شما منچستری هستی؟ نتیجه به ضرر ما برگشت داداش:دیآخ جون کام بک
شما منچستری هستی؟ نتیجه به ضرر ما برگشت داداش:دیآخ جون کام بک
مهدی جان ضعف خودمون رو نباید بندازین گردن شانساگه فولام خوب بازی می کرد و می برد اینقدر حرصم نمی گرفت با یک بازی ننگین و کثیف مساوی گرفتن بی شرفا خیلی شانس هم دارن
کل نیمه ی دوم خدایی چند بار دخیا رو دیدیم؟ 1 یا 2 بار؟ مالکیت توپ 75 به 25 به نفع منچستر بود
کدوم خبر گذاریه؟؟؟ سردبیرش انگار دستشویی شدید داشته و نتونسته تحمل بیاره بازی تموم شه و دو دقیقه ی آخر و ول کرده و خبرو داده واسه انتشار و راحت رفته نشسته سر کاسه غافل از اینکه.....
منم همش رو ننداختم گردن شانس یا نخواستم بازی ضعیف رو با واژه شانس لاپوشانی کنم ولی به عنوان یکی از عوامل در نتیجه نگرفتن تیم نقش دارهمهدی جان ضعف خودمون رو نباید بندازین گردن شانس
ما بد بازی میکنیم. حتی اگه بازی رو هم نمیباختیم اما چیزی از بی کفایتی مویس کم نمیکرد چون گل کریک با چاشنی شانس بدست اومد
بهترین خبری که در حال حاضر ارومم میکنه اخراج مویس هست
نه طرفدار چلتنهام توون اف سی ام ، میام اینجا پست می دم:دیشما منچستری هستی؟ نتیجه به ضرر ما برگشت داداش:دی
اپل جانانصاف هم داشته باشین دیگه اعصابه اپم رو خورد میکنین اصلا مویس اشغال خوبه؟
مگه چلسی مساوی نکرد تیمی که بیاد اوتوبوس پارک کنه نمیشه کاریش کرد بد بخت ندید روش چه فشاری بود خودش هم راضی نیست تو منچستر بمونه مطمعا باشگاه نمیزاره استعفا بده
پس وظیفه هممون اینه که وایسیم ببینیم چی میشه هر کسی عزیزش رو از دست میده چند وقتی تو شوک هست سایه سنگین فرگوسن رو سر مویس هست وقتی گل دوم رو زدیم میخواست گریه کنه وقتی ودوواردو حروم لقمه
نمیتونه بازیکن جذب کنه تقصیر مویس هست ؟
نمیگم مویس خوبه وبهترین کار تعویض سرمربی هست نه الان اخر فصل نمیشه همیشه که صدر باشیم
امسال همه دارن به منچستر میزنن داور باد بارون همه من نمیدونم چرا داور ۲ تا پنالتی مسلم رو نگرفت ایاشالا ۴شنبه میبریم ..
انصاف هم داشته باشین دیگه اعصابه اپم رو خورد میکنین اصلا مویس اشغال خوبه؟
مگه چلسی مساوی نکرد تیمی که بیاد اوتوبوس پارک کنه نمیشه کاریش کرد بد بخت ندید روش چه فشاری بود خودش هم راضی نیست تو منچستر بمونه مطمعا باشگاه نمیزاره استعفا بده
پس وظیفه هممون اینه که وایسیم ببینیم چی میشه هر کسی عزیزش رو از دست میده چند وقتی تو شوک هست سایه سنگین فرگوسن رو سر مویس هست وقتی گل دوم رو زدیم میخواست گریه کنه وقتی ودوواردو حروم لقمه
نمیتونه بازیکن جذب کنه تقصیر مویس هست ؟
نمیگم مویس خوبه وبهترین کار تعویض سرمربی هست نه الان اخر فصل نمیشه همیشه که صدر باشیم
امسال همه دارن به منچستر میزنن داور باد بارون همه من نمیدونم چرا داور ۲ تا پنالتی مسلم رو نگرفت ایاشالا ۴شنبه میبریم ..
کدوم موقعیت؟"عقب بودن با نتیجه 0-1 به اندازه کافی بد است. در مورد موقعیتها، این که چرا به راحتی بازی را نبردیم، هیچ ایدهای ندارم." - دیوید مویس
ده خیا رو بی خیال شیم؟انصافا بد شانس هم بودیم بازی با چلسی ۴ تا موقعیت ۳ تا خوردیم اره قبول دارم یابه گویی زیاد میکنه خیلی روش فشاره دخیا هم که دیگه باید به فکر جایگزینش باشیم !!!
جز بازی با ریال چیزی ازش ندیدیم