• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کدوم خبر گذاریه؟؟؟ سردبیرش انگار دستشویی شدید داشته و نتونسته تحمل بیاره بازی تموم شه و دو دقیقه ی آخر و ول کرده و خبرو داده واسه انتشار و راحت رفته نشسته سر کاسه غافل از اینکه.....
این بنده خدا اصلا حواسش به مهمترین زمان بازی یعنی مویس تایم نبوده! :D کلا این روزها با وجود جناب مویس اینجوری باید بازیهارو ببینیم:
uploadfromtaptalk1391971274262.jpg

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ده خیا رو بی خیال شیم؟
یعنی واقعا فکر می کنی مقصر باخت هامون ده خیا هستش؟
یا دفاع که 2 تا حمله می کنه حریف به هیچ کدوم نه نمیگه؟
بنظر من رونی و ون پرسی و ماتا و ده خیا و عدنان دارن میسوزن تو این تیم
واقعا دیگه احساسی نسبت به سایر بازیکنان تیم ندارم
داداش یعنی اشلی یانگ رو دوست نداری؟! :D تازه کلورلی هم هست :D اوه عمو اسمال هم یادم رفت :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آمار تیم روی کاغذ خوبه بنظرم 90 درصد مشکل تیم در بحث روانیه , مثل ترس و استرس و نداشتن خود باوری که اوجش رو در ضربات پنالتی مقابل ساندرلند دیدیم
تا گل می خورن دست پاچه میشن و تا گل می زنن مضطرب که فقط بتونن نتیجه رو نگه دارن با ترس و لرز هم اینکارو می کنن چه در خط حمله که موقعیت ها رو به راحتی به باد میدن و چه در دفاع که روی تک حملات حریف مضحک سوتی میدن
تمام این مشکلات رو مویس به تیم تزریق کرده چون خودش هم یه جوری آدم شکننده و بزدلیه تا تیم به مشکل می خوره بجای اینکه به تیم روحیه بده یکی لازمه تا مویسه رو دلداری بده

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
این فصل که دیگه کاری از دستشون ساخته نیست.فقط اعصاب خوردیش میمونه واسه ما.سهمیه رو هم نميتونن بگیرن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ده خیا رو بی خیال شیم؟
یعنی واقعا فکر می کنی مقصر باخت هامون ده خیا هستش؟
یا دفاع که 2 تا حمله می کنه حریف به هیچ کدوم نه نمیگه؟
بنظر من رونی و ون پرسی و ماتا و ده خیا و عدنان دارن میسوزن تو این تیم
واقعا دیگه احساسی نسبت به سایر بازیکنان تیم ندارم
چی بگم تیم از ریشه مشکل داره

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
من در طرفداری از منچستر دچار تردید شدم شماها این نتایج و وضعیت رو چطوری تحمل می کنید؟ آقا مهرداد فحش ناموسی به مویس بدیم بن می کنی؟ lol

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
وقتی دفاع داریم مویس باید فحش ناموس بخوره ؟

اگر کسی رییس رو دوست داره مویس رو باور داشته باشین 1911816_513189755466215_1917044634_n.jpg

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دخیا افتضاح بود ....

فایل های ضمیمه

• 968960_738017002883060_273262473_n.png
    968960_738017002883060_273262473_n.png
    101.5 KB · نمایش ها: 13

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دخیا لعنتی این چه سیوی بود اخه لامصب توهم امسال افت کردی

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
من از افرادی بودم که تا همین نیم فصل از مویس دفاع می کردم.
در اینکه این فصل بد شانسی و ناداوری، به طور غیر عادی دامنمون رو گرفته بوده شکی نیست ولی در اینکه مویس لیاقت نشستن روی این نیمکت، بیشتر از یه فصل رو نداره هم شکی نیست.
به نظر من نصف فصل برای مربی در این کلاس کافی بوده تا هر چی تو چنته داشته رو کنه، منظورم به دست آوردن تایتل نیست، مویس باید یک تیم با روحیه و یک دست و با برنامه می ساخت، حداقل اگر ممکن نبود نقاط ضعف برطرف بشه، برای کمرنگ کردنشون تلاش میکرد. تیم تو هر بازی داره یه استراتژی رو به کار می بره و نقاط ضعفمون هم دست نخورده موندن. من نمی دونم تو فصل 86 87 یونایتد چه سیری رو طی کرده ولی حتما امیدوار کننده بوده، میدونم هیچ تایتلی نداشته و لیگ رو تو رده ی 11 جدول تموم کرده، ولی یقینا امیدوار کننده بوده.
به نظر من یونایتد باید مقابل آخر جدول طوری بازی کنه که در بد ترین حالت بدشانسی و ناداوری، باز هم با فاصله زیاد از زمین بیرون بیاد. مقصر اصلی گل های دقیقه ی آخر، شخص خود مویسه.
نظر من در مورد تصمیم رئیس برای جانشینی هم اینه که درسته اشتباه بوده و دلایل تصمیمش هم از اون اشتباه تر، ولی کل این فصل رو نمی تونم با یکی از اون تایتل هایی که علی رغم مشکلات وحشتناک به دست آورده عوض کنم.
در کل می دونم این روزها بیشتر دلمون براش تنگ میشه.
به یاد پیرمرد همیشه دوست داشتنی.

