو از دست میده چند وقتی تو شوک هست سایه سنگین فرگوسن رو سر مویس هست وقتی گل دوم رو زدیم میخواست گریه کنه وقتی ودوواردو حروم لقمه

نمیگم مویس خوبه وبهترین کار تعویض سرمربی هست نه الان اخر فصل نمیشه همیشه که صدر باشیم

امسال همه دارن به منچستر میزنن داور باد بارون همه من نمیدونم چرا داور ۲ تا پنالتی مسلم رو نگرفت ایاشالا ۴شنبه میبریم ..
اپل جان

خدایی بازی چلسی رو با این بازی مقایسه میکنی

مشکل ما دفاع اتوبوسی حریف نیست
مشکل ما اینه که اقای مویس تاکتیک نداره. چیزی برای عرضه نداره. 80 دقیقه سانتر کرد تیم. چی عایدش شد ؟

خودمون رو گول نزنیم. اوائل میگفتند رابین و رونی نیستد
الان که هستند. ماتا هم که هست. عدنان هم بود
این بازی رو باختیم
باخت هفته قبل چی ؟

اون باخت ضربات پنالتی چی ؟
باخت به نیوکاسل و اورتون و تاتنهام و ویگان و چلسی و ..... چی ؟؟
اینقدر باختیم که من اسم تیمهایی که بردنمون رو به خاطر نمیارم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها آمار رو داشته باشید :
مجموع سانترها .... فولام 4 - 81 منچستر یونایتد!!!!!!!! تقریبا هر 1 دقیقه و چند ثانیه یک سانتر فکر کنم این باید توی کتاب گینش ثبت بشه
اینم بقیه ی آمار
مجموع پاس‌ها ...... فولام 216 - 649 منچستر
دقت پاس دهی .... فولام 63% - 92% منچستر
مجموع ضربات ...... فولام 6 - 31 منچستر
داخل چارچوب ....... فولام 3 - 9 منچستر
مالکیت توپ .......... فولام 25% - 75% منچستر

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375

"عقب بودن با نتیجه 0-1 به اندازه کافی بد است. در مورد موقعیت‌ها، این که چرا به راحتی بازی را نبردیم، هیچ ایده‌ای ندارم." - دیوید مویس
کدوم موقعیت؟
مگه چندتا موقعیت 100در100 داشتیم؟
با 75در100 مالکیت چقدر تونستیم خطر جدی خلق کنیم رو دروازه حریف؟
همیشه با این چرت و پرت ها که بعد از بازی میگه بدتر اعصاب آدمو میریزه به هم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
انصافا بد شانس هم بودیم بازی با چلسی ۴ تا موقعیت ۳ تا خوردیم اره قبول دارم یابه گویی زیاد میکنه خیلی روش فشاره دخیا هم که دیگه باید به فکر جایگزینش باشیم !!!

جز بازی با ریال چیزی ازش ندیدیم

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
انصافا بد شانس هم بودیم بازی با چلسی ۴ تا موقعیت ۳ تا خوردیم اره قبول دارم یابه گویی زیاد میکنه خیلی روش فشاره دخیا هم که دیگه باید به فکر جایگزینش باشیم !!!

جز بازی با ریال چیزی ازش ندیدیم
ده خیا رو بی خیال شیم؟
یعنی واقعا فکر می کنی مقصر باخت هامون ده خیا هستش؟
یا دفاع که 2 تا حمله می کنه حریف به هیچ کدوم نه نمیگه؟
بنظر من رونی و ون پرسی و ماتا و ده خیا و عدنان دارن میسوزن تو این تیم
واقعا دیگه احساسی نسبت به سایر بازیکنان تیم ندارم

بالا