Godfather-Sir-Alex-Ferguson-Opinion-25-Years_2674281.jpg

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من که قبلا اعلام کردم که مخلص آقامهرداد هستم و هر چی ایشون بگه. هیدینگ که نمیاد، شاید فرهاد کاظمی قبول کنه. فقط باید مواظب آمپولای دوپینکش باشیم. خلاصه بنده تابع نظر شما هستم. :)

اما خدائیش یک چیز مویس خیلی عالیه. تکنیکش تو دست دادن با مربی حریف، حرف نداره. یک جور میره طرفش و قاطع و بزرگوارانه دست میده که انگار چهار هیچ بازی رو برده، یعنی هر چی در طول بازی مثل سگ کتک خورده میشینه و با رنگ پریده، بازی رو نگاه میکنه، آخرش خیلی جنتلمن و شیک میاد یک دست محکم میده که یعنی خیلی از دیدار شما محظوظ شدیم.

مربی به این خوش تکنیکی از کجا بیاریم آخه؟ :p

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
علی اقا من اگه مویس دم دستم بود خفه اش میکردم
داداش خیلی ناراحتی ها به خدا مشکل از بازیکناس ببخشید امروز دخیا ری...

خیلی ببخشید دوستان ولی واقعا.....

بازم شرمنده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکل از تفکر مربی هست که این بازیکنا به این وضع دچار شدن

این بازیکنا مگه همونهایی نبودن که فصل قبل قهرمان شدن. تازه امسال ماتا و یانوزای اضافه شدن

حالا شما هی مویس رو تبرئه کنید اما مشکل از مویس هست

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مشکل از تفکر مربی هست که این بازیکنا به این وضع دچار شدن

این بازیکنا مگه همونهایی نبودن که فصل قبل قهرمان شدن. تازه امسال ماتا و یانوزای اضافه شدن

حالا شما هی مویس رو تبرئه کنید اما مشکل از مویس هست
نه من میگم تقصیر کاره ولی نباید افت وحشناناک بازی کنارو هم چشم پوشی کرد دخیا چرا واقعا یه سیو راحت رو نتونست دلم برای مویس میسوره ...

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
بعضی ها توقع دارن مویس بره تو زمین جلوی اشتباه ویدیچ و کریک برای گل دوم رو بگیره..
بعضی ها توقع دارن مویس بره زمین و 11 دفاع چپیده شده رو دریبل کنه و بزنه تو گل...
بعضی ها توقع دارن به جز سانتر گل بزنیم، در حالی که این گل هایی هم که زدیم از همین آشفتگی خط دفاع فولام در اثر سانتر ها بوده..
توفعتون رو بیارید پایین چونکه مویس موندنی هست و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بعضی ها توقع دارن مویس بره تو زمین جلوی اشتباه ویدیچ و کریک برای گل دوم رو بگیره..
بعضی ها توقع دارن مویس بره زمین و 11 دفاع چپیده شده رو دریبل کنه و بزنه تو گل...
بعضی ها توقع دارن به جز سانتر گل بزنیم، در حالی که این گل هایی هم که زدیم از همین آشفتگی خط دفاع فولام در اثر سانتر ها بوده..
توفعتون رو بیارید پایین چونکه مویس موندنی هست و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید.
منم موافقم مویس تقصیر حداقل امروز نداشت ۹۰ دقیق اوتوبوس پارک بود حالا اگر ۴شنبه ببریم یه سری میان به به چه چه میکنن

you're new job is stand by new manger

اتفاقا این نتایج باعث میشه گلیزر ها فصل بعد دست به جیب شن

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
Rene Meulensteen: "United's approach was straightforward. Get it wide, get it in the box. It can be easy to defend against."

تاکتیکه یونایتد خیلی واضح بود بازی رو باز میکردن توپ. میفرستادن تو 18 و راحت بودن دفاع کردن همچین توپایی

پ.ن:اگه بلد بود از لفظ علی اصغری مطمینا استفاده میکرد

این یابو با رییس هم مشکل داشت خیلی میسوزه رو نیمکت نیست
1604923_280224255435497_1347610259_n.jpg

بالا